ben izne çıkmayı istemiyorum, aslında çalışmak gitgide zorlaşıyor hele birde burdaki psikolojik baskı yüzünden daha da zor oluyor ama yinede son 3 hafta kalana kadar geleyim diyorum.. evde kalmaya başlarsam kaynanam hergün başıma ekşiycek, aklı sıra beni yalnız bırakmıycak sıkılmıyım diye, iyi niyetle yani.. ama ben bu kayıncığıma 2,5 - 3 senedir kendi evimde yalnız vakit geçirmeye bayıldığımı, kimsenin dadılığından hoşlanmadığımı, kimseye göre hareket etmeyi sevmediğimi, özellikle de bizzat kendisiyle hiç bir ortak yönümüz olmadığından sürekli zoraki gülümsemenin beni ne kadar rahatsız ettiğini öğretemedim öğretemedim..:umursamaz:sırf bu yüzden evde olmayı hayal bile etmiyorum..
bende konuşup öyküyü ikna etmeye çalışıyorum ama beni dinlemiyorkibenimki de bazen birkaç gün üstüste sürekli hareket halinde oluyor meral ben de ikna etmeye çalışıyorum "annecim uyumadan büyüyemezsin" diye o zaman sakinliyor kaydirigubbakcemile3 onu uyutmak için ben de mecburen hareket etmeyi kesiyorum ve ben de uyuyorummmmm kaydirigubbakcemile3
hay aklınla bin yaşa kaydirigubbakcemile5
evet arzu hanım ostocare demiştik sengözlerimebaksanab
bio canım
bogazım cok fena ya kızarık ve cok acıyo hele oksururken
aglıyorum resmen:sinifsinif:
bio canım
günaydın öznuuuuuuuurrrrrrr
bakalım cuma bende soracağım doktoruma neye göre rapor veriyorlar.
onu bunu boşverde sen ilacını aldımnı??????? kullanmaya başladınmı onu söyle bize...
aldım kızlar aldımm dü akşam aldım.. marketten çıktık tam eve yaklaştıkki aaaa dedim benim ilaç almam gerek, o önemli bir ilaç hemde kızlar yarın beni yolar dedim, hey allahım ya dedi gülüştük.. aldık. içicem biraz zaman geçsin deşakkıdıŞenizhay aklınla bin yaşa kaydirigubbakcemile5
evet arzu hanım ostocare demiştik sengözlerimebaksanab
işin zor desene arzu
bio canım
bu bünyeye girmeyeceği için söyleyebilirim
defne yağı alacaksın ama içilebilir olduğundan emin ol (talya, ekoloji market benim bildiğim içilebilir markalar) o yağdan ılık suya birkaç damla damlatıp gargara yap boğazını rahatlatır yerimseniben muhtemelen en geç ikinci gargarada bile farkı hissedersin diye tahmin ediyorum... yutarsan önemli değil (o yüzden içilebilir olsun dedim zaten) benim doktorum abartmamak koşuluyla yağ içmeme izin veriyor ama gargara da sorununu çözer o yüzden içmek yerine gargarayı tercih et
gargara yaptıktan sonra bir süre bir şey yiyip içmezsen daha etkili olur
onun dışında da yediğin içtiğin ürünlerin soğuk ya da sıcak değil ılık olmasına dikkat et ve mümkün olduğunca az konuş ki tahriş asgariye insin yerimseniben bir de bir tülbente kara biber ve kolonya döküp boynuna sarabilirsin sıcak tutar hatta yakar yerimseniben
önerebileceklerim bu kadar umarım işine yarar
bende konuşup öyküyü ikna etmeye çalışıyorum ama beni dinlemiyorki
bende babsına şikayet ediyorum. onun umurundamı benim uykusuz kalılşım.
daha çok babmızın hoşuna gidiyor hareketli olması.
benim kızım yaramaz olucak diyor adam yaw.
söyleyim bilge bizimki kızıyla bir olup beni çok bağırtırlar...
