2009 Aralık Anneleri

Evet doğru hiç aklıma gelmemişti.Tansaş süper market güya burda yenidoğan bezi yok.Birtek Huggies var.Onu da ben istemiyorum

ama huggies çok iyi marka niye istemiyosun ki? benim de hastaneye götüreceğim huggies yenidoğan ve muhtemelen sonrasında da onunla devam edicem

şuna bakın ben aldığım kangurunun resmini ararken buldum da... gerçekten benim kanguruma çok benziyor benimkinin belden bir kemeri daha var ve takıp çıkarabildiğin polar bir katı daha var ama tarz olarak bunun gibi... bilsem bundan alırdım... gerçi belimi desteklemezse çok zor olurdu kullanmak ama çok mantıklı alet

gunaydın sewgı pıtırcıklarımmmmopuyorumnanaktan
cumartesıye azzz kaldı
oglusumla bulusucaz
cok sabırsızlanıyorummm
bu hasta halımle tek onu dusunuyorum
bende 12 kılo almısımmm

Kızalr acil bana bi yardım edin, az önce yemek yedim, biraz ıslak hissettim yine ama her zaman akıntım olurdu benim dikkaete almıyodum o yüzden, sonra tuvalet kağıdına baktığımda minik kan lekeleri vardı

çok korktum kalbim güm güm çarpıyo, annemi eşimi aramadım daha korkutmayım dedim siz bişey diyinde öyle acaba, ordan değilde orda siğil gibi filan bişey vardı da ondan mı oldu

çok korktum kalbim güm güm çarpıyo, annemi eşimi aramadım daha korkutmayım dedim siz bişey diyinde öyle acaba, ordan değilde orda siğil gibi filan bişey vardı da ondan mı oldu

Once sakin . Eger sigil sivilce filan varsa patlamis olabilir. Ayna gibi biseyle bakmaya calis. Minik kan lekelerinin vajinadan gelmedigine emin ol . Eger olamiyorsan hemen doktora git.

çok korktum kalbim güm güm çarpıyo, annemi eşimi aramadım daha korkutmayım dedim siz bişey diyinde öyle acaba, ordan değilde orda siğil gibi filan bişey vardı da ondan mı oldumafoldumben doktora gitsem aşağıdan mı bakcaklar hiç müsait de değil of ya delircem

sakin olmaya calis canim ya eger devami gelmediyse kanin sivilce falan bisey patlamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…