2009 Aralık Anneleri

e bunlar insan falan değil arzucum... onun için de üzüldüğüne değmez ben sana diyorummmmmm
yaratık bunlar yahu hayvan der geçersin hayvanlar bile sen üzüntülüyken gelir sokulur öper insanı...
ve sen bu sütü bozuklar için Arda bebeği geriyosun öyle mi??? yapma Arzu yemin ederim değmez :teselli:
derin bir nefes al beklediğin sürede de oğluşunun alınmışları ile alınacaklarının listesini yap mesela yerimseniben kafanı güzel bir şeyle oyala lütfen canım benim opuyorumnanaktan

haydi bu kez gittim yarın görüşürüz kızlarrrrrrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ben de bi bakıyorum elim karnımda ama işin garibi pijama üstünden falan rahat etmiyorum direkt tenimde yani kaydirigubbakcemile3 al bundy gibi oldum sırnaşık şey

yaaa aynen oynayınca sanki tutacakmış gibi heyecan yapıyorum sevmeye çalışıyorum varya bu civcikler gelince hepimiz sıyırmış olacağız bu arada bugün sende bir munislik vbar canım benim aman nazarım demesin

hadi kızlar bende yavaştan çıkıyım yaaa işten ayrılan bir arkadaş vardı patronla kavga etmişti tazminatını almadı şimdi o işi bana yüklediler ona gidip verecekmişim parayı kızla aramız iyi görüşüyoruz diye yaa tam angarya

1.65 de neden merak ettigini sorsam yanlış anlamazsın dimi

bende 171 cm kilo kesin bunla alakalı anlaşıldı.69 ile hamile kaldım 5 ay önce apandisim alınmıştı.65 idim ameliyat öncesi.bugün 84kilo 400 gram enson...gider dururum. yediğimle bebiş umarım doyuyordur. hiç aşırı beslenmem olmadığı halde bu kilo nerden diye düşünmekten kafayı sıyırcaktım ama bugün kesin anladım. boy uzunluğuyla alakalı. demet şener 20 kilo almış o ki biliyorsunuz çöp insan.

cnm 7 ekimde gel dediii. baklmmm umarım sorun olmaz

ama bende 1.65 boy ve sadece 55 kiloyum yani 5 kilo aldım 6 cm 10 kilo fark eder mi valla perşembe dr vuracak beni sadece 5 kilo fark görünce bunları yazdıktan sonra bilge de vuracak :tomato:

Ahşap süper bir karar. Bende düşünüyorum. Hem 3 yaşa kadar rahat olcaz. çok ta ucuzmuş. mothercare ne malı acaba. onu bulamadım.Diğerlerinin ,ki pier cardin, kraft filan en baba markalar,iyice araştırınca çin olduklarını bulabildim. endometriozis hastasıyım.çikolata kistlerimle savaşta galip geldi kızım. şimdi tek risk erken doğum. ağırlaştıkça ayağa kalkmam acı çekmeme neden oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam,

döndüm hastaneden. her bişeye baştan baktılar. vajinit+idrar yolları enfeksiyonu+2 cm açılma varmış. ilaç tedavisine başlandı. şimdilik hstaneye yatış (kasılma olmadığı ve bebğin hali iyi olduğundan) gerek görmedi. ama takipteyiz..aman akıntısı vs olan varsa sallamasın, ciddiye alsın.. vajinit-tedavi edilmezse-keseyi inceltip amniyoyu enfeksiyona açık hale getiriyormuş.. Allaha şükür şimdilik beklemede kaldık..

geçmiş olsun
herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm
aman dikkat et ve sürekli kontrol et kendini
işlerim çıktı katılamadım sohbete şimdide gidiyorum
artık yarın devam ederiz.
herkese ii akşamlaarrrr

iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun canım.
bugün pek okuyamadım ama akıntın olmuştu galiba dimi?

selamlar oglusum we ben geldık
ha bu arada adımı soylıyım elıf
bu topıckte sık sık gorusecez ya
bende sızın aadınızı ezberlıyım
balık hafızalı oldugum halde cok gayretlıyım yapabılırım ezberlerımzemuszemus
herkes bırbırını tanıyo ben fransız kalmım yaaa:kedi:

canım sevindim iyi olmanızaaa, iyiki de gittin..ama şu 2 cm açılma çok değil mi ya kafama takıldıCADIARZU

memnun oldumvereliniortak
selam herkese kızlar,nasılsınız:)

selam:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…