kızmadım ki teşekkür ettim ama o mevzuya dönmeyelim canan dün çok zor düzelttik zaten :1no2:
nıha da böle kafamçokkarıştı
ama canan'ın korkuttuğu kadar yokmuş ben tabii dün akşam 5ten sonrasını okuduğum için yerimseniben bazıları gibi yoklama kaçağı değiliz di mi meralcim kaydirigubbakcemile5
canaaaaaan boy veriyorummmmmmmmm akannehir
ben senin gibi kaçak değildim ki güzelim bana derin olsun şakkıdı
günaydınnnnnnnnhihoyyyt evet artık yalancı sancılar başladı doguma hazırlanıyoruz bir yerde okumuştum pozisyon degişitrince ya da yürüyünce geçen agrılar normal diyordu..
ben izne ayrıldım bilehihoyyyt 15 gün rapor hakkım duruyordu onu aldım sonra da dogum izni başlıyor sezaryan olacagım için erken başlıyorrrhihoyyyt
yoklama kaçağı çoooooooooook ar aramızda haklısın şekerimyerimseniben
günaydınnnnnnnn
günaydınnnnnnnn
ben de kaçak olmak istiyorum... izne çıkıp bütün gün uyumak istiyorum mirmirmirmir uyumazsam örgü örmek bebişime hazırlanmak :hulya:bütün gün sandalye tepesinde toto ağrısı çekmemek istiyorummmmmmm :enbuyukkk:
günaydın
1 günde o kadarda yazılmazki cnm :umursamaz:
tmm kapattıım doom gününü :kedi:
boy vermee gamyoncuiremsu gelde gözlerimi düzeltvkafamçokkarıştı
ayy acıktımm mı nee :uhm:
günaydııııııııııın
hadi hayırlısı bakalım
demek doğum iznin başlıyor hııııııı...
rabbim bu günleri hayırlısıyla tamamlayıp yavrunu minik meleğini kucağına almayı nasip etsin.
peki sezeryanı sen mi istedin? tarih nedir? ve kaçıncı haftada sezeryanla bebişi alıcaklar?
sorulara baka yaw...kafamçokkarıştı kpss sınavı gibin oldu sanırımakannehir
oooofffffff yaaaaaaaa hayırlısıyla izin tarihimiz gelsede evimizde yavrucuklarımız için hazırlıklarımızı yapsak, yatıp dinlensek:1shok:
bahar dün rapor almak istedi doktoru vermediiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:
oh olsun bahar sanaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
biz çalışalım sen yat yemezler, yemedilerde:jeyyar:
ye güzelcimmmm cokacimcoook ya da eşine söyle kahvaltıya da götürsün seni kaydirigubbakcemile3 düştün artık dilime lülülülülülü
ge yanaş düzeltiverem gözlerini :mymeka: bak bakim bi daha bana doğru düzeldi mi sengözlerimebaksanab
bu durumda hamileliği kaç kiloyla tamamlamış olacağını da sor da pelin için istatistik tutmaya başlayalım meral sırnaşık şey
kızlar keyfim yok.
dr kasılmaların yok dedi. evet çok mutluyum ama rapor vermedi.beklicemmm !!
31. haftadayım ultrasona göre 30. haftada gözüküyorum onun için 2 hafta daha çalışıcam ben 1 hafta beklerken.kfam karışık
sabaha kadar kustum ve hep başım döndü. dr u aramış eşim hastaneye gidin serum taksınlar demiş bu sefer yemezler gitmedim tabi hastaneden nefret ediyorum sinirden sabaha kadar ağladım.
sabah ta işe gelirken eşimle kaza yapıyorduk.
Haklıyım demi keyifsiz olmakkla :çok üzgünüm:
:kedi: takılmamı geri aldım bahar
allah beterinden esirgesin ama kötü bir şeyler yaşadın diye şimdi hastaneye gitmemek olmaz lütfen bak bebişin de senin de beslenmeniz gerek serum gerekiyorsa gidip lütfen al şu serumunu :sinifsinif:
ayy keşke gelsede götrse mafoldumben
kaldı 5 günüm mafoldumben
bilmem düzelmiş mii :1shok:
bak bakiym -tatlicadiarzu-
kızlar keyfim yok.
31. haftadayım ultrasona göre 30. haftada gözüküyorum onun için 2 hafta daha çalışıcam ben 1 hafta beklerken.kfam karışık
sabaha kadar kustum ve hep başım döndü. dr u aramış eşim hastaneye gidin serum taksınlar demiş bu sefer yemezler gitmedim tabi hastaneden nefret ediyorum sinirden sabaha kadar ağladım.
evet toplamda kaç kilo aldın demeyi unuttum.ye güzelcimmmm cokacimcoook ya da eşine söyle kahvaltıya da götürsün seni kaydirigubbakcemile3 düştün artık dilime lülülülülülü
ge yanaş düzeltiverem gözlerini :mymeka: bak bakim bi daha bana doğru düzeldi mi sengözlerimebaksanab
bu durumda hamileliği kaç kiloyla tamamlamış olacağını da sor da pelin için istatistik tutmaya başlayalım meral sırnaşık şey
kızlar keyfim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?