5,5 kiloyu mu düşünüyosun :1shok:
kızlaaaaar 5,5 kiloyu veririm heralde dediiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biz 15'erden bahsediyoruz bacım huuuuu mafoldumben
kızlar geldim ben. rahim apzı kapalıymış, suyu gayet iyiymiş,, sonra bir de alttan baktı rezil rüsva oldum, hiç müsait değildim.. rahim ağzında yara var dedi, bir de durmadan hiç doğum yapmamıştınız diilmi arzu hanım dedi dedi durdu sinir oldum, ne demek istedi ki bir tuhaflık vardı demekki şeyim de çocuk doğurmuş gibi demek mi istedi ne.. bişey olmadığı için nasıl rahatladım varya... çok zor duygular bunlar.. birde şu dediklerine sinir oldum taktım işte kafaya.. smear aldı test yapılıyo.. bir sonraki randevuyu 4 hafta sonrasına verdi.. izne çıkıcaksan vizite kağıdı da getir dedi.. kısaca sı bebekle ilgili sorun yok çok şükür.. yavrum anne iyiyim dercesine yol boyunca ve ultrason sırasında tepindi durdu..
hayat böyle bir şey... bir yanından alıyor öbür yanını dolduruyor ve sen kendi heyecanlarınla yoluna devam ediyosun
selam fatmacımmm... başlama sen sor biz söyleriz geçmiş çok derin zira kaydirigubbakcemile3
slmm hosgeldin napalim yuvarlanip gidiyoz tombis tombis:CüvCüv: basla okumaya ancak aksami bulur bitirmenkaydirigubbakcemile3
Selam Fatmacim
kızlar geldim ben. rahim apzı kapalıymış, suyu gayet iyiymiş,, sonra bir de alttan baktı rezil rüsva oldum, hiç müsait değildim.. rahim ağzında yara var dedi, bir de durmadan hiç doğum yapmamıştınız diilmi arzu hanım dedi dedi durdu sinir oldum, ne demek istedi ki bir tuhaflık vardı demekki şeyim de çocuk doğurmuş gibi demek mi istedi ne.. bişey olmadığı için nasıl rahatladım varya... çok zor duygular bunlar.. birde şu dediklerine sinir oldum taktım işte kafaya.. smear aldı test yapılıyo.. bir sonraki randevuyu 4 hafta sonrasına verdi.. izne çıkıcaksan vizite kağıdı da getir dedi.. kısaca sı bebekle ilgili sorun yok çok şükür.. yavrum anne iyiyim dercesine yol boyunca ve ultrason sırasında tepindi durdu
hoşgeldin fatmacım
saol cnm bnm siz nasılsınız bklm
Hey allam taktigin seye bak :) İyi sukur bisey olmadigina sevindim icin rahatladi iyi oldu gittigin.
selam arzu çok sevindim bebişinin iyi olmasına
geçmiş olsun arzu çok sevindim cnm bişey çıkmamasına.
Aaa aa öğlenden beri bu kadarcık mı yazdınızz?5dak. okuyuverdim.ben de ev işşi yapıyorum yavaş yavaş ya bitmiyoo.Az sonra yine kalkıcam size bakayım dedim.
ARZU çok geçmiş olsun canım bir şey çıkmamasına sevindimyerimseniben
arzu canim gecmis olsun cok panik oldun bunu hissettim burdan neyse bidaha olmaz boyle korkutacak seyler insallahhh
arzu canım dönünce yaz merak ederiz inşallah birşey yoktur .............kızlar 29+5 haftalık demek kaç aylık demek
merhabalar...ben geldim ama çok yorulmuş bir şekilde benim işim hiç bitmiyo ya belim kopmuş valla.zaten bide dün ayağımı incitmiştim yapmasamda olmuyo ama temizlikcinin yapcağı işler değil yaptıklarım....neyse sizler nasılsınız arzu geçmiş olsun bu arada
Evet oyle :) Ben oylesine giymelik geceligimi filan aldim burdan . Tabi beden bulamiyosun filan ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?