benımm karnımda sert yaaa,boyle en onde toplanıyo sankı kızım,,erken doğum belırtısımıymışşşş??
Benim karnımda sert bebek nerede toplanıyorsa orası sertleşiyor. Bence erken doğum belirtisi değildir.
Ama belden vuran dinlenmeye rağmen geçmeyen ağrı için doğum belirtisi diyorlar.
fd7 sen hangi mothercare den almıştın bebeğin yatağını dün ben carousel dekine baktım 300 den aşağı ahşap yatak yok.
merhaba arkadaşlar iyi geceler herkese,ben de şimdi biraz geçmişe bakıyım diye girdim ayesbirim arkadaşımız doğum yapmış görünce şok oldum ve çok korktum açıkcası benimde başıma gelebilirmi die.allahım ona ve bebğine şifa versin sağlık versin .bişi sorcam ani mi olmuş bi sorunu varmıymış bilen varmı?
merhaba arkadaşlar iyi geceler herkese,ben de şimdi biraz geçmişe bakıyım diye girdim ayesbirim arkadaşımız doğum yapmış görünce şok oldum ve çok korktum açıkcası benimde başıma gelebilirmi die.allahım ona ve bebğine şifa versin sağlık versin .bişi sorcam ani mi olmuş bi sorunu varmıymış bilen varmı?
bende carouselden aldım canım,,bakırköy.
179 tl ahşap beşik,,sonuncusunu ben mı almışımkaydirigubbakcemile3
ben uyku setını falan ordan almadımzaten cok pahalıydı sadece beşiği aldım ama sonuçta bıze depodan gonderecekler orda olmaması tuhaf yani,,aaa yok ya bu bı tane kaldı demıştı bı bayan devamı gelır mı bılmıyorum ama.Sanırım öyle olmuş :) . Çok güzel beşikler vardı. Hele uyku setleriyle birlikte cok tatlıydılar ama dediğin fiyata bulamadım ben.
maşallah canım bebişine..kaç kılo olmuşş?bende bı hafta sonra gıtcem geçmıyo zamn cok merak edıyorum kılosunu....bu arada bı ayda kılo almamışım dıyosun ama 3 kılo alımşm gıtmış yazmışsın almadığın gıbı bı de kılo mu verdınn?toplamada ne kadar adın kılo??:uhm:selam bayanlar ben de perşembe günü gittim doktora
Çok tatlı bebeğimiz kocaman olmuş.!
Bayramda 3 kılo almıştım hepsi gitmiş:)Bebeğimiz 1 ay da 2 ye katlamış kılosunu ama ben hiç almamışım 1 ayda:)
Doktorum çok sevindi sözünü dinledim diye:)
Kızımız çok büyümüş maş.Ama artık kesinleşti geç yumurtlama var yani doğum 20 aralık gibi olcak 1 hafta ertelendi.Hayırlısı bakalım.
Umarım herkesin bebeği ok iyidir.Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah hepimize zamanında bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.
Ekmek hiç yemedim günde 1 litre süte devam ettim Sporuma da devam ettim.Günde 2 litre içiodum suyu ama geçen bayramdan sonra 1 hafta boyunca günde 4 litre su içtim.Zaten doktorum çok kızmıştı geçen ay kılo almadan geleceksin demişti.Ben de 1 hafta dikkat ettim bal ceviz ve balıktan taviz vermedim ama hiç hamur işi yemedim, serbetli tatlı yemedim,Sebze yemekleri yaptım hep az yağlı tabi:)Gitti kılolarım hemen.bebeşimiz de 1200 gr olmuş geçen ay 600 gr dı.28. haftadayız iyi bakalım şimdilik.
57 kılo hamile kaldım şimdi 62 kıloyum.
ohh maşallah valla...bebışın de sağloklıymış ne guzel.bende 30. haftamdayım 54 le kaldım 61 im şuan..ben de cok yemıyrum hamur işi falan ama yuruyuşu az yapıyorum sanırım...sen ne sporu yapıyosun??ben evde plates yapıyorum hamılelık platesi...ya ben bı tek nutella dan alıyorum kıloyuu aslındaaaa:kedi:
ikinizede masallah vallahi ben 58 kiloyla hamile kaldim suan 66 kiloyum yarin doktor nedicek bakalim kontrolum var 1 ayi gecti gitmeyeli gelisimi iyidri insallah bebgimin dua edin bide kalbe giden damarda kan akisi yavasti insallah o sorunda duzelmistir baska hic sorunumuzda yoktur insallahh:Saruboceq:
"Türk Perinatoloji Derneği" ymiş
kızlar slm bizim topikte kimse yok şuan sizede bir sorayım bari yarın şeker taraması yapılacak glukozu evde içip 1 saat sonra kan vermemi istediler ama bu glukozun içinde prospektüs ve yok ve üzerinde yazmıyo ne kadar suda ne kadarlık bi ölçüde bişeyin içinde karıştıracağıma dair glukoz 50 grlık ne kadar ölçü su ve bardak gerekiyor umarım bilen biri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?