2009 Aralık Anneleri

al işte sinirlerim gerildi yine, ben tam acaba izin alıp çıksam mı derken, telefon çaldı ve SAP den gelecekler siz akşam çıkmayın diye aradı o avukat denen --- ya nasıl sinirlendim nasıl.. Napcaksam ben bu halimle allah belasını versin bunların, bilgenin dediği gibi bana oyun oynuyor bunlar.. nefesim daralıyordu tam, ağrım filan vardıı görümüyosunuz aksiliği.. akşam adamlar kapıda kalmasınlar dedi, bende zaten hal departmanındakiler geç çıkıyor kalmazlar dedim, yok siz kalın dedi p------k .. ne diyim napiiim şimdi ben bun ları

SELMA KIZLAR BEN GELDıMMM
NELER yapıyorsunuz bklm çok özledim sizleri yahuu.biz oğlumla iyiyz çok şükür bugün onun cicilerini yıkayıp ütüleyeceğimmm dolaplarını yerleştireceğim .doğum çantamıda hazırlayacağımmm.çok heyecanlı bu hazırlıklar.bu arda 7 ekimde tekrar kontrole gideceğimmm izine çıkma zamanımmış ben çalışacağım daha dedim rapor verecek çalışabilirsin diye.birde dopler çekelim dedi.dopler çektiren varmıydı.nasıl bişeydi bu dopler kalbine mi bakacaklarrr ben üç boyutlu çektirmiştim daha önce bu başka bişey dimi kızlar

canım gözünaydın.. güzel bir haber..

bela okuma kız döverim vallaa!!

,bneler çoğaldı bu aralar

Allah hepimize sabıe versin.. ben de az önce kaydım kaydım milli eğitimde benle başa çıkamadılar kaymakama yolladılar.. anacım oracıklarda doğurmasam stresten iyidir yaniii

iç organlarına kordondaki akışlara suyuna falan bakıyorlar... yaptır ama bir an önce. belli bi haftadan sonra pek etskisiz oluyor...

ben de ufaktan çanta hazırlıcam bavulu yıkadım.. bebeğe de bi bavul hazırlayım barii.. bagaj sırf çanta dolu olacak.. uzun yolcuyuz yaa..

noldu lem tepti mi yine :1shok:
ben şu ana kez 2 kez doğurdum Umut'u... birinde pek ufak tefekti ikincide 53 santim :jeyyar: görecez bakalım gerçeği nolcak :jeyyar:
berna ben akşamları karnıma sarılıp oturuyorum Umut niyetine opuyorumnanaktan

taktik güzelim bezdirme politikası... kaç senedir oradasın ödemek zorunda kalabilecekleri tazminat ne kadar???? şöyle düşün eşin gelir alır seni yemeği dışarda yersiniz bahanesi olur güzel bir akşamın yerimseniben
bir de tabii 26. haftadan sonra bebeğinin de birey olduğunun ve onlardan kaynaklı zarar görmesi halinde kamu davası açılacağından haberdarlar mı acaba lmaz:

fatmacım özledik merak ettik biz de seni... allahtan haberini aldık da rahatladık yerimseniben

elin üretim hataları için germeyin kendinizi kırmıyım kafanızı :mymeka:
arzu bak sana da diyorum... işyerindeki g.doşlara kızan tüm gebelere söylüyorum... hiç kimse (kocalarınız dahil) bebeklerinizden kıymetli değil delirtmeyin beni yeminle gelir sopalarım gevşersiniz :jeyyar:

berna hakikaten ya... senin sancılar sıklaşınca mı yola çıkcaksınız? yol ne kadar sürecek???

ben de yaa sarılıp duruyorum kartopu gibi yuvarlanıyoruz =)))) elim geceleri hep farkında olmadan karnımda.. ya da muratın elini de almış ve karnıma koymuş oluyorum.. çok fena özlüyorum yaa.. zaman yaklaştıkça insan daha da heyecan yapıyor!

hayırlısı olsuunnnnnnnnnnn
hihoyyyt

yok bilgecim yıl bile olmadı daha:çok üzgünüm: ocak da bir yıl dolacak.. bu düşüncesizlikleri hep vardı zaten de, şu durumda da yapılır mı ya.. ve inan bana eminim ki gelenlere çay kahve veren olsun diye benim kalmamı istiyorlar, oysa burda yemek ve çay işleri için elaman var.. beni arayıp tülay hanım geç çıksın diyebilirler.. bilge o kadar kötüyüm ki şuanda haksızlığa hiç gelemiyorum mafoldumben

bunlar babam vefat ettiğinde de haziranda işte, beni işten kovmaya kalktılar, babamın 7 si çıkıp işe geldiğimde bana başısağolsun diyen olmadı üst kısımlardan, finans bölümünden filan, meraba bile demediler.. ah nasıl ciğerim yanıyor, bunlar nasıl insan

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ben de bi bakıyorum elim karnımda ama işin garibi pijama üstünden falan rahat etmiyorum direkt tenimde yani kaydirigubbakcemile3 al bundy gibi oldum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…