2009 Aralık Anneleri

günaydın günaydın günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::dance:hihoyyyt
hepimiz için mutlu, huzurlu, sağlıklı bigün olur inşallah:Saruboceq:

keyifler nasıl bugün bakalım?

bizim kız sürekli karnımı ittirip tekmeliyor:roflol:
anlaşıldı yeri dar gelmeye başladı.
şimdi bile durmuyor yaramaz kızım.
babasına şikayet edipduruyorumyerimseniben

kızlar dün sabah geldim geçmişi okurken elektrikler gitti 9 a geliodu saat uyumuşum bnde uyandım kociş geldi öğlen yemeğine yemek bulaşık derken 2 de gitti öğleden sonrada burda katılmam gereken bi çay vardı giyin saç baş derken 3 oldu oraya gittim ilk başta ayakta dikildik alllah dedim yandım ben 2-3 saat ayakta ne yaparım bu halimle kokteyl tarzı bişidi
sonra arka tarafa aldılar bizi masalar hazırlanmış ohh dedim içim rahatladı kaydirigubbakcemile3
ee akşam da eve geldim elektrk yine yok kötükedihüso kociş geldi dedim yemek yok bn yapamadımm :kedi:

hadi o zaman dedi gdelim lefkoşaya yemeğeekaydirigubbakcemile3
gece 10 falandı geldiğimizdee dün nasıl geçti anlamadım yani
ama çok güzel sohbet etmişsiniz kaçırmışımım oku oku bitmedi yaff -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar naslsnız bakalım.ben gece uyuyamadım gene ( kasık ağrım vardı, yürüyünce geçiyor.doktorum arada olur normal demişti.böyle batar gibi.bu şekilde ağrısı olan oluyor mu kızlar.kısa süreli ama yürümeden geçmiyor.merak ediyorum olan var mı (

cagırdım senı cıcım gormedınmızemuszemus
benimi
maşallah bebişee Şeniz
günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile2
şaşı olup geliyorummmm
bnce gtme geçmiş çok derin:kedi:

:teselli:gçmş olsn cnm ya

bnm yk öle ağrım sırtım ağrıyo sadece arada o kadar

anladım hayat24 ama ben diğer arkadaşlar da da oluyor mu merak ediyorum.normal dedi doktorum ama arada oluyor.sanırım yalancı doğum sancılarıymış.zor kalkıyorum yataktan, kıvranıyorum, yürüyünce geçiyor.bir şey yoktur dimi (

sık olmuyor ama arada oluyor.çok uzun da sürmüyor.benim de canım belim,bacağım feci kasılıyor.yürüken bile kalıyorum bazen hareket edemiyorum

anladım cnm şimdi gelirler öyle sorunu olan arkadşlar yazarlar sana :teselli:

sık olmuyor ama arada oluyor.çok uzun da sürmüyor.benim de canım belim,bacağım feci kasılıyor.yürüken bile kalıyorum bazen hareket edemiyorum

canım selam
geçmiş olsun
vucut kendini doğuma hazırlıyor artık sanırım
bu tür şikayetler giderek arta bilir ama sen kontrole gittiğinde doktorunlada detaylı konuş bana kalırsa.a.s

ebrucum umarım doktora gidip rapor almışsındır o bacakla gündelik hayatına devam etmenin çok sağlıklı olacağını sanmıyorum :1no2:

69dan 83 e gider durur kilo...

14 kilo CADIARZU eh iyi bari varmış benim gibi şişenler kaydirigubbakcemile3

arkadaslar aranizda grip asisi olacak olan var mi?

ben hamilelik öncesinde de olmuyordum, yine de olmayacağım... bir önceki yılın virüsüyle bu yılınki ne kadar tutacak bilinemez ki :umursamaz:

ne kızıon doğru hatırlamışım işte bilge demiştim ben:kedi:

kızmadım ki teşekkür ettim ama o mevzuya dönmeyelim canan dün çok zor düzelttik zaten :1no2:

[Bgünaydın bilgeeeeeeeeee
bakalım nasıl şaşı oluyorsun hep beraber görelimlaelaelaelaelae[/B]

nıha da böle kafamçokkarıştı
ama canan'ın korkuttuğu kadar yokmuş ben tabii dün akşam 5ten sonrasını okuduğum için yerimseniben bazıları gibi yoklama kaçağı değiliz di mi meralcim kaydirigubbakcemile5

bnce gtme geçmiş çok derin:kedi:

canaaaaaan boy veriyorummmmmmmmm akannehir
ben senin gibi kaçak değildim ki güzelim bana derin olsun şakkıdı

dün bahsediyorlardı kasık sancıları olduğundan ben yaşamadım henüz ama daha ileri haftalardaki arkadaşlarda oluyormuş... yine de ne sıklıkla ve şiddette olduğunu not edip en azından telefonda doktoruna danış bence... artık ihmale gelecek dönemde değiliz

günaydınnnnnnnnhihoyyyt evet artık yalancı sancılar başladı doguma hazırlanıyoruz bir yerde okumuştum pozisyon degişitrince ya da yürüyünce geçen agrılar normal diyordu..

ben izne ayrıldım bilehihoyyyt 15 gün rapor hakkım duruyordu onu aldım sonra da dogum izni başlıyor sezaryan olacagım için erken başlıyorrrhihoyyyt

yok cnm sık olmuyor da , işte arada oluyor, yürüyünce geçiyor.( artık hayırlısı bir de eşim göreve gidicek on gün sonra.yalnızım aileler uzakta.ben de huysuzum biraz yanımda kimseyi istemiyorum.ev taşıdım yalnız yalnız eşimle taşıdık.doktor sorun yok demişti ufacık sorun olsaydı zatençağırım ailelerden birini.eşim gerçi arada izne gelecek ama gene de temkinli olmalıyım.

günaydınnnnnnnnhihoyyyt
ben izne ayrıldım bilehihoyyyt 15 gün rapor hakkım duruyordu onu aldım sonra da dogum izni başlıyor sezaryan olacagım için erken başlıyorrrhihoyyyt

hadi hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile2 allah sağlıkla iznini tamamlayıp yavrunu kucağına almak nasip etsin :Saruboceq:
eeee ne zamana şimdi sezaryen tarihi sengözlerimebaksanab

ya aslında tabloya sezaryen tarihi belli olanların tarihini eklemeye başlasak mı :bbo:

yoklama kaçağı çoooooooooook ar aramızda haklısın şekerimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…