2009 Aralık Anneleri

Ben biraz uzanayım bari çok üşüme geldi , banyoyu temizledim ayaklarım çıplak 2satte hasta falan olmam umarımlmaz:

mafoldumben bas bacım bass valla

kaldı bi haftam şurda haftaya bugün türkiyedeyim kız içim cız edio varyaa allah hiçbirnizi ayırmasın eşlerinin yanından mafoldumben

Çok üşüyorum beennn:sinifsinif:

Ben biraz uzanayım bari çok üşüme geldi , banyoyu temizledim ayaklarım çıplak 2satte hasta falan olmam umarımlmaz:

aaa :1shok: ne üşümesii

kıbrıs hala sıcak -tatlicadiarzu-

nehirim dikkat et grip falan olursun allah korusun çabuk giy çoraplarını uzan sıcacık ört üstünü sıcak bişiler iç dinlen bakayım sıcak suyla yıka kız bn öle yapıom bu havada bile yani düşün :1ninca: hadi dinlen sen :teselli:

hayat cım bernaZDL cm
senın adını unutum yaw ben
aaaaaaa ne balık hafızalı oldum haaa
benım bebegım ters duruyoo
ayakları asagıda
tabı eger donmedıyse
kı donmemıstır ayaklarını alltta basını sag tarafımda cok net hıssedıyorum
benım oglusum anneısnın hamılelık sorunları yuzunden ters duruyo:kedi:
oyle gergın bı gebelık gecıyorurkı sormayın
ama artık sagı ınmesıde normal yanı
taaa gogsumun altındaydı benım oglum hep mıllet gıbı degıldı karnım hıc gobek degılım nerdeeeee bebegım nerdeee

Deli kııızz tatlı kıııızzz:1hug:a.s.
yerim leynn seni!!!!!
Çok üşüyorum beennn:sinifsinif:

kızıııımmmmm şimdi de döverim... napıyon sen çığlak ayaklaa.. hamilesin ööyle sexy sexy dolaşma ortalıkta git ayaklarına bişiler giy =) adamı azdırma =))

hahahahahahahayytttt

mafoldumben bas bacım bass valla

kaldı bi haftam şurda haftaya bugün türkiyedeyim kız içim cız edio varyaa allah hiçbirnizi ayırmasın eşlerinin yanından mafoldumben
4 ekim di mi? pelinin de doğumgünüydü sanırım...

amin amin! siz de biran önce kavuşun inş!

ben bayramda garip oldum!!! amann kimse olmasın çok fena.. bebişime yeterli oksijen sağlayamadım diye yedim kendimi!!! hapşırığ altına ufaktan kaçırması da cabası..

sööliim yani çook dikkat edin! lmaz:

yaa meraklanma sen.. daha çoook döner durur onlar..

en kötü ihtimal son anda da ters ise sezeryan olur.. yapacak bişi yok yani.. onlar rahat ediyodur merak etme sen

bnmde ters ama daha döner dedi dr şakkıdı
evet 4 ekm cnm bilgenin deilmiydi ya doğm günü-tatlicadiarzu-
yaa meraklanma sen.. daha çoook döner durur onlar..

en kötü ihtimal son anda da ters ise sezeryan olur.. yapacak bişi yok yani.. onlar rahat ediyodur merak etme sen
aynen öyle :lepi:

aa kalmayız bile o kadar..

sıkıldım zati brdan ben

yeniliklere her daim açççığımm =)))

şaka şaka sizden sıkılmak mümkün mü?

terbiyesizlik etme BERNAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! klava: :tomato:

hoşbulduuuummmmmhihoyyyt

:mymeka::1shok:
ay valla birinindi doğumgünü ama.. bak şimdi kaydirigubbakcemile3

bilge die hatrlıom ama neyse yarın fırçayla karışık öğreniriz bilgeyse kaydirigubbakcemile3:tomato:

hoşbulduuuummmmmhihoyyyt
haydeeeee bakeeemmm halayaa :teytey:
:mymeka::1shok:

bilge die hatrlıom ama neyse yarın fırçayla karışık öğreniriz bilgeyse kaydirigubbakcemile3:tomato:

hahhaaa kızııımmmmmmmm sen beni tanıyamadın galibaaaaaa

fırça yiyeceğime geçmişi okurum 4 saat boyunca hıhh :umursamaz:
lülülülülülü :dance: :sm_cool:

dönermı bılmıyorum da
donmezse dıye bız en bastan sezeryan kararı aldık doktorumla
benım rahım seklımde kı anomlaı yuzunden bebegım ters
allahım bulusmaya 5 gun kaldı
ınsallah hersey yolundadır

kizlar ya dogum yaptiktan sonrada girin ha diger sayfaya merak ederim ben zaten benimki aralik 24 ama aralik 10 ile ocak 7si arasi herhangi bir tarihte olabiir diyo dogum tarihi hesaplayici cogunuzun olur bebisi gidersinizz amaa cabuk gelin yok emziriyodum yok altini degistiriyodum sallamayin ha burayi kucuklarinizin resmiyle gelin insallah saglikli sihhatli tosuncuklarimizla:Saruboceq:

insallah doner canim bende 1 aydan fazla oldu ayin 5sine randevum insallah benim kizimda saglikli sihhatlidir benim yerime kilo almistir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…