2009 Aralık Anneleri

benımm karnımda sert yaaa,boyle en onde toplanıyo sankı kızım,,erken doğum belırtısımıymışşşş??

Benim karnımda sert bebek nerede toplanıyorsa orası sertleşiyor. Bence erken doğum belirtisi değildir.
Ama belden vuran dinlenmeye rağmen geçmeyen ağrı için doğum belirtisi diyorlar.

fd7 sen hangi mothercare den almıştın bebeğin yatağını dün ben carousel dekine baktım 300 den aşağı ahşap yatak yok.

benımm karnımda sert yaaa,boyle en onde toplanıyo sankı kızım,,erken doğum belırtısımıymışşşş??

bilmiyorumki canım benim karnım hep sert ama öyle toplanma hissi yok topikde okudum erken doğum yapanlar karnım sertleşti diyorlar bu sertlik farklımı merak etmeye başladım

merhaba arkadaşlar iyi geceler herkese,ben de şimdi biraz geçmişe bakıyım diye girdim ayesbirim arkadaşımız doğum yapmış görünce şok oldum ve çok korktum açıkcası benimde başıma gelebilirmi die.allahım ona ve bebğine şifa versin sağlık versin .bişi sorcam ani mi olmuş bi sorunu varmıymış bilen varmı?

bende carouselden aldım canım,,bakırköy.
179 tl ahşap beşik,,sonuncusunu ben mı almışımkaydirigubbakcemile3

kıslarrrr ya Allahın ıznıyle zamanında alırız kucaklarımıza bebişlerımızı ınş ya kotü düşünmeyelım.ben hıç okumuyorum bıle erken doğumla alakalı şeyler..
rabbım erken yapanlaara da sağlık sıhhat versın,,o meleklere guç versın inş annelerının kokularını bır an once alsınlar,,ayy bakın duygulandım ben yıne..

akıntısı varmış kasıklarında ve belinde ağrı olmuş bildiğim kadarı ile canım

bende carouselden aldım canım,,bakırköy.
179 tl ahşap beşik,,sonuncusunu ben mı almışımkaydirigubbakcemile3

Sanırım öyle olmuş :) . Çok güzel beşikler vardı. Hele uyku setleriyle birlikte cok tatlıydılar ama dediğin fiyata bulamadım ben.

selam bayanlar ben de perşembe günü gittim doktora
Çok tatlı bebeğimiz kocaman olmuş.!
Bayramda 3 kılo almıştım hepsi gitmiş:)Bebeğimiz 1 ay da 2 ye katlamış kılosunu ama ben hiç almamışım 1 ayda:)
Doktorum çok sevindi sözünü dinledim diye:)
Kızımız çok büyümüş maş.Ama artık kesinleşti geç yumurtlama var yani doğum 20 aralık gibi olcak 1 hafta ertelendi.Hayırlısı bakalım.
Umarım herkesin bebeği ok iyidir.Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah hepimize zamanında bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.

Sanırım öyle olmuş :) . Çok güzel beşikler vardı. Hele uyku setleriyle birlikte cok tatlıydılar ama dediğin fiyata bulamadım ben.
ben uyku setını falan ordan almadımzaten cok pahalıydı sadece beşiği aldım ama sonuçta bıze depodan gonderecekler orda olmaması tuhaf yani,,aaa yok ya bu bı tane kaldı demıştı bı bayan devamı gelır mı bılmıyorum ama.
maşallah canım bebişine..kaç kılo olmuşş?bende bı hafta sonra gıtcem geçmıyo zamn cok merak edıyorum kılosunu....bu arada bı ayda kılo almamışım dıyosun ama 3 kılo alımşm gıtmış yazmışsın almadığın gıbı bı de kılo mu verdınn?toplamada ne kadar adın kılo??:uhm:

Ekmek hiç yemedim günde 1 litre süte devam ettim Sporuma da devam ettim.Günde 2 litre içiodum suyu ama geçen bayramdan sonra 1 hafta boyunca günde 4 litre su içtim.Zaten doktorum çok kızmıştı geçen ay kılo almadan geleceksin demişti.Ben de 1 hafta dikkat ettim bal ceviz ve balıktan taviz vermedim ama hiç hamur işi yemedim, serbetli tatlı yemedim,Sebze yemekleri yaptım hep az yağlı tabi:)Gitti kılolarım hemen.bebeşimiz de 1200 gr olmuş geçen ay 600 gr dı.28. haftadayız geç yumurtlama olduğu kesinleşti iyi bakalım şimdilik.
57 kılo hamile kaldım şimdi 62 kıloyum.

