yavrum nerdesin sen yaa??????iyi akşamlar arkadaşlar,herkesin iyi olması dileği ile...
hmmm sezeryan kararı alınmış bile.. eee artık doğumu bekliyoruz desene =)m tarih belli mi bari?dönermı bılmıyorum da
donmezse dıye bız en bastan sezeryan kararı aldık doktorumla
benım rahım seklımde kı anomlaı yuzunden bebegım ters
allahım bulusmaya 5 gun kaldı
ınsallah hersey yolundadır
hahahahaa çatla da patlaaakizlar ya dogum yaptiktan sonrada girin ha diger sayfaya merak ederim ben zaten benimki aralik 24 ama aralik 10 ile ocak 7si arasi herhangi bir tarihte olabiir diyo dogum tarihi hesaplayici cogunuzun olur bebisi gidersinizz amaa cabuk gelin yok emziriyodum yok altini degistiriyodum sallamayin ha burayi kucuklarinizin resmiyle gelin insallah saglikli sihhatli tosuncuklarimizla:Saruboceq:
4 ekim Bilge'nin doğum günüydü.
Hatta hayat sana diyordu ya doğum günüme geri sayıyorsun diye. :)
6 topkekmi kız nettin sen yanmadımı miden -tatlicadiarzu-
banada oluyo arada ne yesem doymuyorum meyve çay çikolata şeker :lepi:
Yanmaz olur mu, uyuyamadım. Biraz da cır cır oldum:kedi: Bugün çok sağlıklı beslendim. İnşallah kendimi tutabilirim
=))) kendi mi yapıyo bari baklavayı? e hadi bakalım, şu kaynanalardan Allah kolaylık vere...
Valla geldi mi böreklerle, tatlılarla gelecek. Yemezsem bozulacak. Doktor yasakladı derim çok abartırsa
[
=))) ayy gıcık oluyorum zoraki iş yaptıranlara =)))
benim de annemin bi halası var.. amanııııııııııııınnnnn
"yiyin yiyin ekmekle yiyin" sloganıyla bütünleşmiştir kendileri =)))
deli oluyorum yaa....
Kız slogan süpermiş yaaaaaa delikafadulden Valla hayatta en sevmediğim şey ısrar edilmesi ama büyükleri kırmamak adına katlanıyorum. Aynı şehirde olsam dayanamaz tırnaklarımı çıkarırdım kötükedihüso
aaaaaa bak ya tesadüflere.. ben de bursalıyım görev nedeni ile patnos'tayız.. ve malazgirt bize çooook yakın... gidicem bi daha savaş açıcam yaaa !!! offfff memleketiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :a015:
eee Allah kavuştursun diyelim sizi de... :Saruboceq:
amin canım yaa...
hakkaten gideyim diyorum eşime çıkayım bakanın makamına göstereyim göbüşümü, buna iyi bak, bu sade göbek değil bebek diye. a.sa.s
belki acır bize ve bizim gibilere o zaman...:1no2:
sen doğumu nerede yapçaksın bellimi? kontroller filan sıkıntı olmuyomu?
bacak arası bende de var yaa..
arada oluyor korku yapıyorum vallaa.. açılıp da doğum olmasın da mazallahh =)))))
hayırlısı olsun be cnm.. daha önce kasılmalar başlamasın da inş.. tarih de belli olur zaten ..
bacak arası bende de var yaa..
arada oluyor korku yapıyorum vallaa.. açılıp da doğum olmasın da mazallahh =)))))
hayırlısı olsun be cnm.. daha önce kasılmalar başlamasın da inş.. tarih de belli olur zaten ..
aaa :1shok: ne üşümesii
kıbrıs hala sıcak -tatlicadiarzu-
nehirim dikkat et grip falan olursun allah korusun çabuk giy çoraplarını uzan sıcacık ört üstünü sıcak bişiler iç dinlen bakayım sıcak suyla yıka kız bn öle yapıom bu havada bile yani düşün :1ninca: hadi dinlen sen :teselli:
Kıız çıplak ayağın nesi sexysırnaşık şeyyerim leynn seni!!!!!
kızıııımmmmm şimdi de döverim... napıyon sen çığlak ayaklaa.. hamilesin ööyle sexy sexy dolaşma ortalıkta git ayaklarına bişiler giy =) adamı azdırma =))
hahahahahahahayytttt:
naber pelincim nasıl geçti tatil?
ilk gunaydın benden olsun
çok çabuk ve guzel geçen bir hafta olur inşallah
hepinize gunaydınnnnopuyorumnanaktan
günaydınn kızlarr.
hayırlı haftalar herkese
bugün çok heyecanlıyım kızımı görücem saat 2'de randevum var :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?