meyveeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
biz elma yiycez oğluşumla kimde ne var bakim sengözlerimebaksanab
gönlünce olsun en hayırlısı olsun sonuç canım benim :Saruboceq: :Saruboceq:teşekkürler canım su 9 haftayıda atlatırsam kendıme ve beynıme normal dogum yapma iyi niyetlerimi gönderiyorum..bilinç altı çok önemlıymışya :kedi:
biz daha yeni kahvalti yapiyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yemek ten sonra koca bir tabak bebe bisküvisi yedim, şimdi de meyve artık karnımın içi acıyor yaa.. bu saatlere doğru neden acıdığını sanırım çözdüm, bu saate doğru karnımda yer kalmıyor da ondan..
:1shok: nasıl yani? açmı bıraktın çocuuuğu bu saate kadar!!!!!!!!!!
bende armut, üzüzm ve kavun var kızlarmeyveeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
biz elma yiycez oğluşumla kimde ne var bakim sengözlerimebaksanab
ooofffffff yaaa evde olmak ve uyumak istiyorum bendeeeeeeeeeeeesenağlamabn azcık uzanıcam kızlar uyku bastırdı mirmirmirmir
selamselamm guzel ulkemın guzel annelriii...ben anca gırebılıyorum,,nasılsınızzz?
benım bugun başım donmekte ufaktan,,hayırlısı....
hımm bıde kaç gundur ne soracam ben sıze,,4 boyutlu ultrason istanbulda olup cektırenınız var mı,,nrde ve hangı fıyata cekındınız acaba?
selamselam kızlar nasılsınız?geçmişi okumaya başlamadan önce bi hatrınızı sorayım dedim,vakit yaklaştı...koca bi ayı daha devirdik,ben çok heyecanlıyım....
merhabamerhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün. bizim işler çok yoğun ama sizi de takip etmeye çalışyorum.
biz daha yeni kahvalti yapiyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yemek ten sonra koca bir tabak bebe bisküvisi yedim, şimdi de meyve artık karnımın içi acıyor yaa.. bu saatlere doğru neden acıdığını sanırım çözdüm, bu saate doğru karnımda yer kalmıyor da ondan..
hmmm anlaşılmıştır durum CADIARZU bebiş aç kalmamış kaydirigubbakcemile5canim gece 3 dogru bi yemek yedim yattim sonra sabaha karsi 6.30 gibi kalktim atistirdim 9.30da yine uyandim aciktim atistirdim sonra okadar cok gece uyaninca bu saati buldu uyanipta kahvalti
hmmm anlaşılmıştır durum CADIARZU bebiş aç kalmamış kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun yarasın ikinizede canımmmm
a.s. Merhaba kızlar...
size bişey sorucam ana kucağı alıcam babycenter relax hoşuma gitti... sizce nasıl daha önce kullanan yada şimdi alan varmı? fiyatı da çok uygun 70 lira falan burada.ayrıca kırmızı lacivert rengini beğendim.
minikbaby | Baby Center Relax Anakucağı[/QU
Üretim yeri neresi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?