MAŞALLAHINIZ VAR MAŞALLAHgeçmiş olsun canım yaaaaaaaaa
şimdi nasılsın peki?
şimdi iyiyiz..1600 gr olmusuz ..9 kilo aldım suana kadar dasengözlerimebaksanab
uykum geldi ben biraz uyıyım barii
İYİ UYKULAAAAAAAARRRRRRRRRR
şimdi iyiyiz..1600 gr olmusuz ..9 kilo aldım suana kadar dasengözlerimebaksanab
tencere kapak güzelim :roflol: senin de biyolojik saatin 3-4 saat geri saat 13.00'de günaydın diyosun sırnaşık şey
geçmiş olsun cnmmerhaba herkese gecen hafta biz hastalandık(serum taktı dr..bu hafta iyiyiyiz 31 hafta olduk...
ohoooooo çoktaan meyve saatimiz geldi bileelaelaelaelaelaeKızlar nasılsınız sütler içildimiii
geldik doktordan
haberle kötudegil ama şok oldum şok
1 ayda 3 kılo almışım dırek dıyetısyene postaladı benı
idrar tahlılımde mantar oldugu çıktı ilaç verdi krem verdi falan
şimdi ilk önce maşallahlarınızı alayım aldıgım 3 kılonun 1350 sı kızıma gitmiş
benım kız 46 cm.2242 ben zaten 31 haftalıgım ya sata göre ama aslında 32 dım ya bugunkı olçumlere göre 33 haftalık çıktık karnım çok şişmişti zaten annem iri olacak herhalde diyordu 242 gr. fazla çıktı haftasına göre tombiş kızım ii olna şey yedıklerım kıza yaramış dogumıznını sordum senın mesela 5 aralık ya dedı sata göre 5 ekımde ayrılabiliyorsun dedı izne kafası asagıda poposu yukarıdaymış
gögsumun hemen altı çok acıyodu ıkı gögsumun arası acıyodu kramp gibi oluyordu bazen ilaç verdi onada
hadi hayırlısıbu arada kızım bir süpriz yapıp erken gelmeye kalkamazsa 21 kasım kesınleştı sezeryan tarıhımız
geçmiş olsun elifcimselam bende saglık ocagından geldımm
ama cok fene usutmusum oksuruk bogaz ve gıgus acısı
mahwoldum serum takmazlarsa ıyıdır
sımdıde ssk ya gıdıcem kadın dogum doktorum ssk ya gıt dedı dr adı werdı
astm bronsıtım azdı nefes alamıyorum
arkadasım masallah bebegıne
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Allah rahmet eylesin rabbim sabır versin kalanlaraKizlar Pelin aradi simdi apar topar ciktim dedi. Anneananesi vefat etmis .
slm cnm hoşgldnselam kızlar bugün nasılsınız
bnm bildiğim bilgisayarda bazı virüsler saati değiştirir tara bnce pcyi trojen gibi bişy olabilirbiliyor musunuz kızlar benim bilgisayarın saati gene 1 saat geri
tatlı rüyalaargamyoncuiremsuuykum geldi ben biraz uyıyım barii
dünür pelin yalnız mı gidiyor gideceği yere???
:roflol:
:roflol::roflol:
O kadar konusamadik dunur bilmiyorum ki .
geçmiş olsun cnm
ohoooooo çoktaan meyve saatimiz geldi bileelaelaelaelaelae
maşallah pelincim ya minayı ii beslemişsin
hadi hayırlısı
kasımda doğurdum die terketmek yok ama topiğimizilmaz:
geçmiş olsun elifcim
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Allah rahmet eylesin rabbim sabır versin kalanlara
slm cnm hoşgldn
bnm bildiğim bilgisayarda bazı virüsler saati değiştirir tara bnce pcyi trojen gibi bişy olabilir
tatlı rüyalaargamyoncuiremsu
aa nur içinde yatsın , Allah günahlarını bağışlasın, kalanlara da sabır versin.. offfKizlar Pelin aradi simdi apar topar ciktim dedi. Anneananesi vefat etmis .
oh oh ii o zaman =) ben hep geleyim!çok geçmiş olsun nezle grip tarzı mı fisfisfis
inşallah arzucum düşünsene bizim sıpalar koca adam oluyor soruyolar nerede tanıştınız "anne karnında pc karşısında" diyolar kaydirigubbakcemile5 mümkün valla kaydirigubbakcemile3
oooooooffffffffffffffffff diyorum başka da bir şey demiyorum ebru mafoldumben
ben de jokerden katalog aldım da ordan gördüm zaten onları yerimseniben muhtemelen pahalıdır ama bebeğin/çocuğun güvenliği söz konusu ve uzun soluklu kullanılacak ürün olduğundan mecbur kıyıcaz paraya akannehir
:1shok: günaydın mıııııııııı akannehir sonra da diyosun ki çok vuruyosun len gün bitmek üzere insan günaydın diye gelir mi baaaaaaaaa :mymeka:
hay maşallahhhhhhhhhhhvay kocaman kız mina vaaaaayyyyyyy :ecrin_bebek: elin kolun dolagelecek desene pelinnnnnnn a.s çok güzel yaaaaaa alkisalkisalkis gerisini boş veeeer senin aldığın kilo, diyet, mantar geçiniz esas haber muhteşem
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin pelincim :Saruboceq:
geçmiş olsun :sinifsinif:
Şeniz heh şincik yerine geldi :jeyyar:
saol cnmm ben de iyi olmaya çalışıyorum.. üzüldüm yaa.. anneannemin benim için değeri çok farklıydı.. onu kaybettiğim günler geldi aklıma da.. bu durumda peline gerçekten sabır versin Allah!geçmiş olsun cnmmm maşallahhh
iyiyiz cnm sen nasılsın
Allah rahmet eylesin. şimdi güzel haberlerini okuyordum yaa alalalaa
merhaba canıma.s.
trojenin bütün sülale benim pc de format atılacak hiçbir yer açamıyorum onlar yüzünden taratıyorum ama dosyaların hepsi kilitli diyor silemiyor :umursamaz:
meyveeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
biz elma yiycez oğluşumla kimde ne var bakim sengözlerimebaksanab
a.s. çok geçmiş olsun canım benim!
maaşallah tombiş kızınada annesi,
çokta iyi seninde kilon
bende üzüm yiyorum cokacimcoook . sanada afiyet olsun cnmmmmm bnmmmmm
meyveeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
biz elma yiycez oğluşumla kimde ne var bakim sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?