2009 Aralık Anneleri

:1shok: bebeğin :uhm: odasında:uhm: yatmak:uhm: istiycek :uhm:
hadi canım kimse o kadar densiz olamaz dünürrrrrr :1no2:

Bence cikar dunur gormedigim ama mutlaka dogumda ziyarete gelen akrabalardan . Cocugu uyur filan ne bilim aman orda yatak var filan moduna girer insanlar. Ne bilim yorulan biri uzanayim iki dakika der . Bi daha sayemde hic kalkamaz simdi gerilmenin geregi yok.

sırnaşık şey bence de... öyle bir şey olursa yüce rabbimin inayetiyle uykusunda tepesine gardrob düşebilüüüüüüüüü :jeyyar:

Var dunurcum ayak uzatma yeri.

heh dünürüm rahat etsin kaydirigubbakcemile5 bizim baba koltuğumuz var onu ana koltuğu yapcam ben şakkıdı

kafam allak bullak oldu sağlıkla kullansın bile diyemedim ha :1no2:
eylülüm hepsini sağlıkla kullansın annesi sen de koltuğunu güzel günlerde kullan... ayaklar için pufu yok mu koltuğun?

Dunur bu arada alttaki yatagi gordun demi aldin mi mesaji

meral cadısı izinliymiş bugün. dün girip haber verememiş. 12:20 de randevusu varmış. hepinize slm söledi. dr dan çıkınca haber vericek ben yazarım size

Takdiri ilahiyat iste dunur hic istemem ama iste omur bu kadarmis yazik..

burcu güle güle kullansın yavrun inşallah.. Ama bebek odası değil bu, neden böyle tercih ettin,

tüy olayına cevap vereyim..dogum hanelerde perine bakımı yapılır..ama benım genel gözlemim gelen anneler duş aldıklarından temiz geliyordu..cok uzunsa eger ozaman perıne bakımı verılıyor...

burcu güle güle kullansın yavrun inşallah.. Ama bebek odası değil bu, neden böyle tercih ettin,

Ben cok fazla sevmiyorum barbili sindili filan takimlari. Daha sade hosuma gidiyor benim. O yuzden boyle aldim . Perdesini halisini filan bebekli alip tamamlamayi dusunuyorum.

lalsu cevabın için sağol.ben de vazgeçtim zaten yaptırmıycam, devam edicem bildiğim yoldan.

meral cadısı izinliymiş bugün. dün girip haber verememiş. 12:20 de randevusu varmış. hepinize slm söledi. dr dan çıkınca haber vericek ben yazarım size

vay cadı vaaaaaaaay :umursamaz: ben de düşünüyodum nerede bu diye lmaz:
dün de melike yoktu bugün hayır haberlerle gelir inşallah :Saruboceq:

Takdiri ilahiyat iste dunur hic istemem ama iste omur bu kadarmis yazik..

öyle yapacak bi şey yok dünür :jeyyar: tek endişem lohusa şerbetiyle irmik helvası iyi gitmez yanarım ona yanarım yane :jeyyar:

tüy olayına cevap vereyim..dogum hanelerde perine bakımı yapılır..ama benım genel gözlemim gelen anneler duş aldıklarından temiz geliyordu..cok uzunsa eger ozaman perıne bakımı verılıyor...

ben de düşünüyordum nevin gelse de ona sorsak diye iyi insan düşüncenin üstüne gelirmiş kaydirigubbakcemile5

aaaaaaa ben yıne kaynamısım aray yaaa:gitme:

sen evde yalnız değil misin? benim doktor evde tek başımayken banyo yapmama izin vermiyor :1no2:

pazartesi bizim oda gelincede artık hiç çıkasım gelmez odadan.doğursakta rahatlasak artık :))

bahaaaaaar sen sabıkalısın zaten doğursak falan deme kırmıyım kafanı lmaz:

Anlasilmasin diye oyle yaptim dunur . Mesaj icinde mesaj

yani saklama bölmesi olabilir :1shok: ki o zaman soğutucu taktırmak gerekir fisfisfis ya da bizimkinin modülü olabilir ki o durumda kocan olan dünürüm o modülle benim oğlanı uzayın hangi katmanına gönderir onu da bilemedim şimdi :1no2: benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…