ben de kendimi üfürükçü/şifacılar gibi hissettim yazarken :1ninca: ama işe yarıyo napiyim yaaaaa :1no2: arkadaşlar organik ürünler dükkanı olup da böyle ürünler satınca yapacak bir şey yok öğreniliyor ve kullanılıyor... tecrübeyle sabit bu yağları 6 - 73 yaş arasında denedik herkeste işe yaradı :jeyyar: şimdi bunları bilirken de söylememek olmuyor ki :sinifsinif:
benim eşim sakindir üstelik çocuklarla arası da onları oyalaması da süperdir ona güveniyorum valla meral sositososito gerçi benim de erkek çocuklarla aram süperdir ama eşim daha güvenilir geliyor bana bu konuda ben kudururum çünkü kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: buldan o buldaaan :roflol: hani denizli ilimizin ilçesi olan hani o denizli ki dokumasıyla meşhurdur hani sırnaşık şey
ehmm şakkıdı teşekkür ederim bu arada dünürcüm :kedi:
yok yazdıklarınızı okuyorum kızlar pek keyfim yok siz devam edin...
Amaaan bilmiyorum ki dunur ben buldan midir boylam midir :)
selam kızlar, nasılsınız????
selam kızlar, nasılsınız????
evet bilgecim midem kötü. işlerde var bir yandan onlarıda yapıyorum arada yazarım
iyiyiz sen nasılsın
dikkat et kendine fazla yorulma... çay ocağından nane limon falan kaynatmazlar mı sana
SÜT YOĞURT SAATİ KIZLARRRRRRRRRRR
selam şekerim nerelerdesinselam kızlar, nasılsınız????
evet bilgecim midem kötü. işlerde var bir yandan onlarıda yapıyorum arada yazarım
Günaydın arkadaşlar,
Bişi sormak istiyorum. 2 gündür beyaza yakın çok açık yeşil yoğun kıvamlı akıntım var ve ayrıca iç çamaşırını ıslatacak kadar da sıvı geliyor. Karnımın sağ tarafında ara ara olan sertleşme dışında hiç şikayetim yok.Hiç başına gelen var mı?
İctim sutumu dunur ben
fıstıkım benim nane limon içsen sana çok iyi gelirdi
Günaydın arkadaşlar,
Bişi sormak istiyorum. 2 gündür beyaza yakın çok açık yeşil yoğun kıvamlı akıntım var ve ayrıca iç çamaşırını ıslatacak kadar da sıvı geliyor. Karnımın sağ tarafında ara ara olan sertleşme dışında hiç şikayetim yok.Hiç başına gelen var mı?
Günaydın arkadaşlar,
geçmiş olsun diyen arkadaslarıma tskler birde burcucuguma benı duşunmuş kemeri görunce opuyorumnanaktan yolladım şimdi eşimi işe ilacada basladı ıhlamur falan takviyeyle bize bulaştırmadan iyileşir inşallah ben yarın sabah doktora gıdıyorum soracagım rapor işini
günaydın arkadaşlar,
bişi sormak istiyorum. 2 gündür beyaza yakın çok açık yeşil yoğun kıvamlı akıntım var ve ayrıca iç çamaşırını ıslatacak kadar da sıvı geliyor. Karnımın sağ tarafında ara ara olan sertleşme dışında hiç şikayetim yok.hiç başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?