2009 Aralık Anneleri

günaydın herkeseeeee
pelincim hoşgeldin iyi bi tatil yapmışsın ne güzel pen izne çıkacağım zamanı iple çekiyorum çok zor geliyo artık çalışmak..
Bahaar ekle şekeri de görelim ben daha nasıl bişey yapacağıma karar veremedim.
Bizde c.tesi doktordaydık şeker testini de yaptırdık nihayet bi sorun çıkmadı.
benim kızda büyümüş iyice 1350 gr olmuş boyuda 39 cm artık pek net görünmüyo ultrasonda ama sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu bilmek iyi geldi. Hastanenin doğumhanesini de görmek istedik ama göstermediler sadece odaları gezebildik(

hoşbulduk öznurcgm
az kaldı dayan arkadasım
oyoyoyy kocaman olmuş maşallah kızın

duble şeker oldu kaydirigubbakcemile3
eklerim cnmm

Masaallah Sen nerde dogum yapcan ?

günaydın kızlarrr.. banada çok zor geliyor artık işe gelmek belim ağrımaya başladı.. keşke doğum izni daha erken olsaydı kaydirigubbakcemile3

ayy evet çok zevkli . maşşalah canım ya bitirdin demek alışverişi ben çoook geride kalmışım ( üzüldüm şimdi valla neyse ben de yapaıyorum yavaştan.rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

günaydın öznur. akşama ekleyebilirim anca.
güzel haberler almışsın cnm gözünaydın maşallahh

ayyy canım valla benim bacağım belim müthiş kasılıyor.bazen yolda yürüyemiyorum kalıyorum öyle kitleniyorum resmen.

Yorgun dunurcum valla. Cumartesi Pazar Eylulun odasi olcak oda toplanti yazliklari kaldirdik annemle kisliklar cikti filan . Bisey yaptirmadi kimse ama insan yoruluyor ya

o hengame yetiyor bir de herkesin o kadar özen göstermesi de yoruyor insanı dünürcüm... nankörüm ben yaaaa sırnaşık şey ama bizde de öyle eşim de annem de hiçbir şey yaptırmıyor ve acayip yoruluyorum bu durumdan akannehir

günaydıın kızlar minik kelebeğin doğum yaptığını daha yeni okudum. Allah yardımcıları olsun inşallah. herkes kendine dikkat etsin artık ayrıcaa. sizinde yatış pozisyonlarınız problem olmaya başlamadımı yaaa. ben birtek sağa ve sola yatabildiğim için belli saatten sonra bacaklarımda ağrılar oluşuyo ve canım çok yanıyoo. sağım acıyınca sola dönüyorum solum acıyınca sağa ama her ikisi acıyınca kalkıyorum artık. sizinde varmı böyle şikayetleriniz?

canım ben de denedim dün gecelik pijama .kaç bedene göre alacaksınızı kızlar ben karar veremedim.yani şuan ki beden mi yoksa bir beden küçük veya büyük mü alacaksınız.ben bir sabahlık gecelik pijaman 3lü set almayı düşünüyorum bir de iki tane pijaman takımı daha sade olanlardan düşünüyorum.

olmazmı canım ya hele 2 gecedir uyku filan yok hiç bi sağa bi sola sabahı ettim yine kasıklarımın ağrısından dönemiyorum bide çok zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…