kim ya ilk anne neler kaçırdım ben? :bbo:
biz de iyiyiz be cnm.. sabah da yazdım hareket etmedi hem de bay sarstım falan.. korkuttu yaniii =) şimdi de kıpır kıpır çok şüküüürrrr!!!!!!
ben de öpüyorum cnmmm.. bu arada hangi hastanede doğum? karar verdiniz mi?
ayyynen yaa... nereye dönsem altta kalan tarafıma pıt pıt yapıyorr... çoook şekeeerrrrrr delikafadulden
canım sola dönüp yatman en iyisi.. tabii arada uyuşunca falan pozisyon değiştir ama toplardamarlar sağ taraftan geldiği için sağa dönüp yatarsan baskı yapıyor düz yatarsan da yeterli oksijen gitmiyor falan filan... aklına geldikçe soluna dönmen en iyisi yerimseniben
huuuuuuuuuuu pis gelin =)))) nabersiinnnn Şeniz
aaaa hakkaten mi yaa... ee kim haber verdi? nasıl olmuş? aniden mi? ay Allah yardımcımız olsunnn.. ilk bebeğimize kavuştuk.. çok eycan yaptım kız =)
yes cnm 1 hafta öndeyim tam. 32. haftada dr.a gidiyoruz ve çalışabilir bi sakınca yok tarzında rapor alıyoruz.. taa ki 37. haftaya kadar o sıra bi daha gidip çalışamaz raporu alıyoruz.
ha yok ben daha erken rapor alıp dinlenicem dersen ki ben öyle yapıcam sanırım.. mesela 35. ya da 36. haftada da çalışamaz raporunu alabilirsin..
başka soru var mı?
ricaaaaaaaaaaa.s.yok şekerim çok teşekkür ederiz bilgilendirme için
selam h.g
valla benım bazen acayıp iştahı oluyo ne yesem doymuyorum bazende kahvaltıyı bıle zorla yapıyorum gun içinde hiç acıkmıyorum eşim hatırlatıyo bışeyler ye dıye...ama bence gonlumuzden geldığı gıbı davranmalıyız ,yanı oncelıkle cocuga yararlı şeylerı tuketmeey ozen gostermelı fakat kendımızıde sımartabılırız,,,kaç kere hamıle olucaz kı,,ben pek kısıtlamıyorum kendımı,,keyfını cıkarıyorum valla.
helekı demet şenerın ilk hamıleliğinde 23 kılo aldığını duyunca aman dedımm kendı kendıme :zemuszemus bıde normalde benım yemeğe duşkunluğum yoktur gebelıkten sonra rahat verrım kıloları inş..şimdi hamılelığımın tadını cıkarıyorummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yiyin tabiii yaaa.... çocuuun bi yerleri şişmesin sonra =)))
hem zaten koşturmaktan veririz o kiloları..
ama bu seferde emziriyorum diye kaytarmayın haaa =)))klava: :roflol:
6 topkekmi kız nettin sen yanmadımı miden -tatlicadiarzu-Selam kızlar, uzun zamandır nete girecek vaktim olmuyordu. Eşim gündüzleri evde oluyor, kocalar da bir nevi çocuk oluyor canım laelaelaelaelae Şu sıralar ben de inanılmaz bir iştah artışı var. Bugün gün boyunca tıkındım ama sağlıklı şeyler
Fakat bir saat önce evde bulunan 6 küçük topkeki mideye indirdim!!!!! Üstelik bunun bebeğe hiçbir yararı yok, bana da kilo olarak geri dönecekler. Çok vicdan azabı duyuyorum. Siz de benim gibi krizlere giriyor musunuz?
aynen bnde cnm ya bazen zorla yiyorum bazende ne bulsam götürüyorum bakalım bz kç kilo alcaz uçan balon gibi oldum valla eşim dio denize düşsen boğulmazsın artık bu göbek seni havaya kaldırır dio kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam h.g
valla benım bazen acayıp iştahı oluyo ne yesem doymuyorum bazende kahvaltıyı bıle zorla yapıyorum gun içinde hiç acıkmıyorum eşim hatırlatıyo bışeyler ye dıye...ama bence gonlumuzden geldığı gıbı davranmalıyız ,yanı oncelıkle cocuga yararlı şeylerı tuketmeey ozen gostermelı fakat kendımızıde sımartabılırız,,,kaç kere hamıle olucaz kı,,ben pek kısıtlamıyorum kendımı,,keyfını cıkarıyorum valla.
helekı demet şenerın ilk hamıleliğinde 23 kılo aldığını duyunca aman dedımm kendı kendıme :zemuszemus bıde normalde benım yemeğe duşkunluğum yoktur gebelıkten sonra rahat verrım kıloları inş..şimdi hamılelığımın tadını cıkarıyorummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ee o allahın emrii bernaaa :hulya:yiyin tabiii yaaa.... çocuuun bi yerleri şişmesin sonra =)))
hem zaten koşturmaktan veririz o kiloları..
ama bu seferde emziriyorum diye kaytarmayın haaa =)))klava: :roflol:
ayy cnm bilrmicem valla bi doktoruna danış bnce :sm_confused:kızlar gunaydınn
nasılsınız bız kuzumla ıyıyız geceden berı pek hafreketlı wurduda wurduuuu
ama bıse sorcam karnımınsankı artık asagısının da buyudugunu
yanı daha dogrusu asdagı ındıgını hısseder gıbıyım ya
sızede oldumu bu yoksam dr gıtsemmı 5 gunluk sureyı bekleden
gel cnm ne demek hoş geldin adın nedir nerelisin bebiş kızmı erkekmi ismi ne olacak bellimi ilk çoçuk sanırımselam kızlar a.s
3,4 gündür kayıtsız olarak yazışmalarınızı takip ediyordum. kocaman bir aile olmuşsunuz.
28 hafta +2 günlük acemi bir anne adayı olarak bu ailede olmak, hamileliğimin geçmek bilmeyen şu son aylarını sizlerle paylaşarak geçirmek istedim ve kayıt oldum a.s. :kedi:
benide alın aranısaaaaa delikafadulden
a.shoşbuldum canım
ilk hamileliğim evet. bir terslik olmazsa 19 aralıkta doğacak oğlum:kedi:
adı Haktan EMİN.
selammm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?