sagolun dogumgunumu kutlayan canım arkadaslarım
30 oldum bu arada :)
bilge bu arada şimdi pelin d.gunun kutlu olsunu görenler bugun d.gunum sancak bak nasıl ustume aldım olayı hemen :)
ya ben mıllete soruyorum ya bu banko soruyu
hep benım gibi alanları duymak umıdıyle soruyorum ama
hep cevap şöyle başlıyor : baslarda kılo almadım hatta verdim şimdi.....
bunu duymak ıçın sormuyorum ya ben aglıycam ya
ben bastan beri heray almaya basladım olay burda kopuyor anladım :)
Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
prettybaby, aylasyrk, bade75, bhcg, bkaban, b_i_o, denizturkeryildiz, HFZ, julyjuly, KYDNOS, mcetin1, meybon, Nehir67, ningo07, oznurss+, pln79, serinus, yasil_haktanemin, ıce rose
HU HUUU kalabalıgız amaaaa kımseden ses cıkmıyorr
kızlar benim de otururken kuyruk sokumumda çok ağrı oluyor benim önceden de iş yapınca ağrırdı şimdi oturunca oluyor heralde kuyruk çıkıcak :kedi:
ankaralıyım ama eşim buralı 17 kilo aldım.am hiçbirşikayetim yok kiloyla ilgili seninde umarım yoktur
kepezdeyim anadoluda hülya hanıma gidiyorum.belki de yollarda görmüşüzdür birbirimizi sırnaşık şey
boyun kaç?
Ben de 9kilo aldım bana da dr.um hızlı gidiyorsun dikkat et dedilmaz: Boyum kilom bir oldu kare oldum diyorum kendime:umursamaz:
Giysilerini inceledim. Güle güle giysin minik kızın. Yatakının markası ne? Kraft, pier cardin, chicco hep çinmiş. Biz hiçbişey almadık...Hiçbiyere çıkamıyorum ben. Riskli.
sağolasın canım.beşik aldık mothercare den..3 yaşına kadar yatabılıyomuş,ahşap.180 lıra.bızım yatak odasına da uyuyo.
nasıl çınmış ya chıcco?valla el yakıyo fıyatla orda corap bıle almadan cıkmıştım mağazadan.
hayırdır risklı olan ne?yatman mı gerekıyo sureklı?
bende mothercare de baktım ama öyle 3 yaşına kadar yatıcağı beşik göremedim sallanıyor mu ölçüleri nedir canım
geçmişi bitirdimmmboyum uzamış mıııı sengözlerimebaksanab
bu arada 4 Ekim tarihinde olacak olan doğumgünümü kendinden emin şekilde hatırlayan ebru'ya opuyorumnanaktan, şüpheyle de olsa hatırlayan canan'a a.s. ve pelin'e hediye etmek suretiyle de olsa hatırlayan berna'ya :1hug: teşekkürü borç bilir yanacıklarından öperimmmmmm :mymeka: sondaki ne alaka diyorsanız o da yoğun istek üzerine hiç niyetim yokken yapmak zorunda kaldığım eylemlerden biri olarak kayıtlarda yerini alsın pilizzzzzzzzzz
cnm benm bildiğim fazla süt kansızlıuk yapar fazla tüketelim die kansız kalmayalaım aman dikkat doktorlara danışalım opuyorumnanaktangünde kaç lt içiyorsunuz kızlar ben en az 1.5 içmeye çalışıyorum genelde 2lt?
sabır cnm çok şükür doğdu sağlıkla o bizim ilk prensimiz annesi Allahın izniylede çıkacak hastaneden gelicek kucağına dualarımız sizinle allah yardımcınız olsunslm kızlar...
seçil durumumu yazmıştır..bebeğim sabırsız davrandı ve erkenden geldi dünyaya..29+4te doğdu meleğim..herşey öyle apar topar olduki hala şoktayım.rüya olsa keşke hepsi diyorum ama değil malesef.
bebeğim yoğun bakım küvezinde yatıyo öyle küçükki kucağıma verseler ki onu koklamak sarılmak için daha çook beklemeliyim alamam sanırım bi zarar veriririm diye.onu çok seviyorum.babasının kopyası.
dua edin teyzeleri bebeğim için inşallah kısa zamanda toparlanır miniğim.
onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp evimize götüreceğimiz günü hayal ediyorum hep.
