arkdaşımı aradım bebeği oldu hayırlı olsun die
diğer arkadaşımı aradım cenazeleri vardı başınız sağolsun die.
şu dünyaya bak yaa
hayırlısıyla şu hesaplayıcılar bir 38.....39 u gösterseydi aldığım nefes sanki bana yetmez oldu sığınamaz oldum kaburgalarım batıyor çok mutsuzum vs.........vsmafoldumben
arkdaşımı aradım bebeği oldu hayırlı olsun die
diğer arkadaşımı aradım cenazeleri vardı başınız sağolsun die.
şu dünyaya bak yaa
slm kızlar nasılsınızzz..ben çok yoğunum bu aralar okuyamadım kaç gündür geçmişi okuyacağım bir türlü okuyamadım neyse yavaştan başlayayım
slm kızlar nasılsınızzz..ben çok yoğunum bu aralar okuyamadım kaç gündür geçmişi okuyacağım bir türlü okuyamadım neyse yavaştan başlayayım
hayırlısıyla şu hesaplayıcılar bir 38.....39 u gösterseydi aldığım nefes sanki bana yetmez oldu sığınamaz oldum kaburgalarım batıyor çok mutsuzum vs.........vsmafoldumben
Neden mutsuzsun ki . Sagligin yerinde mi yerinde bebeginin yerinde mi yerinde . Onun hareketlerini hissediyormusun evet. Hersey yolunda. Neden mutsuzluk anlayamadim. Hepimizin agrisi var birimizin kasigi birimizin sirti agriyo .. Ha gerginim filan dersen o da hepimizde var. Ama mutsuz degiliz..
herkes farklı ifade ediyo herallde dünür :1no2:
midem gebertiyo beni şu an neredeyse damağıma kadar yanıyo adi :1no2: lokman hekim malzemelerim de yok yanımda mafoldumben şefkat göster bana dünürrrrrr :teselli:
bilge burcu en iyisi ben size şefkat gösteriyim. sizin bugün birbirinize hayrınız yok anlaşılan :))
Şeniz:1hug:a.s.opuyorumnanaktan
Dunurcum al bende de o kadar sag tarafimda kaburgalarim sanirim artik derimi zorlamaya basladi. Patronum yurtdisindan geldi 2 kat ustte binada tadilat var diye sabahtan beri 10 kere cagirdi. Bi halt olsa bare . Artik merdivenlere oturup arada mola veriyorum ki yurudugum icin kasik agrim felaket. Sanirim cikcak dedim biraz once . Gerginimde tabi bu arada . ... Devam ediyim mi dunurcum yoksa sefkat mi gosterirsin :)
bilge burcu en iyisi ben size şefkat gösteriyim. sizin bugün birbirinize hayrınız yok anlaşılan :))
Neydi bi laf vardi biseyler birbirini agirlar mi oyle biseydi iste
:1shok:acılarınnnnn çocuuuyummmmmmmmm sen benden kan kırmızı çıktın dünür a.s. :teselli: :1hug: Şeniz opuyorumnanaktan akannehir
körler sağırlar birbirini ağırlar burcu :)) bunu demek istedin sanırım
offf uyku bastırdı yawww
İcimi doktum rahatladim ama dunur
heh evet o :O))
bilge sabah sabah tartıldım ve toplamda 15 kilo aldığımı gördüm
kabusmu nedir bu yaşadıklarım
yarın kontrolüm doktorum ne der banamafoldumben
75 ile başladım şimdi 90'ım:1no2:
boyda var bende
varya iri yarı bir anne olucam.mafoldumbenöykü benden korkmasa bariakannehir
Ben de şokları yaşıyorum. Gün boyu yediğimede çok çok dikkat ediyorum doktorumun dediklerinin dışına çıkmıyorum. Eşim en az 5 kilo çıkçak gör bak diyor. Ben 5.5 kilo çıkmışım. Veririm diyorum, koşturcak insan yok bende, herşeyi ben yapçam. Allah güç versinde inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?