neyse ya ben cerrahpaşaya geçmiycem heralde rıza bey öyle bişeyden bahsetmedi zaten hastane ortamı beni bir geriyor anlatamam şekerimde ondan fırladı zaten yüklemede
hadi ya uff amma kazıkmış.. burda kadıköy şifa da yapmak istersen o parayı veriyosun.. doğumda çok iddialı bir hastane.. ama oraya yanaşamadık bizde malesef.. ssk geçmiyor, bir kadın doğum muayenesi 235 tl idi en son sorduğumda.. sadece özel sigortalar geçiyor.. ssk geçmediği içinde haliyle kalitesini bozmuyor hastane.. paramız çok olsaydı oraya giderdim vallahi çok istedim.. içim çok rahat edecekti.. ama annecimin bir lafı var Allah istedikten sonra taşın başında bile verir der hep.. tabi bizlerin bu hastane doktor titizliği sadece ve sadece psikolojik benimki öyle mesela, kendimi mutlu hissedebildiğim gerilmediğim hastasına iyi davranan doktorlar hemşireler, gibi..burda normal 2.5
sezeryan 5 bin
delikafadulden
hşbulduk yavriiiiçarpı iki yapcan örtmeeeeeeeen naniknanik
bu arada unutmadın di mi biz bi şeyler yapcaktık senin okula sengözlerimebaksanab
kuuuuşşuummm hoşbulduukkkBerna hoŞgeldİn kuŞum
kızııımm koparırım seni!!!!!!uleeeeeeeen en şekilli tokatımlan selamladım da daha da bıdılıyon :mymeka: ya ne diyem nedem nerelere gidemmmmmmmm vıyyyyyyyyy mafoldumben adam yerine konmuyorummmmmmmm yavriiiiiii yavriiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama
yaaaaa kıslarrrr,,albumm yaptım bebişe aldığm ana kucağını falan koydum nıye bakmadınızzzzzzmafoldumben:gitme:
ya pardon da yuh diyebilirmiyim..
yaaaaa kıslarrrr,,albumm yaptım bebişe aldığm ana kucağını falan koydum nıye bakmadınızzzzzzmafoldumben:gitme:
neyse ya ben cerrahpaşaya geçmiycem heralde rıza bey öyle bişeyden bahsetmedi zaten hastane ortamı beni bir geriyor anlatamam şekerimde ondan fırladı zaten yüklemede
hastanede yaşadıklarımızı unutamıyorum hastanede nasıl doğurucam bilmem artık rızayı beyi eve falan getirtiriz doğumda
ulaaayynn zaten sinirim tepemde!!
kimse bana hoşgeldin demicek mi!!!
şu şeker çıkmadan önce günde kaçkere tansiyonumu ölçüyodum şekerim çıktı çıkalı boşladım tansiyonu ne bileyim bi iniyo bi çıkıyo anlamıyorum ki peki rıza bey senin kan akımına bakmadımı hiç preaklampsi yaşama riskin olup olmadığını söylemedimikahretsin yine bu msnlere girilmesin diye YİNE şifre koymuşlar ya.Bilgi işlemciyi bulamadım daha yerinde yok.Ondan giremiyorum betül.Hayırlısı olsun güzelim sakın moralini bozma şekerim var diye çogu insanda oluyor. Tansiyonun nasıl betül?
Hosgeldin a.s.
ulaaayynn zaten sinirim tepemde!!
kimse bana hoşgeldin demicek mi!!!
betül kaç çıktı şekerin... benim de hep en büyük riskim şekerdi çünkü üniversiteden beri şekere yatkınlık var bünyemde... ayrıca tansiyonum da yükselmeye meyilli... sıkıldığımda bunaldığımda hemen fırlıyor :sinifsinif:
allah sabrını verir bence :Saruboceq: hastanede doğurman konusunda diyorum
hastanede yaşadıklarımızı unutamıyorum hastanede nasıl doğurucam bilmem artık rızayı beyi eve falan getirtiriz doğumda
evet ben oraya gidiyorum, mehtap hanıma, doğumda kısmetse orda olacak:dance:
KYDNOS, medicali sormuştun?? bişey mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?