2009 Aralık Anneleri

böyle susam tanesi kadar bir kaç damla vardı ve akıntıyla karışık pembe lekeydi korktumi ama şuan temiz bilmiyorum, of nasılda korktum

burcu aradım, çamaşırında bişey var mı dedi,çamaşırda yok dedim, silerken geldi dedim, yarım saat içinde gelebilirsen burdayım dedi. yarım saatte de gitmem mümkün diil napıcam ben, bi göreyim dedi sadece önemli bişey olsa sakin ol hemen gel derdi bilmiyorum delircem

Camasirinda olsa sivilcenin patladigi yeri gorup evet sivilce diyebilirdin . Ama akinti ile karisik gelince sen ne olur ne olmaz git goster. Ihmal etme

bencede sakin ol cnm benim korkma bebekde stres olur peçeteyi birazcık büküp nasıl söylesem hani küçük çocukların temizlerlerya burnunu onun gibi içeriye bak emin ol bişey yoktur

aaaaay gecmıs olsun canımcım
bence dr gıt hıııc bıseyden bundan daha muhımd egıl ben hemen gıderdım yerınde olsam

benım oglumda alt kısımlara nasıl wuruyo ,
tobe yarabbım ıckıcak gıbı
we su an hıckırıyo
allahım su zamanlarda hayırlısıyla bı gecsede hepımız kurtuldak

arzu canım umarım bişey yokturdur..olabilir bu dönemde serviks agzında yara felan varsa..

arzu canım dönünce yaz merak ederiz inşallah birşey yoktur .............kızlar 29+5 haftalık demek kaç aylık demek

arkdaşımı aradım bebeği oldu hayırlı olsun die
diğer arkadaşımı aradım cenazeleri vardı başınız sağolsun die.
şu dünyaya bak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…