- 10 Mayıs 2008
- 781
- 24
- 298
- 42
teşekkür ederim tatlım bildiğimiz standart beyaz plastik su bardağı gibi çok sağol yaaa seninde 50 grlık mıydı peki
çok çok sağol vereliniortak Allah yardımcımız olsun kızın olacak galiba inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimiz kucaklarımıza iyi geceler ........
gunaydın kızlar ilkönce bilgeciğim in dogumgununu kutlayayım
nice mutlu yaşlara eşinle ve umudunla inşallah canm
aklımdaydın dun arayacaktım ama benım kız izin vermedı
adet sancısı gıbı ama şiddetli sancılarım oldu 2 saat geçmeyıncede acile doktora gittik
bu baska bir doktordu
kızım için 2 kılo civarında gayet saglıklı ve çok yaramaz ben böyle hareket görmedım ayy sen bunlara dayanamadın sanırım dedı
yok dedım bu hep böyle benım kasıklarımda agrım normal dogum pozisyonuna girmiş kafada yerleşince hareketlerde çok olunca senı rahatsız ettı sanırım ama nst ye sokalım yınede dedi
girdim 20 dk nst ye herşey yolunda çıktı ben çok şukur tamam diyip çıkmaya hazırlamırken açılma varmı dıyede bakmam lazım dedi kontrol ettı alttan canım çok acıdı (kımse korkmasın ben agrıya hiç dayanıklı degilimdir)açılmada yok dedi bol bol su iç ve yat dinlen dedi agır bir iş yok artık sakın yapma dedi aklınızda bulunsun kızlar.şimdi biraz geçmişe bakayım öglene dogru yıne girerim siteye öpüldunuz
günaydınnnnnnnnnnnnn bilgee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
adet sancısı gıbı ama şiddetli sancılarım oldu 2 saat geçmeyıncede acile doktora gittik
bu baska bir doktordu
kızım için 2 kılo civarında gayet saglıklı ve çok yaramaz ben böyle hareket görmedım ayy sen bunlara dayanamadın sanırım dedı
yok dedım bu hep böyle benım kasıklarımda agrım normal dogum pozisyonuna girmiş kafada yerleşince hareketlerde çok olunca senı rahatsız ettı sanırım ama nst ye sokalım yınede dedi
girdim 20 dk nst ye herşey yolunda çıktı ben çok şukur tamam diyip çıkmaya hazırlamırken açılma varmı dıyede bakmam lazım dedi kontrol ettı alttan canım çok acıdı (kımse korkmasın ben agrıya hiç dayanıklı degilimdir)açılmada yok dedi bol bol su iç ve yat dinlen dedi agır bir iş yok artık sakın yapma dedi aklınızda bulunsun kızlar.şimdi biraz geçmişe bakayım öglene dogru yıne girerim siteye öpüldunuz
Gunaydin Dunurcum. Nice mutlu yillara esinle ve oglunla. Ha gelininle ve dunurunle de tabi bu arada.
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.akşam banyo yaptım, iç çamaşır pijama falan temiz giydim.sabah kalktım, göğsümün hizasında lekeler vardı, biraz büyüktü. sanırım göğsümden süt gelmiş.normal mi kızlar. olan var mı böyle bir şey. çünkü başka bir şey olması imkansız.göğsümün birinde süt gibi çok az ıslaklık var ama çok az.
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.akşam banyo yaptım, iç çamaşır pijama falan temiz giydim.sabah kalktım, göğsümün hizasında lekeler vardı, biraz büyüktü. sanırım göğsümden süt gelmiş.normal mi kızlar. olan var mı böyle bir şey. çünkü başka bir şey olması imkansız.göğsümün birinde süt gibi çok az ıslaklık var ama çok az.
aminnnnnnnnn :Saruboceq: allah hiçbirinizden ayırmasın beni Şeniz
günaydın dünürcüm nasılsın kaydirigubbakcemile5
günaydın
bana olmadı ama süt gelmesi daha bile erken olabilir diye bir şeyler okumuştum... normaldir yani
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
bu baska bir doktordu
günaydın pelin
Canım Pelin'im....
