evt cnm bende genelde gece girip geçmişi okurum kimse olmaz ama bu gece süperrr....eee nasılsınız ben bugün çok yoğundum.şeker yüklemesi felan doktora gittim bebiim baya büyümüş 1kilo250gr:) ama ben 9 kilo almışım çokmu yaaa
kıslarrr ben ılk uç aylık donemıme gerı donmuş gıbıyım,hormonlarım cok acayıp,,hemen sınırlenıp hemen uzulluverıyorum,,içim sıkılıyo bazen aglayasım gelıyo,,aglıyorum.bebeğime zarar verıyomuyum ya hep bunu duşunuyorum...dun eşim telefonda bırıne kızdı ona bağırdı falan ben bı doldum hungur hungur agladım..eşimde cok kotu oldu sen nıye aglıyosun falan dıye bende cok etkılenıyorum bılmıyorum dedım o da ozur sıledı yanında gerılmıycem bı daha falan dıye ama ben hıçkıra hıçkıra agladım bı kere cok gerıldım,,aglayınca rahatladım ama bu seferde bebeğimide mı gerdım cok mu etkılenmıştır benım aglamamdan dıye cok uzuldum pışman oldum...bışey olmuşmusur psıkolojısınne kıslarr?sızede bole oluyomu
evt cnm bende genelde gece girip geçmişi okurum kimse olmaz ama bu gece süperrr....eee nasılsınız ben bugün çok yoğundum.şeker yüklemesi felan doktora gittim bebiim baya büyümüş 1kilo250gr:) ama ben 9 kilo almışım çokmu yaaa
bende 30.haftamdayım 7 kılo almışım,,bence cok almamışsın sende.dotorlar kontrollu olalım dıye abartıyolar..rahatına bak bence,,abur cubur cok yeme dıcem ama bende canım ıstedımı hıç duşunmuyorum yıyırum..onemlı olan hereketlı olmak
sen ne dıyonnnnn
ben hep gergınım
bebegım yay gıbı dogacak....
elbette etkılenıyolar,
ama bazen ınsan kendıne engelde olamıyo
ısıne atacagına agla rahatla
anam ne guzel kılo olayın sneın ya
ben de 5. ayıma kadar 2 kılo aldım
sonra dr yatıcan dedı
1 bucuk ayda 6 kılo aldım
sonradanda artık son aylardayım zaten alıyorum ıster ıstemez
,ben cok yuruyemıyom kasıklarım karnım hemen agrıyo yuruyunce
cumrtsı dr amca cok kızcak:1no2:
hadı ben arada oyle oluyorum sen nıye hep oylesın bakiiimm...ya ılk cocuk olduğundan mı cahıllıkten mı nedır sankı oyle olduğum zaman cocugun zıhnıne zarar vereceğını duşunuyorum yani zıhınsel engellı falan olmasındn korkuyorum allah korusunn...bu kadarrr etkılenırm mıı yaa??offf oo ıyı olsun hep ya benım omrum o
ben bu kılo olayını cozemedım kı zaten,,bı ay hıç almıyorum,,sonrakı ayın ılk haftasında 2 kılo almış oluyorum...enterasan..gectıgımız ay bı kılo almışım doktor cok ıyı boyle devam et dedı,,2 hafta geçtı ustunden bı baktım 2 kılo almışım hemen???nasııı işşşş??kafamçokkarıştı
öyle bısey olmaz canım kotu seyler dusunme onlar genetık dır yada
bı sorun warıdr zaten o sekıl olur
bunları dusunme..
benım kı gıbı bı kaynanan olsaydı
sureklı aynıewde oturalım dıyen bı kayın pederın olsaydı
kıraların sırf bu yuzden odenmeseydı
esın babasıyla calısıp parasını alamasaydı
sende benım gbı streslı olurdun kuzumlaelaelaelaelae
kızlar elıf kacar
sabah cok erken kalktım uykum geldı
allah rahatlık wersınnnn
kendınıze bebeıslere ıyı bakın
:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?