kızlaar selam sabahtan beri giremedim bir türlü umarım herkes iyidir. bu gün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebişin kalp atışlarını duyduk. ama ilk etapta ebe biraz bocaladı. normalde bebeklerin büyük bölümü sol tarafta olurmuş ama bizimki sağ tarafta. ebe sol tarafta birşey duyamayınca panikledi ama ben bildiğim için dedim bizimki sağ tarafta diyee çok şükür o zaman duyabildik bebişimin kalp atışlarını. gayet güzel dedi. inşallah Rabbim böyle sağlıklı devam etmeyi nasip eder hepimize.
Göztepe Medikal Park mı? Bende orda yapmayı düşünüyorum. Fiyatlardan heberin var mı? Ayrıca ekstra da bisürü mastraf çıkıyomuş, onları da öğrenmek lazım.
SELMA KIZLAR BEN GELDİMMM
NELER yapıyorsunuz bklm çok özledim sizleri yahuu.biz oğlumla iyiyz çok şükür bugün onun cicilerini yıkayıp ütüleyeceğimmm dolaplarını yerleştireceğim .doğum çantamıda hazırlayacağımmm.çok heyecanlı bu hazırlıklar.bu arda 7 ekimde tekrar kontrole gideceğimmm izine çıkma zamanımmış ben çalışacağım daha dedim rapor verecek çalışabilirsin diye.birde dopler çekelim dedi.dopler çektiren varmıydı.nasıl bişeydi bu dopler kalbine mi bakacaklarrr ben üç boyutlu çektirmiştim daha önce bu başka bişey dimi kızlar
yok bee şaka yapıyorum latife ediyorummmm
yaa bilge elimi koyuyoyrum yaa aramızda sadece etim derim falan var.. acaip bişi yaaaaa sarılmak istiyorum artıııııııııııkk
aaaa nası unuttum anlatmayı rüyamda doğum yaptım.. miniciktii yaaa kıyamadım onu tutmaya... kelebekten etkilendim herhalde.. süperdi emzirdim sevdim kucakladım.. hatta biraz büyük halini de gördümm çoooooooooook uzun ve huzurlu bi rüyaydı aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
anaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
al işte sinirlerim gerildi yine, ben tam acaba izin alıp çıksam mı derken, telefon çaldı ve SAP den gelecekler siz akşam çıkmayın diye aradı o avukat denen --- ya nasıl sinirlendim nasıl.. Napcaksam ben bu halimle allah belasını versin bunların, bilgenin dediği gibi bana oyun oynuyor bunlar.. nefesim daralıyordu tam, ağrım filan vardıı görümüyosunuz aksiliği.. akşam adamlar kapıda kalmasınlar dedi, bende zaten hal departmanındakiler geç çıkıyor kalmazlar dedim, yok siz kalın dedi p------k .. ne diyim napiiim şimdi ben bun ları
canım gözünaydın.. güzel bir haber..
ya sana kıyamam kız bennn.. gel beni de ye anammm!!!!
bu arada canın ne çekiyorsa ye ama abartma .. bence de hamileliğini güzel güzel geçir..
SELMA KIZLAR BEN GELDİMMM
NELER yapıyorsunuz bklm çok özledim sizleri yahuu.biz oğlumla iyiyz çok şükür bugün onun cicilerini yıkayıp ütüleyeceğimmm dolaplarını yerleştireceğim .doğum çantamıda hazırlayacağımmm.çok heyecanlı bu hazırlıklar.bu arda 7 ekimde tekrar kontrole gideceğimmm izine çıkma zamanımmış ben çalışacağım daha dedim rapor verecek çalışabilirsin diye.birde dopler çekelim dedi.dopler çektiren varmıydı.nasıl bişeydi bu dopler kalbine mi bakacaklarrr ben üç boyutlu çektirmiştim daha önce bu başka bişey dimi kızlar
bela okuma kız döverim vallaa!!
,bneler çoğaldı bu aralar
Allah hepimize sabıe versin.. ben de az önce kaydım kaydım milli eğitimde benle başa çıkamadılar kaymakama yolladılar.. anacım oracıklarda doğurmasam stresten iyidir yaniii
iç organlarına kordondaki akışlara suyuna falan bakıyorlar... yaptır ama bir an önce. belli bi haftadan sonra pek etskisiz oluyor...
ben de ufaktan çanta hazırlıcam bavulu yıkadım.. bebeğe de bi bavul hazırlayım barii.. bagaj sırf çanta dolu olacak.. uzun yolcuyuz yaa..
noldu lem tepti mi yine :1shok:
ben şu ana kez 2 kez doğurdum Umut'u... birinde pek ufak tefekti ikincide 53 santim :jeyyar: görecez bakalım gerçeği nolcak :jeyyar:
berna ben akşamları karnıma sarılıp oturuyorum Umut niyetine opuyorumnanaktan
taktik güzelim bezdirme politikası... kaç senedir oradasın ödemek zorunda kalabilecekleri tazminat ne kadar???? şöyle düşün eşin gelir alır seni yemeği dışarda yersiniz bahanesi olur güzel bir akşamın yerimseniben
bir de tabii 26. haftadan sonra bebeğinin de birey olduğunun ve onlardan kaynaklı zarar görmesi halinde kamu davası açılacağından haberdarlar mı acabalmaz:
bir de dogum ıznıne ılla cuma gunu mu cıkılıyor?
noldu lem tepti mi yine :1shok:
ben şu ana kez 2 kez doğurdum Umut'u... birinde pek ufak tefekti ikincide 53 santim :jeyyar: görecez bakalım gerçeği nolcak :jeyyar:
berna ben akşamları karnıma sarılıp oturuyorum Umut niyetine opuyorumnanaktan
taktik güzelim bezdirme politikası... kaç senedir oradasın ödemek zorunda kalabilecekleri tazminat ne kadar???? şöyle düşün eşin gelir alır seni yemeği dışarda yersiniz bahanesi olur güzel bir akşamın yerimseniben
bir de tabii 26. haftadan sonra bebeğinin de birey olduğunun ve onlardan kaynaklı zarar görmesi halinde kamu davası açılacağından haberdarlar mı acabalmaz:
ben de yaa sarılıp duruyorum kartopu gibi yuvarlanıyoruz =)))) elim geceleri hep farkında olmadan karnımda.. ya da muratın elini de almış ve karnıma koymuş oluyorum.. çok fena özlüyorum yaa.. zaman yaklaştıkça insan daha da heyecan yapıyor!
hayırlısı olsuunnnnnnnnnnn
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?