yok bilgecim yıl bile olmadı daha:çok üzgünüm: ocak da bir yıl dolacak.. bu düşüncesizlikleri hep vardı zaten de, şu durumda da yapılır mı ya.. ve inan bana eminim ki gelenlere çay kahve veren olsun diye benim kalmamı istiyorlar, oysa burda yemek ve çay işleri için elaman var.. beni arayıp tülay hanım geç çıksın diyebilirler.. bilge o kadar kötüyüm ki şuanda haksızlığa hiç gelemiyorum mafoldumben
bunlar babam vefat ettiğinde de haziranda işte, beni işten kovmaya kalktılar, babamın 7 si çıkıp işe geldiğimde bana başısağolsun diyen olmadı üst kısımlardan, finans bölümünden filan, meraba bile demediler.. ah nasıl ciğerim yanıyor, bunlar nasıl insan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ben de bi bakıyorum elim karnımda ama işin garibi pijama üstünden falan rahat etmiyorum direkt tenimde yani kaydirigubbakcemile3 al bundy gibi oldum sırnaşık şey
1.65 de neden merak ettigini sorsam yanlış anlamazsın dimi
maşallah kocaman olmuş ay bende perşembe görücem biciciğimi[/QUOsaol cnm, sen de gör bebişini inşallahhhh
efet efet dellenmesin kimse!!!fatmacım özledik merak ettik biz de seni... allahtan haberini aldık da rahatladık yerimseniben
elin üretim hataları için germeyin kendinizi kırmıyım kafanızı :mymeka:
arzu bak sana da diyorum... işyerindeki g.doşlara kızan tüm gebelere söylüyorum... hiç kimse (kocalarınız dahil) bebeklerinizden kıymetli değil delirtmeyin beni yeminle gelir sopalarım gevşersiniz :jeyyar:
berna hakikaten ya... senin sancılar sıklaşınca mı yola çıkcaksınız? yol ne kadar sürecek???
canım sancım başlıcak açılma var dicekler acile gittiğimizde.. biz de ona göre van'a yola çıkıcaz.. 2- 2.5 saat sürecek.. he şu da olabilir baktık zaman yok doğum burda olabilir de.. ki ben hiç istemiyorum.. hayırlısı olsun diyorummm
zor yani bacım benim durumlar!
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ben de bi bakıyorum elim karnımda ama işin garibi pijama üstünden falan rahat etmiyorum direkt tenimde yani kaydirigubbakcemile3 al bundy gibi oldum sırnaşık şey
ben de yaaa direk temas!! hissetmek güzeldir :jeyyar: :roflol:
iç organlarına kordondaki akışlara suyuna falan bakıyorlar... yaptır ama bir an önce. belli bi haftadan sonra pek etskisiz oluyor...
ben de ufaktan çanta hazırlıcam bavulu yıkadım.. bebeğe de bi bavul hazırlayım barii.. bagaj sırf çanta dolu olacak.. uzun yolcuyuz yaa..
QUOTE]
bilgecim sağolasın bizde sizleri özledik.geçmişide okuyamadım şimdi kaçıyorum ii akşamlar hepinizeee.akşam girebilirsem gireyimde okuyayım yazdıklarınızı döktürmüşünüzdür şimdiii.
bende 171 cm kilo kesin bunla alakalı anlaşıldı.69 ile hamile kaldım 5 ay önce apandisim alınmıştı.65 idim ameliyat öncesi.bugün 84kilo 400 gram enson...gider dururum. yediğimle bebiş umarım doyuyordur. hiç aşırı beslenmem olmadığı halde bu kilo nerden diye düşünmekten kafayı sıyırcaktım ama bugün kesin anladım. boy uzunluğuyla alakalı. demet şener 20 kilo almış o ki biliyorsunuz çöp insan.
sağolasın canım.beşik aldık mothercare den..3 yaşına kadar yatabılıyomuş,ahşap.180 lıra.bızım yatak odasına da uyuyo.
nasıl çınmış ya chıcco?valla el yakıyo fıyatla orda corap bıle almadan cıkmıştım mağazadan.
hayırdır risklı olan ne?yatman mı gerekıyo sureklı?
geçmiş olsunselam,
döndüm hastaneden. her bişeye baştan baktılar. vajinit+idrar yolları enfeksiyonu+2 cm açılma varmış. ilaç tedavisine başlandı. şimdilik hstaneye yatış (kasılma olmadığı ve bebğin hali iyi olduğundan) gerek görmedi. ama takipteyiz..aman akıntısı vs olan varsa sallamasın, ciddiye alsın.. vajinit-tedavi edilmezse-keseyi inceltip amniyoyu enfeksiyona açık hale getiriyormuş.. Allaha şükür şimdilik beklemede kaldık..
işlerim çıktı katılamadım sohbete şimdide gidiyorum
artık yarın devam ederiz.
herkese ii akşamlaarrrr
selam,
döndüm hastaneden. her bişeye baştan baktılar. vajinit+idrar yolları enfeksiyonu+2 cm açılma varmış. ilaç tedavisine başlandı. şimdilik hstaneye yatış (kasılma olmadığı ve bebğin hali iyi olduğundan) gerek görmedi. ama takipteyiz..aman akıntısı vs olan varsa sallamasın, ciddiye alsın.. vajinit-tedavi edilmezse-keseyi inceltip amniyoyu enfeksiyona açık hale getiriyormuş.. Allaha şükür şimdilik beklemede kaldık..
selam,
memnun oldumvereliniortakselamlar oglusum we ben geldık
ha bu arada adımı soylıyım elıf
bu topıckte sık sık gorusecez ya
bende sızın aadınızı ezberlıyım
balık hafızalı oldugum halde cok gayretlıyım yapabılırım ezberlerımzemuszemus
herkes bırbırını tanıyo ben fransız kalmım yaaa:kedi:
selam herkese kızlar,nasılsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?