2009 Aralık Anneleri

sabrediyim diyorum tamam diyorum ama çok zorluyorlar canım ya.. birden öyle bişey yapıyolar ki tüm sınırlarımı zorluyorlar..:çok üzgünüm: ..

kızlar ben ufaktan bilgisayarı kapıyım da biraz içerde gezineyim, çok tuhafım bugün.. hiç bir saniye durmadan tekmeliyo bir yandan bir yandan nefesimi iyice sıkıştırıyo, bir yandan bel ağrım, bir yandan yorgunluk baya kötü hissediyorum.. hepinizi öpüyorum.. sağlıkla kalın.

sabrediyim diyorum tamam diyorum ama çok zorluyorlar canım ya.. birden öyle bişey yapıyolar ki tüm sınırlarımı zorluyorlar..:çok üzgünüm: ..
çok ii anlıyorum seni birebir içinde bulunmakta ve hamilelik deki hormonlar bi araya gelişnce dayanılmaz bir hal alıyordur eminim ama elimden sabret demekten başka bişy gelmio ne yazıkki bebeğini düşün arzucum :teselli:
tmm cnm dikkat et kendine hayatta bişey üzülmeye değmez bir can taşıyosun unutma onun için hepo gülümsemeye çalış sinirlerin bozulunca oğluna alacağın kıyafetleri düşün içinde nasılda sana gülücüklewr atacağını düşün opuyorumnanaktan
hadi yarın toparlanda gel bakem Şeniz
slm arkadaşlar herkese
selam cnm hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

ebrucum umarım doktora gidip rapor almışsındır o bacakla gündelik hayatına devam etmenin çok sağlıklı olacağını sanmıyorum :1no2:

Yok canım almadım rapor. Ama halimi bir görsen sol taraf iptal durumda.
Dizden başlıyor sakatlık. Kalça da mosmor olmuş. Sonra kola çıkıyoruz otuz dereceden fazla açılmıyor. Bu da tetanoz aşısının yan etkisiymiş sanırım. Dirseğin arkası da sıyrık. Bir yere koyamıyorum.
Gülüyorum halime bir yandan. Ama ahlaya oflaya gidiyorum işte yine.

bu arada geçmiş olsun ebru dikkat et kendine öle heryere girmemeliyiz artık .inşallah geçer kısa zamanda..

CANIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN BİRTANEM aLLAH BEBİŞİNİ KORUMUŞ CANIM HAKLISIN ÇOOK DİKKATLİ OLMALIYIZ a.s.

Çok teşekkürler canım. Allah korudu gerçekten de.

Kızlar bugün aşmışsınız kendinizi oku oku bitmiyor yaaa.
Alışkanlıkta oldu bitirmeden bırakamıyorum.

kızlar puset, oto koltuğu almayı düşündüğünüz, beğendiğiniz marka ve modeller hangisi??

Ben haftalardır hem internette hem de dışarda bakıyorum ama ikisine de hala karar verebilmiş değilim.
Oto koltuğunda en son jane'nin 0-18 kg arası kullanılabilen modeline karar kılmış gibiydim ama dışarda bulabilir miyim bilmiyorum. Bu gibi şeyler görmeden de alınmaz ki.

sımdı yatıcam yın euyuyamıycam
bebegım benı ıtıcek sureklı
yalnız bu ara psıkolojım cok fena kızlar uzun ve bakımlı olan tırnaklarımı yedım
maddı manewı sıkılmıs durumdayım
nasıl yenıden bırakırım bu yeme alıskanlıgımı yaa

ıyi geceler herkese bu arada.
Ben bir geçmişe bir şimdiye bakıp duruyorum. Evet geceleri pek kimse olmazdı buralarda genelde.

acı oje sureyım degılmı
ya oyle canım sıkıldıkı farkına bıle warmadım sımdıde pişman oldum
dogumyaklasıyo
ew ısımız hallolmadı
esım uzakda ben yalnızım off

evt cnm bende genelde gece girip geçmişi okurum kimse olmaz ama bu gece süperrr....eee nasılsınız ben bugün çok yoğundum.şeker yüklemesi felan doktora gittim bebiim baya büyümüş 1kilo250gr:) ama ben 9 kilo almışım çokmu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…