2009 Aralık Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar,herkesin iyi olması dileği ile...
yavrum nerdesin sen yaa??????

nasılsın durumlar iyi mi?
hmmm sezeryan kararı alınmış bile.. eee artık doğumu bekliyoruz desene =)m tarih belli mi bari?
hahahahaa çatla da patlaaa

çatla daaa patlaaa.. lülülülülülü

girmicem işte... kendi altımı değiştiricem yine de girmicem sositososito laelaelaelaelae
4 ekim Bilge'nin doğum günüydü.
Hatta hayat sana diyordu ya doğum günüme geri sayıyorsun diye. :)

hmmmm ööle miiiiiiiiiiii...

pasta yapmaya başlıyayım şimdiden cokacimcoook hihoyyyt

=))) ayy gıcık oluyorum zoraki iş yaptıranlara =)))

benim de annemin bi halası var.. amanııııııııııııınnnnn
"yiyin yiyin ekmekle yiyin" sloganıyla bütünleşmiştir kendileri =)))

deli oluyorum yaa....

Kız slogan süpermiş yaaaaaa delikafadulden Valla hayatta en sevmediğim şey ısrar edilmesi ama büyükleri kırmamak adına katlanıyorum. Aynı şehirde olsam dayanamaz tırnaklarımı çıkarırdım kötükedihüso

aaaaaa bak ya tesadüflere.. ben de bursalıyım görev nedeni ile patnos'tayız.. ve malazgirt bize çooook yakın... gidicem bi daha savaş açıcam yaaa !!! offfff memleketiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :a015:

eee Allah kavuştursun diyelim sizi de... :Saruboceq:

amin canım yaa...
hakkaten gideyim diyorum eşime çıkayım bakanın makamına göstereyim göbüşümü, buna iyi bak, bu sade göbek değil bebek diye. a.sa.s
belki acır bize ve bizim gibilere o zaman...:1no2:
sen doğumu nerede yapçaksın bellimi? kontroller filan sıkıntı olmuyomu?

bernacım daha bellı degıl sezeryan tarıhı
ama bence 38. haftada sezeryan olur buda kasımın 27 sıne falan denk gelır
allahım yardımcımız olsun
bugunde cok kasıklarım agrıyo
aynı usutmus gıbı
bıde bacak aralrım agrıyo
bebekmı baskı yapıyor acaba

ayy şunu da sööliim de gül barii..

mesela sofradayız. eşim simite uzanıyor iken hala atlar
" ye olum bak simit de ye , ye yee

berna çocuğa / murata simit ver.."

vala dayanamayıp bi kere

" ay hala zaten simit alıyo, sen yemeğine bak" gibi bişi dedim de sustu allahtan..

sonra bizimki de utanıyor yiyemiyor aç olduğu halde ona yanıyorum =))))))

ah ahhh... sorma yaa.. eşimi benim okuluma istedik de kılı kırk yardılar. biz de kimsenin bi tarafını yalamıcaz afedersiniz... zaten 1 ay gidicem şimdi.. işler de kalırsa banane.. zamanında dedik aynı okula alın diye de amaannn neyse bak dellendim yine !

bi yandan hala bi yandan meb..

neyse kontrol için şimdiye kadar 6 dr. gördüm... burda, diyarbakırda, bursada..

şimdi de van'a gidicez son bi hastane dr. ayarlıcaz ona devam edicez.. sorunluydu benim süreklilik namına bişi yok.. Allaha çok şükür iyi olduğunu duymak yetiyor bana...

ne kilo takibim yapılıyor ne bişi =))) her gitttiğim dr.a baştan anlatıyorum sürecimizi.. ööle yani.. sen hangi hastane?sormuştum ama

bacak arası bende de var yaa..

arada oluyor korku yapıyorum vallaa.. açılıp da doğum olmasın da mazallahh =)))))

hayırlısı olsun be cnm.. daha önce kasılmalar başlamasın da inş.. tarih de belli olur zaten ..

ya spor yapıp hamlarsın ya aynı oyle bacak aralarım kalcalarım
kasıklarım
bugun cok agrıyo
usuttum desem nerde usuttum
gercı grıpden yenı kurtuldum
benım bazen oluyo du karnımda sertlesme
nst ye bagladılar ıkı kere bıse cıkmadı
olur arada dedı doktorum
ınsallah amanında gelırler:Saruboceq:

yaw 8 hafta gecmez artık
agrılar arttı
kaygılar arttı
zaman daraldı ama sankı hıc bıtmıyecek gıbı
allahım yardım et ne olur

Güzelim ben Bursada medicalde yapıcam galiba,Ahmet Yılmaz takip ediyor beni...büyük ihtimalle sezeryan olucak,plasenta tam olarak yukarı çıkmadı çünkü.Olsun,ben de zaten sezeryan mı olsa diyodum...kasılmalarla ilgili yarın dr.uma danışıcam tekrar,sayısı süresi hep aynı,her gün oluyo,inşallah normal der yine geçen telefonda dediği gibi...Bende artık bebeği neredeyse çıkıverecek gibi hissediyorum bazen,çok acayip bişey kafamçokkarıştı benimki hep aşağıdaydı zaten,büyüdükçe de iyce aşağıda hissediliyor tabii..Vakit yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum..Allahım hayırlısını versin hepimize...:Saruboceq:

Kıız çıplak ayağın nesi sexysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3İyiyim şimdi kızlar sağolun.Gidip yattım ozaman zaten hemen kalın giyindim örttüm üstümü falan uyumuşum.Eşim de üşüdüm diye ufoyu da açmış amanın bi kalktım yanaklar kıpkırmızı:kedi: Duşumu da aldım sıcak sıcak şimdi iyiyim:asigim:

kıslarrrr bebişimizee anakucağını da aldıkkkk...ya evde eşyalarını gordukçe ıyıce haycanlanıyorum ve sabırsızlanıyorummmm..2 gun once eşimle cocuk odasını duzenledık daha once kıler gıbıydı,,,fazlalıkları attık,,aldığımız eşyaları oraya koyuyoruz şimdi.dolabıı alınca guzelce yerleştırıcem eşyalarını inş:hulya:
album yapıp koydum fotoları bakabılırsınız ordan...ve bır rıcam var,,sızlerde herkese acık yapsanız albumlerınızı de bende gorsem ,,yada hepiniz benı arkadaşınız olarak ekleyınnnnnnkaydirigubbakcemile3

naber pelincim nasıl geçti tatil?

gunaydın cnm
ay ne guzel bende çarşamba görecegım kızımı
tatil iyi geldi valla 1 hafta hiç yemek yapmamak ev işi olmamamsı süperr bişeymış
sagolsun eşimin ailesi hepberaberdik benı el ustunde tuttular
kayınvalıdem birde bayram harçlıgı verdı kızıma
ay pek mutlu olduk hihoyyyt
sen nasılsın sancın falan hiç kalmamıştır umarım

ilk gunaydın benden olsun
çok çabuk ve guzel geçen bir hafta olur inşallah
hepinize gunaydınnnnopuyorumnanaktan

günaydınn kızlarr.
hayırlı haftalar herkese
bugün çok heyecanlıyım kızımı görücem saat 2'de randevum var :dance:

günaydın kızlaaar
nasılsınız bakalım? mirmirmirmir
42 sayfa geçmiş okumam lazımmmm :bbo:
biz iyiyiz bu arada oğluşum uykuda... perşembe günü de görüşücez kendisiyle burnumda tüttü sıpa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…