2009 Aralık Anneleri

neyse ya ben cerrahpaşaya geçmiycem heralde rıza bey öyle bişeyden bahsetmedi zaten hastane ortamı beni bir geriyor anlatamam şekerimde ondan fırladı zaten yüklemede

kahretsin yine bu msnlere girilmesin diye YİNE şifre koymuşlar ya.Bilgi işlemciyi bulamadım daha yerinde yok.Ondan giremiyorum betül.Hayırlısı olsun güzelim sakın moralini bozma şekerim var diye çogu insanda oluyor. Tansiyonun nasıl betül?

burda normal 2.5
sezeryan 5 bin
delikafadulden
hadi ya uff amma kazıkmış.. burda kadıköy şifa da yapmak istersen o parayı veriyosun.. doğumda çok iddialı bir hastane.. ama oraya yanaşamadık bizde malesef.. ssk geçmiyor, bir kadın doğum muayenesi 235 tl idi en son sorduğumda.. sadece özel sigortalar geçiyor.. ssk geçmediği içinde haliyle kalitesini bozmuyor hastane.. paramız çok olsaydı oraya giderdim vallahi çok istedim.. içim çok rahat edecekti.. ama annecimin bir lafı var Allah istedikten sonra taşın başında bile verir der hep.. tabi bizlerin bu hastane doktor titizliği sadece ve sadece psikolojik benimki öyle mesela, kendimi mutlu hissedebildiğim gerilmediğim hastasına iyi davranan doktorlar hemşireler, gibi..

çarpı iki yapcan örtmeeeeeeeen naniknanik

bu arada unutmadın di mi biz bi şeyler yapcaktık senin okula sengözlerimebaksanab
hşbulduk yavriiii

unutmadım ama okul daha teslim edilmedi yavriiiiiiiiiii.. aklımdasın ...
Berna hoŞgeldİn kuŞum
kuuuuşşuummm hoşbulduukkk
uleeeeeeeen en şekilli tokatımlan selamladım da daha da bıdılıyon :mymeka: ya ne diyem nedem nerelere gidemmmmmmmm vıyyyyyyyyy mafoldumben adam yerine konmuyorummmmmmmm yavriiiiiii yavriiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama
kızııımm koparırım seni!!!!!!
yaaaaa kıslarrrr,,albumm yaptım bebişe aldığm ana kucağını falan koydum nıye bakmadınızzzzzzmafoldumben:gitme:

ayy dün bakıcamtım sayfayı da açtım acilen çıkmam gerekti hemen bakıyorumm

ya pardon da yuh diyebilirmiyim..

deme burası kıprıs burda çok normal bu fiyatlar şakkıdı
biz alıştık kazıklanmaya dün bi bayanla konuştuk doğumu burdamı yapcan dedi yok dedim gdiom balıkesire
aman dedi git komşum burda doğum yaptı yeni dedi 2,,5 normal doğum anlaşmışlardı dio doğum esnasında bişiler olmuş kadını paldır küldür sezeryan yapmışlar 5-6 milyar hesap çıkarmış çoçuk ölüyomuş nerdeyse allah korumuş kadında çok rahatsız dedi ameliyat yeri fena acıyomuş yatıo hep dedi sakın cayma git yani dedi
ayy dedim korkutma beni gitcem zaten kalırmıyım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

neyse ya ben cerrahpaşaya geçmiycem heralde rıza bey öyle bişeyden bahsetmedi zaten hastane ortamı beni bir geriyor anlatamam şekerimde ondan fırladı zaten yüklemede

hastanede yaşadıklarımızı unutamıyorum hastanede nasıl doğurucam bilmem artık rızayı beyi eve falan getirtiriz doğumda

betül kaç çıktı şekerin... benim de hep en büyük riskim şekerdi çünkü üniversiteden beri şekere yatkınlık var bünyemde... ayrıca tansiyonum da yükselmeye meyilli... sıkıldığımda bunaldığımda hemen fırlıyor :sinifsinif:
allah sabrını verir bence :Saruboceq: hastanede doğurman konusunda diyorum

yaaaaa kıslarrrr,,albumm yaptım bebişe aldığm ana kucağını falan koydum nıye bakmadınızzzzzzmafoldumben:gitme:

öncelikle selam!!!

canım ben bakamıyorum arkadaş listene eklersen görebilirim.. artı albüme bişey eklediğinde haber vermezsen kimsenin haberi olmaz.. genelde birbirimize haber veriyoruz aklında bulunsunyerimseniben

şu şeker çıkmadan önce günde kaçkere tansiyonumu ölçüyodum şekerim çıktı çıkalı boşladım tansiyonu ne bileyim bi iniyo bi çıkıyo anlamıyorum ki peki rıza bey senin kan akımına bakmadımı hiç preaklampsi yaşama riskin olup olmadığını söylemedimi

kızlaaaarrr avatarıma bebişimin yeni fotosunu ekledimmmm

beğendiniz mi bakiiimmm?q

maşallaah diyiverin garii

ya hastanenein kapısından girdiğim anda öyle fena oluyorumki heralde benim tansiyon şeker fırlıyordur o anda.zaten varya bence şeker yüklememde bundan yüksek çıktı gibi geliyor bana nasıl olmuşum ki o anda hemşireler beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı bu kadar heyecanla o suyu içer ölçtürürsen yüksek çıkar tabi dimi ama.benim 50 lik 159 du tabi 1 haftada daha sters yaptım sonra 100 lükleri sorma gitsin

hastanede yaşadıklarımızı unutamıyorum hastanede nasıl doğurucam bilmem artık rızayı beyi eve falan getirtiriz doğumda

