2009 Aralık Anneleri

bilgecim benim eşimde sakindir ve inanılmaz ilgili alakadır çocuklara karşı.
inşallah bende çok güveniyorum umduğum gibi olurlar.:Saruboceq:

:roflol: :roflol: buldan o buldaaan :roflol: hani denizli ilimizin ilçesi olan hani o denizli ki dokumasıyla meşhurdur hani sırnaşık şey

ehmm şakkıdı teşekkür ederim bu arada dünürcüm :kedi:

Amaaan bilmiyorum ki dunur ben buldan midir boylam midir :)

yok yazdıklarınızı okuyorum kızlar pek keyfim yok siz devam edin...

keyfin olmadığını biliyoruz da arada ses ver bahar merak ediyoruz yine mi miden coştu fenalaştın mı noldun endişeleniyoruz :sinifsinif:

Amaaan bilmiyorum ki dunur ben buldan midir boylam midir :)

farkettim sırnaşık şey örtüleri sipariş verdiğin yerle konuşayım da üzerin not düşsünler adını lülülülülülü

Günaydın arkadaşlar,

Bişi sormak istiyorum. 2 gündür beyaza yakın çok açık yeşil yoğun kıvamlı akıntım var ve ayrıca iç çamaşırını ıslatacak kadar da sıvı geliyor. Karnımın sağ tarafında ara ara olan sertleşme dışında hiç şikayetim yok.Hiç başına gelen var mı?

Bende surekli akinti sorunu oldugu icin ilk ben yazayim. Eger sadece beyazsa sorun yok ama yesil kahve sari gibiyse mutlaka ve mutlaka doktorunu ara .

İctim sutumu dunur ben

süpersin sen dünürcüm Şeniz

fıstıkım benim nane limon içsen sana çok iyi gelirdi

aklın yolu bir kaydirigubbakcemile5 bir de yanında galeta yiyebilse midenin suyunu alırdı süper olurdu

günaydın... başıma gelmedi ama tüm arkadaşların da söyleyeceği gibi bence doktoruna danışmalısın

geçmiş olsun diyen arkadaslarıma tskler birde burcucuguma benı duşunmuş kemeri görunce opuyorumnanaktan yolladım şimdi eşimi işe ilacada basladı ıhlamur falan takviyeyle bize bulaştırmadan iyileşir inşallah ben yarın sabah doktora gıdıyorum soracagım rapor işini

denız gelmiş ve gitmiş sanırım evi falan tasımış meral ben 15 gun önce mesajlaşmıştım evi taşıdım şirkette yerıme gelen kışıye iş gösterıyorum falan demışti

doktorunu arasan telefonda bile anlr ne oldugunu gel diyebilir ihmal etme bence

:1hug:

doktorunu ara hemen lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…