2009 Aralık Anneleri

2.bebek haaa?allahımmm bana halen cok uzak gelıyor doguracagım gun!cok heyecanlanıyorum....2.bebegımız kac kıloymus?ben baktım ama goremedım.bılen varsa yazsın lutfen?

yok canım annesi kaç kilo olduğunu yazmamış yazsa arkadaş eklerdi listeye bakıyorum artık herkes sabırszılanmaya başlamış valla delikafadulden

valla cnm ben hamileliğimden öncede bu doktora gidyodum memnundum ama bi kaç kişi kafamı karıştırdı benim doktorum kan hapı vermedi bana hereste çok solgun gözüküyosun vermesi lazım 5.aydaan sonra dedi kafm karıştı ve dediin ggibi bütün doktorlar böle sanırım sen sormadan pek konuşmuyo

bana doktorum demiştiki kanın normal olsa da kan hapı içmen gerekir çünkü doğumda ister istemez kan kaybediceksin demişti ama dediğin gibi canım çoğu doktor sen sormadan bişey de demiyo pek

bana doktorum demiştiki kanın normal olsa da kan hapı içmen gerekir çünkü doğumda ister istemez kan kaybediceksin demişti ama dediğin gibi canım çoğu doktor sen sormadan bişey de demiyo pek

sen nezmn başlamıştın cnm kan ilacına bende çarşamba kntrole gidicem bakalım vercekmi vermezse sorucam artık hiç doktor deiştirmek istemiyorum ama eğer bu gittimdede kafamda soru kalırsa deiştiricem mecbur ama doğumuda orda yapmak istediim için deiştirmekte istemiyorum adam işinde çok iiymiş çünkü

anlıyorum canım doğum yaklaştığı için doktor değiştirmek şu an pek mantıklı gelmiyor bana da evet 4.aydan beri kullanıyorum ben ilk önce hap olanını içtim şimdi şurubunu içiyorum

anlıyorum canım doğum yaklaştığı için doktor değiştirmek şu an pek mantıklı gelmiyor bana da evet 4.aydan beri kullanıyorum ben ilk önce hap olanını içtim şimdi şurubunu içiyorum

neyse cnm inş bu gittiğimde vverir inş bakalım ne dicek ben sölersem nese cnm çok saol verdiin cvplar için...

ben çarşamba gidicem cnm sen ne zamn gidiceksin cnm en son ne zamn gittin bebğin kaç kiloydu cnm...

ben en son 23 Eylül de gittim bayramdan hemen sonra yani bebeğim 1114 kg dı biraz kilosu düşük ama korkacak bişey yok demişti doktordan gelince yazarsın canım detaylarını birde senin bebiş kız mı erkek mi isim ne düşünüyosunuz ?:ecrin_bebek:

of bende bu siteyi daha kullanmayı tam anlamıyla öğrenemedim ben en son geçen ayın 5inde gitmişti normalde çoktan gitmem gerekiyodu bi gidemedim ilk defa bu kadar geciktirdim ama çarşamba gidicem inş

benimde damla ismi beğendiğim isimler arasında eşimde melis ismini beğeniyo bizimde melis olcak galiba

of bende bu siteyi daha kullanmayı tam anlamıyla öğrenemedim ben en son geçen ayın 5inde gitmişti normalde çoktan gitmem gerekiyodu bi gidemedim ilk defa bu kadar geciktirdim ama çarşamba gidicem inş

inş bebeğin sağlıklı ve herşey normaldir canım

inş bebeğin sağlıklı ve herşey normaldir canım

inş cnm seninde herşey yolundadır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş benim eşimde bi ara melis ismini düşünmüştü benimde kulağıma hoş geldi ama şimdi deiştirdik eşim yağmur ben damla diyorum bakalımm hangisi olucak hayırlısı sağlıkla gelsin bebişlerimizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

aminnn önemli olan o zaten

bizden başka konuşan yok topicte sanırım nese hafta içi çok dolu oluyo bugünde biz konuşalım bakalım

iyi akşamlar arkadaşlar,

bebişimiz 4 günlük oldu, nasipse ismi Zeynep Duru olacak. 1 ekim gecesi normal doğumla oldu, 940 gr doğdu. dualarınızı bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…