yemezler bilgecim
bakalım dün çok atıp tutuyordu unutmam ben diye
eeeee arzucuk öt bakalım ne oldı ilaç:sm_confused:
bilgecim arkadaşa ilacını yaz hemen:roflol:
aldım kızlar aldımm dü akşam aldım.. marketten çıktık tam eve yaklaştıkki aaaa dedim benim ilaç almam gerek, o önemli bir ilaç hemde kızlar yarın beni yolar dedim, hey allahım ya dedi gülüştük.. aldık. içicem biraz zaman geçsin deşakkıdıŞeniz
aferin sanaaldım kızlar aldımm dü akşam aldım.. marketten çıktık tam eve yaklaştıkki aaaa dedim benim ilaç almam gerek, o önemli bir ilaç hemde kızlar yarın beni yolar dedim, hey allahım ya dedi gülüştük.. aldık. içicem biraz zaman geçsin deşakkıdıŞeniz
sorma valla ama napalım açık açık da söyliycem gerekirse gerekirse ima edicem gelemem öyle şeye
bu bünyeye girmeyeceği için söyleyebilirim
defne yağı alacaksın ama içilebilir olduğundan emin ol (talya, ekoloji market benim bildiğim içilebilir markalar) o yağdan ılık suya birkaç damla damlatıp gargara yap boğazını rahatlatır yerimseniben muhtemelen en geç ikinci gargarada bile farkı hissedersin diye tahmin ediyorum... yutarsan önemli değil (o yüzden içilebilir olsun dedim zaten) benim doktorum abartmamak koşuluyla yağ içmeme izin veriyor ama gargara da sorununu çözer o yüzden içmek yerine gargarayı tercih et
onun dışında da yediğin içtiğin ürünlerin soğuk ya da sıcak değil ılık olmasına dikkat et ve mümkün olduğunca az konuş ki tahriş asgariye insin yerimseniben bir de bir tülbente kara biber ve kolonya döküp boynuna sarabilirsin sıcak tutar hatta yakar yerimseniben
yok valla meral maşallah benimki dinliyorben de dışarda her şeyin terse dönmesinden korkuyorum... azgın kuduruk bir şey olursa akannehir neyse babasına havale ederim ikisi kudurur ben evden kaçarım sositososito
ama bak aldırmışız kaydirigubbakcemile5
valla yazdım bile kaydirigubbakcemile3
zafer bizimdir :lepi: aferin arzucum arda seninle gurur duyacak kaydirigubbakcemile5
ya eşlerimiz anlamaya çalışırken bir yandan da seviniyorlar onların başına kalacak birçok şeyi biz burada aramızda hallediyoruz çünkü ben inanıyorum ki buradaki paylaşım olmasa birçok evde kavga sayısı artacaktı a.s
bncede söyle son günlerinde zaten rahat olamıcaksın bide o yzden gerilme sana zararaldım kızlar aldımm dü akşam aldım.. marketten çıktık tam eve yaklaştıkki aaaa dedim benim ilaç almam gerek, o önemli bir ilaç hemde kızlar yarın beni yolar dedim, hey allahım ya dedi gülüştük.. aldık. içicem biraz zaman geçsin deşakkıdıŞeniz
sorma valla ama napalım açık açık da söyliycem gerekirse gerekirse ima edicem gelemem öyle şeye
:hooray: heeyytbu bünyeye girmeyeceği için söyleyebilirim
daha önce görmüştüm bana gereksz bişi gibi geldi sonuçta ameliyat yeri yani hava alması lazım kemer ne derece sağlıklıEylul' e biseyler almak icin bakinirken gordum . Pelin sezeryan yapcak belki faydasini gorur
Theraline Sezeryan Kemeri - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
:lepi:Dunur yeminle lokman hekim gibisin he
Dunur yeminle lokman hekim gibisin he
öyle vallahi komik geliyor bazen ama destekliyorlar bizi bence..yok valla meral maşallah benimki dinliyorben de dışarda her şeyin terse dönmesinden korkuyorum... azgın kuduruk bir şey olursa akannehir neyse babasına havale ederim ikisi kudurur ben evden kaçarım sositososito
ama bak aldırmışız kaydirigubbakcemile5
valla yazdım bile kaydirigubbakcemile3
zafer bizimdir :lepi: aferin arzucum arda seninle gurur duyacak kaydirigubbakcemile5
ya eşlerimiz anlamaya çalışırken bir yandan da seviniyorlar onların başına kalacak birçok şeyi biz burada aramızda hallediyoruz çünkü ben inanıyorum ki buradaki paylaşım olmasa birçok evde kavga sayısı artacaktı a.s
sengözlerimebaksanabaferin sana
tebrik ediyorum seni
gel öpiyim Şeniz
vay vay vaaaaaaaaay daha neler öğrenicez senden bakalım:kedi:
hay yaşa burcu, bi saattir bunu düşünüyorum bilge tam ........................ gibisin dicem bir türlü aklıma getiremiyorumkaydirigubbakcemile3
Dunur yeminle lokman hekim gibisin he
vay vay vaaaaaaaaay daha neler öğrenicez senden bakalım:kedi:
hay yaşa burcu, bi saattir bunu düşünüyorum bilge tam ........................ gibisin dicem bir türlü aklıma getiremiyorumkaydirigubbakcemile3
kesin kuduruk olacaklar bilgecim bu kaçınılmaz son
valla beni çıldırtmasınlarda ne yaparlarsa yapsın
benim eşim çok fena bu konuda. yandımki ne yandım:kedi:
Valla super benim dunurum herseyi biliyo valla. 3-4 gun oldu bi keten ortu ariyorum bulamadim boylam bezi mi oyle arat bulursun dedi siparisi bile verdim hemen .Bitane o :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?