ya sağlık ocağından dr aradı. her ay birde oraya gitmekten bıktım. önce hastane sonra sağlık ocağına. sizde gidiyor musunuz? sizi de arıyorlar mı?
valla yer bulamazsa büyümezde Allah korusun.. ya yemin ederim sanki eskiden tat alma duyum çalışmıyormuşda şimdi çalışıyor gibi herşeyin tadını yeni alıyorum.. nefes alacak yerim olmadığı halde ye allah ye.. nereye kadar ya..arda ya yer kalmayacak canım benim
sağol teyzesiihihoyyyt umarım bu engellenemez iştahım sadece oğluma yarıyordur.. çok acıyo karnımmmafoldumben:roflol: :roflol: :roflol:
ay hiç gülceğim yoktu! allah her daim güldürsün senide emi
alkisalkisalkis güzel bi teşhis, olabilir bence.
afiyet bal şeker olsun yarasın canım benim sanada eren arda yada
bende her ay gidiyorum. benim doktorun yapmadıklarını yani kilo ve tansiyon takibini sağlık ocağı yapıyor.ya sağlık ocağından dr aradı. her ay birde oraya gitmekten bıktım. önce hastane sonra sağlık ocağına. sizde gidiyor musunuz? sizi de arıyorlar mı?
ben ilaç yazdırmaya gidiyorum her ay arıyorlar eve geliyorlar hatta ilk seferinde tehdit bile ettiler
kızlar tansiyonum 10 / 6 çıktı gaye normal ama başım çok fena ağrıyor
çevremde herkezde hasta
oooffff bende
ben ilaç yazdırmaya gidiyorum her ay arıyorlar eve geliyorlar hatta ilk seferinde tehdit bile ettiler
meralcim tansiyonun onceleri nasildi yani dusukmuydu yuksekmiydi..benim en basindan belli tansiyonum 12/8 cikti hep yani doktor iyi diyo ama sanki yuksekmi?
yemek ten sonra koca bir tabak bebe bisküvisi yedim, şimdi de meyve artık karnımın içi acıyor yaa.. bu saatlere doğru neden acıdığını sanırım çözdüm, bu saate doğru karnımda yer kalmıyor da ondan..
kızlar tansiyonum 10 / 6 çıktı gaye normal ama başım çok fena ağrıyor
çevremde herkezde hasta
oooffff bende hasta olmak istemiyorum:gitme:
meralcim tansiyonun onceleri nasildi yani dusukmuydu yuksekmiydi..benim en basindan belli tansiyonum 12/8 cikti hep yani doktor iyi diyo ama sanki yuksekmi?
ya sağlık ocağından dr aradı. her ay birde oraya gitmekten bıktım. önce hastane sonra sağlık ocağına. sizde gidiyor musunuz? sizi de arıyorlar mı?
aaa benimde tetenozun 2.si vardi ben unuttum onu ya
valla yer bulamazsa büyümezde Allah korusun.. ya yemin ederim sanki eskiden tat alma duyum çalışmıyormuşda şimdi çalışıyor gibi herşeyin tadını yeni alıyorum.. nefes alacak yerim olmadığı halde ye allah ye.. nereye kadar ya..
sağol teyzesiihihoyyyt umarım bu engellenemez iştahım sadece oğluma yarıyordur.. çok acıyo karnımmmafoldumben
valla yer bulamazsa büyümezde Allah korusun.. ya yemin ederim sanki eskiden tat alma duyum çalışmıyormuşda şimdi çalışıyor gibi herşeyin tadını yeni alıyorum.. nefes alacak yerim olmadığı halde ye allah ye.. nereye kadar ya..
sağol teyzesiihihoyyyt umarım bu engellenemez iştahım sadece oğluma yarıyordur.. çok acıyo karnımmmafoldumben
nasıl yaniiii
aa:1shok: :roflol: gel bizde bakacaz diye birde tehdit ettiler hee?? vay bee.. sağlık ocağı diyip geçmeyin o kdar paralar döktüğümüz özel doktorlarımız bile onlar kadar üsütümüze düşmüyorlar.. yok beni henüz tehdit eden yada arayan olmadı ama aradıklarını ve hatta dediğin gibi eve geldiklerini duymuştum..
a.s. Merhaba kızlar...
size bişey sorucam ana kucağı alıcam babycenter relax hoşuma gitti... sizce nasıl daha önce kullanan yada şimdi alan varmı? fiyatı da çok uygun 70 lira falan burada.ayrıca kırmızı lacivert rengini beğendim.
minikbaby | Baby Center Relax Anakucağı[/QU
Üretim yeri neresi acaba?
Tam bilmiyorum ama türkiye sanırım,çünkü kasasını pilsan üretiyor.dün akşam aldım ana kucağını kırmızı lacivert çok hoşuma gitti.tabi fiyatı da uygun 65 lira.nasılsa 7-8 ay kullanıcak,çok pahalı bişey almaya gerek yok,küvet takımını da aldık. :dance:
yarıyodur oğluna yarıyodur merak etmeee ayrıca büyümese canını yakamazdı yerimseniben sigara içmediğimiz için de tat duygumuz gelişti arzucum... bizler gebelik kilosu alıyoruz ama sigara bırakma kilosu da alıyoruz aynı zamanda onu da hesaba katalım mümkünse
bende dusuktu yukseldi sandim canim iste artik mototr gibi ufacik bir harekettte tekliyozkaydirigubbakcemile3 saka bi tarafa bazen benimde böyle basim donuyo gibi oluyo yani haftalar ilerdikce agirlasiyoruz:CüvCüv:dilekcim başından bu yana hep 10/6 - 10/5 çıkıyordu
normal çıktı yine.
sanırım öğlen biraz fazla yürüyüş yaptım ve yoruldum
Tam bilmiyorum ama türkiye sanırım,çünkü kasasını pilsan üretiyor.dün akşam aldım ana kucağını kırmızı lacivert çok hoşuma gitti.tabi fiyatı da uygun 65 lira.nasılsa 7-8 ay kullanıcak,çok pahalı bişey almaya gerek yok,küvet takımını da aldık. :dance:
güle güle kullansın inşallah bebiş
:roflol: :roflol: :roflol:
tansiyon iyiymiş hakikaten... bizim burada da herkes grip ve benim de kafam ağır ağır sanki ağrıyor gibi ama aslında ağrımıyor da hasta olmayalım yaaaa :sinifsinif:
dilekcim her bünyenin alışık olduğu tansiyon farklıdır 12/8 genel olarak zaten yüksek bir tansiyon değil... hele ki bünyen ona alışıksa hiç değil... karşılaştırma kendini başkasıyla yerimseniben
yooooo devletin benim hamile olduğumdan haberi olduğunu bile sanmıyorum açıkçası her şeyi özel sigortadan hallettiğim için kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim dünürcüm vereliniortak :mymeka:
yarıyodur oğluna yarıyodur merak etmeee ayrıca büyümese canını yakamazdı yerimseniben sigara içmediğimiz için de tat duygumuz gelişti arzucum... bizler gebelik kilosu alıyoruz ama sigara bırakma kilosu da alıyoruz aynı zamanda onu da hesaba katalım mümkünse
dilekcim her bünyenin alışık olduğu tansiyon farklıdır 12/8 genel olarak zaten yüksek bir tansiyon değil... hele ki bünyen ona alışıksa hiç değil... karşılaştırma kendini başkasıyla yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?