Allah büyük sabır versin hepinize... mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın anneannemiz de inşallahh!!
şu günlerinde çok büyük sıkıntılar yaşamışsın , Mina da desteğini eksik etmemiş.. onlar için hep sakinleştirici içmiş gibi olmalıyız.. ama hayat maalesef böyle de oyunlar oynuyor arada...
ben de anneannemi kaybettiğimde yıkılmıştım.. istanbuldaydım, gecenin bi vakti vardım bursaya, açtım kefeni sarıldım öptüm.. bak yine kötü oldum..
hayat işte... Allah anneanneni aldı ama Mina yı bağışlayacak size...
iyice dinlen tatlım... çok öpüyorum seniii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resim koydum bilge gelene kadar onlara bakın kızlar
Pelinciğim tekrar allah sabırlar versin ve bunu unutturacak acı vermesin güzelim :Saruboceq: sen mina için en iyinin farkındasın hatırlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum yerimseniben iyice dinlen yine dön aramıza kaydirigubbakcemile5
günaydın cümletennnnnn zemuszemus
pşşşt bahar kandırdın mı sen beni bakiiim sengözlerimebaksanab
dünürüm sana özel günaydın canım opuyorumnanaktan
okudum da bir yandan iş yapıyorum bernaaaanım kaydirigubbakcemile2 nerelerdesin bakem sen kaç gündürlmaz:
gelelim damat beyden haberlere...
efenim kendisi 36 cm ve 1450 gr olmuşlar... bir hafta önden gitmeye devam ediyorlar... kafa çapı 77 mm, bacak kemiği 50 mm olmuşölçülürken uyuyordu sonra sen misin beni uyandıran diyerek kafa kol yumruk ne varsa girişti anneye terbiyesis yercücesi sırnaşık şey işte şeker yüklemesi yapılcak, kan değerlerime bakılcak, 3d ultrasona girilcek gibi işlemler var önümde... kalsiyum hapına başlayacakmışız kramp olmasın diye mi ne... onun da 1 mi 2 tane mi olacağına kan değerlerime göre karar verecek... artık 15 günde bir kontrol edilmem gerekiyormuş, arabada ön koltukta oturup emniyet kemeri takmama izin vermiyor arkada oturcakmışım kemersiz akannehir başkaaaa....... göbeğinizi koruyun darbe almayın dedi... ev kazaları çok artar kendinizi koruyun kapı eşiklerine, halı kenarlarına, masa kenarlarına dikkat edin dedi... çok kalabalığa girmeyin çarpan eden olur hiç gerek yok dedi... bu kadar galbam akannehir
Eylul' e aldigim oda. Simdilik yatagini filan kurmicam. Gelen yatmak ister filan katil olmanin anlami yok simdilik. Park yatak almistim zaten . Gardolap + Sifonyerini kurcam sadece.
http://img96.imageshack.us/img96/3633/eyluloda.jpg
Bi de Eylul'u odasinda rahat emziriyim diye boyle bir sallanan koltuk aldim.
http://img39.imageshack.us/img39/3491/eylulkoltuk.jpg
Bu da park yatagimiz.. http://img19.imageshack.us/img19/2253/eylulparkyatak.jpg
bayanlarrr mrhb! ınternetım varoldugu muddetce gırıyorum.sohbetlerınızı takıp edıyorum.harıkasınız:)benım de su aralar merak ettıgım bırsey var.kılolar ne alemde?benım bgn 30.haftam bıttı.14 kılo aldım.bebegım 1533gr.sızler nasılsınız?
