2009 Aralık Anneleri

Ben de çok heyecanlanıyorum.her şeyini yıkayayım çantasını hazırlıyayım diyorum bir yandan,bir yandan da erken mi acaba ben onları çıkarır kaçkez daha bakarım yeniden kirlenir diyorum karar veremedim.Sürekli oğluma bir şeyler almak istiyorum.Bugün tüm aldığım kıyafetleri çıkardım baktım sanırım biraz abartmışımmkafamçokkarıştı
Ben de bugün alt açmayla banyo termometresi ve tırnak makası aldım oğluma.Geçen gün de 2paket bez ve ıslak mendil aldıkopuyorumnanaktan Güle güle kullansınlar inş.:Saruboceq:

nehirciğim ben kendimce bir tarih belirlemiştim 34 haftalık olunca herşeyi hazır olacak diye haftaya 34 oluyorum ben aslında listeye göre aralık görünüyor ama sonra doktor son adet tarihini bilmediğimiz için tahmini belirlediği SATı değiştirdi bebeğin gelişimine bakarak biz kasım 15inden sonra bekliyoruz bebeğimizi yani şu anda 32-33haftalık falan oldu oğluşum
aldıkların hayırlı olsun o minik ellerin minnacık tırnaklarını nasıl keseceğiz yaaaa :)

canim hayirli olsun bebisin saglikli sihhatli kucagina alirsin insalllah sikintisida gecer dualarimiz bebisin icin:Saruboceq:

saglıkla alın bebşlerinizi kuçaklarınıza geçen sene biz bekliyorduk şimdi oğlum 10 aylık

inş en kısa sürede kucakalrsın cnm dualarımız sizinle allah yardımcınıoz olsun
diyetle düşüyormuş cnm biraz yedikleirne dikkat edersen eminim kısa sürede yoluna girecektir
sagol canımcımm
30. haftaya gırdık
cnm maşşalh kuzuna 2 klo olmş :1hug:

kızlar dün sabahtan akşama kadar gezidk kocişimle bugünde yolculuk vr nasipse 12 de uçak hepinizi çok öpüyorum çok sık gelemem artık ama uğrarım yinede aksatmam sizleri
prens ve prenseslerimize ii bakın melekler a.s.

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum aramızda anne olanlar olmuş allah ssağlıkla bebeklerini büyütmeyi nasip etsin bizim bebişlerimizide hayırlısıyla kucağımıza almayı inş...

MUTLU YILLLAR BİLGEEEEEEEEEEE

MUTLUU YILLAAAAAAAAAAR BİLGEEE

MUTLU YILLAAARRR

MUTLU YILLAAAAAARR

MUTLU YILLLAAAAR BİLGEEEEEEEEEEEEEEEEE

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

MUTLU YILLLAR BİLGEEEEEEEEEEE

MUTLUU YILLAAAAAAAAAAR BİLGEEE

MUTLU YILLAAARRR

MUTLU YILLAAAAAARR

MUTLU YILLLAAAAR BİLGEEEEEEEEEEEEEEEEE

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

anaaaaammmm bir kızımız bir oğlumuz oldu bile... canıımmm Allah yardımcınız olsun.. moralini yüksek tut bebeğinin sana ihtiyacı var... ayy heyecanlandımm bennn..a.s.
benim 124 mü ne çıktı 1 saat sonrası. ama yüksekmiş cnm. diyetine uy olur mu...
sana da merhabaa... hakkaten az kaldı... ben de çanta ahzırlayacağım artık.. herşeyi hazır hurçlarda.. battaniye alt açmalarını şifonyere yerleştirdim.. sepetine kozmetikleri banyo gereçlerini vs. koydum... yatakodamda duruyor.. beşik de kuruldu.. onu da temizlemem lazım.. ayyy çok güzel oldu ama odamıza bi neşe geldi yaa =) sabah bi kalkıyorum iilk onun eşyalarını görüyorummmzemuszemus
uykudayken kesedceğiz.. zaten 2 haftadan sonra falan kesilir anca.. hemen uzayacak hali yok ya =))) o sırada da eldiven kulllanacak.. aldın di mi bi iki çift?
saglıkla alın bebşlerinizi kuçaklarınıza geçen sene biz bekliyorduk şimdi oğlum 10 aylık
maşaalllaaaahhm =)) Allah size bağışlasın yavrunuzu
canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm AZ KALDI HAA
habersiz bırakma bizi
hediye gibi geldin, hoşgeldin =))))

canım dualarımız tabiki sizinle.
Allah sağlıkla bebeğinle hastaneden çıkmayı nasip etsin.

ayy ya millet yavas yavas doguruyo bende korkmaya basladim aralik anneleri erken dogum yapiyo panik oldummkaydirigubbakcemile3

bebeğini dünyaya getiren arkadaşlar allah bebeklerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. çok heyecanlıyım ben ya. hafta içi odamız gelecek. eşyalarımızı yerleştirelim bakalım ne eksiklerimiz var. dün saraçhaneye ve eminönüne havuzluhana gittim arkadaşlar. epey bi eksiğimizi tamamladık. bebek arabası, beşik hastane çıkışları badiler patikli pantalonlar alt açma dönence tulumlar kendime lohusa pijaması bebek şekerleri mevlüt ve hastane için lahusa şerbeti bardakları için süs aldım.
kozmetikler telsiz biberon emzik falan kaldı sanırım. siz biberon ve emzik için ne düşünüyosunuz. inşallah uzun bi süre biberon kullanmayız ama hazır tutmak lazım.

Biberon Avent marka olanı daha iyi oluyor diye duydum ama tam bilmiyorum ben de henüz almadım biberon.
Sağlıkla güzel günlerde kullansın bebişin aldıklarını canımopuyorumnanaktan
Ben de karpuz dilimli patiği gördüm sitede onu örmeye çalışacağım bakalım olacak mı basit görünüyor ama:hulya: Patik olsun öreyim oğluma

ben daha bisey alamadim ne odasi ne gerekli malzemeleri sadece bikac zibin bikac tulum falan var baska bisey yok amann napim esimide sikistirmak istemiyorum hayirlisi...o patik cok sirin bende isleyecem ama önce elimde baska bi örgu var o bitsinde kolaya benziyo o patik kolay gelsin arkadasim:hulya:

halamda converse patik örecek oğluşuma. ördüğüm yelek ve hırklardan kalan ipleri verdim. onlarla takım olacak bakalım. bebek arabsıyla uğraşıyorum bende pier carden 2010 travel sistem aldık. ama taşıma kotuğunu bi türlü yerleştiremiyorum arabaya deli olucam. ordayken çok kolay yapmıştım.

canım bana kalsa kaç ay önce biterdi herşey ama acele etme diye diye bugüne kaldı. ama merak etme almaya başladın mı bir kaç güne halledersin. zaten herşey bi arada oluyo.bi yerden çok şey alınıyo.

bende artık alayım bebeımın esalarını
kaynanamdan bana fayda yok
kadın cıktı koyune gıttı bı bucuk aydır keyıf yapıyo
torun sewdırmıycen boyle tıplere
ben ımde kasım 26 dedı doktorum sezeryan ıcın
allah kısmet ederse
bayrama denk gelıyo
dr bebegımı alıp gıdecek bayramına
offff
zaman gecsına rtık yaa

selam canım benimde aynı kayınvalide valla çok ilgisizler sinir oluyorum biz bira erken sıkılmaya başladık herhalde daha var doğuma ama ben çok sabırsızlanıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…