2009 Aralık Anneleri

ay acıktı galiba benim meleğim kızlar, sizin sucuk kuzu eti muhabbetinden... delikafaduldenolsa da şuanda hep beraber yesekkkkk

Günaydın kızlar,
Şarap sucuk filan yazmışsınız bir tuhaf oldum vallahi, ağlayacağım şimdi. Zaten şeker yüzünden ne tatlı var ne çikolata... Gece rüyamda kadayıf tepsisine direk daldığım olmuyor değil:) Neyse doğumdan sonra 3 günlük süt depolayıp yiyip içmeyi düşünüyorum, tabi doktorda benim gibi düşünürmü bilemem:)

bende gelirim
ay pardon bizde geliriz yaaaaaaaa

hamilelik bitse süt var anacım
mecburen sütten kesilmelerini bekliycek kuzuların

Hahahah olmaz bu sefer bence . Sıkar biraz :))))
sıkar tabeeeeekaydirigubbakcemile3

afiyet olsun
bende çıkıyorum yemeğe
bakalım nasıl yiyeceğizmafoldumben[/QUOTE]

öyküyede sanada afiyet olsun canım

Super valla bolu ortak olsun . Ama ben sarap icmem raki alirim kendime gelirken uyar demii...

uyar da ben korkuyorum bunca ay içmemişken yarım kadehle teyyare olurum ben sırnaşık şey

ev çok sen merak etme :)) biraz daha bekleyelimde kayak ta yaparız gitmişken kaymamak olmaz şimdi sositososito

göbek üstü kayalım bahar penguen kıvamında :roflol:

yaaaaaaaaaaaa canım çektiiiiiiiii
hemde çoooookkkkkk:kedi:

valla öyle baba yiğit zor çıkar kıslar:roflol:

burcu ben akşam için şarap istedim ama rakıda olur tabe:jeyyar:

oooooooyyyyyy oyyyyyyyy rüyalarda buluşuruzzzzzz rakılarıııııı tokuşuruzzzzzzzzzzz rakılarııııııı tokuşuuuuuruuuuuzzzzzzzzzzz valla fonda bi de fasıl masıl oy anam ooyyyyyyyy :içelim:

:Saruboceq: allah bozmasın bacııım :Saruboceq:

amin canım hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın :Saruboceq: a.s.

onu bernayla konuş istersen canan... onun da kısmetse açılma başlayınca yola çıkma durumu var ya... senin açılma başladığında eşine gel dersen muhtemelen sen doğurana kadar yetişir... gerçi kıbrıs'ta kışın uçak ne sıklıkta var bilmiyorum ama :kedi:
ayrıca bir de babalık izni olması lazım doğumdan sonra her halükarda 5 gün falan gibi sanki onu da araştırın yerimseniben

Valla bencede super otesi olur . Ben cidden gelirim oyle bisey olsa gezme olsun yeterki. Ama hamilelik bitse de icsek daha da super olur .

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Hahahah olmaz bu sefer bence . Sıkar biraz :))))[/QUOTE]

dünür bizimkiler emmeyi bıraksın oturup içelim :içelim: söz mü sengözlerimebaksanab

eskişehir de yakın da bu haftasonu bizim evlilik yıldönümümüz ve ikimizin de doğumgünleri var... hamile grubuyla mangal isteyeceği bir doğumgünü olur mu emin değilim kaydirigubbakcemile3 gerçi Umut istedi dersem akan sular durur ama kullanmayalım çocuğu :kedi:

Icelim de :) Bana doktor sormustu zaten ne istiyosun dogumda ozel bisey varmi arzu ettigin diye dedim bi duble raki ve sigara istiyom . Cok ilginc bir anne adayisin cidden dedi

aaaaaa benim hain sormadı... dur ben ona sorayım epidural normal doğum yerine sarhoş normal doğum yapsam olabilir miymişşşşşş kaydirigubbakcemile2

Soz dunur valla oturur iceriz.Emmeyi biraksinlar bi ortada bulusuruz olmadi bi yerlerde bulusuruz :)

mrb canım sanada a.s. aslen trabzonlu doğma büyüme samsunluyum bafrada barajın lojmanında oturuyorum. çokta tokatlı arkadaşım var burda oturan. güzel yer tokat, resimlerini gördüm

bende erbaalıyım belki duymuşsundur bizde sık sık samsuna gideriz buralarda bulamadığımız şeyleri oradan alırız teyzem de engiz de oturuyo hatta.mesela şu günlerde samsuna gidip bebek odası bakmayı düşünüyorum senin bildiğin araştırdığın yerler varsa söylersen bana da kolaylık olur.mesela ben düğün alış verişi için mobline dan mobilya alırken orda çok güzel bebek odaları görmüştüm seninde bildiğin yerler varmı?

rakı demeyin beaaaaaaaaaaa nasıl özledim mezeler eşliğinde kafayı bulup, elimde sigaramla, tüttürüp tüttürüp eşimle beraberrrrr ohhhhhhhhhhhh

sırnaşık şey sonunda hepimiz kafayı yiycez bu yemek derdine o olacak :roflol:

ay acıktı galiba benim meleğim kızlar, sizin sucuk kuzu eti muhabbetinden... delikafaduldenolsa da şuanda hep beraber yesekkkkk

ah arzu ahhhhh 2 saat bile değil... hemen oracıkta ama biz gidip yiyemiyoruzzz mafoldumben bana muhtemelen cumartesi şeker yüklemesi yapılır sonuç çıkmadan laboratuvardan direkt boluya mı hareket etsek napsak yaaaaaaa

3 gün doğum izni ya uçak sorun değil cnm ankara istanbul izmir birinden biri muhakkak vardır o gelir ama askeriye işte izin almak prosedürler ama tahminen 2 gün önceden belli olur die düşünüyorum konuşcam gdince doktorlar bakalım sezeryan olursa kesn belli olur tarih ama bn noormalden yanayım şimdilik :kedi:

merhaba herkese gecen hafta biz hastalandık(serum taktı dr..bu hafta iyiyiyiz 31 hafta olduk...

Soz dunur valla oturur iceriz.Emmeyi biraksinlar bi ortada bulusuruz olmadi bi yerlerde bulusuruz :)

boluda buluşuruzzzzzzz yerimseniben istanbul olur benim anne taraftan memleketim malum yerimseniben evim müsait kalkar ankaraya gelirsiniz bizim balkonda mangal-rakı yaparızzzzzzzz yerimseniben niyet olsun gerisi kolay dünürcüm Şeniz

rakı demeyin beaaaaaaaaaaa nasıl özledim mezeler eşliğinde kafayı bulup, elimde sigaramla, tüttürüp tüttürüp eşimle beraberrrrr ohhhhhhhhhhhh

sırnaşık şey aralık anneleri değil keş anneler grubuymuşuz haberimiz yokmuş :roflol:

hayırlısı olsun be canancım elbet bir güzellik yazmıştır yüce rabbim :Saruboceq:

yemeğe gidiyorum hepinize afiyet bebeklere ilik kemik olsun arkadaşlar cokacimcoook

ay senin dilinden bal damlıyor balll...delikafadulden. inşallah yaparız be bilgeee.. kopmayalım yeterki hiç ama hiç.. Şeniz

bende çift içiyorum bana bir akşam bir sabah dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…