2009 Aralık Anneleri

valla dünür ne güzel olur biliyosun di mi delikafadulden haftasonu kocaları kandırsak... bolu kuzu eti aşerdim diye... bi lokantada buluşup onlara sürpriiiiiiz yapsak kaydirigubbakcemile3 yalnız bir türk klasiğidir ya "ben ödiycem" yok "illa ben ödiyim" muhabbeti... 10-15 hamilenin olduğu bi masada hangi babayiğit "ben ödiycem" der acaba sırnaşık şey[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ay ne güzel yaaaaaaaaa ben de odayı yapsam da yıkayıp evi bebek kokutsam ama nerdeeeeeeeeeeee :sinifsinif:

OLUR CNMDAHA VAKİT VAR AMA GİT GİDE AĞIRLAŞMAYA BAŞLADIK ARTIK YANİ BEN ARTIOK YATIP KALKARKEN ÇOK ZORLANIYORUM.

inşallah cnm babam hiç sevmez öle yatmayı umarım çabucak kalkar hayırlısı çok saolasın...
KALKAR CNM H,Ç TAKMA KAFANA .ÇABUCAK İYİLEŞİR.GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR..

Kızlar ben de aralık başı annesiyim inş. Doğum yaklaştıkça çok korkuyorum. Sizler ne durumdasınız?

aa nie korkuon ya bebşe kavuşcan ya
korkunun ecele faydası yok malesef bi şeklde çıkcak bu minikler burdan
o yüzden şimdiden kasma kendini
allah sabrını verir :hulya:

sen umut vercen o seni boşayacak!!!! mümkün değil lmaz:
baş üstünde taşınmayı hakediyo tüm anneler
:kedi her ne kadar işlerimizi eskisi kadar tam yapamıyosakta ):kedi:

yok iki elim yanıma gelir hiç ağzını açıp kalbimi kıracak tek kelime etmedi :asigim: etmez de...

ben toparlandım yola çıkıyorum o zaman
ben mangalı yaktırırım siz yetişirsiniz.

akşamada sıcak şarap ve sucuk partisi yaparız.sositososito

oooooooofffffffffff ooooooofffffffffffff

oooooffffffffffffffffff meralllllllllllllll vallahi var yaaaaaaaaa oy oy oyyyyyyyyyyyyy cokacimcoook

benim babam bolulu. akrabalar dolu. ev hazır. bende geliyim o zaman kaydirigubbakcemile3

kaç kişi misafir edebiliyolar bahar kaydirigubbakcemile3

şarapmı sucukmu lmaz:

çok iyi pişmiş sucuk yiyebiliyoruz ki canancım yerimseniben tabii ki abartmadan... e kırmızı şarabın da bir kadehi kan yapıyor ona da müsaade var... daha noolsun allahhhhhhhhh delikafadulden

Benm oĞluŞum acıktı sanırım kıpır kıpaır bız yavaŞ yavaŞ kaÇalım yemeĞe.herkese Şımdıden afıyet olsunnnnnn

nasıl yani
bu nasıl bir doktormuş:uhm:
nasıl bi doktor olduğunu bende anlamadım. görümcemlerin doktoru hemde akrabaları diye bende ona gittim. sormazsam hiç bişey anlatmıyo, e ilk hamilelik olduğu için ne sormam gerektiğinide bilmiyorum. internetten gebelik sitelerinden hangi hafta hangi test yapılıyo öğrenip o haftamda doktora gidip o testi yaptırıyorum.

