cagırdım senı cıcım gormedınmızemuszemus
günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile2
şaşı olup geliyorummmm
benimicagırdım senı cıcım gormedınmızemuszemus
maşallah bebişee Şenizgünaydın günaydın günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::dance:hihoyyyt
hepimiz için mutlu, huzurlu, sağlıklı bigün olur inşallah:Saruboceq:
keyifler nasıl bugün bakalım?
bizim kız sürekli karnımı ittirip tekmeliyor:roflol:
anlaşıldı yeri dar gelmeye başladı.
şimdi bile durmuyor yaramaz kızım.
babasına şikayet edipduruyorumyerimseniben
bnce gtme geçmiş çok derin:kedi:günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile2
şaşı olup geliyorummmm
günaydın kızlar naslsnız bakalım.ben gece uyuyamadım gene( kasık ağrım vardı, yürüyünce geçiyor.doktorum arada olur normal demişti.böyle batar gibi.bu şekilde ağrısı olan oluyor mu kızlar.kısa süreli ama yürümeden geçmiyor.merak ediyorum olan var mı (
anladım hayat24 ama ben diğer arkadaşlar da da oluyor mu merak ediyorum.normal dedi doktorum ama arada oluyor.sanırım yalancı doğum sancılarıymış.zor kalkıyorum yataktan, kıvranıyorum, yürüyünce geçiyor.bir şey yoktur dimi(
anladım hayat24 ama ben diğer arkadaşlar da da oluyor mu merak ediyorum.normal dedi doktorum ama arada oluyor.sanırım yalancı doğum sancılarıymış.zor kalkıyorum yataktan, kıvranıyorum, yürüyünce geçiyor.bir şey yoktur dimi(
sık olmuyor ama arada oluyor.çok uzun da sürmüyor.benim de canım belim,bacağım feci kasılıyor.yürüken bile kalıyorum bazen hareket edemiyorum
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Dizimin iki tarafıda kütük gibi şişip morardı el değiremiyorum. Yürürkende bayağı zorluyor ama diyorum ya bu hiçbir şey değil. Ya karnımın üstüne falan düşseydim. Ya bebeğe bir şey olsaydı ki bu düşmeler sonucu Allah korusun eşi ayrılıp ölen bebekler varmış.
Çookk dikkatli olmak lazım.
69dan 83 e gider durur kilo...
arkadaslar aranizda grip asisi olacak olan var mi?
ne kızıon doğru hatırlamışım işte bilge demiştim ben:kedi:
[Bgünaydın bilgeeeeeeeeee
bakalım nasıl şaşı oluyorsun hep beraber görelimlaelaelaelaelae[/B]
bnce gtme geçmiş çok derin:kedi:
günaydınnnnnnnnhihoyyyt
ben izne ayrıldım bilehihoyyyt 15 gün rapor hakkım duruyordu onu aldım sonra da dogum izni başlıyor sezaryan olacagım için erken başlıyorrrhihoyyyt
ebrucum umarım doktora gidip rapor almışsındır o bacakla gündelik hayatına devam etmenin çok sağlıklı olacağını sanmıyorum :1no2:
14 kilo CADIARZU eh iyi bari varmış benim gibi şişenler kaydirigubbakcemile3
ben hamilelik öncesinde de olmuyordum, yine de olmayacağım... bir önceki yılın virüsüyle bu yılınki ne kadar tutacak bilinemez ki :umursamaz:
kızmadım ki teşekkür ettim ama o mevzuya dönmeyelim canan dün çok zor düzelttik zaten :1no2:
nıha da böle kafamçokkarıştı
ama canan'ın korkuttuğu kadar yokmuş ben tabii dün akşam 5ten sonrasını okuduğum için yerimseniben bazıları gibi yoklama kaçağı değiliz di mi meralcim kaydirigubbakcemile5
canaaaaaan boy veriyorummmmmmmmm akannehir
ben senin gibi kaçak değildim ki güzelim bana derin olsun şakkıdı
dün bahsediyorlardı kasık sancıları olduğundan ben yaşamadım henüz ama daha ileri haftalardaki arkadaşlarda oluyormuş... yine de ne sıklıkla ve şiddette olduğunu not edip en azından telefonda doktoruna danış bence... artık ihmale gelecek dönemde değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?