yorgunluktan oluyo cnm o
bütün gün oturduğn için aslında evde olsan sık sık uzansan olmaz
bi de ona buna kızıp stres yapma bakim senlmaz:
az kaldı sabret izne ayrılcan ztn oğlunu düşün 1-2 hafta sabret cnm ya :teselli:
çok ii anlıyorum seni birebir içinde bulunmakta ve hamilelik deki hormonlar bi araya gelişnce dayanılmaz bir hal alıyordur eminim ama elimden sabret demekten başka bişy gelmio ne yazıkki bebeğini düşün arzucum :teselli:sabrediyim diyorum tamam diyorum ama çok zorluyorlar canım ya.. birden öyle bişey yapıyolar ki tüm sınırlarımı zorluyorlar..:çok üzgünüm: ..
tmm cnm dikkat et kendine hayatta bişey üzülmeye değmez bir can taşıyosun unutma onun için hepo gülümsemeye çalış sinirlerin bozulunca oğluna alacağın kıyafetleri düşün içinde nasılda sana gülücüklewr atacağını düşün opuyorumnanaktankızlar ben ufaktan bilgisayarı kapıyım da biraz içerde gezineyim, çok tuhafım bugün.. hiç bir saniye durmadan tekmeliyo bir yandan bir yandan nefesimi iyice sıkıştırıyo, bir yandan bel ağrım, bir yandan yorgunluk baya kötü hissediyorum.. hepinizi öpüyorum.. sağlıkla kalın.
selam cnm hoşgeldin kaydirigubbakcemile2slm arkadaşlar herkese
kızlar gazdan patlıcam ya ben nedir bu bağırsak gazı anlamadım gittiii napmam gerek bilen varmı?
ebrucum umarım doktora gidip rapor almışsındır o bacakla gündelik hayatına devam etmenin çok sağlıklı olacağını sanmıyorum :1no2:
CANIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN BİRTANEM aLLAH BEBİŞİNİ KORUMUŞ CANIM HAKLISIN ÇOOK DİKKATLİ OLMALIYIZ a.s.
kızlar puset, oto koltuğu almayı düşündüğünüz, beğendiğiniz marka ve modeller hangisi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?