Alemsin canım ya Rıza bey dogum yaptırıyormu? cerrahpaşa da yapmıyor.Ama adam burnundan kıl aldırmıyor zaten hastanede mecburen gidicez aslında bişey yaptığıda yok.Ben rıza beye fark ödüyorum ama Altay hocaya gidiyorum o daha detaycı ve çok iyi bir doktor.Prof Rıza bey olduğu için ona prof farkı ödüyoruz isteyen rıza hocaya gidiyor isteyen altay hocaya.Bebişinin kilosunu sormuştum sana normal mi

evet ben oraya gidiyorum, mehtap hanıma, doğumda kısmetse orda olacak:dance:

KYDNOS, medicali sormuştun?? bişey mi oldu

Göztepe Medikal Park mı? Bende orda yapmayı düşünüyorum. Fiyatlardan heberin var mı? Ayrıca ekstra da bisürü mastraf çıkıyomuş, onları da öğrenmek lazım.

Bu da Kağan Kocatepe'den

HAFTANIN ÖNERİSİ
Sağlık mevzuatındaki değişiklikler sayesinde Emekli Sandığı ve SSK'ya bağlı anne adaylarına da genellikle ekstra bir ücret ödemeleri koşuluyla özel hastanelerde doğum yapma imkanı sunulmaktadır. 2004 yılının sonunda başlayan ve henüz yeni olan bu uygulama her an değişikliklere uğrayabileceğinden konuyla ilgili güncel bilgileri kurumların internet sitelerinden öğrenmelisiniz.
Özel bir hastanede doğum yapacaksanız beklenmedik bir faturayla karşılaşmamak için bazı noktaları göz önünde bulundurmalı ve dikkatli olmalısınız:

Doktorunuz hastanenin kadrolu doktoru değilse hastanenin "doktor hariç" fiyatını hem normal doğum hem de sezaryan için ayrı ayrı (KDV dahil fiyatını) öğrenin. Doktorunuz hastanenin kadrosundaysa size verilen fiyat doktor dahil fiyat olacaktır.
Epidural anestezi, ağrı pompası (sezaryan sonrası ağrıyı kesmede oldukça etkili bir alettir), sezaryan esnasında doktorunuza yardımcı olacak "asistan doktor", standart dışı oda, pakete dahil olan yatış günü sayısından daha fazla yatış süresi (pakete dahil süre bazı hastanelerde normal doğum için 1, sezaryan için 2 gün, bazılarında ise birer gün daha fazladır) ekstra ücretlendirilir.
Sezaryan esnasında uygulanan ekstra prosedürler (tüplerin bağlanması, miyom veya yumurtalık kisti operasyonu ve hatta eski bir ameliyat nedbesinin düzeltilmesi bile) çoğu hastanede ayrıca ücretlendirilir.
Hastaneler fiyatlarını TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından açıklanmış fiyat listesine göre belirlerler. TTB fiyatları hastaneler tarafından uygulanacak en düşük fiyatlardır ve bazı hastaneler "TTB uygularken" bazıları TTB'nin katlarını uyguluyor olabilirler. TTB fiyatları ocak ve temmuz aylarında yeniden düzenlenir.
Bazı hastaneler "bebek paketi" adı altında ekstra bir ücret talep ederler. Bu ücret çocuk doktoru muayenesi, bebeğe yapılan rutin kan incelemeleri, bebek hemşiresi bakımı ve bazı yerlerde bebeğe uygulanan kalça ultrasonunu (bu inceleme son yıllarda doğuştan kalça çıkığının erken tanısı için uygulanmaktadır, hiç bir risk faktörü olmayan bebeklere rutin olarak yapılmasının gerçekten gerekli olup olmadığı henüz tartışmalıdır. Eğer ailede doğuştan kalça çıkığı öyküsü varsa veya bebek makat gelişi ile doğmuşsa yapılması faydalı olabilir) içerir. Bebek paketi ücreti bazı hastanelerde oldukça yüksek olabilmektedir.
Bebekte veya sizde beklenmedik bir sorun çıktığında yapılan incelemeler, uygulanan tedaviler ve hastanede fazladan kalınan günler ayrıca ücretlendirilir.
Eşler doğuma girebilirler mi?

Devlete bağlı hastanelerde eşler hiçbir şekilde doğuma alınmazlar. Genel anestezi ile sezaryanda eşler özel hastanelerde de doğuma giremezler. Normal doğum ve epidural sezaryanda ise bazı özel hastaneler doğuma eşleri almazlarken, çoğunda eşler içeri alınabilmektedir. Eşler dışında diğer yakınlar ise hiçbir şekilde doğuma alınmamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…