2009 Aralık Anneleri

kızlarrr ben gecelerı hıç yatamıyorum sağ sol farketmez,,donup duruyorum bı saat,,,,ama malesef en son sırt ustunde kalıyorumm,,oyle rahat edıyorumm

canım bende de uyku sıfır artık uykusuzlukdan bayılana kadar dönüp duruyorum eğer sırt üstü uyuyup kalmışsam kalktığımda belim ağrıyor o yüzden sola yatmaya çalışıyorum

benim zillide sagimda aynen sagima donunce su kabarcigi gibi oynuyo karnimkaydirigubbakcemile3
Aynen kaydirigubbakcemile5 sabah bir uyanıyorum birisi beni dürtüyor sankiopuyorumnanaktan
kızlarrr ben gecelerı hıç yatamıyorum sağ sol farketmez,,donup duruyorum bı saat,,,,ama malesef en son sırt ustunde kalıyorumm,,oyle rahat edıyorumm

Sıcak olunca ben de uyuyamıyorum ama havalar serinledi ya biraz rahatladım bir kaç gündür

bak teyzesi bu kiyafetleride devlet verdi bedava fena degil kaliteside,,ben album yapamadim nedense ondan böyle eklenti yapiyomm

Eklentiler

• $12880.29i[1].webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 14
kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız?internetten ninni dinleyip öğrenmeye çalışıyorum ben...ama ağlamaktan bişey öğrenemedim ben yaa...çok duygulanım,ona söylerken de böyle ağlarsam işimiz iş valla,ooooof çok sulugöz oldum ben...

devlet nıye verdı anlamadım?cok guzel gozukuyolar,,bende isterımmm o zaman

olur canim sende gel ozaman bu ulkeye sanada versinler finlandiyadayim canim ben yurtdisi ulkelerinin cogunda devleti zengin fakir farketmez her cocuga verirler bide bebek dogunca annelik parasi verirler

bak teyzesi bu kiyafetleride devlet verdi bedava fena degil kaliteside,,ben album yapamadim nedense ondan böyle eklenti yapiyomm

Canım yeni olduktan sonra ne farkeder ki güzel de görünüyorlar.Zaten çok çabuk büyüyecekler.Olmadı evde falan giydirirsin.Bize de verse devlet seve seve giydirirdim valla.
ben de albüme kıyafet çekip koymadım üşendim ya tek tek çek ekle falan:kedi:Ama koyanlara da seve seve bakıyorum çok hoşuma gidiyor bebek kıyafetlerine bakmakopuyorumnanaktan

olur canim sende gel ozaman bu ulkeye sanada versinler finlandiyadayim canim ben yurtdisi ulkelerinin cogunda devleti zengin fakir farketmez her cocuga verirler bide bebek dogunca annelik parasi verirler

kaydirigubbakcemile3ilahi yurt dışında mıydınn...ohh vallaaaa ne guzell ya

Selam kızlar, uzun zamandır nete girecek vaktim olmuyordu. Eşim gündüzleri evde oluyor, kocalar da bir nevi çocuk oluyor canım laelaelaelaelae Şu sıralar ben de inanılmaz bir iştah artışı var. Bugün gün boyunca tıkındım ama sağlıklı şeyler

Fakat bir saat önce evde bulunan 6 küçük topkeki mideye indirdim!!!!! Üstelik bunun bebeğe hiçbir yararı yok, bana da kilo olarak geri dönecekler. Çok vicdan azabı duyuyorum. Siz de benim gibi krizlere giriyor musunuz?

selam h.g
valla benım bazen acayıp iştahı oluyo ne yesem doymuyorum bazende kahvaltıyı bıle zorla yapıyorum gun içinde hiç acıkmıyorum eşim hatırlatıyo bışeyler ye dıye...ama bence gonlumuzden geldığı gıbı davranmalıyız ,yanı oncelıkle cocuga yararlı şeylerı tuketmeey ozen gostermelı fakat kendımızıde sımartabılırız,,,kaç kere hamıle olucaz kı,,ben pek kısıtlamıyorum kendımı,,keyfını cıkarıyorum valla.
helekı demet şenerın ilk hamıleliğinde 23 kılo aldığını duyunca aman dedımm kendı kendıme :zemuszemus bıde normalde benım yemeğe duşkunluğum yoktur gebelıkten sonra rahat verrım kıloları inş..şimdi hamılelığımın tadını cıkarıyorummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım benim ilk annemiz gelmiş sayılır durumlarının iyi olmasına çok sevindim inşallah sağlıklı hayırlı bebek olur
kim ya ilk anne neler kaçırdım ben? :bbo:
sağol bernacım, iyiyim şu iş stresi dışında bugün... Sen napıyosun nevar ne yok.. Arya mız nasıl annesi..
biz de iyiyiz be cnm.. sabah da yazdım hareket etmedi hem de bay sarstım falan.. korkuttu yaniii =) şimdi de kıpır kıpır çok şüküüürrrr!!!!!!
Sağol Bernacım iyiyiz şimdi çok şükür...zaten geçici bi dönemdi,doğum izni vaktine kadar 1 hafta daha sabretmem lazım o kadar sen de kendine dikkat et,çok öpüyorum..

ben de öpüyorum cnmmm.. bu arada hangi hastanede doğum? karar verdiniz mi?
Dr.lar soluna yat diyor da benim oğlan solumda hep.Otarafa yatınca bıdır bıdır tekmeliyor itekliyor resmen benikaydirigubbakcemile3
ayyynen yaa... nereye dönsem altta kalan tarafıma pıt pıt yapıyorr... çoook şekeeerrrrrr delikafadulden

canım sola dönüp yatman en iyisi.. tabii arada uyuşunca falan pozisyon değiştir ama toplardamarlar sağ taraftan geldiği için sağa dönüp yatarsan baskı yapıyor düz yatarsan da yeterli oksijen gitmiyor falan filan... aklına geldikçe soluna dönmen en iyisi yerimseniben

Kızlar yıne ben geldım kımse yok yaaa

huuuuuuuuuuu pis gelin =)))) nabersiinnnn Şeniz

yiyin tabiii yaaa.... çocuuun bi yerleri şişmesin sonra =)))

hem zaten koşturmaktan veririz o kiloları..

ama bu seferde emziriyorum diye kaytarmayın haaa =))) klava: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…