2009 Aralık Anneleri

Amanın ben de Ereğlideyim:1shok: Şimdi komşu çıkacazkaydirigubbakcemile3 Nerdesin sen lojmanlardayım ben.Dr.um Levent Bey.Ayy birden ortak bir şeyler bulmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile5

kepezdeyim anadoluda hülya hanıma gidiyorum.belki de yollarda görmüşüzdür birbirimizi sırnaşık şey

aaa 5 olmuş bende birazdan çıkarım yarın görüşürüz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ben kızımı görücem

kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullandıktan sonra kesildi o kramplar cnm. doktoruna sor istersen.

benimde vardı kramp, vermedi magnezyum, kalsyum. Hap olarak uygun görmedi. Sabah akşam sütünü fazlalaştırdı, kiloya dikat dedi. Şimdi iyi durum. Sabahta öyle çok geriniyordum ki...gerinmiyorum öyle şimdi iyice.

ben de bi bardak sütle 4 kepekli bisküvi yedim meral :kedi:
SANADA AFİYET OLSUN CNM
SEN FAYDALI BİRŞEYLER TÜKETMİŞSİN YA BEN
ABUR CUBUR YAAAAAAAAAAmafoldumben

ben çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
:teytey:İYİ BAK KENDİNEEEEEEEEEEE
hadi ben çıktım yarın görüşürüz kızlarrrrrrrrr zemuszemus

İYİ BAKIN KENDİNİZE BİLGECİM
ÖPÜLDÜNÜZ:teytey:

maşallah minik oğlumuza. Çok kuvvetli olacak demektir. ohhh çok sevindim sağol arkadaşımız.

kıslar akşam oldu çok şükür
ben yavaş yavaş toparlanmak için aranızdan yarın sabaha kadarcık ayrılıyorum
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
hepinizi öpüyorum

ebruuuuuuu :1shok: çok geçmiş olsun güzelim verilmiş sadakanız varmış a.s.

:

ebru çok geçmiş olsun
Allah korumuş

canım arkadaşım verilmiş sadakan varmış.
çok geçmiş olsun

aman kızlar artık dengelerimiz bozuldu. Rabbim yavrularımızı bizleri korusun.

:1shok:canım çok çok geçmiş olsun...Allah korumuş..

Yine firmada tadilat oldugu icin bakamiyorum ya

Dunurcum dogum gununmuydu senin ve ben atladim mafoldumben
Minik Kelebek insallah en yakin zamanda alirsin bebegini kucagina saglikla .
Ebru gecmis olsun aman dikkat

Çok teşekkürler arkadaşlar.
Dizimin iki tarafıda kütük gibi şişip morardı el değiremiyorum. Yürürkende bayağı zorluyor ama diyorum ya bu hiçbir şey değil. Ya karnımın üstüne falan düşseydim. Ya bebeğe bir şey olsaydı ki bu düşmeler sonucu Allah korusun eşi ayrılıp ölen bebekler varmış.
Çookk dikkatli olmak lazım.

KIZLAR BENDE UFAKTAN TÜYÜYORUM.. KENDıNıZE DıKKAT EDıN.. BELıMDE HALA AĞRIYOR YA BAZEN BASAMIYORUMHADı HOŞÇAKALIN

Maaşallah Emir'e. Annesinin sütü şifa olsun kuzuya.
Kucağına alacağı günler de çok yakındır inşallah.

üç 30unu da gör inşallah a.s. büyük anane ol pamuk nine ol :hulya:

sorma bir allahın kulu da ya ilk günden beri şişiyorum zeplin modundayım demiyor pelin bir biz mi anormaliz bilmiyorum ki ben mafoldumben

69dan 83 e gider durur kilo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…