canım kabul ettım fakat benım albumler herkese acık aslında nıye goremıyosun acabaama göremiyomki bakim arkadaslik yolladim kabul edersen belki görurum
aslında haber vermıştım ama geceydı geçmışte kalınca gormedınız sanırım..burda sohbet hep gunduzlerı oluyo bende gunduz pek gıremıyorum,,gece yazıyorum:)öncelikle selam!!!
canım ben bakamıyorum arkadaş listene eklersen görebilirim.. artı albüme bişey eklediğinde haber vermezsen kimsenin haberi olmaz.. genelde birbirimize haber veriyoruz aklında bulunsunyerimseniben
nıye goremıyosun kıı:sm_confused:hoşbuldukk canoommmmmmm a.s.
bu arada ben albümün göremiyorum fd
cokk saolllllll...inş hepimizin bebişlerıı sağlıkla gelsınlerrrazracık cicilerini iyi günlerde sağlıcakla kullansın annesi:Saruboceq:
Ahşap süper bir karar. Bende düşünüyorum. Hem 3 yaşa kadar rahat olcaz. çok ta ucuzmuş. mothercare ne malı acaba. onu bulamadım.Diğerlerinin ,ki pier cardin, kraft filan en baba markalar,iyice araştırınca çin olduklarını bulabildim. endometriozis hastasıyım.çikolata kistlerimle savaşta galip geldi kızım. şimdi tek risk erken doğum. ağırlaştıkça ayağa kalkmam acı çekmeme neden oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydınnn nasılsınız millet??
Gunaydınnn kızlar
nasılsınız bebısler nasıl
bız cok erkencıyız oglumla dun 2. 4 saatlık seker yuklemem yapıldı umarım dusmustur.sabırsızlıkla sonucu beklıyorum ınternetten bakıcam ...
umarım güzel sonuçlar alırsın cnmmm
Gunaydınnn kızlar
bız cok erkencıyız oglumla dun 2. 4 saatlık seker yuklemem yapıldı umarım dusmustur.sabırsızlıkla sonucu beklıyorum ınternetten bakıcam ...
inşallah sonuçların güzel çıkarda diyete gerek kalmaz cnm.
topiğin en erkenci en çalışkan annecikleri günaydııııınnnnnnnnnn:teytey::dance::sm_cool:
öykümle biz çoooook iyiyiz
kahvaltımızı yaptık, bir kupa ıhlamurumuzu içtik... sonra yarım litre suyuda indirdik mideye davul oldukkaydirigubbakcemile2
çok uzun sürmez ama atıştırmayada abşlarız.
cuma günü dr amcamız kızacak bize biliyorum ama iştahım açık ne yapayım:kedi:
hem yediklerimlerimden inanılmaz tat alıyorum artık.herşey ne kadar lezzetliymiş meğercokacimcoook
herkese günaydınnn
günaydınnn nasılsınız millet??
yaaa aynen oynayınca sanki tutacakmış gibi heyecan yapıyorum sevmeye çalışıyorum varya bu civcikler gelince hepimiz sıyırmış olacağız bu arada bugün sende bir munislik vbar canım benim aman nazarım demesin
maşallah kocaman olmuş ay bende perşembe görücem biciciğimi[/QUOsaol cnm, sen de gör bebişini inşallahhhh
efet efet dellenmesin kimse!!!
canım sancım başlıcak açılma var dicekler acile gittiğimizde.. biz de ona göre van'a yola çıkıcaz.. 2- 2.5 saat sürecek.. he şu da olabilir baktık zaman yok doğum burda olabilir de.. ki ben hiç istemiyorum.. hayırlısı olsun diyorummm
zor yani bacım benim durumlar!
