günaydın herkeseeeee
pelincim hoşgeldin iyi bi tatil yapmışsın ne güzel pen izne çıkacağım zamanı iple çekiyorum çok zor geliyo artık çalışmak..
Bahaar ekle şekeri de görelim ben daha nasıl bişey yapacağıma karar veremedim.
Bizde c.tesi doktordaydık şeker testini de yaptırdık nihayet bi sorun çıkmadı.
benim kızda büyümüş iyice 1350 gr olmuş boyuda 39 cm artık pek net görünmüyo ultrasonda ama sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu bilmek iyi geldi. Hastanenin doğumhanesini de görmek istedik ama göstermediler sadece odaları gezebildik(
şekerler şeker oldu ha :1shok: nasıl oluyo ki o öle :roflol:
baharcım eklesene bir bakayım... gerçi bizimkinin halası şeker kesesi beğenmiş bunlardan yapayım mı dedi yap dedim dolayısıyla ben sadece için badem şekerini alcam herhalde :1rolleyes: huyum değişti bu bebekle herkese her istediğini yapabilirsin diyorum sonum ne olacak hiç bilmiyorum sırnaşık şey
günaydın herkeseeeee
pelincim hoşgeldin iyi bi tatil yapmışsın ne güzel pen izne çıkacağım zamanı iple çekiyorum çok zor geliyo artık çalışmak..
benim kızda büyümüş iyice 1350 gr olmuş boyuda 39 cm artık pek net görünmüyo ultrasonda ama sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu bilmek iyi geldi. Hastanenin doğumhanesini de görmek istedik ama göstermediler sadece odaları gezebildik(
günaydın herkeseeeee
MasaallahSen nerde dogum yapcan ?
Yorgun dunurcum valla. Cumartesi Pazar Eylulun odasi olcak oda toplanti yazliklari kaldirdik annemle kisliklar cikti filan . Bisey yaptirmadi kimse ama insan yoruluyor ya
ilk gunaydın benden olsun
çok çabuk ve guzel geçen bir hafta olur inşallah
günaydın pelincim
hoşgeldin
1 hafta aradan sonra ilk günaydını senden almak güzeldikaydirigubbakcemile5
baharcım günaydıııııııınkaydirigubbakcemile2günaydınn kızlarr.
hayırlı haftalar herkese
bugün çok heyecanlıyım kızımı görücem saat 2'de randevum var :dance:
demek randevu gününüz geldi.
bende cuma gidiyorum öykümü görmeye
inşallah sağlıklı haberlerini alırız tatlım:Saruboceq:
tatilinin güzel geçmesine çok sevindim pelincim.gunaydın cnm
ay ne guzel bende çarşamba görecegım kızımı
tatil iyi geldi valla 1 hafta hiç yemek yapmamak ev işi olmamamsı süperr bişeymış
sagolsun eşimin ailesi hepberaberdik benı el ustunde tuttular
kayınvalıdem birde bayram harçlıgı verdı kızıma
ay pek mutlu olduk hihoyyyt
sen nasılsın sancın falan hiç kalmamıştır umarım
inşallah mina hanımın sağlıklı haberlerini sende alırısn tatlım:Saruboceq:
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnngünaydın güzel hamişler. bugün nasılsnınız bakalım.ben dün bebeğime hastane çıkışı aldım, sevi bebenin setini aldım tırnak makası vs. , chigonun çantasını da sipariş ettim.dün yatağına da baktık öbür ay alıcaz.bayağı yoruldum.ben de başlayayım dedim artık ufak tefek almıştım pek bir şey almamıştım.kaynanamla annem sağolsunlar giyecekleri hallettiler.yavaştan yapıyoruz bakalım.siz ne yapıyorsunuz kızlarr :))
bebişin aldıklarını sağlıcakla giysin tatlım
günaydn cnmgünaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün??..
ben iyiyim sen nasılsın bakalım:hulya:
aman sen rüyanda bile doğum yaptığını görmedün gece rüyamda gördüm kızımı sancısız bir doğumdu :))) (öyle olmasını istediğimden herhalde)
bembeyaz teni ve kumral saçları vardı aman ALlahım müthişti ya rüyada bile olsa.
doğurmak için sabırsızlanıyorum bebeğimi ama genede zamanında gelsin cnmm :))
allah hayırlara çıkarsın inşallah ama acele etme lütfeeeeeeennnnnnnnnlmaz:
ilk fırsatta ekle cnm ki bizlerde fikir edinelim dimi ama:jeyyar:bu arada kızlar hastane şekerlerimi hazırladım. 50 milyona mal oldu çok ta şeker oldular :))
fotoğrafını eklerim yapmak isteyenlere bilgi verebilirim.
günaydın herkeseeeee
günaydın öznur
kızın maşallah kocaman olmuş annesi
sağlıklı haberlerini almak yetiyorda artıyor öyle değilmi
darısı bizimde başımıza bakalım.
haftasonu gecelik baktım bende ama istediğim gibi bişey bulamadım siz ne yaptınız gecelik işini?
yettim güzelimmeralllllllllllllllllllllllll sesin çıkmıyor güzelim günaydınnnnn
haftasonu gecelik baktım bende ama istediğim gibi bişey bulamadım siz ne yaptınız gecelik işini?
günaydıın kızlar minik kelebeğin doğum yaptığını daha yeni okudum. Allah yardımcıları olsun inşallah. herkes kendine dikkat etsin artık ayrıcaa. sizinde yatış pozisyonlarınız problem olmaya başlamadımı yaaa. ben birtek sağa ve sola yatabildiğim için belli saatten sonra bacaklarımda ağrılar oluşuyo ve canım çok yanıyoo. sağım acıyınca sola dönüyorum solum acıyınca sağa ama her ikisi acıyınca kalkıyorum artık. sizinde varmı böyle şikayetleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?