beterin beteriiiiii vaaaaar halineeeee şükret dostuuuuuuummmmmmmm :sm_cool: diyosun yaniiiiiii :kedi: sen de haklısın da yapılacak bir oda ve yapmayan anne-baba olunca da çok sinir bozucu oluyo :1no2:
rabbim acil şifalar versin canımgünaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...
selam fatmaaaaaaaaaaaŞenizselam kızlar nasılsınız bklmmm bi geçmişi okuyamadım yaaa nevarr neyok bklmm
hoşgeldin aramızavereliniortakgünaydın kızlar ben aralık sonu annesiyim..inş hayırlısıyla..
doktorun en güzel bilgiyi verir cnm[yerimsenibenrahimde kasılma oluyomu sizlerde bazen bebek hareket edince karnım düşcekmiş gibi oluyo ve ayakta kalamıyorum
neden böyle oldum yaa.
bebek çok aşagıda olabilirmi..
kasıkta olunca böyle olur diyolar doktora sorcam .
gecede çok rahatsız oldum..
kolay gelsin tatlım[
iiyiz bizde cnm ne olsun aynıı koşturmaca dün bebişimin eşyalarını yıkadım bugünde ütüleyeceğim ev bebek koktu resmen
kızlar avatarımdaki bebek varya ablamın 4 aylık bebişi çok tatlı diimmi balım benim çok özledim onuuu
olsn daha vakit var başlayınca 2 günde halledersniz siz opuyorumnanaktan
arzu 2 tane içiyodu yanlış hatrlamıyorsamCADIARZU
Geldim dolandirdim durdum ..
gördüm düğüm olmuşun gel çözeyim dünürcüm laelaelaelaelae
günaydıııııınnnnnnngünaydın kızlar nasılsnız bakalım.ben de anca kahvaltı ettim, akşam yemeğimizi hazırladım . göbeğim altında sızı var ya. ufff içimde de sıkıntı var. neden acaba(
günaydın güzeller ve tatlı bebekleri!!!! geç oldu asıcık emme sütümüzü aldık geldik bizde oğlumla. dün misafir işini başarıyla atlattım :dance: :hooray: destek olan arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan 23:25 e kadar uğraştım yoruldum belim ağrıdı ama yıkılmadım ayaktayım :lepi: napıyonuz nasılsınız kızlar?
günaydın güzeller ve tatlı bebekleri!!!! geç oldu asıcık emme sütümüzü aldık geldik bizde oğlumla. dün misafir işini başarıyla atlattım :dance: :hooray: destek olan arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan 23:25 e kadar uğraştım yoruldum belim ağrıdı ama yıkılmadım ayaktayım :lepi: napıyonuz nasılsınız kızlar?
Valla bugun oyle oldum dunurcum .
aa öylemi bn avatar sandım onu çok tatlı maşallah rabbim sanada böle tatlı bi evlat nasip eder inş
günaydn cnm hadi gözn aydın gamyoncuiremsu
allahım ben eve gidince yemek bile ısıtamıyorummm :kedi: mafoldumben
bolu'da buluşalım dünür bugünü sakin sessiz orman manzarası eşliğinde tıkınarak geçirelim şakkıdı
evet canımcığıııım ben hapçı olduk zatiii... sabah ve akşam olmak üzere iki kere alıyorum.. fakat kanımı yükseltmediğine çok eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?