ben de yaaa direk temas!! hissetmek güzeldir :jeyyar: :roflol:
hakikaten zor berna allah gönlüne göre ve hayırlısını nasip etsin... kışın göbeği... doğu... biz dua ediyor olucaz sana yerimseniben
ama bende 1.65 boy ve sadece 55 kiloyum yani 5 kilo aldım 6 cm 10 kilo fark eder mi valla perşembe dr vuracak beni sadece 5 kilo fark görünce bunları yazdıktan sonra bilge de vuracak :tomato:
yok ben kilo konusuna pelin yüzünden takılıyorum pelin vurabilir ama kaydirigubbakcemile3 ben şimdi perşembe günü dr'dan yiyeceğim fırçanın derdindeyim :kedi:
selam,
döndüm hastaneden. her bişeye baştan baktılar. vajinit+idrar yolları enfeksiyonu+2 cm açılma varmış. ilaç tedavisine başlandı. şimdilik hstaneye yatış (kasılma olmadığı ve bebğin hali iyi olduğundan) gerek görmedi. ama takipteyiz..aman akıntısı vs olan varsa sallamasın, ciddiye alsın.. vajinit-tedavi edilmezse-keseyi inceltip amniyoyu enfeksiyona açık hale getiriyormuş.. Allaha şükür şimdilik beklemede kaldık..
eh çok şükür... inşallah daha da açılma olmaz :Saruboceq:
selamlar oglusum we ben geldık
ha bu arada adımı soylıyım elıf
bu topıckte sık sık gorusecez ya
bende sızın aadınızı ezberlıyım
balık hafızalı oldugum halde cok gayretlıyım yapabılırım ezberlerımzemuszemus
herkes bırbırını tanıyo ben fransız kalmım yaaa:kedi:
elif hoşgeldin tekrar... genelde kullanıcı adlarımızın altında isimlerimiz yazıyor kopya çekebilirsin şakkıdı
bu saatlerde artık hareketlerim iyice zorlaşıyo size de oluyo mu kızlar? çok sırt ağrım var, ovunca bile geçmiyor yatmam gerekiyor..
akşamları ben de hem devleşiyorum hem hımbıllaşıyorum arzu :1no2: hiçbir şey yapamıyorum :sinifsinif:
kızlar gazdan patlıcam ya ben nedir bu bağırsak gazı anlamadım gittiii napmam gerek bilen varmı?
ayaklarını sıcak tut, yürüyüş yap veya göbeğin (bebeğin) izin verirse bisiklet çevirme hareketi yap onlar çözer büyük ihtimalle
Yok canım almadım rapor. Ama halimi bir görsen sol taraf iptal durumda.
Dizden başlıyor sakatlık. Kalça da mosmor olmuş. Sonra kola çıkıyoruz otuz dereceden fazla açılmıyor. Bu da tetanoz aşısının yan etkisiymiş sanırım. Dirseğin arkası da sıyrık. Bir yere koyamıyorum.
Gülüyorum halime bir yandan. Ama ahlaya oflaya gidiyorum işte yine.
ama olmaz ki ebru yaralanmamış bacağımızla biz taşıyamıyoruz kendimizi :1no2: nolur bi rapor falan al ya yazık günah sana da bebişe :1no2:
Ben haftalardır hem internette hem de dışarda bakıyorum ama ikisine de hala karar verebilmiş değilim.
Oto koltuğunda en son jane'nin 0-18 kg arası kullanılabilen modeline karar kılmış gibiydim ama dışarda bulabilir miyim bilmiyorum. Bu gibi şeyler görmeden de alınmaz ki.
bebe confort yeni seri oto koltukları çıkarmış ebru akannehir kafanı karıştırmak gibi olmasın da laelaelaelaelae çevirmeli bir düğmesi var koltuğun eni daralıp genişliyor bebeğin/çocuğun kilosuna göre... bir de dönebilir oto koltuğu yapmışlar çocuğu oturtup/çıkarırken koltuğu kapıya doğru döndürebiliyorsun yani büyük kolaylık...
