2009 Aralık Anneleri

Ayy bence yanlış 3haftayı bir ay almış!Biz 4haftayı bir ay saymazken.Ben şuan 28 haftalıkım.30.haftada 7aylık olacam.Bunu da en son şöyle düşündüm.Hamilelik 9ay 10gün değilmi.Sat a göre 27 aralık benim doğumum.10gün çıktım 17si.Her ayın 17si ben bir ay almış oluyorum.Yani şuan tam 6,5 aylıkım.2hafta sonra ayın 30.haftamda 7aylık olacamkaydirigubbakcemile5

kızlar bebeğinizin kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırladınız mı daha erken mi yoksa ne yapsam karar veremedim bir türlü:uhm:

tansiyon 8/5 den 11/6 ya fırladı bu arada, ama sakinleştim şimdi.. kızlar bu saatten sonra heran herşeye hazırlıklı olmamız gerek.. altan da bkalım dediğinde neler hissettiğimi anlatamam.. hazırlıklı değildim.. en son 3 hafta önce kendime ağda yapmaya çalıştım yarım yamalak olmuştu eğilemiyoruz malum ve sinir krizleri geçirmiştim.. şimdi en doğrusu herhalde kuaföre filan gitmek.. hazır olmamız gerek.. temiz temiz, yoksa insan psikolojik olarak huzursuz oluyor, yakışık alan bişey de değil zaten.. ben bugün çok fena dersimi aldım.. berbat bir gün benim için, Bebişin iyi olması dışında tabii... bu arada 36 cm 1350 gr olmuş yediklerine de dikkat et dedi bu arada..

huggies ve molfix gerçekten çok iyi...

Sanırım alıştırmakla da alakalı oluyor bebekleri.Hangisine alışırsa ona devam etmek gerekiyor.Benim yeğenim tuvalet eğitimi almaya başlamasına yakın ablam primadan molfikse geçmişti yeğenim anladı onun farklı olduğunu ablam taktı o çıkardı attı cicik bez istiyorum ben diyekaydirigubbakcemile3 Hangisi olduunu göstermediler takarken yine de anladı rahatsız etti sanırım.

kızlar bebeğinizin kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırladınız mı daha erken mi yoksa ne yapsam karar veremedim bir türlü:uhm:

Ben başlamak istiyorum artık bu hafta sonu deterjan falan bakıp alacam.En azından hastane çantası hazır olsun diyorum.

hic deme ya alttan bakilmasi cok zor oluyo nasil yapicaksan koca göbisle temizligi:CüvCüv:kafamçokkarıştı

çatı muayenesi, çocuğum, 2009, 2oo9 anneleriyiz, anneleri, annelik ve ben, anneyiz, aralık anneleri, aralık anneleri toppiği, aralık, aralık, bebeklerimiz, bitranecik yavrum, doğum, hamiş, hamilelik, hamilelik hakkında, hamilelik ve biz, hamileyiz, kilo, minişlerimiz, muhabbet, normal doğum, park yatak, sezeryan, yavrularımız, yavrum, yay burcu, yiğitalim kuzucumm

Ayy şu etiketleri okuyunca gülesim geldi nedense deliriyor muyum neeekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

Bende 30 haftalik hamileyim ve en cok bu alttan muayeneden korkuyorum ama henuz doktorum bakmadi umarim uzun zamanda bakmaz !!

bu listeye göre ben haftasonu 8. aya başlıyorum

ben yıkadım ütüledim çantasıda hazır

masallah hazirmi alkisalkisalkis cantasini hazirlamayi birak bendaha dogru duzgun bisey bile almadim bussuru eksigi var ortada besikte yok dolapta kiyafetleride cok az ayyyy ben napicamm daha cok isim var coookkkkakannehir

masallah hazirmi alkisalkisalkis cantasini hazirlamayi birak bendaha dogru duzgun bisey bile almadim bussuru eksigi var ortada besikte yok dolapta kiyafetleride cok az ayyyy ben napicamm daha cok isim var coookkkkakannehir

hiç üzülme cnm bende daha hiçbişiyini yıkamadım üstelik eksiğide çok kocişi bekliyoz ne zaman müsait olursa o zaman gidip alcaz oda takımı felan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…