inanmıyorum ya:1no2: ne kadar üzücü. Allahtan rahmet dilerim. off Allahım sen sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler ver.:Saruboceq:
çok geçmiş olsun nezle grip tarzı mı fisfisfis
inşallah arzucum düşünsene bizim sıpalar koca adam oluyor soruyolar nerede tanıştınız "anne karnında pc karşısında" diyolar kaydirigubbakcemile5 mümkün valla kaydirigubbakcemile3
oooooooffffffffffffffffff diyorum başka da bir şey demiyorum ebru mafoldumben
ben de jokerden katalog aldım da ordan gördüm zaten onları yerimseniben muhtemelen pahalıdır ama bebeğin/çocuğun güvenliği söz konusu ve uzun soluklu kullanılacak ürün olduğundan mecbur kıyıcaz paraya akannehir
:1shok: günaydın mıııııııııı akannehir sonra da diyosun ki çok vuruyosun len gün bitmek üzere insan günaydın diye gelir mi baaaaaaaaa :mymeka:
hay maşallahhhhhhhhhhhvay kocaman kız mina vaaaaayyyyyyy :ecrin_bebek: elin kolun dolagelecek desene pelinnnnnnn a.s çok güzel yaaaaaa alkisalkisalkis gerisini boş veeeer senin aldığın kilo, diyet, mantar geçiniz esas haber muhteşem
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin pelincim :Saruboceq:
geçmiş olsun :sinifsinif:
Şeniz heh şincik yerine geldi :jeyyar:
:çok üzgünüm: üzüldüm yaa! allahtan rahmet dilerim anneanneye! allah sabırlar versin :çok üzgünüm:Kizlar Pelin aradi simdi apar topar ciktim dedi. Anneananesi vefat etmis .
Kizlar Pelin aradi simdi apar topar ciktim dedi. Anneananesi vefat etmis .
inanmıyorum ya:1no2: ne kadar üzücü. Allahtan rahmet dilerim. off Allahım sen sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler ver.:Saruboceq:
yaaa ne yapıyım bacım ağzımdan elimden bir yerimden kaçtı işte affetsen olmaz dimi benim iş yeri 12 de açılıyooooo ve hala hala hala hala evde bilgisayarım yok
geçmiş olsun cnmmm maşallahhh
canım teşekkürler beren ismi ne güzel olmuş bebegıne maasallah adıyla büyüsünŞenizŞenizhihoyyyt
geçmiş olsun cnmmm maşallahhh
canım teşekkürler beren ismi ne güzel olmuş bebegıne maasallah adıyla büyüsünŞenizŞenizhihoyyyt
sağol cnm :)) aminnn:Saruboceq:
geçmiş olsun canım yaaaaaaaaamerhaba herkese gecen hafta biz hastalandık(serum taktı dr..bu hafta iyiyiyiz 31 hafta olduk...
ne sütü ayolKızlar nasılsınız sütler içildimiii
maşallah maşallah minaya annesigeldik doktordan
haberle kötudegil ama şok oldum şok
1 ayda 3 kılo almışım dırek dıyetısyene postaladı benı
idrar tahlılımde mantar oldugu çıktı ilaç verdi krem verdi falan
şimdi ilk önce maşallahlarınızı alayım aldıgım 3 kılonun 1350 sı kızıma gitmiş
benım kız 46 cm.2242 ben zaten 31 haftalıgım ya sata göre ama aslında 32 dım ya bugunkı olçumlere göre 33 haftalık çıktık karnım çok şişmişti zaten annem iri olacak herhalde diyordu 242 gr. fazla çıktı haftasına göre tombiş kızım ii olna şey yedıklerım kıza yaramış dogumıznını sordum senın mesela 5 aralık ya dedı sata göre 5 ekımde ayrılabiliyorsun dedı izne kafası asagıda poposu yukarıdaymış
gögsumun hemen altı çok acıyodu ıkı gögsumun arası acıyodu kramp gibi oluyordu bazen ilaç verdi onada
hadi hayırlısı bakalım tatlımbu arada kızım bir süpriz yapıp erken gelmeye kalkamazsa 21 kasım kesınleştı sezeryan tarıhımız
geçmiş olsuuuuunnnnnnselam bende saglık ocagından geldımm
ama cok fene usutmusum oksuruk bogaz ve gıgus acısı
mahwoldum serum takmazlarsa ıyıdır
sımdıde ssk ya gıdıcem kadın dogum doktorum ssk ya gıt dedı dr adı werdı
astm bronsıtım azdı nefes alamıyorum
arkadasım masallah bebegıne
Kizlar Pelin aradi simdi apar topar ciktim dedi. Anneananesi vefat etmis .
selamlaaaar herkesin keyfi yerinde mi?
selam kızlar bugün nasılsınız
selam kızlar bugün nasılsınız
geçmiş olsun canım yaaaaaaaaa
şimdi nasılsın peki?
teşekkürler canım..şimdi iyiyiz..1600 gr olmusuz ..9 kilo aldım suana kadar dasengözlerimebaksanab
biliyor musunuz kızlar benim bilgisayarın saati gene 1 saat geri
selam idare ediyoruz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?