2.bebek haaa?allahımmm bana halen cok uzak gelıyor doguracagım gun!cok heyecanlanıyorum....2.bebegımız kac kıloymus?ben baktım ama goremedım.bılen varsa yazsın lutfen?
canım ben kan şurubu kullanıyorum baya bi kansızlık çıktı bende çünkü bebeğin gelişimine bakıyor normal olup olmadığını söylüyor aklımda bişey varsa ben onu soruyorum cevaplıyor öle işte sen memnun değilsin sanırım pek doktorundan
valla cnm ben hamileliğimden öncede bu doktora gidyodum memnundum ama bi kaç kişi kafamı karıştırdı benim doktorum kan hapı vermedi bana hereste çok solgun gözüküyosun vermesi lazım 5.aydaan sonra dedi kafm karıştı ve dediin ggibi bütün doktorlar böle sanırım sen sormadan pek konuşmuyo
bana doktorum demiştiki kanın normal olsa da kan hapı içmen gerekir çünkü doğumda ister istemez kan kaybediceksin demişti ama dediğin gibi canım çoğu doktor sen sormadan bişey de demiyo pek
kızlar kan hapı derken demir hapını mı kastedıyorsunuz?ben ferrum fort kullanıyorum.o mu?
sen nezmn başlamıştın cnm kan ilacına bende çarşamba kntrole gidicem bakalım vercekmi vermezse sorucam artık hiç doktor deiştirmek istemiyorum ama eğer bu gittimdede kafamda soru kalırsa deiştiricem mecbur ama doğumuda orda yapmak istediim için deiştirmekte istemiyorum adam işinde çok iiymiş çünkü
kızlar kan hapı derken demir hapını mı kastedıyorsunuz?ben ferrum fort kullanıyorum.o mu?
anlıyorum canım doğum yaklaştığı için doktor değiştirmek şu an pek mantıklı gelmiyor bana da evet 4.aydan beri kullanıyorum ben ilk önce hap olanını içtim şimdi şurubunu içiyorum
neyse cnm inş bu gittiğimde vverir inş bakalım ne dicek ben sölersem nese cnm çok saol verdiin cvplar için...
ne demek canım ya konuşuyoruz ne güzel sen ne zman gitceksin doktora?
ben çarşamba gidicem cnm sen ne zamn gidiceksin cnm en son ne zamn gittin bebğin kaç kiloydu cnm...
ben en son 23 Eylül de gittim bayramdan hemen sonra yani bebeğim 1114 kg dı biraz kilosu düşük ama korkacak bişey yok demişti doktordan gelince yazarsın canım detaylarını birde senin bebiş kız mı erkek mi isim ne düşünüyosunuz ?:ecrin_bebek:[/QU benim bebişim kız cnm ismine hala karar veremedik ama damla yağmur bu isimlerde gidip geliyorum şimdilik bakalım doğana kadar karar veririz inş birine
of bende bu siteyi daha kullanmayı tam anlamıyla öğrenemedim ben en son geçen ayın 5inde gitmişti normalde çoktan gitmem gerekiyodu bi gidemedim ilk defa bu kadar geciktirdim ama çarşamba gidicem inş
inş bebeğin sağlıklı ve herşey normaldir canım
inş cnm seninde herşey yolundadır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş benim eşimde bi ara melis ismini düşünmüştü benimde kulağıma hoş geldi ama şimdi deiştirdik eşim yağmur ben damla diyorum bakalımm hangisi olucak hayırlısı sağlıkla gelsin bebişlerimizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?