günaydın herkese ...
günaydın kızlar ne gece ne gündüz uyku kalmadı artık hayırlısıyla kalan iki ayda bir geçseydi
gunaydinlar
günaydın geçmişi okuyup geliyorum
günaydın kızlar.bugün nasılsnız bakalım.ben gene bir şey sorcam.ağdaya giden var mı ? özel bölgeye yaptıran.ben bekarken gidiyordum da, evlenince bıraktım.şimdi karnım da büyüdü, makine kullanıyordum ama korkuyorum , bir kaş aldırırken canım yanıyor orya cesaret edemiyorum.bir de topikte okudum daha da kokrtum.doktorumu arayıp soramamda utanırım.ne yapsam, öğlen gidecektim ama(
gunaydın kızlar
çok erken bir saat uyku tutmadı sızı bilgilendireyım dedım
ben sanırım 2 gun yataktan kalkmadan yatarımkızlar arada gelirim inşallah
tekrardan hepinize teşekkur ederim Allah razı olsun destegınız için
merak etmeyın benı kardeşim izinli cenaze nedenıyle buralarda olacak ilgilenır o benle öptm hepinizi
günaydınn herkese...kızlar bu sabah acayıp bı mıgde bulantısı uyandırdı beni resmen,,ılk aylarımda bıle sabah bulantılarım olmuyo bu kadar,,8 den beri beklıyorum gecmesını,,cok şıkur bıras hafıfledı şimdi aama ne iş anlamadım?
günaydın bernaaa.... Şeniz
günaydııınnn!!!!!!!!!
Şeniz :1hug:
günaydın bilge.... nasılmış umut balım, anlat anlat..delikafadulden
günaydın herkese ...
günaydın geçmişi okuyup geliyorum
gunaydinlar
hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz
çayı koyayım mı artık ateşe =))))
bilge hadi beya okuyamadın mı daha? ben 2 gündür okuyamıyorum...
anlat çocuğunu bakayım ne alemdeymiş? damat bey =)))
günaydın kızlar.bugün nasılsnız bakalım.ben gene bir şey sorcam.ağdaya giden var mı ? özel bölgeye yaptıran.ben bekarken gidiyordum da, evlenince bıraktım.şimdi karnım da büyüdü, makine kullanıyordum ama korkuyorum , bir kaş aldırırken canım yanıyor orya cesaret edemiyorum.bir de topikte okudum daha da kokrtum.doktorumu arayıp soramamda utanırım.ne yapsam, öğlen gidecektim ama(
gunaydın kızlar
çok erken bir saat uyku tutmadı sızı bilgilendireyım dedım
çarşamba doktordan gelınce babam ve eşim annanemden 3-4 gundur ses çıkmıyor dıye komşuları aramış ona bakmaya gitmişler annanem 92 yasında ama gayet saglıklı kendı işini kendi gören biriydi ve rahmetlı istemezdı kımseyle kalmayı annem çok zaman yanına aldı oraya gitti kalmaya ama annanem kendı duzenınde yalnız olmaktan daha mutluydu.kapı kıtlıymış balkondan baktıklarında annanemı görmüşler yerde yatarken sanırım kalp krızı geçirmiş sanırım dıyorum çunku eve gelen doktor neden oldugunu anlamamış ve adli tıpa sevk etmiş adli tıpa sevk edıncede eve savcı falan geldi daha sonra otopsiye gitti çok kötu 2 gun geçirdik bana annanemı göstermek istemedıler ben inanmam batıl şeylere ölunun yuzune bakmamamk lazımmış falan hamıleyken eşim ikna ettı düştüğü için kötu yuzu bakma oyle hatırlamada dedı ama uzaktan yerde bile görmek benı çok etkıledı hala gözumun onunden gitmiyor.eşime bana gerçekleri anltmasını yoksa arabayala basıp gelecegımı söyledım o yuzden balkondan gördugunu oldu sanırım dedi o an annemdeydım bebekle ilgili haberleri paylaşmaya annemı aldım evdede kımse yok tabı 2 yaşında yegenden baska annemı hastanye göturdum sakınleştırıcı yaptırdım söyledım olayı tansıyon duşurucu şeker duşurucu ıgneler yapıldı anneme benıde kontrol altında tuttular ben iidim sakındım annem için.annem uyuşunda bostancıya cenaze evıne göturdum annemı araba çalışmadı yolda vurdurttup ittirerek zor çalıştırttım arabayı sagolsun benı hamıle görenler yardım ettı.eve vardıgımızda herkes toplandıgı için ablamişten yetıştı kardeşim ankaradan geldi ben yegenı ve annemı teslım ettım rahatladım biraz.bu koşoşuturmacada gördum mesajlarınızı Allah razı olsun hepinizden inanaın cevap vermek istedım ama elım gitmedı yazamadım halım yoktu anlıyorsunuzdur zaten bu anlattıklarımdan sonra durumu ama destegınız için teşekkur ederım.dun gece kuranı okundu annanemın evınde daha sonra evımıze geldım ama sanırım acayip üşütmüşüm bogaz acısından halsizlikten duramıyorum sureklı ıstıfra edıyorum inanmıyacaksınız ama minam kuçuk kızım
bana çok destek oldu ara ara iyiyim diye tekmeledı benı baktı aglamaya baslıyorum yıne hareketlenıp susturdu benı yogun ve streslı geçen gunu ve torunluk vazıfemızı tamaladık sanırım
ölum kabul edılebilmesi gerek birşey malasef zor ama artık dularımızla annanmi rahatlatmaya çalışacagız
ben sanırım 2 gun yataktan kalkmadan yatarımkızlar arada gelirim inşallah
tekrardan hepinize teşekkur ederim Allah razı olsun destegınız için
merak etmeyın benı kardeşim izinli cenaze nedenıyle buralarda olacak ilgilenır o benle öptm hepinizi
Pelinciğim tekrar allah sabırlar versin ve bunu unutturacak acı vermesin güzelim :Saruboceq: sen mina için en iyinin farkındasın hatırlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum yerimseniben iyice dinlen yine dön aramıza kaydirigubbakcemile5
günaydın cümletennnnnn zemuszemus
pşşşt bahar kandırdın mı sen beni bakiiim sengözlerimebaksanab
dünürüm sana özel günaydın canım opuyorumnanaktan
okudum da bir yandan iş yapıyorum bernaaaanım kaydirigubbakcemile2 nerelerdesin bakem sen kaç gündürlmaz:
gelelim damat beyden haberlere...