rabbim bizim için böylesini uygun gördü asla isyan etmedim etmemde.herşeyde var bir hayır.
sabır edicez ve bebeğimizi evimize götürücez inşallah sağlıklı bir şekilde.
sezeryan oldum ama acımı sızımı unuttum.
bunada şükür diyorum 1 saat daha geciksek bebeğim karnında ölecekti belki.
dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım...
bugün saat 2de gidip görücem oğlumu,sütümü sağıp götürüyorum.2 gündür sütümle besliyo hemşire ablaları.inşallah güçlü kuvvetli olacak oğlum direnecek ve çabucak gelecek anne babasının kucağına...
cnm dün gelemedim ya msn kapalıydı şimdi gördüm yazdım sana ç.dışıcanan ses ver msnden de yazdım yoksun ortada
ebruu allah korumuş cnm ya çoooook çok geçmiş olsun :1shok:Arkadaşlar merhabalar.
Baştan birkaç sayfayı okuyabildim yine gerisini akşam okurum inşallah.
Biraz önce başıma bir kaza geldi ki sormayın aklım gitti ama Allah korudu yine diyorum.
İşyerinde yangın merdiveni var yan tarafta biraz hava almak için oraya çıkmıştım. Yukardan seslendiler ben de birden dönünce zemindeki demirlerin arasına girdi bacağım dizime kadar. Biraz açıklık varmış iki demir arasında. Çooook canım acıdı çok. Bir de tabii dengemi kaybedim yana doğru düştüm aynı zamanda. Çok rahat kırılabilirdi ama Allah korudu. Hemen aşağıdan koşup demirleri açtılar da ancak öyle çıkarabildim bacağımı.
Kenarları sıyrılıp ezildi tabii dizimin. Bir de dirseğim kanadı. Demirler de pas içinde.
Ben tetenoz aşısı da yaptırmamıştım. Doktor gerek yok demişti. Hemen aşı yaptırdım sağlık ocağında.
Bana bir şey olması mühim değil de bebeğe bir şey olacak diye çok korktum o an.
Allahtan oynayıp duruyor devamlı. Sanırım bir sorunu yok.
Aman arkadaşlar çok dikkatli olun bastığınız yere.
Şunu anladım ki bir saniye sonra insanın başına ne geleceği belli değil. Allah bebişlerimizin korusun.
Şu an çok şükür fazla ağrı sızı yok ama korkusu yetti işte.
boşveer evin içi sıcak olur hem dün bana dedilerkii aa ne kadar şansılısın kış bebekleri çook güzel olur kaydirigubbakcemile3Gümüşhane de kar yağmışakannehir Bu sene kış erken geldi ya çok da sert geçerse napacazz bizim bebekler de aralıkta gelecek:gitme:
gel bacım hoşgeldinherkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum.kızımla beni de aranıza alır mısınız?
yuh diyorum başkada bişey demiyorum insafsız paragözler nolcak kötükedihüsoArzucum ozel sektorde calisinca hepimiz boyleyiz. Ben buraya girdigimde kablolama yaptim . cuma gunu girmistim ekiple birlikte sali gunu cikmistik 3 gun firmada yatmistik . Simdi yine oyle bir durum var . Bana genel mudur diye gecen dingilyus gecen sefer yapmistin ya yine yaparsin dedi. Bu kablolama da merdivene filan cikiyosun oyle yapiyorsun . Dusun yani
Baharla konuŞtum kıslar
kızıda kendİsİde gayet İyİymİŞ
beren hanım 1.500 olmuŞ
:roflol::roflol::roflol::roflol:bilge bak benim kocişe göre neden arka taraf büyüyormuş sadece ön büyürse dengemiz bozulur yürürken öne düşermişiz arka dengelemek için büyüyormuş bir de bunu bana o kadar ciddi bir şekilde anlattı ki saatlerce güldüm sırnaşık şey
korkma cnm bn iim ama fatmayı bilmiom yazısnı bnde görmedim hiç :1no2:canan hiç yazmadın bugun iyymisin
senı birde fatmayı merak edıp girdim şimdi
günaydın cnm geçmiş olsun :teselli:herkese kocaman bı gunaydınnn
alltta gordum senı hayatcımmmm hosgeldınn,
bogazım fena olmus grıp faranjıt
geceden berı uyuyamadım
oglumda 7 bucukta basladı anneyı uyandırdı gercıa.s.
benım kuzumun daha hıcc bıseyı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?