merhabaaa herkeseeeee
ayyyy çok sevindim canımopuyorumnanaktan allah analı babalı büyütsün inşallah merak etme çıkar küvezden annesi ama resmini çekip buraya eklede bizde görelim minik kızını olurmu?zemuszemus
bende bugün bebeğime ilk zamanlar için pamuk sonrası içinde bez aldım hafta içide beşiği gelecek oğlumun 15 gün içinde hemen hemen herşeyini tastamam hazır etmeyi düşünüyorum hastane çantasını da hazırlarım
kızlar ben çok heyecanlanmaya başladım yaaaa az kaldı dimi?delikafadulden
nehirciğim ben kendimce bir tarih belirlemiştim 34 haftalık olunca herşeyi hazır olacak diye haftaya 34 oluyorum ben aslında listeye göre aralık görünüyor ama sonra doktor son adet tarihini bilmediğimiz için tahmini belirlediği SATı değiştirdi bebeğin gelişimine bakarak biz kasım 15inden sonra bekliyoruz bebeğimizi yani şu anda 32-33haftalık falan oldu oğluşumBen de çok heyecanlanıyorum.her şeyini yıkayayım çantasını hazırlıyayım diyorum bir yandan,bir yandan da erken mi acaba ben onları çıkarır kaçkez daha bakarım yeniden kirlenir diyorum karar veremedim.Sürekli oğluma bir şeyler almak istiyorum.Bugün tüm aldığım kıyafetleri çıkardım baktım sanırım biraz abartmışımmkafamçokkarıştı
Ben de bugün alt açmayla banyo termometresi ve tırnak makası aldım oğluma.Geçen gün de 2paket bez ve ıslak mendil aldıkopuyorumnanaktan Güle güle kullansınlar inş.:Saruboceq:
ii geceler..
hatırlayanlar olucaktır perşembe ağrı ile doktora gitmiştim. işte o gece doğum yaptım. 27+3 haftada kızım doğdu. normal doğum. şu an küvezde. solunum sıkıntısı dışında bir sorun yok gibi. lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden..
inş en kısa sürede kucakalrsın cnm dualarımız sizinle allah yardımcınıoz olsunii geceler..
hatırlayanlar olucaktır perşembe ağrı ile doktora gitmiştim. işte o gece doğum yaptım. 27+3 haftada kızım doğdu. normal doğum. şu an küvezde. solunum sıkıntısı dışında bir sorun yok gibi. lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden..
diyetle düşüyormuş cnm biraz yedikleirne dikkat edersen eminim kısa sürede yoluna girecektirBu durumda ne denir bilmiyorum ama.Ben gözün aydın demek istiyorum öylke ya da böyle gelmiş bebeğin. İnşallah o solunum sıkıntısını da aşacaktır eminim. Bir süre küvözde kalacak tabi.. Allah analı babalı sağlkla büyütsün.
Dualarımız minik kız:Saruboceq:nla :)
Ben perşembe günü şeker yüklemesi yaptım 100 lük yapğıldı ve 230 çıktı. Yüksek dedi doktor dieyt önerdi. Dün ve bugün de şekerimi ölçtüm tok karınla 105 çıktı. Arada çok fark var.. Siz de de bu kadar fark oldu mu..
cnm maşşalh kuzuna 2 klo olmş :1hug:sagol canımcımm
30. haftaya gırdık
anaaaaammmm bir kızımız bir oğlumuz oldu bile... canıımmm Allah yardımcınız olsun.. moralini yüksek tut bebeğinin sana ihtiyacı var... ayy heyecanlandımm bennn..a.s.ii geceler..
benim 124 mü ne çıktı 1 saat sonrası. ama yüksekmiş cnm. diyetine uy olur mu...Bu durumda ne denir bilmiyorum ama.Ben gözün aydın demek istiyorum öylke ya da böyle gelmiş bebeğin. İnşallah o solunum sıkıntısını da aşacaktır eminim. Bir süre küvözde kalacak tabi.. Allah analı babalı sağlkla büyütsün.
