2009 Aralık Anneleri

Dunur valla super olurdu demi . Bi mangal bi ufak filan off

valla bol dağ kekiği dünür şööle mangalı yelpazeliycen :gitme: offfffffff cokacimcoook

sağol meralciğim :kedi:
canın sağolsun ısıtmayı ver yemeğide, tatlı zor günler bunlar, geçcekler allah ın izniyle inşallah bilgecim :teselli:

inşallah yasemin inşallah da umarım babamız beni boşamadan geçer kaydirigubbakcemile3

saol cnmm sımdı rahatladım destegın ıcın cok saol
:)):1hug::1hug:

neden yorum yapamıyorsun canım anlamadım.
konu hakkında bilgi sahibi değilim ve yanlış birşeyler yazmak istemem

4 günün kaldı yaaaaaaa
içim daralıooooo offffff
piiiiiiiişşşşşşşşttttttt rahat ol azcık

Dunur valla super olurdu demi . Bi mangal bi ufak filan off
oooooooffffffffff demeyin öyleeeeeeee:gitme:
sağol meralciğim :kedi:
canın sağolsun ısıtmayı ver yemeğide, tatlı zor günler bunlar, geçcekler allah ın izniyle inşallah bilgecim :teselli:

yemeği ısıtamayan ben değil ayol bilge

ben akşam yemeğimizi yedikten sonra hemen bugün için çorbamı ve yemeğimi yaptım.
ben severim ayol yemek yapmayı. iyi yerim ve iyi kilo alırımlülülülülülü

bu arada herkesler şeker testini yaptırmış galiba. ben cuma günü 29 hafta olcam daha yaptırmadım. yarın gitcem samsun a doktora, yaptırabilirmiyim ki, geç kalmışmıyımdır? bide benim doktor hiç ölçmedi bebemin kilosunu boyunu, sorcam gidince bende.

valla bol dağ kekiği dünür şööle mangalı yelpazeliycen :gitme: offfffffff cokacimcoook
inşallah yasemin inşallah da umarım babamız beni boşamadan geçer kaydirigubbakcemile3

Of valla dunur ya . Hadi ...:içelim:

Sende gel Bolu sana da yakin:)

nasıl yani
bu nasıl bir doktormuş:uhm:

kız sor sen burdan takip et kendin söle ben herşeyimi söleye söleye yaptırtıom zorla yapmazlarsada özel labaratuarlara gidiom orlarda yaptırıom şeker testi önemli git sen mutlaka söyle

yemeği ısıtamayan ben değil ayol bilge

bana demiş zaten güzelcim cümlenin sonunda adım var yerimseniben

ben yarın 28e giriyorum ben de daha şeker yüklememi yaptırmadım benim doktor 28 demişti danışabileceğin bir doktor varsa sor yarın hemen yaptır geç olmadan

Of valla dunur ya . Hadi ...:içelim:

Sende gel Bolu sana da yakin:)

valla dünür ne güzel olur biliyosun di mi delikafadulden haftasonu kocaları kandırsak... bolu kuzu eti aşerdim diye... bi lokantada buluşup onlara sürpriiiiiiz yapsak kaydirigubbakcemile3 yalnız bir türk klasiğidir ya "ben ödiycem" yok "illa ben ödiyim" muhabbeti... 10-15 hamilenin olduğu bi masada hangi babayiğit "ben ödiycem" der acaba sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…