sagol fatmacıgım şeker çok oynak birşey annemde de var az kaçırınca bile çıkıyor veya yeme saatlerıne uymadıgında da duşebiliyorselam kzılar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum amma kıl muhabbeti yapmışınız .pelincim seninde başın sağolsunnn Allah mekanını cennet etsin cnm .kendinede dikkat et.burcucum seninde odan hayırlı olsun.eylül hnm güle güle kullansın.biilgecim umut un haberlerinede sevindim maşallah .bu arda benm doktor zaten 3 haftada bir kontrolüm oluyordu.şimdi 2 haftada çağırıyor.dikkat etmek lazımmm suyun azalması tehlikeli çünkü.bu arda benm şekerde yüksek gidiyıor ya bir hafta takip et dedi doktor sabah ölçtük 172 çıktı akşam 140 çıktı daha önce 128-129 çıktı çok cnm sıkkın ne yapacğm bilmiyorummm.umasrım çok önmli değildik toklukta sorun var açlık normal
merhaba güzel annişler,biraz geçmişe baktım ve geldim...herkes iyi gördüğüm kadarıyla...ben sizinle dün gece gördüğüm rüyamı paylaşcam ben 5.yada 6.kez olmak üzere bebişşimi gördüm hem de doğum yaptım kızlar 2 kere oldu çok kolay doğum yaptığımı görüyorum nasıl yaptığımı bile farketmiyorum,ama tek sorum erken doğuruyorum dün gördüğümde erken olamsına rağmen çok tatlıydı ve kilosu gayet iyiydi hatta doğmadan önce karnımda bi el uzandı elimi tuttu minicik parmaklarıyla çok şekerdi ve doğdu anlatamam size o duyguyu aynen gerçekmişim gibi yaşıyorum ve hissediyorum o sevgiyi ALLAHIM ne güzel bi duyguymuş yaa...ağlıcam şimdi çok duygulanıyorum...
kızlar meral aradı bebeği çok iyiymiş. 1500 kg olmuş. 7 aralık doğum tarihi demiş. bebeğin duruşundan dolayı sezeryan demiş. uzun zamandır pozisyonu hep aynıymış. kasım sonu alırım demiş. bayramda burda olucam değişmezse alırız demiiş. kilo yüzünden epeyce azar işitmiş ama takmamış :)) hepiniize slmı var
Pelinciğim ancak yazabiliyorum. Başınız sağolsun canım.
Annanene Allah rahmet eylesin. Sizlere de özellikle de anneciğine dayanma gücü versin Allah. Sanırım bu üzüntüden dolayı bağışıklık sistemin zayıf düştü hastalandın.
Kendine ve minaya çok iyi bak canım.
Allah sabır versin.
Selamlar canlar;ne zamandır gıremıyorum.1 haftadır cok hastayım yatak dosek yatıyorum,bademcıklerım neredeyse bırbırıne yapısmış,ilaç içmemekte dırenıp dogal yollarla ıyı olmaya calıstıkca daha da kotu oldum...neyse sanırım bı yuz sayfalık gecmısı okuyup gelıyorum...ha bısey daha soyluycem bu arada bugun kocatanla ılk evlılık yıl donumumuz,hıc bısey almadım valla.gunlerdır yatıyorum zaten;onunda bı planı varmı bılmıyorum hıc zannetmem ama belkı benı sasırtıp bı surpriz yapar...
selaaaaaaaam
bız geldık oglusumla
allaha sukur hersey normal
ama hala ters duruyoruz
bebegı fazla strese sokmaya gerek yok dedı dr
bayramdan once yada sonra sancı durumuna groe alırız bebegı dedı
allahım ınsallah bayramdan sonraya denk gelırde dr da yerınde olur
2 kıloolmus oglusum haftasından boy olarakda ondededı dr
ama yuzunu gostermedı sıpacık
selam bayanlar ben de perşembe günü gittim doktora
Çok tatlı bebeğimiz kocaman olmuş.!
Bayramda 3 kılo almıştım hepsi gitmiş:)Bebeğimiz 1 ay da 2 ye katlamış kılosunu ama ben hiç almamışım 1 ayda:)
Doktorum çok sevindi sözünü dinledim diye:)
Kızımız çok büyümüş maş.Ama artık kesinleşti geç yumurtlama var yani doğum 20 aralık gibi olcak 1 hafta ertelendi.Hayırlısı bakalım.
Umarım herkesin bebeği ok iyidir.Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah hepimize zamanında bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?