Dualarımız minik kız:Saruboceq:nla :)
Ben perşembe günü şeker yüklemesi yaptım 100 lük yapğıldı ve 230 çıktı. Yüksek dedi doktor dieyt önerdi. Dün ve bugün de şekerimi ölçtüm tok karınla 105 çıktı. Arada çok fark var.. Siz de de bu kadar fark oldu mu..
sana da merhabaa... hakkaten az kaldı... ben de çanta ahzırlayacağım artık.. herşeyi hazır hurçlarda.. battaniye alt açmalarını şifonyere yerleştirdim.. sepetine kozmetikleri banyo gereçlerini vs. koydum... yatakodamda duruyor.. beşik de kuruldu.. onu da temizlemem lazım.. ayyy çok güzel oldu ama odamıza bi neşe geldi yaa =) sabah bi kalkıyorum iilk onun eşyalarını görüyorummmzemuszemusmerhabaaa herkeseeeee
ayyyy çok sevindim canımopuyorumnanaktan allah analı babalı büyütsün inşallah merak etme çıkar küvezden annesi ama resmini çekip buraya eklede bizde görelim minik kızını olurmu?zemuszemus
bende bugün bebeğime ilk zamanlar için pamuk sonrası içinde bez aldım hafta içide beşiği gelecek oğlumun 15 gün içinde hemen hemen herşeyini tastamam hazır etmeyi düşünüyorum hastane çantasını da hazırlarım
kızlar ben çok heyecanlanmaya başladım yaaaa az kaldı dimi?delikafadulden
uykudayken kesedceğiz.. zaten 2 haftadan sonra falan kesilir anca.. hemen uzayacak hali yok ya =))) o sırada da eldiven kulllanacak.. aldın di mi bi iki çift?nehirciğim ben kendimce bir tarih belirlemiştim 34 haftalık olunca herşeyi hazır olacak diye haftaya 34 oluyorum ben aslında listeye göre aralık görünüyor ama sonra doktor son adet tarihini bilmediğimiz için tahmini belirlediği SATı değiştirdi bebeğin gelişimine bakarak biz kasım 15inden sonra bekliyoruz bebeğimizi yani şu anda 32-33haftalık falan oldu oğluşum
aldıkların hayırlı olsun o minik ellerin minnacık tırnaklarını nasıl keseceğiz yaaaa :)
maşaalllaaaahhm =)) Allah size bağışlasın yavrunuzusaglıkla alın bebşlerinizi kuçaklarınıza geçen sene biz bekliyorduk şimdi oğlum 10 aylık
canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm AZ KALDI HAAkızlar dün sabahtan akşama kadar gezidk kocişimle bugünde yolculuk vr nasipse 12 de uçak hepinizi çok öpüyorum çok sık gelemem artık ama uğrarım yinede aksatmam sizleri
prens ve prenseslerimize ii bakın melekler a.s.
ii geceler..
Biberon Avent marka olanı daha iyi oluyor diye duydum ama tam bilmiyorum ben de henüz almadım biberon.
Sağlıkla güzel günlerde kullansın bebişin aldıklarını canımopuyorumnanaktan
Ben de karpuz dilimli patiği gördüm sitede onu örmeye çalışacağım bakalım olacak mı basit görünüyor ama:hulya: Patik olsun öreyim oğluma
ben daha bisey alamadim ne odasi ne gerekli malzemeleri sadece bikac zibin bikac tulum falan var baska bisey yok amann napim esimide sikistirmak istemiyorum hayirlisi...o patik cok sirin bende isleyecem ama önce elimde baska bi örgu var o bitsinde kolaya benziyo o patik kolay gelsin arkadasim:hulya:
bende artık alayım bebeımın esalarını
kaynanamdan bana fayda yok
kadın cıktı koyune gıttı bı bucuk aydır keyıf yapıyo
torun sewdırmıycen boyle tıplere
ben ımde kasım 26 dedı doktorum sezeryan ıcın
allah kısmet ederse
bayrama denk gelıyo
dr bebegımı alıp gıdecek bayramına
offff
zaman gecsına rtık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?