2009 Aralık Anneleri

kızlar bebek odası takımlarınızı ne kadara aldınız? ben oda yapmayım diyordum sadece beşik ile idare ederiz diye düşündüm

kızlar bebek odası takımlarınızı ne kadara aldınız? ben oda yapmayım diyordum sadece beşik ile idare ederiz diye düşündüm

canım beşiğin içinde zaten takımı vardı bende ayrıca yorgan yastık yaptırdım birde güzel bir nevresim alıp geçirdik çok güzel olduu

merhaba aralık anneleri,
kasım anesi olarak size tavsiyem hiç bir işinizi 35 haftadan sonraya bırakmayın,zira çok zor oluyor yürümek bile işkenceye dönüşebiliyor zaman zaman.hepinize kolay gelsin...

kızlar sanırım kızıma hıçkırık tuttu ilk kez şahit oluyorum sanırım öyle çünkü pıt pıt diye bir şey devamlı atıo gibi

merhaba aralık anneleri,
kasım anesi olarak size tavsiyem hiç bir işinizi 35 haftadan sonraya bırakmayın,zira çok zor oluyor yürümek bile işkenceye dönüşebiliyor zaman zaman.hepinize kolay gelsin...

teşekkür ederiz canım bende en geç 34.haftada bitirmeyi planlıyorum

bende oda yapmicam canım bir beşik alıcam bir kaç ay sonrası için ilk bebeğimin yatağı var onda yatar dört beş yaşayıncada oda alıcam benim iki çoçuk aynı odada kalmaz şimdi oda alsam yatamaz hem şimdi boş bir odam var çalışma odası olarak kullanıyoruz takım alırsam bu oda boş yere bolar gereksiz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
merhaba aralık anneleri,
sağol cnmm bende öle düşünüyorum zaten sezeryan olursa 3 haftası kalmış oluyor
canım beşiğin içinde zaten takımı vardı bende ayrıca yorgan yastık yaptırdım birde güzel bir nevresim alıp geçirdik çok güzel olduu

yok cnm şifonyer dolap falan onların hepsi için

kızlar göbüşümün son hali, son bir ayda fırladı... 27+1 oldu kızım bugün...tam 9 kilo almışım,4 kilosunu son 1 ayda aldım

Eklentiler

• $100_3689.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $100_3690.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 21
odanız ne zman geliyor canım bende örtü sericem çekmecelerin altlarına daha temiz düzenli olur öleezemuszemus
odayı bayramın 3. günüydü sanırım sipariş verildi sonrasında da yaptık bazı değişiklikler derken yani 10 gün filan anca oldu yakşalık 1 ayda teslimedicez dediler..
ay bi gelseydi hayırlısıyla artık o odayı onun eşyalarıyla dolu görmek istiyorum.. minik prensim beniiim.. annesinin bir tanesii
ben 2100 lira ya aldım canım.. annem aldı daha doğrusu.. resimlerine profilimden bakabilirsiniz.. iç yatağı, uyku seti cibinliği, avizesi, perdesi abajuru isim yazan duvar süsü, duvar rafı filan da var..

merhaba aralık anneleri,
sağol arkadaşım tavsiyen için, bizlerde öyle tahmin ettiğimiz için gücümüzün lverdiğince çabalıyoruz işte bakalım hayırlısı :hulya:
kızlar sanırım kızıma hıçkırık tuttu ilk kez şahit oluyorum sanırım öyle çünkü pıt pıt diye bir şey devamlı atıo gibi
ay canım benimmm ne tatlılar diimii... ben sabahları evden çıkarken odasında bodylerini filan öpüyorum kucağıma alıyorum içinde o var gibi, öylede güzel kıyafetler yapıyolarki insan daha çok hevesleniyor.. biran önce giydirmek istiyor..
teşekkür ederiz canım bende en geç 34.haftada bitirmeyi planlıyorum
evet umarım planladığımız gibi olur..

kızlar göbüşümün son hali, son bir ayda fırladı... 27+1 oldu kızım bugün...tam 9 kilo almışım,4 kilosunu son 1 ayda aldım

çok tatlı göbüşün ayrıca hiç 9 kilo almışsın gibi de durmuyosun gayet formdasın canım a.s

aaa ne kadar güzel bir hamileik bu böyle,, maaşallah yaaa.. hiç belli bile değil.. ne güzel yaa.. ben göbeğime birşeyler asıp taşıyabilirim o derece yaniii:gitme:

bu arada fotoğraf makinemin tarihi 10 mayıs gibi görünmüş (10/05) ..05/10 olucak,eski foto koymadım yani :roflol::roflol:

canım sen kaç haftalıksın
cnm şimdi 27+4 teyimde 35den sora yapmaya kalkarsam diye düşününce sezeryan için 3 hafta kalıyor geç bile kalmış olurum bende daha erken yaparım yıkama işlerini
ben 2100 lira ya aldım canım.. annem aldı daha doğrusu.. resimlerine profilimden bakabilirsiniz.. iç yatağı, uyku seti cibinliği, avizesi, perdesi abajuru isim yazan duvar süsü, duvar rafı filan da var..

bakayım cnm hemen ii günlerde kullansın inşallahh. benimde alırsa annem alır malum kız tarafı yaparmış ilk bebeği :kedi:

kızlar benim resimde albümde isteyen varsa ekleyebilirim arkadaş listeme..
özyıl cnm inan hiç 9 kilo almış gibi değilsin kaç kilosun ki

ahanda geldık oglumla
uyuduk uyandık hala agrılar dewamm
karnım acıkmıs
dun pogaca yapmıstım uc tane yedım doydum

sağolun kızlar ,sizlerde çok tatlısınızdır eminim..ama son 1 ayda 4 kilo nasıl aldım anlamadım ya çok moralim bozuldu daha 3 ay var,ama tatlı çok yedim ondan heralde..bide dr um kilo konusunda çok katı,çok sinirimi bozuyor kafaya koymuş 13 kilo ile doğurtcak beni ...çok bekler daha..:dilcikar:

benımkıfde 10 kıloyla doguma gel dedı
benım de daha 7 haftam war 11 kıloyu aldım bıleeee

kızlar benim resimde albümde isteyen varsa ekleyebilirim arkadaş listeme..
özyıl cnm inan hiç 9 kilo almış gibi değilsin kaç kilosun ki

canım ben 61,5 ile hamile kaldım şu an 70,5 um... boyum 1.70..şu an çok kilolu durmuyorum ama böyle giderse iri yarı bişey olucam galiba,acayip iştahım açıldı bu aralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…