2009 Aralık Anneleri

Amin berna . Son viraja girdi artik . Oynasinlar acitsinlar bagirtsanlar bile ama bize orda saglikli olduklarini hissettirsinler. Diyorum ya bu donemde ben acikcasi psikopat oldum . Az oynadi , akintim geldi , kasiklarim agridi aman ne oluyo diye .

yalnız değilim demekki bende öyleyim kızlar ya karnımda azcık ağrı olsun ay noldu acaba diye panik haldeyim bende şölee bi gelsem bi anda 34.haftaya

ayyy ayyy.... bize gün yüzü yok arkadaşlar =))))

ben de burda okuyunca seviniyorum hani yanlış anlaşılmayayım da aa bak onlarda da oluyormuş demek normalmiş diye en azından içim rahatlıyor.. sonuçta çoğumuzumn ilk hamileliği.. ne olduğunu bilmiyoruz ki her ne kadar okusak da bilsek de... yaşayınca çok farklı yaa....

Gecen gun demistim . Oyle bir topluluk olduk ki baskasinin agrisinla , akintisinla mutlu oluyoruz :) Hic saglikli psikoloji degil ama ne yapcan . Agriyo bi yerin soruyosun bende de var diyince birisi ohh tamam ya ondanda varsa normal o zaman sekline giriyosun

slm kızlar nasılsınız günaydın herkese bebişlerinizleopuyorumnanaktan
size de günaydııııııınn a.s.

he valla yaa... ki benim bi arkadaşı bu hafta artık her an doğurabilir.. o bana hep söylüyor bak şöyle olacak böyle olacak şuran ağrıcak buran patlıcak diye ama başına gelince insan hemen bi panik oluyo.. ulaa ben bu kadar pimpirikli diildim.. ah Arya ah annem ne yaptın sen banaaaa :bbo:

selam kızlar....

walla okudum yazdıklarınızı
benımde bugun oglum pek yawas
bıde sag kaburgamın altında ıtıyo galıba nefes alırken batıyo ya

kızlar ve teyzesini biricik bebişleri nasılsınız bakalım günaydın hepinize opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…