ii geceler..
hatırlayanlar olucaktır perşembe ağrı ile doktora gitmiştim. işte o gece doğum yaptım. 27+3 haftada kızım doğdu. normal doğum. şu an küvezde. solunum sıkıntısı dışında bir sorun yok gibi. lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden..
cnaım güzel haberine çok sevindim, ne mutlu sana.. yanlız şeyi anlayamadım doğum yapan arkadaşlar demişin, başka kim doğum yaptı, minik kelebekten başka arkadaşlar ben bişey kaçırdım sanırsam:1no2:
bilgecim yeni gördüm doğum günün kutlu olsun canım günaydın kızlar bizde gribe yakalandık ne yaptıysam geçmedi geçmiyoda bu arada ben 2 hafta sonra izine ayrılıyorum kızlar tam zamanında ayrılmamı istedi doktorum fazla çalışmana müsasade estmiyorum dedi...
günaydın pelin
canım çok teşekkür ederim a.s.
ve çok geçmiş olsun... üzüntüye, sıkıntıya ancak tepki verdi demek ki Mina hanım :1no2: Allah bununla gelmiş geçmiş etsin güzelim... neyse ki hiçbir sorun yokmuş ne güzelkıpırdak kızınla sakin sakin takılacaksınız demek ki bundan sonra... sana kapalıçarşı gezmesini falan da yasaklamadı mı doktor lülülülülülü
günaydın baharcımmmmmmmm opuyorumnanaktan
geçmişe bir göz atayım ben CADIARZU
Gunaydin Dunurcum. Nice mutlu yillara esinle ve oglunla. Ha gelininle ve dunurunle de tabi bu arada.
Gunaydinlar Pelin. Gecmis olsun .
Gunaydin Bahar
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.akşam banyo yaptım, iç çamaşır pijama falan temiz giydim.sabah kalktım, göğsümün hizasında lekeler vardı, biraz büyüktü. sanırım göğsümden süt gelmiş.normal mi kızlar. olan var mı böyle bir şey. çünkü başka bir şey olması imkansız.göğsümün birinde süt gibi çok az ıslaklık var ama çok az.
günaydın bilgeee, bahaaaarrr, peliiin.... pelincim çok geçmiş olsun, çok şükür ki iyisiniz ikinizde.. bilge doğum günün benim de bütün gün aklımdaydı.. öyle sinirliydim ki eşim ve annemde dahil herkesi kapıp durdum bütün gün hav havlar gibi.. çünkü sabah kalktım, sabah dediğim 11 de:kedi: beyazlıları koydum.. biraz uzanıp tekrar kalktım mutfağa gittim çooook uzuuun ca bi koridorum var, dönüşte ne göreyi o uuuzzun mu uzuuun koridorumdan su geliyor halı bile ıslanmış.. banyo komple batmış vıcık vıcık su her yer, makinamın üzerini örten yine banyo dolabımdan ahşap var, hani bilirsiniz çamaşır makinesi dolabı gibi.. o yarıya kadar ıslanmış.. tabi ben anında sinirimden ağlamaya başladım.. hüngür hüngür hemde..mafoldumben eşime çattım.. çünkü o henüz çamaşır makinesinin atık su borusunu gidere bağlamayan kendisi 2 ay oldu taşınhalı ve iki aydır o hortumu lavabonun içine sallayıp çamaşır yıkıyorum.. sinirimden kudurdum du resmen...üstelik eşim tadilat dekorasyon işleri yapıyor arkadaşlar.. ya işte öyle hem sildim hem ağladım.. sonra bütün gün eşime küstüm derken seni ihmal etim canım.. iyiki doğdun, nice mutlu yıllara..a.s.
bilgecim yeni gördüm doğum günün kutlu olsun canım günaydın kızlar bizde gribe yakalandık ne yaptıysam geçmedi geçmiyoda bu arada ben 2 hafta sonra izine ayrılıyorum kızlar tam zamanında ayrılmamı istedi doktorum fazla çalışmana müsasade estmiyorum dedi...
gunaydın cnm nasılsın kızın nasıl
sagol burcu nasılsın eylul nasıl
ayesbirim cnm.
