bende onu soruyorum işte. bende öle biliyordum ama gelişimine göre verdi
fatma msnddee
yazdım ama cvp gelmediii:uhm:
valla napsın teyzesi ya, bütün gece tepinip titremekten yoruldu heralde daha yeni uyuyorrr.. umut balım nasıl?
bütün gece sağa da yatsam sola da yatsam ittirip durdu miniğim. titreyip durdu kim demişti ya birisi demişti rüya görüyorlarmış öyle olunca.. zaten anasına çekerse rüyalarından bir roman yazar,, romanlarına film çekilir ve harry potter kadar ünlü olur
Ne yapsin dunur uyutmadi annesini dun gece hic. Yok hic yatmicakmisim sag tarafima . Uyustu sol tarafim artik ayagimi hissetmedim artik . Cok inat bu bidiklar ya
duydum bilgecim :))) sende beni duydun mu cnmm kötü olursam gitcem sözzz mucukkk
fatmma iyiymiş büroda taşınma varmış o yüzden giremiyormuş öğleden sonra girerim dedi
hepinize selamı var
ayrıca kontrole gitmiş doktoruu bebişi 1685 olmuş allahıum ne çabuk büyüyooolar yaa :))
ben biraz eşimle ilgileneyım gelirim ıhlamur falan koyayım
yerim ben onuuuuŞenizbahar hanım huuuuuuuu duydunuz mu dediğimilmaz: diyorum ki GO HOME diyorum doktor gelsin evde taksın serumu diyorum huuuuuuuuuuuuu
msn açıksa doğurmadı demektir yerimseniben iyi yönünden bakalım di mi :kedi:
umut akşam çok kudurdu gece uzun uyudu demin bir uyandı "iyiyim annecim" dedi yine fıçını devirdi uyuyor teyzesibugün baygın sanırım kuzucuğum gamyoncuiremsu
naber pelin canımbiz iyiyiz meralciğimde eşim rahatsız yatıyor uşutmuş sanırım salgın var aman dıkkat edelım
öyku hanım kızımda iyiydir inşallah :)
arzu burcu gunaydınnn
ben biraz eşimle ilgileneyım gelirim ıhlamur falan koyayım
biz iyiyiz meralciğimde eşim rahatsız yatıyor uşutmuş sanırım salgın var aman dıkkat edelım
öyku hanım kızımda iyiydir inşallah :)
arzu burcu gunaydınnn
günaydınn kızzlaaar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımda iyi maşallah
baharcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde midem bi kötü bu sabah nedense
yaa şu izin işini netleştiremedik bi türlü bende merak ediyorum ultrason tarihine göremi yoksa sat'a göremi rapor alıcaz???
aman hasta olmayın ben hala cekıyorum
ılacta alamıyorum
ölecem nefes alamyorum
günaydınn kızzlaaar
baharcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde midem bi kötü bu sabah nedense
yaa şu izin işini netleştiremedik bi türlü bende merak ediyorum ultrason tarihine göremi yoksa sat'a göremi rapor alıcaz???
günaydınn kızzlaaar
öykü kızımız maşallah artık kalıbına sığamıyor teyzesi
ittiriyor tekmeliyor. bazen uyumadığını bile düşünüyorum:roflol:
günaydın öznuuuuuuuurrrrrrrgünaydınn kızzlaaar
ben izne çıkmayı istemiyorum, aslında çalışmak gitgide zorlaşıyor hele birde burdaki psikolojik baskı yüzünden daha da zor oluyor ama yinede son 3 hafta kalana kadar geleyim diyorum.. evde kalmaya başlarsam kaynanam hergün başıma ekşiycek, aklı sıra beni yalnız bırakmıycak sıkılmıyım diye, iyi niyetle yani.. ama ben bu kayıncığıma 2,5 - 3 senedir kendi evimde yalnız vakit geçirmeye bayıldığımı, kimsenin dadılığından hoşlanmadığımı, kimseye göre hareket etmeyi sevmediğimi, özellikle de bizzat kendisiyle hiç bir ortak yönümüz olmadığından sürekli zoraki gülümsemenin beni ne kadar rahatsız ettiğini öğretemedim öğretemedim..:umursamaz:sırf bu yüzden evde olmayı hayal bile etmiyorum..
onu bunu boşverde sen ilacını aldımnı??????? kullanmaya başladınmı onu söyle bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?