2009 Aralık Anneleri

teşekkür ederim tatlım bildiğimiz standart beyaz plastik su bardağı gibi çok sağol yaaa seninde 50 grlık mıydı peki

çok çok sağol vereliniortak Allah yardımcımız olsun kızın olacak galiba inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimiz kucaklarımıza iyi geceler ........

gunaydın kızlar ilkönce bilgeciğim in dogumgununu kutlayayım
nice mutlu yaşlara eşinle ve umudunla inşallah canm
aklımdaydın dun arayacaktım ama benım kız izin vermedı
adet sancısı gıbı ama şiddetli sancılarım oldu 2 saat geçmeyıncede acile doktora gittik
bu baska bir doktordu
kızım için 2 kılo civarında gayet saglıklı ve çok yaramaz ben böyle hareket görmedım ayy sen bunlara dayanamadın sanırım dedı
yok dedım bu hep böyle benım kasıklarımda agrım normal dogum pozisyonuna girmiş kafada yerleşince hareketlerde çok olunca senı rahatsız ettı sanırım ama nst ye sokalım yınede dedi
girdim 20 dk nst ye herşey yolunda çıktı ben çok şukur tamam diyip çıkmaya hazırlamırken açılma varmı dıyede bakmam lazım dedi kontrol ettı alttan canım çok acıdı (kımse korkmasın ben agrıya hiç dayanıklı degilimdir)açılmada yok dedi bol bol su iç ve yat dinlen dedi agır bir iş yok artık sakın yapma dedi aklınızda bulunsun kızlar.şimdi biraz geçmişe bakayım öglene dogru yıne girerim siteye öpüldunuz

canım çok teşekkür ederim a.s.
ve çok geçmiş olsun... üzüntüye, sıkıntıya ancak tepki verdi demek ki Mina hanım :1no2: Allah bununla gelmiş geçmiş etsin güzelim... neyse ki hiçbir sorun yokmuş ne güzel kıpırdak kızınla sakin sakin takılacaksınız demek ki bundan sonra... sana kapalıçarşı gezmesini falan da yasaklamadı mı doktor lülülülülülü

günaydınnnnnnnnnnnnn bilgee

günaydın baharcımmmmmmmm opuyorumnanaktan

geçmişe bir göz atayım ben CADIARZU

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

Gunaydin Dunurcum. Nice mutlu yillara esinle ve oglunla. Ha gelininle ve dunurunle de tabi bu arada.

Gunaydinlar Pelin. Gecmis olsun .

Gunaydin Bahar

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.akşam banyo yaptım, iç çamaşır pijama falan temiz giydim.sabah kalktım, göğsümün hizasında lekeler vardı, biraz büyüktü. sanırım göğsümden süt gelmiş.normal mi kızlar. olan var mı böyle bir şey. çünkü başka bir şey olması imkansız.göğsümün birinde süt gibi çok az ıslaklık var ama çok az.

Gunaydin Dunurcum. Nice mutlu yillara esinle ve oglunla. Ha gelininle ve dunurunle de tabi bu arada.

aminnnnnnnnn :Saruboceq: allah hiçbirinizden ayırmasın beni Şeniz
günaydın dünürcüm nasılsın kaydirigubbakcemile5

günaydın
bana olmadı ama süt gelmesi daha bile erken olabilir diye bir şeyler okumuştum... normaldir yani

Gunaydin . Sut geldigini duydum ama benim basima gelmedi .

anladım kızlar normal o zaman çok ilginç.rüyamda da meleğimi emziriyordum, emdğinde canım yandı ısırdı ben de çektim göğsümden.çok ilginç geldi .

Temizlik kadin bulamadim bu hafta dunur haftaya kaldi . Ne zor yahu bulmak . Sabun rahatsizlandi biraz onla cebellestik. Bilindigi gibi kasik agrisi bel agrisi ....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

günaydın pelin

günaydın bilgeee, bahaaaarrr, peliiin.... pelincim çok geçmiş olsun, çok şükür ki iyisiniz ikinizde.. bilge doğum günün benim de bütün gün aklımdaydı.. öyle sinirliydim ki eşim ve annemde dahil herkesi kapıp durdum bütün gün hav havlar gibi.. çünkü sabah kalktım, sabah dediğim 11 de:kedi: beyazlıları koydum.. biraz uzanıp tekrar kalktım mutfağa gittim çooook uzuuun ca bi koridorum var, dönüşte ne göreyi o uuuzzun mu uzuuun koridorumdan su geliyor halı bile ıslanmış.. banyo komple batmış vıcık vıcık su her yer, makinamın üzerini örten yine banyo dolabımdan ahşap var, hani bilirsiniz çamaşır makinesi dolabı gibi.. o yarıya kadar ıslanmış.. tabi ben anında sinirimden ağlamaya başladım.. hüngür hüngür hemde..mafoldumben eşime çattım.. çünkü o henüz çamaşır makinesinin atık su borusunu gidere bağlamayan kendisi 2 ay oldu taşınhalı ve iki aydır o hortumu lavabonun içine sallayıp çamaşır yıkıyorum.. sinirimden kudurdum du resmen...üstelik eşim tadilat dekorasyon işleri yapıyor arkadaşlar.. ya işte öyle hem sildim hem ağladım.. sonra bütün gün eşime küstüm derken seni ihmal etim canım.. iyiki doğdun, nice mutlu yıllara..a.s.

sagol bernacıgım butun buyuklerımızın mekanı cennet olsun Allah yavrularımıza saglıklı uzun omur versin inşallah

resim koydum bilge gelene kadar onlara bakın kızlar

çok guzeller resimlerine baktım baharcıgım iyigunlerde kullanılsın inşallah

maşallah ogluşuna bilgeciğim boylu olcaka bak diger ruyan çıkacak sanırım 36 cm.gayet uzun haftana göre

burcu eylulum ıyı gunlerde saglıkla kullansın inşallah

gayet iyi bana bu haberlerle bu kılolarla gelin :)

sagol fatmacıgım şeker çok oynak birşey annemde de var az kaçırınca bile çıkıyor veya yeme saatlerıne uymadıgında da duşebiliyor

hayırlara vesile olsunn ay ne guzel ruyada bile olsa sevmek

41 binkere maşallah oykuye hayırlısı olsun dogum şekli açısındanda

sagol canım amin
Allah hepimizin bebişine saglıklı hayırlı uzun ömur versin

geçmiş olsun evlılık yıldnmn kutlu olsun umarım uzun seneler bebişinle ve eşinle saglıklı mutlu bir ömur geçirirsiniz

maşallah ogluşuna
doktorumuza guvenmek zorundayız dogum şekli konusunda da hayırlısı olsun arkadasım

cnaım güzel haberine çok sevindim, ne mutlu sana.. yanlız şeyi anlayamadım doğum yapan arkadaşlar demişin, başka kim doğum yaptı, minik kelebekten başka arkadaşlar ben bişey kaçırdım sanırsam:1no2:

bilgecim yeni gördüm doğum günün kutlu olsun canım günaydın kızlar bizde gribe yakalandık ne yaptıysam geçmedi geçmiyoda bu arada ben 2 hafta sonra izine ayrılıyorum kızlar tam zamanında ayrılmamı istedi doktorum fazla çalışmana müsasade estmiyorum dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…