Son düzenleme:

ohh maşallah valla...bebışın de sağloklıymış ne guzel.bende 30. haftamdayım 54 le kaldım 61 im şuan..ben de cok yemıyrum hamur işi falan ama yuruyuşu az yapıyorum sanırım...sen ne sporu yapıyosun??ben evde plates yapıyorum hamılelık platesi...ya ben bı tek nutella dan alıyorum kıloyuu aslındaaaa:kedi:

ikinizede masallah vallahi ben 58 kiloyla hamile kaldim suan 66 kiloyum yarin doktor nedicek bakalim kontrolum var 1 ayi gecti gitmeyeli gelisimi iyidri insallah bebgimin dua edin bide kalbe giden damarda kan akisi yavasti insallah o sorunda duzelmistir baska hic sorunumuzda yoktur insallahh:Saruboceq:

bıze maşallah dıyen sanada maşallah yanı sende 8 kılo almışsın işte..amann doktor ne derse desın bebekın gelışımı ıyıyse doktor yok kılo almışın cok yok şoyle boyle valla tınnn:)
inş duzelmıştır canım ya sen ıyı hısset bebeğinde ıyı olsun inşşşş

Ben de plates yapıyorum bir de Türkiye jınekoljı derneğiydi sanırım tam hatırlamıyorum ama ordan gebenin el kitabı diye bir şey indirmiştim onun içinde de var onlara başlıycam.
Ben en çok kıloyu zeytin yağından aldım heralde Böyle bir dilim etimek batırıp batırıp yiyorum:)Ama malum vitaminler bağırsakları yavaşlatıyor ama zeytin yağı iyi geliyor bana.Bir de kara erik bağırsakları çalıştırıyor.Zaten hamilelik te en çok bağırsaklar yavaşladığı için kılo alınıyor bence.
ılk 5 ay kılo almadım ben sonra 5. ayda 1 kılo aldım sonra 6. ayda 4 kılo birden aldım.ışte 7. ay kılo almadan doktora gitmiş oldum:)
Benim doktorumun planı 6. ve 7. ay da 1 er kılo 8. ve 9. aylarda 2 şer kılo almamı planladı tabi bir sorun çıkmazsa. inş çıkmaz.4 kılo aldığım ay bebeğin gelişiminin en yavaş olduğu aydı buarada bebeğimiz olması gerekenden çok daha zayıftı.600 gr civarındaydı ve boyu çok az uzamıştı.demek ki annenin aldığı kılo bebeği etkilemiyormuş.Ama bu ay çok iyi gelişti boyu çok uzadı kılo su 1200 oldu vs
Umarım sizin bebekler de iyidir.

.perinatology.org.tr/default.asp?Mode=1&CatID=78&PRef=0&Session=1575308
burda var.
raporlar yönergeler bölümünde

kızlar slm bizim topikte kimse yok şuan sizede bir sorayım bari yarın şeker taraması yapılacak glukozu evde içip 1 saat sonra kan vermemi istediler ama bu glukozun içinde prospektüs ve yok ve üzerinde yazmıyo ne kadar suda ne kadarlık bi ölçüde bişeyin içinde karıştıracağıma dair glukoz 50 grlık ne kadar ölçü su ve bardak gerekiyor umarım bilen biri çıkar

selam canım bana hastanede içirdiler ama ilk önce kan aldılar sonra yarım saat bekle dediler sonra tekrar laboratuvara gittim küçük plastik bardaklar varya ona koymuşlar şekeri bir de çubuk içinde verdiler iice karıştır iç dediler içtim 1 saat bekledim sonra takrar kan aldılar çok şükür normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…