bizim pusetimizin ana kucağı 10 aya kadar oto koltuğu görevi de görecek sonra inceleyip alacağım ben oto koltuğunu kafamçokkarıştı
sımdı yatıcam yın euyuyamıycam
bebegım benı ıtıcek sureklı
yalnız bu ara psıkolojım cok fena kızlar uzun ve bakımlı olan tırnaklarımı yedım
maddı manewı sıkılmıs durumdayım
nasıl yenıden bırakırım bu yeme alıskanlıgımı yaa
:1shok: o tırnakların içindeki mikroplar :1shok: ayrıca daha kimbilir neler neler :1no2:
acı oje sür hemen hiç olmazsa yediğini farkedip durursun :1no2:
kıslarrr ben ılk uç aylık donemıme gerı donmuş gıbıyım,hormonlarım cok acayıp,,hemen sınırlenıp hemen uzulluverıyorum,,içim sıkılıyo bazen aglayasım gelıyo,,aglıyorum.bebeğime zarar verıyomuyum ya hep bunu duşunuyorum...dun eşim telefonda bırıne kızdı ona bağırdı falan ben bı doldum hungur hungur agladım..eşimde cok kotu oldu sen nıye aglıyosun falan dıye bende cok etkılenıyorum bılmıyorum dedım o da ozur sıledı yanında gerılmıycem bı daha falan dıye ama ben hıçkıra hıçkıra agladım bı kere cok gerıldım,,aglayınca rahatladım ama bu seferde bebeğimide mı gerdım cok mu etkılenmıştır benım aglamamdan dıye cok uzuldum pışman oldum...bışey olmuşmusur psıkolojısınne kıslarr?sızede bole oluyomu
ben de ilk 3 aya geri dönmüş gibiyim, mide bulantısı, uyku, alınganlık her şey had safhada... bir yerde okumuştum kocanızla kavga vs gibi kısa süreli basit gerginlikler bebeğinize zarar vermez diyordu... uzun süren yoğun stress bebeği stresse sokarmış onun için bunları düşünüp kendini ve bebeği stresse sokma yerimseniben diğer mesajlarındaki endişelerine gelince anne adayı olarak hepimiz o endişeleri taşıyoruz ama bunları stress haline getirirsen en büyük zararı kendin verirsin bebeğine o yüzden lütfen biraz sakinleşmeye çalış kendini oyalayacak aklını bu konular dışında meşgul edecek bir şeyler bul olmaz mı? :hulya:
Gunaydınnn kızlar
günaydınnn biz iyiyiz siz de iyisiniz gibi sengözlerimebaksanab
inşallah iyi sonuçlar alırsın yerimseniben
ben bugün çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın?
nasıl geçti geceniz rahat uyudun mu?
aman maşallah baharcım yavar ya dün aklım çıktı sen yine hastanelik olacaksın diye :1no2:
uyuduk herhaldebayağı bir döndüğümü ve oflayıp pofladığımı biliyorum ama uykumu aldım galiba :1rolleyes: yani tamam yine uykum var da her zamanki halim artık o naniknanik
topiğin en erkenci en çalışkan annecikleri günaydııııınnnnnnnnnn:teytey::dance::sm_cool:
öykümle biz çoooook iyiyiz
kahvaltımızı yaptık, bir kupa ıhlamurumuzu içtik... sonra yarım litre suyuda indirdik mideye davul oldukkaydirigubbakcemile2
çok uzun sürmez ama atıştırmayada abşlarız.
cuma günü dr amcamız kızacak bize biliyorum ama iştahım açık ne yapayım:kedi:
hem yediklerimlerimden inanılmaz tat alıyorum artık.herşey ne kadar lezzetliymiş meğercokacimcoook
herkese günaydınnn
1 AYDIR MEYVEDEN BASKA TATLI YEMEDIM NE MAKARNA NE HAMUR ISI NE PILAV BAL RECEL HIC BISE YOK EKMEGIMI BILE EKMEK MAKINASINDA TUZSUZ SEKERSIZ KEPEKLI YAPTI ESIM ...7 AY OLDU 5 KILO ALDIM ....YIYEMEDIKLERIMI DOGUMDAN SONRA YERSEM YANDIMMM HAMILEYKEN ALMADIKLARIMI SONRASINDA ALICAMsırnaşık şeysırnaşık şey
bilgee, dünya çeviri günüymüş bugün.. dünya çeviri günün kutlu olsun..Şeniza.s.
günaydın kızlar
meral resim ekle bakalım patikleree :dance:
çileğim inş hayırlı sonuçlarla gelirsinde diyet yapmak zorunda kalmazsın cnm :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?