2009 Aralık Anneleri

bende onu soruyorum işte. bende öle biliyordum ama gelişimine göre verdi

bahar hanım huuuuuuuu duydunuz mu dediğimi lmaz: diyorum ki GO HOME diyorum doktor gelsin evde taksın serumu diyorum huuuuuuuuuuuuu

fatma msnddee

yazdım ama cvp gelmediii:uhm:

msn açıksa doğurmadı demektir yerimseniben iyi yönünden bakalım di mi :kedi:

valla napsın teyzesi ya, bütün gece tepinip titremekten yoruldu heralde daha yeni uyuyorrr.. umut balım nasıl?

umut akşam çok kudurdu gece uzun uyudu demin bir uyandı "iyiyim annecim" dedi yine fıçını devirdi uyuyor teyzesi bugün baygın sanırım kuzucuğum gamyoncuiremsu

biz iyiyiz meralciğimde eşim rahatsız yatıyor uşutmuş sanırım salgın var aman dıkkat edelım
öyku hanım kızımda iyiydir inşallah :)
arzu burcu gunaydınnn

ben demiştim arzucum bana da kankam demişti

Ne yapsin dunur uyutmadi annesini dun gece hic. Yok hic yatmicakmisim sag tarafima . Uyustu sol tarafim artik ayagimi hissetmedim artik . Cok inat bu bidiklar ya

fenalar hakikaten :sinifsinif: ben dün gecenin çoğunu baba koltuğunda geçirdim ama bu kez de belim sırtım tutmuyor :sinifsinif: neyse 2 saat falan deliksiz sağ yanımın üzerinde uyudum da bugün iyiyim şakkıdı

fatmma iyiymiş büroda taşınma varmış o yüzden giremiyormuş öğleden sonra girerim dedi
hepinize selamı var
ayrıca kontrole gitmiş doktoruu bebişi 1685 olmuş allahıum ne çabuk büyüyooolar yaa :))

hay maşallah perşembe benimkine ne diyecekler acaba
neyse her şey yolundaymış güzel haber a.s

ben biraz eşimle ilgileneyım gelirim ıhlamur falan koyayım

eşine de geçmiş olsun pelincim kolay gelsin

yerim ben onuuuuŞeniz

biz iyiyiz meralciğimde eşim rahatsız yatıyor uşutmuş sanırım salgın var aman dıkkat edelım
arzu burcu gunaydınnn
naber pelin canım

günaydınn kızzlaaar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımda iyi maşallah
baharcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde midem bi kötü bu sabah nedense
yaa şu izin işini netleştiremedik bi türlü bende merak ediyorum ultrason tarihine göremi yoksa sat'a göremi rapor alıcaz???

aman hasta olmayın ben hala cekıyorum
ılacta alamıyorum
ölecem nefes alamyorum

ben biraz eşimle ilgileneyım gelirim ıhlamur falan koyayım

geçmiş olsun pelincim ayy bu mesim değişiklliği mahvetti herkesi

bnde hasta olmazsam iyidir türkiyeye gidince düşünsenize sıcaktan pat die soğuğa geçiş yapcam bide hamiş hamiş -tatlicadiarzu-

arzu burcu gunaydınnn

canııııııııııımmmmm geçmiş olsun
aman bu arada sen kendine dikkat et tatlım.
bol bol meyva yemeye çalış koru kendini

öykü kızımız maşallah artık kalıbına sığamıyor teyzesi
ittiriyor tekmeliyor. bazen uyumadığını bile düşünüyorum:roflol:

ben izne çıkmayı istemiyorum, aslında çalışmak gitgide zorlaşıyor hele birde burdaki psikolojik baskı yüzünden daha da zor oluyor ama yinede son 3 hafta kalana kadar geleyim diyorum.. evde kalmaya başlarsam kaynanam hergün başıma ekşiycek, aklı sıra beni yalnız bırakmıycak sıkılmıyım diye, iyi niyetle yani.. ama ben bu kayıncığıma 2,5 - 3 senedir kendi evimde yalnız vakit geçirmeye bayıldığımı, kimsenin dadılığından hoşlanmadığımı, kimseye göre hareket etmeyi sevmediğimi, özellikle de bizzat kendisiyle hiç bir ortak yönümüz olmadığından sürekli zoraki gülümsemenin beni ne kadar rahatsız ettiğini öğretemedim öğretemedim..:umursamaz:sırf bu yüzden evde olmayı hayal bile etmiyorum..

günaydınnnn maşallah yavrucuna

aman hasta olmayın ben hala cekıyorum
ılacta alamıyorum
ölecem nefes alamyorum

burun tıkanıklığını çözmek için kaynar suya bir iki damla (daha fazlası gözlerini ve ciğerlerini yakar) nane yağı damlatıp oturduğun/yattığın odaya koy sinüslerin açılır gerisi için de bünye kuvvetlendirici yağlar var aslında ama her doktorun onayladığı şey farklı onun için söylemiyorum

daha netleştiremedik cnm o konuyu

Ultrasona gore rapor vericem dedi doktor bana .

öykü kızımız maşallah artık kalıbına sığamıyor teyzesi
ittiriyor tekmeliyor. bazen uyumadığını bile düşünüyorum:roflol:

benimki de bazen birkaç gün üstüste sürekli hareket halinde oluyor meral ben de ikna etmeye çalışıyorum "annecim uyumadan büyüyemezsin" diye o zaman sakinliyor kaydirigubbakcemile3 onu uyutmak için ben de mecburen hareket etmeyi kesiyorum ve ben de uyuyorummmmm kaydirigubbakcemile3

günaydın öznuuuuuuuurrrrrrr
bakalım cuma bende soracağım doktoruma neye göre rapor veriyorlar.

onu bunu boşverde sen ilacını aldımnı??????? kullanmaya başladınmı onu söyle bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…