2009 Aralık Anneleri

günaydın güzel anneler ve ballı bebişlerrr...
bız oglusumla sımdık dus alıcazz
kahwaltı edıcezzz sonra gezmelere gıdıcez..
cabucak ve hayırlısıyla gecsın dolsun zamnlarımızzz
bebıslerımıze kavusalımmm
optum herkesı kızlarrralkisalkisalkis

doktorum banada sölemişti. dikkat etmeliyiz.
Allah' a emanet yavrularımız.

sakınılan göze çöp batar arkadaşım sen paşa paşa epilasyon aleti veya jiletle hallet işini doğumdan sonra yine dönersin ağdaya... yok mu kız kardeşin annen falan hani aletle veya jiletle sana yardımcı olabilecek birileri???

ayrıca yanlış bilmiyorsam doğumdan hemen bir gün önce temizlik yapılmadığı takdirde ne olursa olsun doğum hemşiresi jiletle aşağı bölgeyi yeniden temizleyecek... boşa kasılıyorsunuz yani kaydirigubbakcemile3

evet canım ben de idrar yolu enfeksiyonu oldu geçen gün krem kullandım.orası kaygan olduğu için bebek erken gelebilirmiş,tehlikeliymiş yani.soğukalarda geliyor aman dikkat kızlar koruyalım kendimizi.

valla ben çok sıcağa alışsın istemiyorum. sıkı sıkı sarmak istemiyorum ama tam da kış olacak nasıl olcak bilmiyorum. bir de bu sene çok kışş olacak diyorlar. ben korkmuyor değilim. hasta etmeyiz inş

hadi cnmm gerçkten mi bilge

bio , belki acaypinize gidecek ama ben annemden utanırım, eşimden utanmam. eşim yardım eder. o sağolsun valla hiç erinmez, gocunmaz. öyle yapıcak artık ne yapalım.az önce aradı sakın gitme ozaman dedi, ben yaparım dedi :))

evet hemşireler zaten temizliyormuş bunu ben de duydum.ben de hiç kasmıycam , doğumdan sonra artık :)

Son düzenleme:

evet hemşireler zaten temizliyormuş bunu ben de duydum.ben de hiç kasmıycam , doğumdan sonra artık :)

işte budur kaydirigubbakcemile5 zaten her zamankinden daha riskli bizim için dışarıda yaptırmak... normalde almayacağın mikrobu şimdi alman çok olası... daha da önemlisi canın yanıp kasılma ve doğumu tetikleme riski var... çalışsın kocalaaaaar şakkıdı

tabi yaa kapı gibi kocalarımız varrr :dance:

e tabii güzelim bu göbeği şişirip alt tarafla bağlantıyı kesen dikenine katlanır :roflol:

bkaban ben baktım şimdi hayırlısı olsun canım.çok değişik ama oda. bence de yatarlar kurma :)) çok güzel.güle güle kullansın yavrun.

güle güle kullansın cnm. sağlıkla yatsın yatağında inş.

canım valla sormak zorundaydım.neden böyle tepki verdin ki şimdi.

bilge alemsin valla :roflol::roflol::roflol:

:1shok: bebeğin :uhm: odasında:uhm: yatmak:uhm: istiycek :uhm:
hadi canım kimse o kadar densiz olamaz dünürrrrrr :1no2:

:1shok: bebeğin :uhm: odasında:uhm: yatmak:uhm: istiycek :uhm:
hadi canım kimse o kadar densiz olamaz dünürrrrrr :1no2:

kafam allak bullak oldu sağlıkla kullansın bile diyemedim ha :1no2:
eylülüm hepsini sağlıkla kullansın annesi sen de koltuğunu güzel günlerde kullan... ayaklar için pufu yok mu koltuğun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…