2009 Aralık Anneleri

beterin beteriiiiii vaaaaar halineeeee şükret dostuuuuuuummmmmmmm :sm_cool: diyosun yaniiiiiii :kedi: sen de haklısın da yapılacak bir oda ve yapmayan anne-baba olunca da çok sinir bozucu oluyo :1no2:

olsn daha vakit var başlayınca 2 günde halledersniz siz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...
rabbim acil şifalar versin canım
selam kızlar nasılsınız bklmmm bi geçmişi okuyamadım yaaa nevarr neyok bklmm
selam fatmaaaaaaaaaaaŞeniz
günaydın kızlar ben aralık sonu annesiyim..inş hayırlısıyla..
hoşgeldin aramızavereliniortak
senin rumuzunu hep gördüm ama hiç aramıza katılmamıştın:jeyyar:
neden:uhm:
doktorun en güzel bilgiyi verir cnm[yerimseniben

QUOTE=b_i_o;9363601]hoşgeldin vereliniortak inşallah hepimiz hayırlısıyla bebelerimizi alalım kucağımıza :CüvCüv:

ben kesinlikle gelmiş geçmiş en seksi filim şakkıdı

siz coşadurun ben yakalarım halayı bir yerinden ama şu an haleti ruhiyem çok müsait değil :teytey:

bir de unutmadan SÜTLERRRRRR içilsin :içelim: ya da YOĞURTLARRRRR yenilsin cokacimcoook bakem kızdırmayın tepelemiyim :mymeka: naniknanik[/QUOTE]
şükür eski formuna girmeye başladın

[

iiyiz bizde cnm ne olsun aynıı koşturmaca dün bebişimin eşyalarını yıkadım bugünde ütüleyeceğim ev bebek koktu resmen
kolay gelsin tatlım
çok zevkli oluyor ama fatmacım. minicik minicik kıyafetlerkaydirigubbakcemile2
kızlar avatarımdaki bebek varya ablamın 4 aylık bebişi çok tatlı diimmi balım benim çok özledim onuuu

allah bağışlasın çok şeker

teşekkürler hoşbulduk doktora soruyorum herşey normal diyo tatlillerim temiz çıkıyo..

günaydın kızlar nasılsnız bakalım.ben de anca kahvaltı ettim, akşam yemeğimizi hazırladım . göbeğim altında sızı var ya. ufff içimde de sıkıntı var. neden acaba (

günaydın güzeller ve tatlı bebekleri!!!! geç oldu asıcık emme sütümüzü aldık geldik bizde oğlumla. dün misafir işini başarıyla atlattım :dance: :hooray: destek olan arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan 23:25 e kadar uğraştım yoruldum belim ağrıdı ama yıkılmadım ayaktayım :lepi: napıyonuz nasılsınız kızlar?

günaydın kızlar nasılsnız bakalım.ben de anca kahvaltı ettim, akşam yemeğimizi hazırladım . göbeğim altında sızı var ya. ufff içimde de sıkıntı var. neden acaba (
günaydıııııınnnnnnn
maşallah bütün işleri bitirmişsin.
sızı hakkında yorum yapamıyorum ama:1no2:

günaydın
herşeyin yolunda olması güselalkisalkisalkis

günaydn cnm hadi gözn aydın gamyoncuiremsu

allahım ben eve gidince yemek bile ısıtamıyorummm :kedi: mafoldumben

Valla bugun oyle oldum dunurcum .

bolu'da buluşalım dünür bugünü sakin sessiz orman manzarası eşliğinde tıkınarak geçirelim şakkıdı

aa öylemi bn avatar sandım onu çok tatlı maşallah rabbim sanada böle tatlı bi evlat nasip eder inş

amin cnm çok saol gerçekten çok tatlı gözler felan .o istanbulda ben erbaa da özlüyo be insan allah hepimize böyle güzel ve sağlıklı bebeler versin

sağol meralciğim :kedi:
canın sağolsun ısıtmayı ver yemeğide, tatlı zor günler bunlar, geçcekler allah ın izniyle inşallah bilgecim :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…