2009 Aralık Anneleri

ohh ne güzel olmuş valla dinlenmişsindir.
bende iyiyim cnm çok şükür. çok yormuyorum artık kendimi akıllandım yani anlayacağın :))) bugün doktorla konuşucam rapor için. olursa artık işe gelmicem evden yazışırız artık.

gunaydın bilge
geçmişe yeltenmedım bile boş bir vakıtte çerez nıyetıne artık okurum :)
birtek mınık kelebk özlemın dogumunu ögrendım son sayfalarda oda benı şaşırtmaya yettı
inşallah dahada iyi haberlerını alırız bu hafta

günaydın güzel hamişler. bugün nasılsnınız bakalım.ben dün bebeğime hastane çıkışı aldım, sevi bebenin setini aldım tırnak makası vs. , chigonun çantasını da sipariş ettim.dün yatağına da baktık öbür ay alıcaz.bayağı yoruldum.ben de başlayayım dedim artık ufak tefek almıştım pek bir şey almamıştım.kaynanamla annem sağolsunlar giyecekleri hallettiler.yavaştan yapıyoruz bakalım.siz ne yapıyorsunuz kızlarr :))

aman ıyı çok şukur
benım cüsse dahada agırlaştı
kımse sormasın soylemem bu saatten sonra aldıgım kıloları :)
istesemde eskısı gibi hareket edemem sanırım

gunaydın allah saglıkla kullanmak nasip etsın
günaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün??..

arzu gunaydın masallah ya gördum ogluşunun resmını tam sıkıştırmalık velet

günaydın bilgecimmm

günaydınnnnn. ayy çok zevkli demi alışveriş yapmak. benimki bitti ama hala alasım var.

günaydınn arzuuu.

hoşgeldin güzelim... ya ben sadece haftasonununu okuycam da zaten yanlış sayfayı not almışım daha azmış esasında kaydirigubbakcemile3
bebek de minik kelebek de iyidir inşallah... son aylara yaklaştık ya doğum riski olanlar mı istersin, açılanlar mı... artık son düzlükteyiz şaka maka

günaydın arzucummm her zamanki gibiyim ben mirmirmirmir sen nasılsın Arda paşa nasıl?

dün gece rüyamda gördüm kızımı sancısız bir doğumdu :))) (öyle olmasını istediğimden herhalde)
bembeyaz teni ve kumral saçları vardı aman ALlahım müthişti ya rüyada bile olsa.
doğurmak için sabırsızlanıyorum bebeğimi ama genede zamanında gelsin cnmm :))

hayır olsun bahar
ben daha hiç görmedım kızımla ilgili rüya
ay bizim sonumuz ne olacak acaba ruyada severiz ultrasonda severiz :)

senin sabırsızlandığını hepimiz biliyoruz baharcım :roflol:
ayy şimdi yine aklıma geldi de :1no2: sakın bi daha sabırsızlanma olur mu bacım a.s. herkes vaktini saatini beklesin gözünüzü seveyim ne stressti o öyle :sinifsinif:

bu arada kızlar hastane şekerlerimi hazırladım. 50 milyona mal oldu çok ta şeker oldular :))
fotoğrafını eklerim yapmak isteyenlere bilgi verebilirim.

hayır olsun bahar

ben iki kez gördüm Umutumu... birinde kız bebeği benziyordu, esmerdi ve çok ufak tefekti... diğerinde bana daha çok benziyordu, kumraldı ve 53 santimdi akannehir bakalım hangisi çıkacak :jeyyar:

hayır olsun bahar

doğunca sevgi manyağı yapıcaz sanırım bebeklerimizi..
9 ay beklemenin ilgi alakasını görecekler :))

yok cnm vaktinde gelcek sen merak etme.
bidaha korkutmıcam sizi ve kendimide. kızımda tembihli kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar hastane şekerlerimi hazırladım. 50 milyona mal oldu çok ta şeker oldular :))
fotoğrafını eklerim yapmak isteyenlere bilgi verebilirim.

şekerler şeker oldu ha :1shok: nasıl oluyo ki o öle :roflol:

baharcım eklesene bir bakayım... gerçi bizimkinin halası şeker kesesi beğenmiş bunlardan yapayım mı dedi yap dedim dolayısıyla ben sadece için badem şekerini alcam herhalde :1rolleyes: huyum değişti bu bebekle herkese her istediğini yapabilirsin diyorum sonum ne olacak hiç bilmiyorum sırnaşık şey

Butun annelere gunaydin . Guzel haftalar dilerim. Pelin hosgeldin :)

dünürcümmmm günaydın opuyorumnanaktan nasılsın? Eylülüm nasıl?

fazla sevgiden zarar gelmezzzzzz verin verebildiğinizce sevginizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yerimseniben a.s.

dünürcümmmm günaydın opuyorumnanaktan nasılsın? Eylülüm nasıl?

fazla sevgiden zarar gelmezzzzzz verin verebildiğinizce sevginizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yerimseniben a.s.

Yorgun dunurcum valla. Cumartesi Pazar Eylulun odasi olcak oda toplanti yazliklari kaldirdik annemle kisliklar cikti filan . Bisey yaptirmadi kimse ama insan yoruluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…