2009 Aralık Anneleri

Pelin doğum günün mü bugün senin. Tam anlayamadım. Eğer öyleyse kutlu olsun canım. Daha nice güzel yaşlara inşallah.

Hakikaten çoğu başlarda bulantı ve kusmalar yüzünden kilo vermiş. Totalde de çok fazla almamış tabii böyle olunca.
Ben de tam tersi başlarda iki hafta üc kilo almıştım tam. Deli gibi iştahım açılmıştı.
Yemekten başka bir şey düşünemez olmuştum.
Allahtan o hızla gitmedi yoksa şimdi kırk kiloya falan ulaşmıştım.
Şu anda 11 kilo almışım toplam. Ama kilo takıntılı doktorum ona da çok diyor.

çok güç yazabiliyorum yattığım yerden, benim kusuruma bakmayın nolur.

kepezdeyim anadoluda hülya hanıma gidiyorum.belki de yollarda görmüşüzdür birbirimizi sırnaşık şey

Hülya Hanıma ben de gittim başlarda bir kaç kez düşük tehlikem olunca dr.uma ulaşamamıştım ozaman gittim.Bir de 2li testimi ona yaptırmıştım :kedi:

Ben de 9kilo aldım bana da dr.um hızlı gidiyorsun dikkat et dedilmaz: Boyum kilom bir oldu kare oldum diyorum kendime:umursamaz:

ah ahhh... sorma yaa.. eşimi benim okuluma istedik de kılı kırk yardılar. biz de kimsenin bi tarafını yalamıcaz afedersiniz... zaten 1 ay gidicem şimdi.. işler de kalırsa banane.. zamanında dedik aynı okula alın diye de amaannn neyse bak dellendim yine !

bi yandan hala bi yandan meb..

neyse kontrol için şimdiye kadar 6 dr. gördüm... burda, diyarbakırda, bursada..

şimdi de van'a gidicez son bi hastane dr. ayarlıcaz ona devam edicez.. sorunluydu benim süreklilik namına bişi yok.. Allaha çok şükür iyi olduğunu duymak yetiyor bana...

ne kilo takibim yapılıyor ne bişi =))) her gitttiğim dr.a baştan anlatıyorum sürecimizi.. ööle yani.. sen hangi hastane?sormuştum ama[/QUOTE]

ben bursadayım kontrollerim orada oluyor. ondan dolayı eşimde istemedi yanında gitmemi , nasıl bir yerdir dr bulabilcezmi, bide seni harap etmiyim oralarda diye. annemlerde göndermedi doğum burda olsun sonra ne isterseniz onu yapın dediler.
bakalım nolcak o orda ben burda.... :1no2:

Giysilerini inceledim. Güle güle giysin minik kızın. Yatakının markası ne? Kraft, pier cardin, chicco hep çinmiş. Biz hiçbişey almadık...Hiçbiyere çıkamıyorum ben. Riskli.

sağolasın canım.beşik aldık mothercare den..3 yaşına kadar yatabılıyomuş,ahşap.180 lıra.bızım yatak odasına da uyuyo.
nasıl çınmış ya chıcco?valla el yakıyo fıyatla orda corap bıle almadan cıkmıştım mağazadan.
hayırdır risklı olan ne?yatman mı gerekıyo sureklı?

bende mothercare de baktım ama öyle 3 yaşına kadar yatıcağı beşik göremedim sallanıyor mu ölçüleri nedir canım

bende mothercare de baktım ama öyle 3 yaşına kadar yatıcağı beşik göremedim sallanıyor mu ölçüleri nedir canım

bız cok beğendık eşimle,,yatak odamıza o normal beşikler sığmıyordu,,,bu aldığımız 56 ya 120 canım,,bız sallanmayanını tercıh ettık...20 gune getırıp kuracaklar ınş:)

saat gecenin 3u anca girdim kizlar daha bende besik falan aalamadim burdada hep uyduruk uyduruk yani suslu yok sadece 2 tane cita cakmislar nebilim turkiyede cok cesitli burda sadesenağlama

Of kızlar uyuyamıyorum. Nefes alırken göğsüm sıkışıyor, dik durunca karnım özellikle göbek deliğimin olduğu taraf gerilip acıyor. Karnım da acıktı, eğer yersem sürekli tuvalete gideceğim yine uyuyamayacağım. Pöf :1shok:

herkese kocaman bı gunaydınnn
alltta gordum senı hayatcımmmm hosgeldınn,
bogazım fena olmus grıp faranjıt
geceden berı uyuyamadım
oglumda 7 bucukta basladı anneyı uyandırdı gercıa.s.
benım kuzumun daha hıcc bıseyı yok

günaydın kızlar amma yazmışsınız yaa oku oku şaşı oldum valla saat 6 dan beri geçmiş okuyorum yuh diom yani bide hızlı geçtim çoğunu :S

ne kızıon doğru hatırlamışım işte bilge demiştim ben:kedi:

günde kaç lt içiyorsunuz kızlar ben en az 1.5 içmeye çalışıyorum genelde 2lt?
cnm benm bildiğim fazla süt kansızlıuk yapar fazla tüketelim die kansız kalmayalaım aman dikkat doktorlara danışalım opuyorumnanaktan
sabır cnm çok şükür doğdu sağlıkla o bizim ilk prensimiz annesi Allahın izniylede çıkacak hastaneden gelicek kucağına dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun
canan ses ver msnden de yazdım yoksun ortada
cnm dün gelemedim ya msn kapalıydı şimdi gördüm yazdım sana ç.dışı
ebruu allah korumuş cnm ya çoooook çok geçmiş olsun :1shok:
Gümüşhane de kar yağmışakannehir Bu sene kış erken geldi ya çok da sert geçerse napacazz bizim bebekler de aralıkta gelecek:gitme:
boşveer evin içi sıcak olur hem dün bana dedilerkii aa ne kadar şansılısın kış bebekleri çook güzel olur kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum.kızımla beni de aranıza alır mısınız?
gel bacım hoşgeldin
yuh diyorum başkada bişey demiyorum insafsız paragözler nolcak kötükedihüso
Baharla konuŞtum kıslar
kızıda kendİsİde gayet İyİymİŞ
beren hanım 1.500 olmuŞ

maşallah berene

:roflol::roflol::roflol::roflol:
canan hiç yazmadın bugun iyymisin
senı birde fatmayı merak edıp girdim şimdi
korkma cnm bn iim ama fatmayı bilmiom yazısnı bnde görmedim hiç :1no2:
günaydın cnm geçmiş olsun :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…