2009 Aralık Anneleri

bernaaaaa minik kelebek doğum yapmış canım suyu azalmıştı zaten hastanedeydi..
annede bebekte iyiymiş inşallah dahada iyi olup biran önce evlerine gelirler

aaaa hakkaten mi yaa... ee kim haber verdi? nasıl olmuş? aniden mi? ay Allah yardımcımız olsunnn.. ilk bebeğimize kavuştuk.. çok eycan yaptım kız =)

aaaa hakkaten mi yaa... ee kim haber verdi? nasıl olmuş? aniden mi? ay Allah yardımcımız olsunnn.. ilk bebeğimize kavuştuk.. çok eycan yaptım kız =)

aralık annelerine gir orda bir arkadaşı topik açmış ordan gördüm bende
sorma ya çok heycan yaptım bende iyice yaklaştı artık baksana tırstım birazda tabi:)

bu arada bişey sorucam berna hani şu 32.haftada rapor almak gerekiyoya nasıl olcak o sen daha öndesin sanırsam benden

yes cnm 1 hafta öndeyim tam. 32. haftada dr.a gidiyoruz ve çalışabilir bi sakınca yok tarzında rapor alıyoruz.. taa ki 37. haftaya kadar o sıra bi daha gidip çalışamaz raporu alıyoruz.

ha yok ben daha erken rapor alıp dinlenicem dersen ki ben öyle yapıcam sanırım.. mesela 35. ya da 36. haftada da çalışamaz raporunu alabilirsin..

başka soru var mı?

yok şekerim çok teşekkür ederiz bilgilendirme için

Dün yediklerimden sonra geceyarısı mide ağrısından uyuyamadım. Biraz şımartmak iyi ama benim gibi mideyi çatlatmayın

yiyin tabiii yaaa.... çocuuun bi yerleri şişmesin sonra =)))

hem zaten koşturmaktan veririz o kiloları..

ama bu seferde emziriyorum diye kaytarmayın haaa =))) klava: :roflol:

Hayalim kiloları emzirirken vermek. Tabii kayınvalidem baklava ye kan yapar (halbuki yok öyle bir şey) diye tutturmaz umarım

kızlar gunaydınn
nasılsınız bız kuzumla ıyıyız geceden berı pek hafreketlı wurduda wurduuuu
ama bıse sorcam karnımınsankı artık asagısının da buyudugunu
yanı daha dogrusu asdagı ındıgını hısseder gıbıyım ya
sızede oldumu bu yoksam dr gıtsemmı 5 gunluk sureyı bekleden

selam kızlar a.s
3,4 gündür kayıtsız olarak yazışmalarınızı takip ediyordum. kocaman bir aile olmuşsunuz .
28 hafta +2 günlük acemi bir anne adayı olarak bu ailede olmak, hamileliğimin geçmek bilmeyen şu son aylarını sizlerle paylaşarak geçirmek istedim ve kayıt oldum a.s. :kedi:
benide alın aranısaaaaa delikafadulden

Son düzenleme:
6 topkekmi kız nettin sen yanmadımı miden -tatlicadiarzu-
banada oluyo arada ne yesem doymuyorum meyve çay çikolata şeker :lepi:
aynen bnde cnm ya bazen zorla yiyorum bazende ne bulsam götürüyorum bakalım bz kç kilo alcaz uçan balon gibi oldum valla eşim dio denize düşsen boğulmazsın artık bu göbek seni havaya kaldırır dio kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yüzme bilmiomda bn :kedi:
yiyin tabiii yaaa.... çocuuun bi yerleri şişmesin sonra =)))

hem zaten koşturmaktan veririz o kiloları..

ama bu seferde emziriyorum diye kaytarmayın haaa =))) klava: :roflol:
ee o allahın emrii bernaaa :hulya:
arya korkutmuş seni yaramaz kız bi çıksında ısır poposundan annesi :lepi:
ayy cnm bilrmicem valla bi doktoruna danış bnce :sm_confused:
gel cnm ne demek hoş geldin adın nedir nerelisin bebiş kızmı erkekmi ismi ne olacak bellimi ilk çoçuk sanırım
amma sordum hee kaydirigubbakcemile3

a.shoşbuldum canım, adım yasemin.
ilk hamileliğim evet. bir terslik olmazsa, süpriiiizzzz yapmazsa 19 aralıkta doğacak oğlum:kedi:
adı Haktan EMıN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…