2009 Aralık Anneleri

selam canım benimde aynı kayınvalide valla çok ilgisizler sinir oluyorum biz bira erken sıkılmaya başladık herhalde daha var doğuma ama ben çok sabırsızlanıyorum yaaa

sınır oluyprum hıc sorma
yanı aynı sehırde yasamak bıle ıtemıyorum kadınla
ben hamıleyım
benı ıkı aydır nerdeyse bı kerea radı o da oglunun zoruyla
ama oglu bayramda buraya geldıgınde
hergun aradı oglunu hergunn
ınsan torunum olucak dıye azcık sewınır bırak ya bı hayırlı olsun bıle dememıstı
artık hıc umrumda degıl
sende tama canımcım

walla bende acayıp sabırsızlanıyorum melegımle bulusmak ıcınŞeniz

valla canım ben şaşa kalıyorum resmen torunun oluyor ya insan nasıl bu kadar soğuk olabilir yavrunun yavrusu yani aman neyse takmıyorum zaten ama sinir olmuyo değilim aklıma geldikçe kötükedihüso

meleklerimiz sağlıkla gelsinde

HERKESE NERHABELAR Bİ GİREYİM DEDİM AMA KİMSEVC,İKLER YOK.MALUM HATA SONU.YARIN UMARIM FIRSATIM OLURDA GİRERİM.GİREMEZSEM MERAK ETMEYİN İŞLER YOĞUN BU ARLAR.BEBİŞLERİMİZE İİ BAKINNN.

cnm bnm allah bağışlasın.umarm solunum sorunuda kısa sürede geçer ve çıkarsınız hastaneden.çok sevindim kızımızın adı ne kaç kilo doğdu.resimlerini bekliyoruz.şimdiden bir kızımız bir oğlumuz oldu.Maşallah her ikisinede dualarımız sizinle

demek bugün bilgenin doğum günü
NİCE NİCE MUTLU YILLARA BİLGECİM.
OĞLUŞUN VE EŞİNLE SAĞLIKLA MUTLU HUZURLU YILLAR DİLİYORUMMM.

slm arkadaşlar sabaah lm yazdım ama kimse cvp vermedi aşk olsun yani bebeişleriniz ve siz nasılsınız?bakalım

bende iyiym cnm bende çok sabırsızlanıyorum sorma bide doktor daha doğum hakkında falan konuşmayıncca korkuyorum biraz son ana bırakmak istemiyorum hç bişeyi ama sen benden önce bebşini kucağına alcaksın sanırım cnm

kaç haftalık hamilesin sen canım altta göremedim valla kimin önce doğuracağı hiç belli olmuyo Allah bilir nasıl geçiyo hamilelik dönemin...

evet cnm allah bilir benim sat 29 mart bugün 27.haftamızı doldurduk bebeklerimizi sağlıkla gününde almayı nasip etsin inş sen nasıl doğum yapmayı dşünüyosun cnm...

evet cnm allah bilir benim sat 29 mart bugün 27.haftamızı doldurduk bebeklerimizi sağlıkla gününde almayı nasip etsin inş sen nasıl doğum yapmayı dşünüyosun cnm...

Ben inş.normal düşünüyorum ama bakalım durum neyi gösterirse artık sen??

ben sezeryan düşünüyorum cnm korkuyorum çünkü ama yinede allah bilir cnm sen kan hapı veya vitamin kullanıyomusun bide doktorun ne konuşuyo mesela gittinde falan?

neden canım gerçi benimde oluyor ölyle arasıra adet ağrısı gibi birde böyle erken doğum yapanları görünce korkuyorum valla

gunler yaklastıkca stres yapıyorum galıba
arada o adet sancısına benzer sancılar gelıp gıdıyo banada
allahım yardım etsın
surda az bı zamanımız kaldı
ınsallah hersey ıyı olur ya
dua edelım bol bol bırbırımızemafoldumben

benım kesın sezeryan olucak...

bebegım ters duruyo cunku bıde rahım seklımde bı problem wardı benım

oncekı bı ıkı dr dusuk olur erken dogum olur dıye benı cok korkuttu ama hayırlısıyla buralara kadar geldık

ınsallah dewamıda gelır

ben sezeryan düşünüyorum cnm korkuyorum çünkü ama yinede allah bilir cnm sen kan hapı veya vitamin kullanıyomusun bide doktorun ne konuşuyo mesela gittinde falan?

canım ben kan şurubu kullanıyorum baya bi kansızlık çıktı bende çünkü bebeğin gelişimine bakıyor normal olup olmadığını söylüyor aklımda bişey varsa ben onu soruyorum cevaplıyor öle işte sen memnun değilsin sanırım pek doktorundan

2.bebek haaa?allahımmm bana halen cok uzak gelıyor doguracagım gun!cok heyecanlanıyorum....2.bebegımız kac kıloymus?ben baktım ama goremedım.bılen varsa yazsın lutfen?

amin canım Allah kurtarsın hepimizi sağ salim meleklerimize kavuşalım:Saruboceq:

bu arada 2.bebegımızın annesıııı!hayırlı ugurlu olsun.insallah bebegıne bır an once kavusursun,sarılırsın!allah hayırlı omur versın.

hayırlı olsun cnm inş bebeğin sağlığıyla gününde gelir cnm benimmde son 3 kontrolde ters duruyo dendi cnm senin ne zmandır terstide doktorun sezeryana karar verdi bu arada benimde adet sancısına benzer arılarım arada oluyo herkeste olabiliyo demkki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…