o zaman yüksek çıkmaz güzelim için rahat olsun yani bu diyeti hakikaten sapmadan yaptıysan bünyede de özel bir şeker durumu yoksa yüksek çıkma olasılığı çok zayıf yerimseniben söylemiştin dersin kaydirigubbakcemile5
cnm babamda ve annenemde var ama ben de gebelık oncesı yoktu seker
aynen uydum bu dedıklerıme ınsallah dedıgım gıbı olur cnm :)
o zaman yüksek çıkmaz güzelim için rahat olsun yani bu diyeti hakikaten sapmadan yaptıysan bünyede de özel bir şeker durumu yoksa yüksek çıkma olasılığı çok zayıf yerimseniben söylemiştin dersin kaydirigubbakcemile5
inşallah canım ya, düzelmiştir inşallah...
kaydirigubbakcemile3 sonuçlar biraz canımı sıksada, üzülmedim çünkü oğluşumu dalyan gibi yapmak için elimden gelen çabayı göstereceğim..
Gunaydin anneler
benim anne tarafımda var benim de gizli şeker riskim var senelerdir ama bir hafta dikkat etmekle bile normal sınırlarda çıkıyor dolayısıyla tanısı konmuş şeker hastalığın olmadığı sürece bu diyetle normal sınırda olman gerek... hareket de etmişsen çok çok büyük ihtimal diyet demezler sen de yumulursun gönlünce :jeyyar:
sonuclara baktım sımdı ama anlamadım tabı bı dr gozuyle ne der ne demez bılmıyorum 100 gr lık oldugu ıcın mı yuksek gıbı geldı bana cok offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydınnnGunaydin anneler
günaydıngünaydınlaaaaaar
aynen bende doymuyorum 1 haftadır noolcak böle hiç bilmiyorum
Günaydın kızlar, herkese güzel bi gün diliyorum kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar, herkese güzel bi gün diliyorum kaydirigubbakcemile3
sonuclara baktım sımdı ama anlamadım tabı bı dr gozuyle ne der ne demez bılmıyorum 100 gr lık oldugu ıcın mı yuksek gıbı geldı bana cok offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Of bugun cok mizmiz gunumdeyim . Deli gibi bir bel agrim var bugun nedense . Huysuz , keyifsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?