2009 Aralık Anneleri

teşekkürler canım su 9 haftayıda atlatırsam kendıme ve beynıme normal dogum yapma iyi niyetlerimi gönderiyorum..bilinç altı çok önemlıymışya :kedi:
gönlünce olsun en hayırlısı olsun sonuç canım benim :Saruboceq: :Saruboceq:
hepimizinde inşallaaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız?geçmişi okumaya başlamadan önce bi hatrınızı sorayım dedim,vakit yaklaştı...koca bi ayı daha devirdik,ben çok heyecanlıyım....

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün. bizim işler çok yoğun ama sizi de takip etmeye çalışyorum.

yemek ten sonra koca bir tabak bebe bisküvisi yedim, şimdi de meyve artık karnımın içi acıyor yaa.. bu saatlere doğru neden acıdığını sanırım çözdüm, bu saate doğru karnımda yer kalmıyor da ondan..

arda ya yer kalmayacak canım benim

kızlar tansiyonum 10 / 6 çıktı gaye normal ama başım çok fena ağrıyor
çevremde herkezde hasta
oooffff bende hasta olmak istemiyorum:gitme:

meyveeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
biz elma yiycez oğluşumla kimde ne var bakim sengözlerimebaksanab
bende armut, üzüzm ve kavun var kızlar
bn azcık uzanıcam kızlar uyku bastırdı mirmirmirmir
ooofffffff yaaa evde olmak ve uyumak istiyorum bendeeeeeeeeeeeesenağlama

selam
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okumaya başlamadan önce bi hatrınızı sorayım dedim,vakit yaklaştı...koca bi ayı daha devirdik,ben çok heyecanlıyım....
selam
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün. bizim işler çok yoğun ama sizi de takip etmeye çalışyorum.
merhaba
biz daha yeni kahvalti yapiyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşam oldu maşallah sanakafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol:
ay hiç gülceğim yoktu! allah her daim güldürsün senide emi
alkisalkisalkis güzel bi teşhis, olabilir bence.
afiyet bal şeker olsun yarasın canım benim sanada eren arda yada

Son düzenleme:
canim gece 3 dogru bi yemek yedim yattim sonra sabaha karsi 6.30 gibi kalktim atistirdim 9.30da yine uyandim aciktim atistirdim sonra okadar cok gece uyaninca bu saati buldu uyanipta kahvalti
hmmm anlaşılmıştır durum CADIARZU bebiş aç kalmamış kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun yarasın ikinizede canımmmm

meralcim tansiyonun onceleri nasildi yani dusukmuydu yuksekmiydi..benim en basindan belli tansiyonum 12/8 cikti hep yani doktor iyi diyo ama sanki yuksekmi?

ya sağlık ocağından dr aradı. her ay birde oraya gitmekten bıktım. önce hastane sonra sağlık ocağına. sizde gidiyor musunuz? sizi de arıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…