diyet için şeker yüklemesi belli edecek dediğin gibi... yalnız dedi ki şimdiye kadar sizin vücudunuzda olanlardan besleniyordu, artık doğrudan yediklerinizden beslenecek dolayısıyla her gün düzenli etinizi sütünüzü almanız gerekiyor ki iyi besleyebilesiniz... gereksiz kilo aldıracak yağ yapacak şeylerden kaçının ki doğmadan obez yapmayalım bebeği dedi ayrıca
bana daha önce söylemişti doğduğunda yaşayacağı çağa geldiğinde 15te bir görmek isterim ben diye... amniyotik sıvıyı falan kontrol edip allah korusun azalma başlangıcı vs görürse hemen müdahale edebilmek adına düzenli 15te bir kontrol onun dışında da en ufak sıkıntıda muayenehaneye gitmemi istiyor
hmmm desene bunları da be yavrum.. yediklerimize dikkat edelimm...
seviyorum uleyn bu siteyi.. farklı 80 dr.a gitmiş gibi oluyoruz baksanıza =)))))
o sıvı konusu hakkaten minik kelebekten sonra benim de canımı sıkıyor ..
yediklerimize dikkat etmek lazım yaaa... offffff
ya doğuran varmış, acıya dayanamayıp hastaneye kaldırılan varmış . ne yapsam kızlar bir akıl verin.
:roflol: :roflol: :roflol: cücük abileri :roflol: :roflol: :roflol:
ay arzuuuu şimdi gözümün önüne geliyo 2,5 - 3 yaşında böyle efelene efelene yürüycek bunlaaaaaar sırnaşık şey abi odum ben diycekler falan sırnaşık şey hislendim bak yaaaaaa senağlama
ben gitmiycem kızlar karar verdim.epilasyona devam etcem.kaş bile aldırırken acıyor artık ,hamile kaldığımdan beri.şimdi 7. ay , epilasyondan dönmüş olcam ağdaya.cesaret edemiyorum valla.artık kendim devam edicem, epilasyona.ne yapayım artık.
Damadima bak be :) Kocaman olmus. Masallahhh32.haftadan sonra 15 gunde bir gidicez benimki de oyle demisti. Son ayda haftada bir mis.
bilgecim kandırmadım da erken bitti işim opuyorumnanaktan
hem ne güzel sabah sabah sesimizi duuyduk fenamı oldu?
hmmm desene bunları da be yavrum.. yediklerimize dikkat edelimm...
seviyorum uleyn bu siteyi.. farklı 80 dr.a gitmiş gibi oluyoruz baksanıza =)))))
o sıvı konusu hakkaten minik kelebekten sonra benim de canımı sıkıyor ..
yediklerimize dikkat etmek lazım yaaa... offffff
canım daha önce şeker yüklemesi yapılmadımı kaçıncı haftadasın
hahaha ilk abimizi de unutmayın haa!!! adını koymuşlar mı? kelebeğin bebeği?
ben kahvaltı hazırlayayım da... öpüyorum hepinizi... arada uğrarım yine.. hatta pc yi mutfağa götüreyim loo =)))
hahahahahahaa
hahaha ilk abimizi de unutmayın haa!!! adını koymuşlar mı? kelebeğin bebeği?
ben kahvaltı hazırlayayım da... öpüyorum hepinizi... arada uğrarım yine.. hatta pc yi mutfağa götüreyim loo =)))
hahahahahahaa
ben hamile kalmadan önce emla die bir krem var belki biliyorsunuzdur. uyuşturucu bir krem. onunla ağda yaptırıyordum hiç acımıyordu. gebelikte arkadaşlarım yaptırdı bu aralar ben ara verdim ama tekrar kremle başlıcam. isterseniz dr a sorun.
bunu buldum bu arada
Ben sordum şimdi doktorumonline sitesine aşağıdaki cevap geldi
Gebelikte emla krem kullanımı
Başlık: Gebelikte emla krem kullanımı Gönderilme zamanı: 16.07.2009 1912
Soru: 3 aylık hamileyim.Epilasyon sırasında acı çekmemek için emla krem ile uyuşturup öyle epilasyon yapan arkadaşlar var. Gebelikte bu kremin bikini bölgesinde kullanımı sakıncalı mıdır? Ayrıca gebelik dışında da sürekli bikini bölgesinde kullanımda cinsel ilişki sırasında hissizliğe neden olur mu?
Cevaplar :
Op. Dr. Hüseyin ŞAHİN
lokan anestezik maddelerin gebelikte bilinen bir sakıncası yoktur, iyi günler
Cevap Zamanı : 16.07.2009 20:04:28
Ben emlayi kullaniyordum super oluyordu . Doktora sordum . Gorunen etkisi yok ama kullanmamani tavsiye ederim dedi. Kurt dustu tabi icime o yuzden kullanmadim bende. Ama gebelik bitince yine doncem ona .
doğrudur cnm. doğuranların çocuklarında şimdilik bir sorun yok :)) hepsi tüysüz doğdu lülülülülülü
son belki doğuma giderken yaptırırm ama mucize krem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?