selam canım benimde aynı kayınvalide valla çok ilgisizler sinir oluyorum biz bira erken sıkılmaya başladık herhalde daha var doğuma ama ben çok sabırsızlanıyorum yaaa
sınır oluyprum hıc sorma
yanı aynı sehırde yasamak bıle ıtemıyorum kadınla
ben hamıleyım
benı ıkı aydır nerdeyse bı kerea radı o da oglunun zoruyla
ama oglu bayramda buraya geldıgınde
hergun aradı oglunu hergunn
ınsan torunum olucak dıye azcık sewınır bırak ya bı hayırlı olsun bıle dememıstı
artık hıc umrumda degıl
sende tama canımcım
walla bende acayıp sabırsızlanıyorum melegımle bulusmak ıcınŞeniz
ii geceler..
hatırlayanlar olucaktır perşembe ağrı ile doktora gitmiştim. işte o gece doğum yaptım. 27+3 haftada kızım doğdu. normal doğum. şu an küvezde. solunum sıkıntısı dışında bir sorun yok gibi. lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden..
MUTLU YILLLAR BİLGEEEEEEEEEEE
MUTLUU YILLAAAAAAAAAAR BİLGEEE
MUTLU YILLAAARRR
MUTLU YILLAAAAAARR
MUTLU YILLLAAAAR BİLGEEEEEEEEEEEEEEEEE
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayrıntılı bilgi verirsen görürsün cnm 21 mart la olmaz sadece bak listeye tam bilgiş ver şakkıdı
slm arkadaşlar sabaah lm yazdım ama kimse cvp vermedi aşk olsun yani bebeişleriniz ve siz nasılsınız?bakalım
bende iyiym cnm bende çok sabırsızlanıyorum sorma bide doktor daha doğum hakkında falan konuşmayıncca korkuyorum biraz son ana bırakmak istemiyorum hç bişeyi ama sen benden önce bebşini kucağına alcaksın sanırım cnm
kızlar ya
karnım agrıyoo
evet cnm allah bilir benim sat 29 mart bugün 27.haftamızı doldurduk bebeklerimizi sağlıkla gününde almayı nasip etsin inş sen nasıl doğum yapmayı dşünüyosun cnm...
neden canım gerçi benimde oluyor ölyle arasıra adet ağrısı gibi birde böyle erken doğum yapanları görünce korkuyorum valla
ben sezeryan düşünüyorum cnm korkuyorum çünkü ama yinede allah bilir cnm sen kan hapı veya vitamin kullanıyomusun bide doktorun ne konuşuyo mesela gittinde falan?
gunler yaklastıkca stres yapıyorum galıba
arada o adet sancısına benzer sancılar gelıp gıdıyo banada
allahım yardım etsın
surda az bı zamanımız kaldı
ınsallah hersey ıyı olur ya
dua edelım bol bol bırbırımızemafoldumben
benım kesın sezeryan olucak...
bebegım ters duruyo cunku bıde rahım seklımde bı problem wardı benım
oncekı bı ıkı dr dusuk olur erken dogum olur dıye benı cok korkuttu ama hayırlısıyla buralara kadar geldık
ınsallah dewamıda gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?