Ben Huggies i iyi değil diye biliyordum:1shok:
:) Rica ederim . Akinti kanama lekenme vajinit uzmani oldum artikçoooook çok teşekkür ederim arkadaşlar.. burcu tam bir doğum koçu gibi hareket ettin çok sağol yaŞeniz a.s. sizi seviyorum
:) Rica ederim . Akinti kanama lekenme vajinit uzmani oldum artik
huggies ve molfix gerçekten çok iyi...
5,5 kiloyu mu düşünüyosun :1shok:
kızlaaaaar 5,5 kiloyu veririm heralde dediiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biz 15'erden bahsediyoruz bacım huuuuu mafoldumben
kızlar bebeğinizin kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırladınız mı daha erken mi yoksa ne yapsam karar veremedim bir türlü:uhm:
tansiyon 8/5 den 11/6 ya fırladı bu arada, ama sakinleştim şimdi.. kızlar bu saatten sonra heran herşeye hazırlıklı olmamız gerek.. altan da bkalım dediğinde neler hissettiğimi anlatamam.. hazırlıklı değildim.. en son 3 hafta önce kendime ağda yapmaya çalıştım yarım yamalak olmuştu eğilemiyoruz malum ve sinir krizleri geçirmiştim.. şimdi en doğrusu herhalde kuaföre filan gitmek.. hazır olmamız gerek.. temiz temiz, yoksa insan psikolojik olarak huzursuz oluyor, yakışık alan bişey de değil zaten.. ben bugün çok fena dersimi aldım.. berbat bir gün benim için, Bebişin iyi olması dışında tabii... bu arada 36 cm 1350 gr olmuş yediklerine de dikkat et dedi bu arada..
bu listeye göre ben haftasonu 8. aya başlıyorum
ben yıkadım ütüledim çantasıda hazırkızlar bebeğinizin kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırladınız mı daha erken mi yoksa ne yapsam karar veremedim bir türlü:uhm:
huggies ve molfix gerçekten çok iyi...
hic deme ya alttan bakilmasi cok zor oluyo nasil yapicaksan koca göbisle temizligi:CüvCüv:kafamçokkarıştı
baby star nasıl sizce
bu listeye göre ben haftasonu 8. aya başlıyorum
ben yıkadım ütüledim çantasıda hazır
onu kullanan duymadım...
Ben agdaya gidiyorum rahat ediyorum .
masallah hazirmi alkisalkisalkis cantasini hazirlamayi birak bendaha dogru duzgun bisey bile almadim bussuru eksigi var ortada besikte yok dolapta kiyafetleride cok az ayyyy ben napicamm daha cok isim var coookkkkakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?