940 gr. 28 haftalık. küvezdeymiş cnmm
canıııııııııııııııımmmmm günaydınburcu ve meral de gelmiş günaydın kızlar..
meralimmm gelmişşş günaydınn cnm benim. nbr? öykü hanımlar nasıllar? alışveriş bitti mi :)
aaa inanmıyorum ya.. iyilerdir inşallah Allah yardımcıları olsun hızla iyileşip eve geçsinler inşallah sağlılka mutlulukla.. ay kızlaarr ben dün o koca ahşap makina dolabınmı sinirimden kendim söküp dış kapının önüne attım, çıplak ayaklarla ağlaya ağlaya iyiki kayıp düşmedim.. gelip de bir bakmadı benimkide yaa saklandı olayı anlayınca başına neler geleceğini anladı ve hala yapmadı..anneme diyorum ki anne bebeğim bana öyle bir tutunmuşki, hamileliğimde neler yaşadım, hala benimle yavrum dedim.. gerçekten dedesinin emaneti resmen,
burcu ve meral de gelmiş günaydın kızlar..
Bilgeee saat oniki olmadan yetişebildim neyse ki.
Doğum günün kutlu olsun canım. Bundan sonraki bütün doğumgünlerini sağlıkla mutlukla ve Umut'unla kutlamayı nasip etsin Allah. opuyorumnanaktan
Ben en çok kıloyu zeytin yağından aldım heralde Böyle bir dilim etimek batırıp batırıp yiyorum:)Ama malum vitaminler bağırsakları yavaşlatıyor ama zeytin yağı iyi geliyor bana.Bir de kara erik bağırsakları çalıştırıyor.Zaten hamilelik te en çok bağırsaklar yavaşladığı için kılo alınıyor bence.
Temizlik kadin bulamadim bu hafta dunur haftaya kaldi . Ne zor yahu bulmak . Sabun rahatsizlandi biraz onla cebellestik. Bilindigi gibi kasik agrisi bel agrisi ....
günaydın bilgeee, bahaaaarrr, peliiin.... pelincim çok geçmiş olsun, çok şükür ki iyisiniz ikinizde.. bilge doğum günün benim de bütün gün aklımdaydı.. öyle sinirliydim ki eşim ve annemde dahil herkesi kapıp durdum bütün gün hav havlar gibi.. çünkü sabah kalktım, sabah dediğim 11 de:kedi: beyazlıları koydum.. biraz uzanıp tekrar kalktım mutfağa gittim çooook uzuuun ca bi koridorum var, dönüşte ne göreyi o uuuzzun mu uzuuun koridorumdan su geliyor halı bile ıslanmış.. banyo komple batmış vıcık vıcık su her yer, makinamın üzerini örten yine banyo dolabımdan ahşap var, hani bilirsiniz çamaşır makinesi dolabı gibi.. o yarıya kadar ıslanmış.. tabi ben anında sinirimden ağlamaya başladım.. hüngür hüngür hemde..mafoldumben eşime çattım.. çünkü o henüz çamaşır makinesinin atık su borusunu gidere bağlamayan kendisi 2 ay oldu taşınhalı ve iki aydır o hortumu lavabonun içine sallayıp çamaşır yıkıyorum.. sinirimden kudurdum du resmen...üstelik eşim tadilat dekorasyon işleri yapıyor arkadaşlar.. ya işte öyle hem sildim hem ağladım.. sonra bütün gün eşime küstüm derken seni ihmal etim canım.. iyiki doğdun, nice mutlu yıllara..a.s.
maşallah ogluşuna bilgeciğim boylu olcaka bak diger ruyan çıkacak sanırım 36 cm.gayet uzun haftana göre
günaydın geçmiş olsun
benimde bugün son bende izne ayrılıyorum hayırlısıyla
sagol cnm
kapalıçarşı degil bakkala gidesim gelmiyor şimdi koca göbek kalkmıyor kolay bilgeciğim :)
Sana da gunaydin arzucum da zorun ne simdi oyle yapiyorsun . Ya bisey olsaydi kötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?