2009 Aralık Anneleri

berna hoşgeldin kuşuum Şeniz ya burası kazan gibi kaynadı bugün fokur fokur herkes de daldı tabii... naber??
merhaba cnm biz dediğim gibi sinirim tepemde... biraz kafa dağıtayım burda kaymakama gidicem işlerimiz hallolmadı da.. neyse sen nasılsın bakalım cicim?
woooooooooowwww

çok teşekkür derim eywallaahhhha.s.

kızlaaaarrr avatarıma bebişimin yeni fotosunu ekledimmmm

beğendiniz mi bakiiimmm?q

maşallaah diyiverin garii

meaaaaaaaaaşallahhhhhhhhhhkkkkkk

kopar da görem dicem de vakit yok... yeğen kuşumu sınıfından almam gerekiyor sonrasında da uğrayamam artık vuslatımız yarına bernovski Şeniz

benim bu hafta yapılacak yükleme :sinifsinif: çokkkkkkk tırsıyorummmmm çokkkkkkk bu acıkma halimle diyet verirse var ya bittiğimin resmidir mafoldumben

kızlar yarın görüşürüz kaçtım ben a.s.

yaaaaa kıslarrrr,,albumm yaptım bebişe aldığm ana kucağını falan koydum nıye bakmadınızzzzzzmafoldumben:gitme:
aa kim bakmamış hemen bakıyoruuuuuum
hastanede yaşadıklarımızı unutamıyorum hastanede nasıl doğurucam bilmem artık rızayı beyi eve falan getirtiriz doğumda
o kucağına gelecek olan minick gözlü fındık burunlu mis kokulu ve tıpkı size benzeyen ballı kaymağını düşün bak nasılda doğuruyon bi avazda hemde :1hug:
ayy resimden bişy anlayamadım cnm bişy diyemicem o yüzden bn daha almadım gdem hgaftaya alcam inşş :Saruboceq:
anam doğurduk doğurcaz hala bişy almadım bnde hee:mymeka:
yok kız kazık deil bak hesaplayın asgari ücret burda 1-200ytl
öğretmen maaşı 6,5 milyardı en son
normal yani buranın şartlkarına göre zaten türkiyeye göre oldukça pahalı biryer burası orda 10 tl olan şey burda 15 20 tl
kızlaaaarrr avatarıma bebişimin yeni fotosunu ekledimmmm

beğendiniz mi bakiiimmm?q

maşallaah diyiverin garii
maşallah maşşalh tüü tü tüüü opuyorumnanaktan

berna bebişine 41 buçuk kere maşallah cnm

teşekkür ederim teşekkür ederim kızlar...
hepimizinkine inşallaahhhhhh

bilge görüşürüz anam.. öperim severim seni haaaaaaa :sinifsinif:

gorusuruz dunurcum

kızlaar selam sabahtan beri giremedim bir türlü umarım herkes iyidir. bu gün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebişin kalp atışlarını duyduk. ama ilk etapta ebe biraz bocaladı. normalde bebeklerin büyük bölümü sol tarafta olurmuş ama bizimki sağ tarafta. ebe sol tarafta birşey duyamayınca panikledi ama ben bildiğim için dedim bizimki sağ tarafta diyee çok şükür o zaman duyabildik bebişimin kalp atışlarını. gayet güzel dedi. inşallah Rabbim böyle sağlıklı devam etmeyi nasip eder hepimize.

hayat sana da mucukkkk

neşeli nasıl solda olurmuş yaa.. kişiden kişiye değişir bak bilmesen panik yapacak seni boş yere... neyse sevindim cnm haberlerine.. ben de sabah eşime dedim daya kulağını bakayım duyucan mı diye de duyamadı sabah mahmurluğu yaptı =))))

teşekkür ederim teşekkür ederim kızlar...
hepimizinkine inşallaahhhhhh

bilge görüşürüz anam.. öperim severim seni haaaaaaa :sinifsinif:

sef beni anacımmmmmmmmmmm şakkıdı

gorusuruz dunurcum

güle güle bilge... görüşürüz yarııın

şimdilik buralarda gibiyim aniden ortadan kaybolursam anlayın ki çıktım canlar opuyorumnanaktan

bilge be az kaldı zaten diyet olsa bile.. korkma anam ufak ufak atırştır sen de

elimden geleni yapıyorum da berna doyamıyorum ki anacım yaaa mafoldumben ben de kendimi öyle avutuyorum gerçi... hani diyet de verseler 2,5 ay zehir olsa yutulur ama vermesinler yaaaaaaaaa istemiyom ben diyet yapmak zaten ömrümce diyet yaptım kilo aldım verdim hamilelikte diyet yapmamış olmak istiyorum ben :çok üzgünüm:

amin inşallah :Saruboceq:

doktorumda bana demişti genelde solda olurlar diye bilmiyorum valla onların yalancısıyım bende. kulak dayama olayını kocamda yaptı benim ama hiçbirşey duyamadı maaleseff..

ya sana kıyamam kız bennn.. gel beni de ye anammm!!!!

bu arada canın ne çekiyorsa ye ama abartma .. bence de hamileliğini güzel güzel geçir..

yaaa nası duymuyorlar Allh aşkına=))

bizim kadar değer vermiyorlar bebişlere hain kocalar!! domdom kocalar =)))

ya sana kıyamam kız bennn.. gel beni de ye anammm!!!!

bu arada canın ne çekiyorsa ye ama abartma .. bence de hamileliğini güzel güzel geçir..

inşallahhhhhh :Saruboceq:

yaaa nası duymuyorlar Allh aşkına=))

bizim kadar değer vermiyorlar bebişlere hain kocalar!! domdom kocalar =)))

deme kız öle :sinifsinif: veriyolar da anlayamıyorlar canım benim... içerden tepiği yemeyen nasıl anlasın yazık :asigim:

yok bee şaka yapıyorum latife ediyorummmm

yaa bilge elimi koyuyoyrum yaa aramızda sadece etim derim falan var.. acaip bişi yaaaaa sarılmak istiyorum artıııııııııııkk

aaaa nası unuttum anlatmayı rüyamda doğum yaptım.. miniciktii yaaa kıyamadım onu tutmaya... kelebekten etkilendim herhalde.. süperdi emzirdim sevdim kucakladım.. hatta biraz büyük halini de gördümm çoooooooooook uzun ve huzurlu bi rüyaydı aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

anaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…