Bel agrisi surekli biz de de var. Kasik agrisi icin sunu soyliyim doktorum demisti. Yuruyunce vs kasiklarin agrir ama dinledikten sonra hala gecmeyen bir agrin varsa ve ince bir agri ise beni ara. Dinlen biraz uzat ayaklarini.
canım ağrı gidip geliyor. oturur ya da dinlenir pozisyon farketmiyor. bi doktoru arıyım en iyisi..öff gel derse şimdi yine..amaaan
:sm_confused:kızlar size bir şey nlatım benim ilk bebeğimde bebeğin günü geldi geçti tık yok en son dr çatı muayenesi yapmaya karar verdi ne olduğunuda bilmiyorum kuzu kuzu yattım meğerse parmakla yapılırmış dr parmağını bir atı bir daha çıkaramıyor çünkü ben kasıldım sıkmışım dr dediki senin normal doğurman inkansız dedi 2 gün sonra sezeryanla doğurdum çok utanmıştım
kaydirigubbakcemile3:roflol:ay gülüyorum diye kızma sakın.. komik gerçekten de bir ok adar da dediğin gibi utanç verici.. kadın olmak ne zor ya..
Bende yavas yavas cikiyorum . Herkese iyi aksamlar
28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim.
30 hafta yaşındayım; bu günlerde anneciğim hep sol tarafına yatıyor böylece organlarına kan gidişi ve kan dönüşünün en az şekilde engellenmesini sağlıyormuş. Bu şekilde uyumakta zorlanınca karnının altına veya bacaklarının altına yastık koyuyor. Mide yanması olmaması içinde vücudunun üst kısmını alt kısmına göre hafifçe yukarıda tutuyor. Lanugo tüylerim kaybolmaya başladı, göz kapaklarımı düzenli olarak açıp kapatabiliyorum tabii 1,5 kilo oldum artık. Biliyor musunuz kemik iliğim kan yapabiliyor artık…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?