2009 Aralık Anneleri

yaaa ne yapıyım bacım ağzımdan elimden bir yerimden kaçtı işte affetsen olmaz dimi benim iş yeri 12 de açılıyooooo ve hala hala hala hala evde bilgisayarım yok

inanmıyorum ya:1no2: ne kadar üzücü. Allahtan rahmet dilerim. off Allahım sen sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler ver.:Saruboceq:

aminn :Saruboceq:
ben de nasıl bi tepki vermişim öyle :1shok: allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin :Saruboceq:

yaaa ne yapıyım bacım ağzımdan elimden bir yerimden kaçtı işte affetsen olmaz dimi benim iş yeri 12 de açılıyooooo ve hala hala hala hala evde bilgisayarım yok

olmaz etmem edersem bi daha yaparsın :jeyyar: ay yok cıvıtamıyorum melike bugünlük burda kalsın yarın cıvıyım ben sana canım benim :1hug:

merhaba herkese gecen hafta biz hastalandık(serum taktı dr..bu hafta iyiyiyiz 31 hafta olduk...
geçmiş olsun canım yaaaaaaaaa
şimdi nasılsın peki?

Kızlar nasılsınız sütler içildimiii
ne sütü ayol
yemeklerimizi yedik meyva saatimiz geldi bizim

ayol sen nerde yaşıyorsunkaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah minaya annesi
rabbim ikinizide nazarlardan saklasın
güzel allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin:Saruboceq:

bu arada kızım bir süpriz yapıp erken gelmeye kalkamazsa 21 kasım kesınleştı sezeryan tarıhımız
hadi hayırlısı bakalım tatlım

geçmiş olsuuuuunnnnnn
Kizlar Pelin aradi simdi apar topar ciktim dedi. Anneananesi vefat etmis .

haydaaaaaaaaa
rabbim sabır versin peline ve ailesine.
mekanı cennet olsun annenenin:Saruboceq:

allah rahmet eylesin annenesine..pelin arkadasımıza allah sabır versin diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…