2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar.bugün nasılsnız bakalım.ben gene bir şey sorcam.ağdaya giden var mı ? özel bölgeye yaptıran.ben bekarken gidiyordum da, evlenince bıraktım.şimdi karnım da büyüdü, makine kullanıyordum ama korkuyorum , bir kaş aldırırken canım yanıyor orya cesaret edemiyorum.bir de topikte okudum daha da kokrtum.doktorumu arayıp soramamda utanırım.ne yapsam, öğlen gidecektim ama (

ne okudun canım

bahaaaaaaaaaarr yavyuummmmm öpüyorum ben sizi yaaaaaaaaa !!!

bu arada biz de Beren düşündük bi ara.. karar vermenize sevindim. adı şanı kutlu olsun yavrumun !!! alkisalkisalkis

yaa kasılmalar tehlikeli olabiliyormuş.. azar azar kendin yapmaya çalış bakalım.. çok acırsa bırak..

uzun zamandır yapmayanlara da tavsiye edilmiyor ağda..

ya doğuran varmış, acıya dayanamayıp hastaneye kaldırılan varmış . ne yapsam kızlar bir akıl verin.

Pelinciğim tekrar allah sabırlar versin ve bunu unutturacak acı vermesin güzelim :Saruboceq: sen mina için en iyinin farkındasın hatırlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum yerimseniben iyice dinlen yine dön aramıza kaydirigubbakcemile5

günaydın bernaaa.... Şeniz

günaydııınnn!!!!!!!!!

günaydın bilge.... nasılmış umut balım, anlat anlat..delikafadulden

günaydın herkese ...

günaydın geçmişi okuyup geliyorum

günaydın cümletennnnnn zemuszemus

pşşşt bahar kandırdın mı sen beni bakiiim sengözlerimebaksanab

dünürüm sana özel günaydın canım opuyorumnanaktan

hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz

çayı koyayım mı artık ateşe =))))

bilge hadi beya okuyamadın mı daha? ben 2 gündür okuyamıyorum...

anlat çocuğunu bakayım ne alemdeymiş? damat bey =)))

okudum da bir yandan iş yapıyorum bernaaaanım kaydirigubbakcemile2 nerelerdesin bakem sen kaç gündür lmaz:

gelelim damat beyden haberlere...
efenim kendisi 36 cm ve 1450 gr olmuşlar... bir hafta önden gitmeye devam ediyorlar... kafa çapı 77 mm, bacak kemiği 50 mm olmuş ölçülürken uyuyordu sonra sen misin beni uyandıran diyerek kafa kol yumruk ne varsa girişti anneye terbiyesis yercücesi sırnaşık şey işte şeker yüklemesi yapılcak, kan değerlerime bakılcak, 3d ultrasona girilcek gibi işlemler var önümde... kalsiyum hapına başlayacakmışız kramp olmasın diye mi ne... onun da 1 mi 2 tane mi olacağına kan değerlerime göre karar verecek... artık 15 günde bir kontrol edilmem gerekiyormuş, arabada ön koltukta oturup emniyet kemeri takmama izin vermiyor arkada oturcakmışım kemersiz akannehir başkaaaa....... göbeğinizi koruyun darbe almayın dedi... ev kazaları çok artar kendinizi koruyun kapı eşiklerine, halı kenarlarına, masa kenarlarına dikkat edin dedi... çok kalabalığa girmeyin çarpan eden olur hiç gerek yok dedi... bu kadar galbam akannehir

gunaydınnn..valla ben hıç gıdemedım kuafore utanırım cokk,,,kendı kendımı cart cart yolarım benkaydirigubbakcemile3
dediğin gıbı şimdii goremıyorz falan ama gormeye gerek yok yapıştırır yapıştırır cekerım ben...aama makına kullanıyoduysan olmaz tabı en ıyısı gıt kuafore dunde konuşulmuş topıcte ve cok doğru her an hazır olmalıyız artık

ya kaş aldıramıyorum o kadar acıyor ki anlatamam.

orası daha da acıyacak.mümkün değil kendim alamıyorum zaten, makineyle anca.gideyim mi gitmeyeymi mi ben şimdi.ordan doğuma gitmeyeyim (

bilgecim iyi haberlerine sevindik... diyete ne dedi? olumsuz bişey yazmamışsın gerçi şeker yüklemesi belli edecek =))

15 günde bir neden onu anlamadım? hepimiz için mi geçerli bu, belli bi aydan sonra? ben haftaya van a gidicem. hem 32. hafta olacağımız için hem de hastane araştacağız..

bakalım...

bu arada kaymakamlık milli eğitim arası mekik dokuyup durduk.. bi bok beceremediler.. deli oldum.. neyse..

Basiniz sagolsun Pelincim. Bende annanemi bu tarz topraga vermistim. Adli tip otopsi filan bi kez daha uzuyor insani kaybetmenin yaninda. Mekani cennet olsun. Dun aradim seni kapaliydi telin sonrada rahatsiz etmiyim dedim .

maaşallah minik yavruna bilgeee.. koca adam oldu bizim oğlanlar, artık bu topiğin kılzarına kimse yan gözle bakamaz, bizimkiler varken..kaydirigubbakcemile3 abi oldu bunlar abii

diyet için şeker yüklemesi belli edecek dediğin gibi... yalnız dedi ki şimdiye kadar sizin vücudunuzda olanlardan besleniyordu, artık doğrudan yediklerinizden beslenecek dolayısıyla her gün düzenli etinizi sütünüzü almanız gerekiyor ki iyi besleyebilesiniz... gereksiz kilo aldıracak yağ yapacak şeylerden kaçının ki doğmadan obez yapmayalım bebeği dedi ayrıca

bana daha önce söylemişti doğduğunda yaşayacağı çağa geldiğinde 15te bir görmek isterim ben diye... amniyotik sıvıyı falan kontrol edip allah korusun azalma başlangıcı vs görürse hemen müdahale edebilmek adına düzenli 15te bir kontrol onun dışında da en ufak sıkıntıda muayenehaneye gitmemi istiyor

Ben surekli yaptiriyorum . O yuzden artik 1.5 ayda 2 ayda bir gitsem bile daha cikmamis oluyor . Ilk hamile kaldigimda sormustum ama var mi zarari diye yok hayir temiz yerse sorun yok demisti .Tabi karnin buyuyup bacaklari acamiyo insan ama ne yapalim sıkıyoruz disimizi.

Damadima bak be :) Kocaman olmus. Masallahhh 32.haftadan sonra 15 gunde bir gidicez benimki de oyle demisti. Son ayda haftada bir mis.

maaşallah minik yavruna bilgeee.. koca adam oldu bizim oğlanlar, artık bu topiğin kılzarına kimse yan gözle bakamaz, bizimkiler varken..kaydirigubbakcemile3 abi oldu bunlar abii

:roflol: :roflol: :roflol: cücük abileri :roflol: :roflol: :roflol:
ay arzuuuu şimdi gözümün önüne geliyo 2,5 - 3 yaşında böyle efelene efelene yürüycek bunlaaaaaar sırnaşık şey abi odum ben diycekler falan sırnaşık şey hislendim bak yaaaaaa senağlama

hmmm desene bunları da be yavrum.. yediklerimize dikkat edelimm...

seviyorum uleyn bu siteyi.. farklı 80 dr.a gitmiş gibi oluyoruz baksanıza =)))))

o sıvı konusu hakkaten minik kelebekten sonra benim de canımı sıkıyor ..

yediklerimize dikkat etmek lazım yaaa... offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…