Dunur valla super olurdu demi . Bi mangal bi ufak filan off
sağol meralciğim :kedi:
canın sağolsun ısıtmayı ver yemeğide, tatlı zor günler bunlar, geçcekler allah ın izniyle inşallah bilgecim :teselli:
öyle olmuş biraz yerimseniben bir kere anormal yüksek görünmüyor sadece 1. saatte limitin bir miktar üzerinde görünüyor... ayrıca diyetle düzene girer üstelik bu sadece gebelikte değil ömür boyu geçerli bir kural... üstelik hasta olmamayı başarırsan (ki çok mümkün) ömür boyu diyet demek arada kaçamak yapmayacaksın demek değil yerimseniben benim dayımın şekeri 500lere fırlıyor ama arada baklava bile yiyebiliyor... bilinçli olduğun ve takip ettiğin sürece şekerle gayet mutlu mesut yaşayıp gitmek mümkün... üstelik unutma sen sadece genetik yatkınlığı olan bir aday adayısın... hasta değilsin ve istemezsen olmayacaksın da a.s. gebelik şekeri diyabetten çok farklı bunu da aklının kenarında tut lütfen... daha da önemlisiiiiiii sen şimdi gerildikçe o erketede bekleyen şeker huuuuoppp diye fırlarrrr görürsün gününü :umursamaz:
onun için sakinleşiyoruzzzzz cumartesi doktorumuzla görüşüp gereğini yapıyoruz lütfen arkadaşım tamam mı?
saol cnmm sımdı rahatladım destegın ıcın cok saol
:)):1hug::1hug:
konu hakkında bilgi sahibi değilim ve yanlış birşeyler yazmak istememneden yorum yapamıyorsun canım anlamadım.
piiiiiiiişşşşşşşşttttttt rahat ol azcık4 günün kaldı yaaaaaaa
içim daralıooooo offffff
oooooooffffffffff demeyin öyleeeeeeee:gitme:Dunur valla super olurdu demi . Bi mangal bi ufak filan off
sağol meralciğim :kedi:
canın sağolsun ısıtmayı ver yemeğide, tatlı zor günler bunlar, geçcekler allah ın izniyle inşallah bilgecim :teselli:
valla bol dağ kekiği dünür şööle mangalı yelpazeliycen :gitme: offfffffff cokacimcoook
inşallah yasemin inşallah da umarım babamız beni boşamadan geçer kaydirigubbakcemile3
konu hakkında bilgi sahibi değilim ve yanlış birşeyler yazmak istemem
piiiiiiiişşşşşşşşttttttt rahat ol azcık
oooooooffffffffff demeyin öyleeeeeeee:gitme:
yemeği ısıtamayan ben değil ayol bilge
ben akşam yemeğimizi yedikten sonra hemen bugün için çorbamı ve yemeğimi yaptım.
ben severim ayol yemek yapmayı. iyi yerim ve iyi kilo alırımlülülülülülü
bu arada herkesler şeker testini yaptırmış galiba. ben cuma günü 29 hafta olcam daha yaptırmadım. yarın gitcem samsun a doktora, yaptırabilirmiyim ki, geç kalmışmıyımdır? bide benim doktor hiç ölçmedi bebemin kilosunu boyunu, sorcam gidince bende.
sen umut vercen o seni boşayacak!!!! mümkün değilinşallah yasemin inşallah da umarım babamız beni boşamadan geçer kaydirigubbakcemile3
Of valla dunur ya . Hadi ...:içelim:
Sende gel Bolu sana da yakin:)
bu arada herkesler şeker testini yaptırmış galiba. ben cuma günü 29 hafta olcam daha yaptırmadım. yarın gitcem samsun a doktora, yaptırabilirmiyim ki, geç kalmışmıyımdır? bide benim doktor hiç ölçmedi bebemin kilosunu boyunu, sorcam gidince bende.
koocişimden ayrılcam nasıl rahat olayım ya 5 ay diile kolay senağlama
ben toparlandım yola çıkıyorum o zaman
ben mangalı yaktırırım siz yetişirsiniz.
akşamada sıcak şarap ve sucuk partisi yaparız.sositososito
oooooooofffffffffff ooooooofffffffffffff
yemeği ısıtamayan ben değil ayol bilge
Of valla dunur ya . Hadi ...:içelim:
Sende gel Bolu sana da yakin:)
rabbim sabır versin sana ve eşine:Saruboceq:
benim babam bolulu. akrabalar dolu. ev hazır. bende geliyim o zaman kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?