afiyet bal şeker :1rolleyeskızlar yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsunn.
mrb canım sanada a.s. aslen trabzonlu doğma büyüme samsunluyum bafrada barajın lojmanında oturuyorum. çokta tokatlı arkadaşım var burda oturan. güzel yer tokat, resimlerini gördümmrb cnm sen samsunlumusun
bende tokat erbaada oturuyorum samsun duyunca çok yakınya merak ettim.
sıkar tabeeeeekaydirigubbakcemile3bende gelirim
ay pardon bizde geliriz yaaaaaaaa
hamilelik bitse süt var anacım
mecburen sütten kesilmelerini bekliycek kuzuların
Hahahah olmaz bu sefer bence . Sıkar biraz :))))
Super valla bolu ortak olsun . Ama ben sarap icmem raki alirim kendime gelirken uyar demii...
ev çok sen merak etme :)) biraz daha bekleyelimde kayak ta yaparız gitmişken kaymamak olmaz şimdi sositososito
yaaaaaaaaaaaa canım çektiiiiiiiii
hemde çoooookkkkkk:kedi:
valla öyle baba yiğit zor çıkar kıslar:roflol:
burcu ben akşam için şarap istedim ama rakıda olur tabe:jeyyar:
:Saruboceq: allah bozmasın bacııım :Saruboceq:
10 gün kış iznimiz var onu kullanmadık doğum için ayırdık
ama işte bebek bu normal olursa ne zaman geleceği belli olmazki
erkende çağırmak istemiom eşimi gelir doğum için bebek doğmaz izin biter gider falan
ben ne yapar eder gelirim dio ama bilmioz artık nasip kızımız doğsunda sağlıkla hayırlısıyla
buna bi çare buluruz tek derdimiz bu olsun diom kendi kendime ama üzülüom işte elimde dei,l
Valla bencede super otesi olur . Ben cidden gelirim oyle bisey olsa gezme olsun yeterki. Ama hamilelik bitse de icsek daha da super olur .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ay ay ay cnm arkadaşım benim ne güsel olur yaaaaaaaaaaaaa
sucukta varmı menüde:kedi:
ay şimdi öğle yemeğinde yemeklerde sarmıycak bizi
napsak acabaCADIARZU
bilge bugün zor toparlanırız biz cnm.
haftasonu bahar'a gelin
mangal partisi veririzyerimseniben
Icelim de :) Bana doktor sormustu zaten ne istiyosun dogumda ozel bisey varmi arzu ettigin diye dedim bi duble raki ve sigara istiyom . Cok ilginc bir anne adayisin cidden dedi
uyar da ben korkuyorum bunca ay içmemişken yarım kadehle teyyare olurum ben sırnaşık şey
aaaaaa benim hain sormadı... dur ben ona sorayım epidural normal doğum yerine sarhoş normal doğum yapsam olabilir miymişşşşşş kaydirigubbakcemile2
mrb canım sanada a.s. aslen trabzonlu doğma büyüme samsunluyum bafrada barajın lojmanında oturuyorum. çokta tokatlı arkadaşım var burda oturan. güzel yer tokat, resimlerini gördüm
Günaydın kızlar,
Şarap sucuk filan yazmışsınız bir tuhaf oldum vallahi, ağlayacağım şimdi. Zaten şeker yüzünden ne tatlı var ne çikolata... Gece rüyamda kadayıf tepsisine direk daldığım olmuyor değil:) Neyse doğumdan sonra 3 günlük süt depolayıp yiyip içmeyi düşünüyorum, tabi doktorda benim gibi düşünürmü bilemem:)
ay acıktı galiba benim meleğim kızlar, sizin sucuk kuzu eti muhabbetinden... delikafaduldenolsa da şuanda hep beraber yesekkkkk
3 gün doğum izni ya uçak sorun değil cnm ankara istanbul izmir birinden biri muhakkak vardır o gelir ama askeriye işte izin almak prosedürler ama tahminen 2 gün önceden belli olur die düşünüyorum konuşcam gdince doktorlar bakalım sezeryan olursa kesn belli olur tarih ama bn noormalden yanayım şimdilik :kedi:onu bernayla konuş istersen canan... onun da kısmetse açılma başlayınca yola çıkma durumu var ya... senin açılma başladığında eşine gel dersen muhtemelen sen doğurana kadar yetişir... gerçi kıbrıs'ta kışın uçak ne sıklıkta var bilmiyorum ama :kedi:
ayrıca bir de babalık izni olması lazım doğumdan sonra her halükarda 5 gün falan gibi sanki onu da araştırın yerimseniben
merhaba herkese gecen hafta biz hastalandık(serum taktı dr..bu hafta iyiyiyiz 31 hafta olduk...
Soz dunur valla oturur iceriz.Emmeyi biraksinlar bi ortada bulusuruz olmadi bi yerlerde bulusuruz :)
rakı demeyin beaaaaaaaaaaa nasıl özledim mezeler eşliğinde kafayı bulup, elimde sigaramla, tüttürüp tüttürüp eşimle beraberrrrr ohhhhhhhhhhhh
3 gün doğum izni ya uçak sorun değil cnm ankara istanbul izmir birinden biri muhakkak vardır o gelir ama askeriye işte izin almak prosedürler ama tahminen 2 gün önceden belli olur die düşünüyorum konuşcam gdince doktorlar bakalım sezeryan olursa kesn belli olur tarih ama bn noormalden yanayım şimdilik :kedi:
boluda buluşuruzzzzzzz yerimseniben istanbul olur benim anne taraftan memleketim malum yerimseniben evim müsait kalkar ankaraya gelirsiniz bizim balkonda mangal-rakı yaparızzzzzzzz yerimseniben niyet olsun gerisi kolay dünürcüm Şeniz
geçmiş olsun cnm iyileşmişsiniz ya....
kızlar kan hapını 2 tane içen varmı bana dün doktor bir gün tek bir gün çift iç dedi .çift içtiğim zamn ikisini bir mi alcam yani sabah aç karna mı yoksa biri sabah biri akşammı olcak sormamışım doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?