denız gelmiş ve gitmiş sanırım evi falan tasımış meral ben 15 gun önce mesajlaşmıştım evi taşıdım şirkette yerıme gelen kışıye iş gösterıyorum falan demışti
afiyet olsun yarasın arkadaşımasordum da nane yokmuş hazır liptonun nane limonu varmış onu göndermişler onu içiyorum şimdi. azıcık gözüm açıldı ama :)
Benimde disim tuttu ya. benneyaptımki
sordum da nane yokmuş hazır liptonun nane limonu varmış onu göndermişler onu içiyorum şimdi. azıcık gözüm açıldı ama :)
geçmiş olsun ya
benımde antibiyotıkten sonra altta mantar oluştu kardeşim krem verdi ama pekde faydası olmadı yarın Allahtan doktor kontrolum var tekrar
Allah nazardan saklasın bizi ya nazaramı geliyoruz ne hergun birimiz şikayet edıyoruz
gerçi Allah beterınde saklasında
geçmiş olsun ya
benımde antibiyotıkten sonra altta mantar oluştu kardeşim krem verdi ama pekde faydası olmadı yarın Allahtan doktor kontrolum var tekrar
Allah nazardan saklasın bizi ya nazaramı geliyoruz ne hergun birimiz şikayet edıyoruz
gerçi Allah beterınde saklasında
of fena olur
geçmiş olsun:1no2:
haydaaaaaaaa :sinifsinif: göze mi geldik topikçene nolduk biz böyle fisfisfis
ağrıyan dişinin üstüne karanfil koyarsan ii geliyor cnm
Günaydın arkadaşlar,
Bişi sormak istiyorum. 2 gündür beyaza yakın çok açık yeşil yoğun kıvamlı akıntım var ve ayrıca iç çamaşırını ıslatacak kadar da sıvı geliyor. Karnımın sağ tarafında ara ara olan sertleşme dışında hiç şikayetim yok.Hiç başına gelen var mı?
Benim maalesef normal bir agri degil . Sinir agrisi seklinde. Sureki bir agri degil. Bazen bir vuruyor ciglik atiyorum 10 dakika icinde geciyor. Ilk hamile kaldigimda bir iki kere olmustu doktora gittim ufacik bir curuk vardi dolgu yapti. Ama bence sinirle alakali dedi. Sinuzitler disin sinirine baski yapiyor diye tahmin ediyorum dedi. Ama film cekilmek zorunda oldugu icin istemedim . 15 gunde 1 civarinda vuruyor aglatiyor agridan 10 dakika sonra geciyor . Film icinde sana onluk giydiririz dediler ama acikcasi boyle bir riski goze alamadim ben. Gorunurde bisey yok maaelsef icte olan bisey ama vurdugunda 10 dakika surmesine ragmen beni aptala ceviriyor resmen.
oyyy oyy oyy kötuymuş be burcucum
Allahtan devam eden sürekli birşey degil
az kaldı artık dayancn cnm dogumdan sonra ilk iş halledersin artık
ben de iyiyim kızlar, bi süredir koşturmaca içerisindeyim, bu hafta işte son haftam, ondan sonra rahatım. Kızımızın adına sonunda karar verdik. İDİL koyacağız :)) Hafta sonu da park yatak ve mobilya aldık kızımıza, yine bitmedi tabi alınacaklar.
ben de iyiyim kızlar, bi süredir koşturmaca içerisindeyim, bu hafta işte son haftam, ondan sonra rahatım. Kızımızın adına sonunda karar verdik. İDİL koyacağız :)) Hafta sonu da park yatak ve mobilya aldık kızımıza, yine bitmedi tabi alınacaklar.
sinüzitini kurutalım dünür şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?