2009 Aralık Anneleri

ama göremiyomki bakim arkadaslik yolladim kabul edersen belki görurum
canım kabul ettım fakat benım albumler herkese acık aslında nıye goremıyosun acaba
aslında haber vermıştım ama geceydı geçmışte kalınca gormedınız sanırım..burda sohbet hep gunduzlerı oluyo bende gunduz pek gıremıyorum,,gece yazıyorum:)
hoşbuldukk canoommmmmmm a.s.

bu arada ben albümün göremiyorum fd
nıye goremıyosun kıı:sm_confused:
azracık cicilerini iyi günlerde sağlıcakla kullansın annesi:Saruboceq:
cokk saolllllll...inş hepimizin bebişlerıı sağlıkla gelsınlerrr

rabbım yardımcın olsun inşş...dıkkat kendıne ınş zamanında gelır bebışın

Gunaydınnn kızlar
nasılsınız bebısler nasıl
bız cok erkencıyız oglumla dun 2. 4 saatlık seker yuklemem yapıldı umarım dusmustur.sabırsızlıkla sonucu beklıyorum ınternetten bakıcam ...

topiğin en erkenci en çalışkan annecikleri günaydııııınnnnnnnnnn:teytey::dance::sm_cool:
öykümle biz çoooook iyiyiz
kahvaltımızı yaptık, bir kupa ıhlamurumuzu içtik... sonra yarım litre suyuda indirdik mideye davul oldukkaydirigubbakcemile2
çok uzun sürmez ama atıştırmayada abşlarız.
cuma günü dr amcamız kızacak bize biliyorum ama iştahım açık ne yapayım:kedi:
hem yediklerimlerimden inanılmaz tat alıyorum artık.herşey ne kadar lezzetliymiş meğercokacimcoook

inşallah sonuçların güzel çıkarda diyete gerek kalmaz cnm.

1 AYDIR MEYVEDEN BASKA TATLI YEMEDIM NE MAKARNA NE HAMUR ISI NE PILAV BAL RECEL HIC BISE YOK EKMEGIMI BILE EKMEK MAKINASINDA TUZSUZ SEKERSIZ KEPEKLI YAPTI ESIM ...7 AY OLDU 5 KILO ALDIM ....YIYEMEDIKLERIMI DOGUMDAN SONRA YERSEM YANDIMMM HAMILEYKEN ALMADIKLARIMI SONRASINDA ALICAMsırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın meralimm
afiyet olsun kızınla sana yarasın cnm :))
bu sabah bende biraz kaçırdım sesini çıkarma şakkıdı
meral bu arada kızıma dün patik ördümm ama 1 tanesini inş öbürkünede başlarım kaydirigubbakcemile3

bence sıyırdık bile melike hangimizde dengeli ruh hali kaldı allah aşkına kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

meral resim ekle bakalım patikleree :dance:

çileğim inş hayırlı sonuçlarla gelirsinde diyet yapmak zorunda kalmazsın cnm :sm_cool:

günaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 iki poğaça yedim ve hala yiyebilirim diyorum ve susuyorum ben mafoldumben

herkese günaydınnn

günaydın a.s.

o zaman yüksek çıkmaz güzelim için rahat olsun yani bu diyeti hakikaten sapmadan yaptıysan bünyede de özel bir şeker durumu yoksa yüksek çıkma olasılığı çok zayıf yerimseniben söylemiştin dersin kaydirigubbakcemile5

bilgee, dünya çeviri günüymüş bugün.. dünya çeviri günün kutlu olsun..Şeniza.s.

teşekkür ederim canım :1hug: çok incesin a.s.

günaydın kızlar

meral resim ekle bakalım patikleree :dance:

çileğim inş hayırlı sonuçlarla gelirsinde diyet yapmak zorunda kalmazsın cnm :sm_cool:

günaydın canancım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…