gunaydın cnm
ay ne guzel bende çarşamba görecegım kızımı
tatil iyi geldi valla 1 hafta hiç yemek yapmamak ev işi olmamamsı süperr bişeymış
sagolsun eşimin ailesi hepberaberdik benı el ustunde tuttular
kayınvalıdem birde bayram harçlıgı verdı kızıma
ay pek mutlu olduk hihoyyyt
sen nasılsın sancın falan hiç kalmamıştır umarım
günaydın kızlaaar
nasılsınız bakalım? mirmirmirmir
42 sayfa geçmiş okumam lazımmmm :bbo:
biz iyiyiz bu arada oğluşum uykuda... perşembe günü de görüşücez kendisiyle burnumda tüttü sıpa :sinifsinif:
ohh ne güzel olmuş valla dinlenmişsindir.
bende iyiyim cnm çok şükür. çok yormuyorum artık kendimi akıllandım yani anlayacağın :))) bugün doktorla konuşucam rapor için. olursa artık işe gelmicem evden yazışırız artık.
günaydın güzel hamişler. bugün nasılsnınız bakalım.ben dün bebeğime hastane çıkışı aldım, sevi bebenin setini aldım tırnak makası vs. , chigonun çantasını da sipariş ettim.dün yatağına da baktık öbür ay alıcaz.bayağı yoruldum.ben de başlayayım dedim artık ufak tefek almıştım pek bir şey almamıştım.kaynanamla annem sağolsunlar giyecekleri hallettiler.yavaştan yapıyoruz bakalım.siz ne yapıyorsunuz kızlarr :))
günaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün??..
günaydın bilgecimmmgünaydın kızlaaar
nasılsınız bakalım? mirmirmirmir
42 sayfa geçmiş okumam lazımmmm :bbo:
biz iyiyiz bu arada oğluşum uykuda... perşembe günü de görüşücez kendisiyle burnumda tüttü sıpa :sinifsinif:
günaydınnnnn. ayy çok zevkli demi alışveriş yapmak. benimki bitti ama hala alasım var.günaydın güzel hamişler. bugün nasılsnınız bakalım.ben dün bebeğime hastane çıkışı aldım, sevi bebenin setini aldım tırnak makası vs. , chigonun çantasını da sipariş ettim.dün yatağına da baktık öbür ay alıcaz.bayağı yoruldum.ben de başlayayım dedim artık ufak tefek almıştım pek bir şey almamıştım.kaynanamla annem sağolsunlar giyecekleri hallettiler.yavaştan yapıyoruz bakalım.siz ne yapıyorsunuz kızlarr :))
günaydınn arzuuu.günaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün??..
gunaydın bilge
geçmişe yeltenmedım bile boş bir vakıtte çerez nıyetıne artık okurum :)
birtek mınık kelebk özlemın dogumunu ögrendım son sayfalarda oda benı şaşırtmaya yettı
inşallah dahada iyi haberlerını alırız bu hafta
günaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün??..
dün gece rüyamda gördüm kızımı sancısız bir doğumdu :))) (öyle olmasını istediğimden herhalde)
bembeyaz teni ve kumral saçları vardı aman ALlahım müthişti ya rüyada bile olsa.
doğurmak için sabırsızlanıyorum bebeğimi ama genede zamanında gelsin cnmm :))
dün gece rüyamda gördüm kızımı sancısız bir doğumdu :))) (öyle olmasını istediğimden herhalde)
bembeyaz teni ve kumral saçları vardı aman ALlahım müthişti ya rüyada bile olsa.
doğurmak için sabırsızlanıyorum bebeğimi ama genede zamanında gelsin cnmm :))
hayır olsun bahar
ben daha hiç görmedım kızımla ilgili rüya
ay bizim sonumuz ne olacak acaba ruyada severiz ultrasonda severiz :)
hayır olsun bahar
ben daha hiç görmedım kızımla ilgili rüya
ay bizim sonumuz ne olacak acaba ruyada severiz ultrasonda severiz :)
senin sabırsızlandığını hepimiz biliyoruz baharcım :roflol:
ayy şimdi yine aklıma geldi de :1no2: sakın bi daha sabırsızlanma olur mu bacım a.s. herkes vaktini saatini beklesin gözünüzü seveyim ne stressti o öyle :sinifsinif:
Butun annelere gunaydin . Guzel haftalar dilerim. Pelin hosgeldin :)
bu arada kızlar hastane şekerlerimi hazırladım. 50 milyona mal oldu çok ta şeker oldular :))
fotoğrafını eklerim yapmak isteyenlere bilgi verebilirim.
doğunca sevgi manyağı yapıcaz sanırım bebeklerimizi..
9 ay beklemenin ilgi alakasını görecekler :))
yok cnm vaktinde gelcek sen merak etme.
bidaha korkutmıcam sizi ve kendimide. kızımda tembihli kaydirigubbakcemile3
dünürcümmmm günaydın opuyorumnanaktan nasılsın? Eylülüm nasıl?
fazla sevgiden zarar gelmezzzzzz verin verebildiğinizce sevginizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yerimsenibena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?