ay ne güzel yaaaaaaaaa ben de odayı yapsam da yıkayıp evi bebek kokutsam ama nerdeeeeeeeeeeee :sinifsinif:
KALKAR CNM H,Ç TAKMA KAFANA .ÇABUCAK İYİLEŞİR.GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR..inşallah cnm babam hiç sevmez öle yatmayı umarım çabucak kalkar hayırlısı çok saolasın...
hayatım bi sakin ol... diyet yapmak keyifsiz biliyorum ama dünyanın sonu da değil malumsağ taraftaki referans değerlere ve senin değerlerine bakınca (resim küçük kaydedilmiş o yüzden doğru okuyabildiysem) bir tek 1. saat glukozun yüksek bir de sonra iki kez idrarda görünüyor olması beklenenin dışında... tamamında fırlayıp gitmiş bir şeker yok hele bir cumartesi olsun... stress de şekeri fırlatır biliyorsun kaygıdan 1. saatte çıkmış olabilir sonrası sanki hep referans aralığa uyuyor gibi...
farzedelim ki doktor yine de yüksek diyet yapacaksın dedi... ne olacak en fazla vücuduna aslında faydası olmayan şekeri almamaya devam edeceksin ve bu aslında bebişler için en sağlıklısı... sen de biliyorsun bence yerimseniben
anne babanda varsa muhtemelen bir gün seni bulacağını da biliyordun di mi? ayrıca gebelik şekeri kalıcı olmaz diyor tüm siteler... yani şeker hastası olmana daha bir sürü yıl var o yüzden moralini yüksek tut yediklerine dikkat et yavrucuğunu da kendini de stresse sokma olur mu canım benim a.s.
CNM BNM NEKADRA ÇIKMIŞTI ŞEKERİN GEÇMİŞE TAM BAKAMDIM DA BENİMDE YÜKLEMEDE YÜKSEK ÇIKTI SONRA NORMAL TOKLUKLARDA FAZLA YÜKSEK ÇIKMADI. 129-126 CİVARLARINDA ÇIKMAYA BAŞLADI .BU HAFTA KOMŞUMUN ŞEKER ÖLÇÜM MAK,İNASINI ALDIMM. HER AKŞAM ÖLÇÜYORUM YAZIP DOKTORA 7 EKİMDE GÖSTERECEĞİM BKLM.AMA HİÇ TAKMA KAFANA CNMM BENM KOMŞUMUNDA GEBELİK ŞEKERİ VSARDI HEMDE İNSÜLÜN KULLANDI DOĞUM SONRASI GEÇTİ ŞEKERİ....
benım sınırlerım bozuldu galıba yaa dıyet yaptıgım halde yuksek cıkması canımı sıktı kesın duser gozuyle bakmıstım bırden boyle gorunce
dogumdan sonrada kılo verıp dıkkat edıcem seker hastası olmak ıstemıorum acıkcası
kızlar kan hapını 2 tane içen varmı bana dün doktor bir gün tek bir gün çift iç dedi .çift içtiğim zamn ikisini bir mi alcam yani sabah aç karna mı yoksa biri sabah biri akşammı olcak sormamışım doktora...
CNM BNM BİRİNİ AKŞAM BİRİNİ SABAH ÜİÇİYORUM BEN KAN ŞURUPLARIMIN Ş,İMDİ TEKE DÜŞTÜ.
koocişimden ayrılcam nasıl rahat olayım ya 5 ay diile kolay senağlama
CNM YA ÇOK UZ<UN ZAMNAMIŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMA DOĞUMA GELİR HERHALDE DİMİ
Kızlar ben de aralık başı annesiyim inş. Doğum yaklaştıkça çok korkuyorum. Sizler ne durumdasınız?
burcu, bilge, bahar ve ben oooffffff ne dağıtırız varyaaaaaaaaaaaa:içelim:
sen umut vercen o seni boşayacak!!!! mümkün değillmaz:
baş üstünde taşınmayı hakediyo tüm anneler
:kediher ne kadar işlerimizi eskisi kadar tam yapamıyosakta ):kedi:
ben toparlandım yola çıkıyorum o zaman
ben mangalı yaktırırım siz yetişirsiniz.