efenim kendisi 36 cm ve 1450 gr olmuşlar... bir hafta önden gitmeye devam ediyorlar... kafa çapı 77 mm, bacak kemiği 50 mm olmuşölçülürken uyuyordu sonra sen misin beni uyandıran diyerek kafa kol yumruk ne varsa girişti anneye terbiyesis yercücesi sırnaşık şey işte şeker yüklemesi yapılcak, kan değerlerime bakılcak, 3d ultrasona girilcek gibi işlemler var önümde... kalsiyum hapına başlayacakmışız kramp olmasın diye mi ne... onun da 1 mi 2 tane mi olacağına kan değerlerime göre karar verecek... artık 15 günde bir kontrol edilmem gerekiyormuş, arabada ön koltukta oturup emniyet kemeri takmama izin vermiyor arkada oturcakmışım kemersiz akannehir başkaaaa....... göbeğinizi koruyun darbe almayın dedi... ev kazaları çok artar kendinizi koruyun kapı eşiklerine, halı kenarlarına, masa kenarlarına dikkat edin dedi... çok kalabalığa girmeyin çarpan eden olur hiç gerek yok dedi... bu kadar galbam akannehir
bahaaaaaaaaaarr yavyuummmmm öpüyorum ben sizi yaaaaaaaaa !!!
bu arada biz de Beren düşündük bi ara.. karar vermenize sevindim. adı şanı kutlu olsun yavrumun !!! alkisalkisalkis
bilgecim iyi haberlerine sevindik... diyete ne dedi? olumsuz bişey yazmamışsın gerçi şeker yüklemesi belli edecek =))
15 günde bir neden onu anlamadım? hepimiz için mi geçerli bu, belli bi aydan sonra? ben haftaya van a gidicem. hem 32. hafta olacağımız için hem de hastane araştacağız..
bakalım...
bu arada kaymakamlık milli eğitim arası mekik dokuyup durduk.. bi bok beceremediler.. deli oldum.. neyse..
gelelim damat beyden haberlere...
efenim kendisi 36 cm ve 1450 gr olmuşlar... bir hafta önden gitmeye devam ediyorlar... kafa çapı 77 mm, bacak kemiği 50 mm olmuşölçülürken uyuyordu sonra sen misin beni uyandıran diyerek kafa kol yumruk ne varsa girişti anneye terbiyesis yercücesi sırnaşık şey işte şeker yüklemesi yapılcak, kan değerlerime bakılcak, 3d ultrasona girilcek gibi işlemler var önümde... kalsiyum hapına başlayacakmışız kramp olmasın diye mi ne... onun da 1 mi 2 tane mi olacağına kan değerlerime göre karar verecek... artık 15 günde bir kontrol edilmem gerekiyormuş, arabada ön koltukta oturup emniyet kemeri takmama izin vermiyor arkada oturcakmışım kemersiz akannehir başkaaaa....... göbeğinizi koruyun darbe almayın dedi... ev kazaları çok artar kendinizi koruyun kapı eşiklerine, halı kenarlarına, masa kenarlarına dikkat edin dedi... çok kalabalığa girmeyin çarpan eden olur hiç gerek yok dedi... bu kadar galbam akannehir
maaşallah minik yavruna bilgeee..koca adam oldu bizim oğlanlar, artık bu topiğin kılzarına kimse yan gözle bakamaz, bizimkiler varken..kaydirigubbakcemile3 abi oldu bunlar abii
diyet için şeker yüklemesi belli edecek dediğin gibi... yalnız dedi ki şimdiye kadar sizin vücudunuzda olanlardan besleniyordu, artık doğrudan yediklerinizden beslenecek dolayısıyla her gün düzenli etinizi sütünüzü almanız gerekiyor ki iyi besleyebilesiniz... gereksiz kilo aldıracak yağ yapacak şeylerden kaçının ki doğmadan obez yapmayalım bebeği dedi ayrıca
bana daha önce söylemişti doğduğunda yaşayacağı çağa geldiğinde 15te bir görmek isterim ben diye... amniyotik sıvıyı falan kontrol edip allah korusun azalma başlangıcı vs görürse hemen müdahale edebilmek adına düzenli 15te bir kontrol onun dışında da en ufak sıkıntıda muayenehaneye gitmemi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?