aman acıtsın yaa... az önce bi vurdu sağlam da sevindim.. offfffffff 2 ay dayanalım da ...
dün beşiğini kurdum, şifonyer aldık battaniye falan tarzı şeyleri yerleştirdim..
ulan dedim bu kadar hazırlık yaptık töbe töbe noluyo.. 6da kalktım işte baktım tık yok ! rahatsız ettim. wc gittim yok.. deliricem ama ! ne kötü bişimiş be arkadaş! atlatalım da şu son zamanları sağlıklı sağlıklı...
varsın vursun dürtsün....
slm kızlar nasılsınız günaydın herkese bebişlerinizleopuyorumnanaktan
ayyy ayyy.... bize gün yüzü yok arkadaşlar =))))
ben de burda okuyunca seviniyorum hani yanlış anlaşılmayayım da aa bak onlarda da oluyormuş demek normalmiş diye en azından içim rahatlıyor.. sonuçta çoğumuzumn ilk hamileliği.. ne olduğunu bilmiyoruz ki her ne kadar okusak da bilsek de... yaşayınca çok farklı yaa....
size de günaydııııııınn a.s.slm kızlar nasılsınız günaydın herkese bebişlerinizleopuyorumnanaktan
Gecen gun demistim . Oyle bir topluluk olduk ki baskasinin agrisinla , akintisinla mutlu oluyoruz :) Hic saglikli psikoloji degil ama ne yapcan . Agriyo bi yerin soruyosun bende de var diyince birisi ohh tamam ya ondanda varsa normal o zaman sekline giriyosun
günaydınn cnmm hayırlı günler olsn insallah
Evet bizim aralik annesi . Bebek su an hastanedeymis ufak oldugu icin.
hafta sonu burasi cook sakin
evet ya sıkıldım :gitme:[/ hic deme ya sikici oluyo hafta sonu burasi bende gec kalktim simdide biseyler yiyecem yine girerim sonrasenağlama
günaydın arzu naaassın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?