akşamada sıcak şarap ve sucuk partisi yaparız.sositososito
oooooooofffffffffff ooooooofffffffffffff
benim babam bolulu. akrabalar dolu. ev hazır. bende geliyim o zaman kaydirigubbakcemile3
şarapmı sucukmulmaz:
nasıl bi doktor olduğunu bende anlamadım. görümcemlerin doktoru hemde akrabaları diye bende ona gittim. sormazsam hiç bişey anlatmıyo, e ilk hamilelik olduğu için ne sormam gerektiğinide bilmiyorum. internetten gebelik sitelerinden hangi hafta hangi test yapılıyo öğrenip o haftamda doktora gidip o testi yaptırıyorum.nasıl yani
bu nasıl bir doktormuş:uhm:
yaaaaaaaaaaaa canım çektiiiiiiiiişarapmı sucukmulmaz:
ah bilge cümlenin sonunu okumamışım soryyyyyyyyy:kedi:bana demiş zaten güzelcim cümlenin sonunda adım var yerimseniben
ben yarın 28e giriyorum ben de daha şeker yüklememi yaptırmadım benim doktor 28 demişti danışabileceğin bir doktor varsa sor yarın hemen yaptır geç olmadan
valla dünür ne güzel olur biliyosun di mi delikafadulden haftasonu kocaları kandırsak... bolu kuzu eti aşerdim diye... bi lokantada buluşup onlara sürpriiiiiiz yapsak kaydirigubbakcemile3 yalnız bir türk klasiğidir ya "ben ödiycem" yok "illa ben ödiyim" muhabbeti... 10-15 hamilenin olduğu bi masada hangi babayiğit "ben ödiycem" der acaba sırnaşık şey
selam hoşgeldin aramızavereliniortakKızlar ben de aralık başı annesiyim inş. Doğum yaklaştıkça çok korkuyorum. Sizler ne durumdasınız?
yerimsenibenöykü tekmele teyzem anneyii :smiley-cool:
burcu ben akşam için şarap istedim ama rakıda olur tabe:jeyyar:Super valla bolu ortak olsun . Ama ben sarap icmem raki alirim kendime gelirken uyar demii...
saol cnmm alaah kimseyi ayru tutmasın çok zor inanın böyle bi zamanda ona en çok ihtiyacım olduğu anlarda yanımda olamıcak
Benm oĞluŞum acıktı sanırım kıpır kıpaır bİz yavaŞ yavaŞ kaÇalım yemeĞe.herkese Şİmdİden afİyet olsunnnnnn
ben şimdiden dağıldım laelaelaelaelae
yok iki elim yanıma gelir hiç ağzını açıp kalbimi kıracak tek kelime etmedi :asigim: etmez de...
CNM YA ÇOK UZ<UN ZAMNAMIŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMA DOĞUMA GELİR HERHALDE DİMİ
valla dünür ne güzel olur biliyosun di mi delikafadulden haftasonu kocaları kandırsak... bolu kuzu eti aşerdim diye... bi lokantada buluşup onlara sürpriiiiiiz yapsak kaydirigubbakcemile3 yalnız bir türk klasiğidir ya "ben ödiycem" yok "illa ben ödiyim" muhabbeti... 10-15 hamilenin olduğu bi masada hangi babayiğit "ben ödiycem" der acaba sırnaşık şey
ay ay ay cnm arkadaşım benim ne güsel olur yaaaaaaaaaaaaameral haftasonu bize gelinde balkonda mangal yapalım bari :sinifsinif:
afiyet olsun şekerimBenm oĞluŞum acıktı sanırım kıpır kıpaır bİz yavaŞ yavaŞ kaÇalım yemeĞe.herkese Şİmdİden afİyet olsunnnnnn
koca kafalı dr ne olacak:mymeka:nasıl bi doktor olduğunu bende anlamadım. görümcemlerin doktoru hemde akrabaları diye bende ona gittim. sormazsam hiç bişey anlatmıyo, e ilk hamilelik olduğu için ne sormam gerektiğinide bilmiyorum. internetten gebelik sitelerinden hangi hafta hangi test yapılıyo öğrenip o haftamda doktora gidip o testi yaptırıyorum.
bu göbeklerlemikaydirigubbakcemile3ev çok sen merak etme :)) biraz daha bekleyelimde kayak ta yaparız gitmişken kaymamak olmaz şimdi sositososito
yemin ederim başka hiçbir mesaja cevap yazasım gelmiyo kızlarrrrrrr :kedi: dağıldım ki ne dağıldım laelaelaelaelae artık dağda çok trafik de olmuyo... şöööle ankaradan gelirken sağ tarafta oturcan göz alabildiğine yeşilllllllll mis gibi kokuuuuuuu oooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yaaaaaaaaaaaa canım çektiiiiiiiii
hemde çoooookkkkkk:kedi:
ah bilge cümlenin sonunu okumamışım soryyyyyyyyy:kedi:
valla öyle baba yiğit zor çıkar kıslar:roflol:
selam hoşgeldin aramızavereliniortak
kıslar sorularınızı sorun hemensengözlerimebaksanab
yerimseniben
burcu ben akşam için şarap istedim ama rakıda olur tabe:jeyyar:
bebeğin için biraz sabredeceksin tatlım
tabiki zor bir durum ama herşey yavrularımız için değilmia.s
bende gelirim
Valla bencede super otesi olur . Ben cidden gelirim oyle bisey olsa gezme olsun yeterki. Ama hamilelik bitse de icsek daha da super olur .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
kızlar yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsunn.
sen umut vercen o seni boşayacak!!!! mümkün değillmaz:
baş üstünde taşınmayı hakediyo tüm anneler
:kediher ne kadar işlerimizi eskisi kadar tam yapamıyosakta ):kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?