2009 Aralık Anneleri

arda ya yer kalmayacak canım benim
valla yer bulamazsa büyümezde Allah korusun.. ya yemin ederim sanki eskiden tat alma duyum çalışmıyormuşda şimdi çalışıyor gibi herşeyin tadını yeni alıyorum.. nefes alacak yerim olmadığı halde ye allah ye.. nereye kadar ya..
:roflol: :roflol: :roflol:
ay hiç gülceğim yoktu! allah her daim güldürsün senide emi
alkisalkisalkis güzel bi teşhis, olabilir bence.
afiyet bal şeker olsun yarasın canım benim sanada eren arda yada
sağol teyzesiihihoyyyt umarım bu engellenemez iştahım sadece oğluma yarıyordur.. çok acıyo karnımmmafoldumben

ben ilaç yazdırmaya gidiyorum her ay arıyorlar eve geliyorlar hatta ilk seferinde tehdit bile ettiler

aa:1shok: :roflol: gel bizde bakacaz diye birde tehdit ettiler hee?? vay bee.. sağlık ocağı diyip geçmeyin o kdar paralar döktüğümüz özel doktorlarımız bile onlar kadar üsütümüze düşmüyorlar.. yok beni henüz tehdit eden yada arayan olmadı ama aradıklarını ve hatta dediğin gibi eve geldiklerini duymuştum..

belim çok fena ağrıyor genelde geceleri ağrırdı hatta dün gece iyiydim ağrımadı ama şimdi çok felaket

meralcim tansiyonun onceleri nasildi yani dusukmuydu yuksekmiydi..benim en basindan belli tansiyonum 12/8 cikti hep yani doktor iyi diyo ama sanki yuksekmi?

dilekcim başından bu yana hep 10/6 - 10/5 çıkıyordu
normal çıktı yine.
sanırım öğlen biraz fazla yürüyüş yaptım ve yoruldum

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar tansiyonum 10 / 6 çıktı gaye normal ama başım çok fena ağrıyor
çevremde herkezde hasta
oooffff bende hasta olmak istemiyorum:gitme:

tansiyon iyiymiş hakikaten... bizim burada da herkes grip ve benim de kafam ağır ağır sanki ağrıyor gibi ama aslında ağrımıyor da hasta olmayalım yaaaa :sinifsinif:

meralcim tansiyonun onceleri nasildi yani dusukmuydu yuksekmiydi..benim en basindan belli tansiyonum 12/8 cikti hep yani doktor iyi diyo ama sanki yuksekmi?

dilekcim her bünyenin alışık olduğu tansiyon farklıdır 12/8 genel olarak zaten yüksek bir tansiyon değil... hele ki bünyen ona alışıksa hiç değil... karşılaştırma kendini başkasıyla yerimseniben

ya sağlık ocağından dr aradı. her ay birde oraya gitmekten bıktım. önce hastane sonra sağlık ocağına. sizde gidiyor musunuz? sizi de arıyorlar mı?

yooooo devletin benim hamile olduğumdan haberi olduğunu bile sanmıyorum açıkçası her şeyi özel sigortadan hallettiğim için kaydirigubbakcemile3

aaa benimde tetenozun 2.si vardi ben unuttum onu ya

tebrik ederim dünürcüm vereliniortak :mymeka:

yarıyodur oğluna yarıyodur merak etmeee ayrıca büyümese canını yakamazdı yerimseniben sigara içmediğimiz için de tat duygumuz gelişti arzucum... bizler gebelik kilosu alıyoruz ama sigara bırakma kilosu da alıyoruz aynı zamanda onu da hesaba katalım mümkünse

inşallah annesi, yarıyodur ama muhakkak, bisürü vitamin mineral alıyodur senden.

eğer gelmezse bebek olunca da gelmesin yapmayız aşılarını demişler anneme lmaz: şimdi ilaç için gidiyorum tansiyon kilo bakıyorlar ama zor oluyor eve uzak sabah eşimle gidiyoruz dönüyoruz o öyle işe dönüyor ama hepsi çok ilgili

ben de 5.aydan bu yana (evde istirahat etmek zorundaydım o vakitten beri) gece çok geç yatıyorum,3-4ü buluyo,2-3 saat aralıklarla yemek yiyorum hep,sabah da 12-1 i buluyo kalkmam...ama sabaha karşı 8 de 9 da kalkıp süt içiyorum,fındık ceviz ve bal yiyorum,sora yatıyorum yine..kalkınca kahvaltı artık...

günler git gide kısalıyor..sansımızdan bebeklerle aksam daha cok birlikte olcak aralıkta ..

bende bıraktım sigarayı, onunda etkisi varmıdır acaba biye düşünüyodum aldığım kiloda. oluyomuki gerçekten? CADIARZU

dilekcim başından bu yana hep 10/6 - 10/5 çıkıyordu
normal çıktı yine.
sanırım öğlen biraz fazla yürüyüş yaptım ve yoruldum
bende dusuktu yukseldi sandim canim iste artik mototr gibi ufacik bir harekettte tekliyozkaydirigubbakcemile3 saka bi tarafa bazen benimde böyle basim donuyo gibi oluyo yani haftalar ilerdikce agirlasiyoruz:CüvCüv:

evet kesinlikle.. yanlız ben akşamları yarım bir sigara içiyorum, daha doğrusu 3-4 fırt çekiyorum eşime yalvara yalvara..:mymeka::tomato:

canim iste benim normalde zaten tansiyonum yuksek cikardi bebis yokken suankide boyle devam ederse iyi ama sanki bazen yukseliyo gibi oluyo gözlerim perdeliniyo korkuyorum ondan meralinki yukseldi sandim ondan sastim oysa normali oyleymis

kızlar gecmıse goz attım geldım
hastaneden geldım
astım bronsıt ıcın test yaptılar ıyı cıktı
surup we antıbıyotık basladı gogus doktoru
sımdı ıctım ılacımı
bıde ızgara kofte yedımcook acıkmıstım
sımdı bıraz uyuycam
aksam sut cewız we bal yemem lazım
acaba bebegım kac kılo oldu ya bende merak ıcındeyım
bıraz yatıp ter atayım ıyı olurum belkım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…