kızlarrr ben gecelerı hıç yatamıyorum sağ sol farketmez,,donup duruyorum bı saat,,,,ama malesef en son sırt ustunde kalıyorumm,,oyle rahat edıyorumm
Aynen kaydirigubbakcemile5 sabah bir uyanıyorum birisi beni dürtüyor sankiopuyorumnanaktanbenim zillide sagimda aynen sagima donunce su kabarcigi gibi oynuyo karnimkaydirigubbakcemile3
kızlarrr ben gecelerı hıç yatamıyorum sağ sol farketmez,,donup duruyorum bı saat,,,,ama malesef en son sırt ustunde kalıyorumm,,oyle rahat edıyorumm
benim zilliye ördum dun bitti
Ayy çok güzel annesii hazır gibi olmuş güle güle giysin bebişinnopuyorumnanaktan
saool teyzesi senin oglusunun daha guzelleri olsunnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
saool canım babannesi örmüş birsürüüü.Ben aslında örgüyü çok sevmiyorum bir şey de diyemedim.Ama seninkisi hazır gibi olmuş bir de süsleyince.Maşallah[/QUOTEcanim dusunmesi yeter giydirmessin sevmiyosan ben evde sikildigimdan isliyorum bide burasi soguk ulke ya disarida usumez baya kalin dis giyimleri varda evin ici bazen soguk oluyo onda giydirmek icin isliyorum:hulya:
bak teyzesi bu kiyafetleride devlet verdi bedava fena degil kaliteside,,ben album yapamadim nedense ondan böyle eklenti yapiyomm
devlet nıye verdı anlamadım?cok guzel gozukuyolar,,bende isterımmm o zaman
bak teyzesi bu kiyafetleride devlet verdi bedava fena degil kaliteside,,ben album yapamadim nedense ondan böyle eklenti yapiyomm
olur canim sende gel ozaman bu ulkeye sanada versinler finlandiyadayim canim ben yurtdisi ulkelerinin cogunda devleti zengin fakir farketmez her cocuga verirler bide bebek dogunca annelik parasi verirler
Selam kızlar, uzun zamandır nete girecek vaktim olmuyordu. Eşim gündüzleri evde oluyor, kocalar da bir nevi çocuk oluyor canım laelaelaelaelae Şu sıralar ben de inanılmaz bir iştah artışı var. Bugün gün boyunca tıkındım ama sağlıklı şeyler
Fakat bir saat önce evde bulunan 6 küçük topkeki mideye indirdim!!!!! Üstelik bunun bebeğe hiçbir yararı yok, bana da kilo olarak geri dönecekler. Çok vicdan azabı duyuyorum. Siz de benim gibi krizlere giriyor musunuz?
kim ya ilk anne neler kaçırdım ben? :bbo:canım benim ilk annemiz gelmiş sayılır durumlarının iyi olmasına çok sevindim inşallah sağlıklı hayırlı bebek olur
biz de iyiyiz be cnm.. sabah da yazdım hareket etmedi hem de bay sarstım falan.. korkuttu yaniii =) şimdi de kıpır kıpır çok şüküüürrrr!!!!!!sağol bernacım, iyiyim şu iş stresi dışında bugün... Sen napıyosun nevar ne yok.. Arya mız nasıl annesi..
Sağol Bernacım iyiyiz şimdi çok şükür...zaten geçici bi dönemdi,doğum izni vaktine kadar 1 hafta daha sabretmem lazım o kadar sen de kendine dikkat et,çok öpüyorum..
ayyynen yaa... nereye dönsem altta kalan tarafıma pıt pıt yapıyorr... çoook şekeeerrrrrr delikafaduldenDr.lar soluna yat diyor da benim oğlan solumda hep.Otarafa yatınca bıdır bıdır tekmeliyor itekliyor resmen benikaydirigubbakcemile3
canım sola dönüp yatman en iyisi.. tabii arada uyuşunca falan pozisyon değiştir ama toplardamarlar sağ taraftan geldiği için sağa dönüp yatarsan baskı yapıyor düz yatarsan da yeterli oksijen gitmiyor falan filan... aklına geldikçe soluna dönmen en iyisi yerimsenibenkızlarrr ben gecelerı hıç yatamıyorum sağ sol farketmez,,donup duruyorum bı saat,,,,ama malesef en son sırt ustunde kalıyorumm,,oyle rahat edıyorumm
Kızlar yıne ben geldım kımse yok yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?