şarapmı sucukmu lmaz:
yaaaaaaaaaaaa canım çektiiiiiiiii
hemde çoooookkkkkk:kedi:
ah bilge cümlenin sonunu okumamışım soryyyyyyyyy:kedi:

valla öyle baba yiğit zor çıkar kıslar:roflol:

Kızlar ben de aralık başı annesiyim inş. Doğum yaklaştıkça çok korkuyorum. Sizler ne durumdasınız?
selam hoşgeldin aramızavereliniortak

kıslar sorularınızı sorun hemensengözlerimebaksanab

öykü tekmele teyzem anneyii :smiley-cool:
yerimseniben
Super valla bolu ortak olsun . Ama ben sarap icmem raki alirim kendime gelirken uyar demii...
burcu ben akşam için şarap istedim ama rakıda olur tabe:jeyyar:

saol cnmm alaah kimseyi ayru tutmasın çok zor inanın böyle bi zamanda ona en çok ihtiyacım olduğu anlarda yanımda olamıcak

bebeğin için biraz sabredeceksin tatlım
tabiki zor bir durum ama herşey yavrularımız için değilmia.s

burcu, bilge, bahar ve ben oooffffff ne dağıtırız varyaaaaaaaaaaaa:içelim:

ben şimdiden dağıldım laelaelaelaelae

yemin ederim başka hiçbir mesaja cevap yazasım gelmiyo kızlarrrrrrr :kedi: dağıldım ki ne dağıldım laelaelaelaelae artık dağda çok trafik de olmuyo... şöööle ankaradan gelirken sağ tarafta oturcan göz alabildiğine yeşilllllllll mis gibi kokuuuuuuu oooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

CNM YA ÇOK UZ<UN ZAMNAMIŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMA DOĞUMA GELİR HERHALDE DİMİ

10 gün kış iznimiz var onu kullanmadık doğum için ayırdık
ama işte bebek bu normal olursa ne zaman geleceği belli olmazki
erkende çağırmak istemiom eşimi gelir doğum için bebek doğmaz izin biter gider falan
ben ne yapar eder gelirim dio ama bilmioz artık nasip kızımız doğsunda sağlıkla hayırlısıyla
buna bi çare buluruz tek derdimiz bu olsun diom kendi kendime ama üzülüom işte elimde dei,l

burcu, bilge, bahar ve ben oooffffff ne dağıtırız varyaaaaaaaaaaaa:içelim:

Valla bencede super otesi olur . Ben cidden gelirim oyle bisey olsa gezme olsun yeterki. Ama hamilelik bitse de icsek daha da super olur .

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:[/QUOTE]

Hahahah olmaz bu sefer bence . Sıkar biraz :))))

meral haftasonu bize gelinde balkonda mangal yapalım bari :sinifsinif:
ay ay ay cnm arkadaşım benim ne güsel olur yaaaaaaaaaaaaa
sucukta varmı menüde:kedi:
Benm oĞluŞum acıktı sanırım kıpır kıpaır bİz yavaŞ yavaŞ kaÇalım yemeĞe.herkese Şİmdİden afİyet olsunnnnnn
afiyet olsun şekerim

koca kafalı dr ne olacak:mymeka:
ev çok sen merak etme :)) biraz daha bekleyelimde kayak ta yaparız gitmişken kaymamak olmaz şimdi sositososito
bu göbeklerlemikaydirigubbakcemile3

ay şimdi öğle yemeğinde yemeklerde sarmıycak bizi
napsak acabaCADIARZU

bilge bugün zor toparlanırız biz cnm.

haftasonu bahar'a gelin
mangal partisi veririzyerimseniben

Icelim de :) Bana doktor sormustu zaten ne istiyosun dogumda ozel bisey varmi arzu ettigin diye dedim bi duble raki ve sigara istiyom . Cok ilginc bir anne adayisin cidden dedi

Valla bencede super otesi olur . Ben cidden gelirim oyle bisey olsa gezme olsun yeterki. Ama hamilelik bitse de icsek daha da super olur .

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
bende gelirim
ay pardon bizde geliriz yaaaaaaaa

hamilelik bitse süt var anacım
mecburen sütten kesilmelerini bekliycek kuzuların

Hahahah olmaz bu sefer bence . Sıkar biraz :))))[/QUOTE]
sıkar tabeeeeekaydirigubbakcemile3
kızlar yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsunn.

afiyet olsun
bende çıkıyorum yemeğe
bakalım nasıl yiyeceğizmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…