merhaba cnm biz dediğim gibi sinirim tepemde... biraz kafa dağıtayım burda kaymakama gidicem işlerimiz hallolmadı da.. neyse sen nasılsın bakalım cicim?berna hoşgeldin kuşuum Şeniz ya burası kazan gibi kaynadı bugün fokur fokur herkes de daldı tabii... naber??
woooooooooowwww
kızlaaaarrr avatarıma bebişimin yeni fotosunu ekledimmmm
beğendiniz mi bakiiimmm?q
maşallaah diyiverin garii
ya hastanenein kapısından girdiğim anda öyle fena oluyorumki heralde benim tansiyon şeker fırlıyordur o anda.zaten varya bence şeker yüklememde bundan yüksek çıktı gibi geliyor bana nasıl olmuşum ki o anda hemşireler beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı bu kadar heyecanla o suyu içer ölçtürürsen yüksek çıkar tabi dimi ama.benim 50 lik 159 du tabi 1 haftada daha sters yaptım sonra 100 lükleri sorma gitsin
aa kim bakmamış hemen bakıyoruuuuuumyaaaaa kıslarrrr,,albumm yaptım bebişe aldığm ana kucağını falan koydum nıye bakmadınızzzzzzmafoldumben:gitme:
o kucağına gelecek olan minick gözlü fındık burunlu mis kokulu ve tıpkı size benzeyen ballı kaymağını düşün bak nasılda doğuruyon bi avazda hemde :1hug:hastanede yaşadıklarımızı unutamıyorum hastanede nasıl doğurucam bilmem artık rızayı beyi eve falan getirtiriz doğumda
ayy resimden bişy anlayamadım cnm bişy diyemicem o yüzden bn daha almadım gdem hgaftaya alcam inşş :Saruboceq:a.s. Merhaba kızlar...
size bişey sorucam ana kucağı alıcam babycenter relax hoşuma gitti... sizce nasıl daha önce kullanan yada şimdi alan varmı? fiyatı da çok uygun 70 lira falan burada.ayrıca kırmızı lacivert rengini beğendim.
minikbaby | Baby Center Relax Anakucağı
yok kız kazık deil bak hesaplayın asgari ücret burda 1-200ytlhadi ya uff amma kazıkmış.. burda kadıköy şifa da yapmak istersen o parayı veriyosun.. doğumda çok iddialı bir hastane.. ama oraya yanaşamadık bizde malesef.. ssk geçmiyor, bir kadın doğum muayenesi 235 tl idi en son sorduğumda.. sadece özel sigortalar geçiyor.. ssk geçmediği içinde haliyle kalitesini bozmuyor hastane.. paramız çok olsaydı oraya giderdim vallahi çok istedim.. içim çok rahat edecekti.. ama annecimin bir lafı var Allah istedikten sonra taşın başında bile verir der hep.. tabi bizlerin bu hastane doktor titizliği sadece ve sadece psikolojik benimki öyle mesela, kendimi mutlu hissedebildiğim gerilmediğim hastasına iyi davranan doktorlar hemşireler, gibi..
kızlaaaarrr avatarıma bebişimin yeni fotosunu ekledimmmm
beğendiniz mi bakiiimmm?q
maşallaah diyiverin garii
meaaaaaaaaaşallahhhhhhhhhhkkkkkk
kopar da görem dicem de vakit yok... yeğen kuşumu sınıfından almam gerekiyor sonrasında da uğrayamam artık vuslatımız yarına bernovski Şeniz
benim bu hafta yapılacak yükleme :sinifsinif: çokkkkkkk tırsıyorummmmm çokkkkkkk bu acıkma halimle diyet verirse var ya bittiğimin resmidir mafoldumben
kızlar yarın görüşürüz kaçtım ben a.s.
berna bebişine 41 buçuk kere maşallah cnm
aa kim bakmamış hemen bakıyoruuuuuum
o kucağına gelecek olan minick gözlü fındık burunlu mis kokulu ve tıpkı size benzeyen ballı kaymağını düşün bak nasılda doğuruyon bi avazda hemde :1hug:
ayy resimden bişy anlayamadım cnm bişy diyemicem o yüzden bn daha almadım gdem hgaftaya alcam inşş :Saruboceq:
anam doğurduk doğurcaz hala bişy almadım bnde hee:mymeka:
yok kız kazık deil bak hesaplayın asgari ücret burda 1-200ytl
öğretmen maaşı 6,5 milyardı en son
normal yani buranın şartlkarına göre zaten türkiyeye göre oldukça pahalı biryer burası orda 10 tl olan şey burda 15 20 tl
maşallah maşşalh tüü tü tüüü opuyorumnanaktan
meaaaaaaaaaşallahhhhhhhhhhkkkkkk
kopar da görem dicem de vakit yok... yeğen kuşumu sınıfından almam gerekiyor sonrasında da uğrayamam artık vuslatımız yarına bernovski Şeniz
benim bu hafta yapılacak yükleme :sinifsinif: çokkkkkkk tırsıyorummmmm çokkkkkkk bu acıkma halimle diyet verirse var ya bittiğimin resmidir mafoldumben
kızlar yarın görüşürüz kaçtım ben a.s.
çok tatlı annesiii... maaşallah bebişimize..
merhaba cnm biz dediğim gibi sinirim tepemde... biraz kafa dağıtayım burda kaymakama gidicem işlerimiz hallolmadı da.. neyse sen nasılsın bakalım cicim?
woooooooooowwww
çok teşekkür derim eywallaahhhha.s.
teşekkür ederim teşekkür ederim kızlar...
hepimizinkine inşallaahhhhhh
bilge görüşürüz anam.. öperim severim seni haaaaaaa :sinifsinif:
gorusuruz dunurcum
güle güle bilge... görüşürüz yarııın
bilge be az kaldı zaten diyet olsa bile.. korkma anam ufak ufak atırştır sen de
kızlaar selam sabahtan beri giremedim bir türlü umarım herkes iyidir. bu gün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebişin kalp atışlarını duyduk. ama ilk etapta ebe biraz bocaladı. normalde bebeklerin büyük bölümü sol tarafta olurmuş ama bizimki sağ tarafta. ebe sol tarafta birşey duyamayınca panikledi ama ben bildiğim için dedim bizimki sağ tarafta diyee çok şükür o zaman duyabildik bebişimin kalp atışlarını. gayet güzel dedi. inşallah Rabbim böyle sağlıklı devam etmeyi nasip eder hepimize.
hayat sana da mucukkkk
neşeli nasıl solda olurmuş yaa.. kişiden kişiye değişir bak bilmesen panik yapacak seni boş yere... neyse sevindim cnm haberlerine.. ben de sabah eşime dedim daya kulağını bakayım duyucan mı diye de duyamadı sabah mahmurluğu yaptı =))))
ya sana kıyamam kız bennn.. gel beni de ye anammm!!!!
bu arada canın ne çekiyorsa ye ama abartma .. bence de hamileliğini güzel güzel geçir..
yaaa nası duymuyorlar Allh aşkına=))
bizim kadar değer vermiyorlar bebişlere hain kocalar!! domdom kocalar =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?