hiç üzülme cnm bende daha hiçbişiyini yıkamadım üstelik eksiğide çok kocişi bekliyoz ne zaman müsait olursa o zaman gidip alcaz oda takımı felan...
ahhh ahhh bu kör olasi gurbette agdacida yokki gerci finlilerde kil tuymu varki sadece lazerle alan bi yer var orasida zaten bay,bayan karisik yani ortalikta gibi biyer bunlarda utanma yokkiklava:
aynen canim bende kocisi bekliyom napalim gec olsun guc olmasin
tansiyon 8/5 den 11/6 ya fırladı bu arada, ama sakinleştim şimdi.. kızlar bu saatten sonra heran herşeye hazırlıklı olmamız gerek.. altan da bkalım dediğinde neler hissettiğimi anlatamam.. hazırlıklı değildim.. en son 3 hafta önce kendime ağda yapmaya çalıştım yarım yamalak olmuştu eğilemiyoruz malum ve sinir krizleri geçirmiştim.. şimdi en doğrusu herhalde kuaföre filan gitmek.. hazır olmamız gerek.. temiz temiz, yoksa insan psikolojik olarak huzursuz oluyor, yakışık alan bişey de değil zaten.. ben bugün çok fena dersimi aldım.. berbat bir gün benim için, Bebişin iyi olması dışında tabii... bu arada 36 cm 1350 gr olmuş yediklerine de dikkat et dedi bu arada..
aynen canim bende kocisi bekliyom napalim gec olsun guc olmasin
dilek bu arada geçen ayna programında finlandiyayı gösterdi helsinki felan,o bebek paketini maaş verdiklerini annelere felanbaya anlattı güzel yermiş oralar
Geçmiş olsun canım bak önemli bişey yokmuş allahtan bebişte.
Ben ağda için kuaföre gidiyorum sürekli ama yinede tedirginim bide normal doğum istiyorum ya ya ozaman temiz olmazsa diye :bbo:
Ayy bence yanlış 3haftayı bir ay almış!Biz 4haftayı bir ay saymazken.Ben şuan 28 haftalıkım.30.haftada 7aylık olacam.Bunu da en son şöyle düşündüm.Hamilelik 9ay 10gün değilmi.Sat a göre 27 aralık benim doğumum.10gün çıktım 17si.Her ayın 17si ben bir ay almış oluyorum.Yani şuan tam 6,5 aylıkım.2hafta sonra ayın 30.haftamda 7aylık olacamkaydirigubbakcemile5
burcu bilge nereye gitti
Geçmiş olsun canım bak önemli bişey yokmuş allahtan bebişte.
Ben ağda için kuaföre gidiyorum sürekli ama yinede tedirginim bide normal doğum istiyorum ya ya ozaman temiz olmazsa diye :bbo:
valla sık sık gitmek gerek bugün çok fazla utandım.. ki öyle çok da yoktur bende ama, çok zooooorrrr
evet canim ayna programindaki gösterdigi baya eski simdi verdileri kiyafet okadar cok degil ama fena degil maasta bebek dogunca 500 euro aylik annelik parasi veriyolar ya yasam sartlari iyide iste tek basimayim
valla sık sık gitmek gerek bugün çok fazla utandım.. ki öyle çok da yoktur bende ama, çok zooooorrrr
Arkdaşlar yine bişi sorucam,
acaip belim ağrıyor ve kasıklarımda gidip gelen, gelince acaip rahatsızlık veren bir ağrı var. nedir bu ya? enfeksiyondan mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?