2009 Aralık Anneleri

ahhh ahhh bu kör olasi gurbette agdacida yokki gerci finlilerde kil tuymu varki sadece lazerle alan bi yer var orasida zaten bay,bayan karisik yani ortalikta gibi biyer bunlarda utanma yokki klava:

dilek bu arada geçen ayna programında finlandiyayı gösterdi helsinki felan,o bebek paketini maaş verdiklerini annelere felanbaya anlattı güzel yermiş oralar

Geçmiş olsun canım bak önemli bişey yokmuş allahtan bebişte.
Ben ağda için kuaföre gidiyorum sürekli ama yinede tedirginim bide normal doğum istiyorum ya ya ozaman temiz olmazsa diye :bbo:

valla sık sık gitmek gerek bugün çok fazla utandım.. ki öyle çok da yoktur bende ama, çok zooooorrrr

dilek bu arada geçen ayna programında finlandiyayı gösterdi helsinki felan,o bebek paketini maaş verdiklerini annelere felanbaya anlattı güzel yermiş oralar

evet canim ayna programindaki gösterdigi baya eski simdi verdileri kiyafet okadar cok degil ama fena degil maasta bebek dogunca 500 euro aylik annelik parasi veriyolar ya yasam sartlari iyide iste tek basimayim

Ben ağda için kuaföre gidiyorum sürekli ama yinede tedirginim bide normal doğum istiyorum ya ya ozaman temiz olmazsa diye :bbo:

teşekkürler öznurr bugün neye uğradığımı şaştım valla..

canım bende bu hesaplardan bir şey anlamıyorum herhalde vakti, gelince bebek bir işaret verir hayırlısıyla ..........kızlar mutsuzum derken gerginim nasıl olucak ya ters giden bir şey varsa diye biraz da minyon bir tipim bünyeye beraber sığamaz olduk:1hug:

burcu bilge nereye gitti

İsi cikti .

Bende ayarlamaya calistim ama yine tam denk dusmeyebilir :)

valla sık sık gitmek gerek bugün çok fazla utandım.. ki öyle çok da yoktur bende ama, çok zooooorrrr

Doktorlar ona bakmiyorum merak etme . Tabi insan temiz olmak istiyor ama . Ben sık sık alttan muayene oldugum icin :)

evet canim ayna programindaki gösterdigi baya eski simdi verdileri kiyafet okadar cok degil ama fena degil maasta bebek dogunca 500 euro aylik annelik parasi veriyolar ya yasam sartlari iyide iste tek basimayim

sen resimlerini koymuştun ya burdanda gördüm zaten verdiklerini.öyle cnm her güzelin bi kusuru var herşey bir arada olmuyo işte...

neyse ben çıkıyım da yemek yapma saatine kadar biraz da örgü örüyüm kendime yelek örüyorum ben bencil anneyim:)bebişede ördüm gerçi sıra kendimde gece kalktığımda felan lazım olur die düşündüm bildiğim kadarıyla yapıyorum bşeyler...

geçmiş olsun canım .......kızlar recep ivedük gibi yakalanmamak için sık sık temizlenmek gerek demekki ne zaman ne olucağı bellisizsırnaşık şey

Arkdaşlar yine bişi sorucam,

acaip belim ağrıyor ve kasıklarımda gidip gelen, gelince acaip rahatsızlık veren bir ağrı var. nedir bu ya? enfeksiyondan mı acaba?

Arkdaşlar yine bişi sorucam,

acaip belim ağrıyor ve kasıklarımda gidip gelen, gelince acaip rahatsızlık veren bir ağrı var. nedir bu ya? enfeksiyondan mı acaba?

Bel agrisi surekli biz de de var. Kasik agrisi icin sunu soyliyim doktorum demisti. Yuruyunce vs kasiklarin agrir ama dinledikten sonra hala gecmeyen bir agrin varsa ve ince bir agri ise beni ara. Dinlen biraz uzat ayaklarini.

gecmıs olsun arzucum

bende agdaya gıdıyorum rahat edıyorum
gercı bu gobekle sırt ustu yatmak da zor oluyo amaaa
ıdare edıyoz temız we hazırlıklı olmalı her daımopuyorumnanaktan
bugun basım donuyo sureklı ne oluyor anlamadım kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…