kızlar bebek odası takımlarınızı ne kadara aldınız? ben oda yapmayım diyordum sadece beşik ile idare ederiz diye düşündüm
merhaba aralık anneleri,
kasım anesi olarak size tavsiyem hiç bir işinizi 35 haftadan sonraya bırakmayın,zira çok zor oluyor yürümek bile işkenceye dönüşebiliyor zaman zaman.hepinize kolay gelsin...
kızlar bebek odası takımlarınızı ne kadara aldınız? ben oda yapmayım diyordum sadece beşik ile idare ederiz diye düşündüm
sağol cnmm bende öle düşünüyorum zaten sezeryan olursa 3 haftası kalmış oluyormerhaba aralık anneleri,
kasım anesi olarak size tavsiyem hiç bir işinizi 35 haftadan sonraya bırakmayın,zira çok zor oluyor yürümek bile işkenceye dönüşebiliyor zaman zaman.hepinize kolay gelsin...
canım beşiğin içinde zaten takımı vardı bende ayrıca yorgan yastık yaptırdım birde güzel bir nevresim alıp geçirdik çok güzel olduu
sağol cnmm bende öle düşünüyorum zaten sezeryan olursa 3 haftası kalmış oluyor
odayı bayramın 3. günüydü sanırım sipariş verildi sonrasında da yaptık bazı değişiklikler derken yani 10 gün filan anca oldu yakşalık 1 ayda teslimedicez dediler..odanız ne zman geliyor canım bende örtü sericem çekmecelerin altlarına daha temiz düzenli olur öleezemuszemus
ben 2100 lira ya aldım canım.. annem aldı daha doğrusu.. resimlerine profilimden bakabilirsiniz.. iç yatağı, uyku seti cibinliği, avizesi, perdesi abajuru isim yazan duvar süsü, duvar rafı filan da var..kızlar bebek odası takımlarınızı ne kadara aldınız? ben oda yapmayım diyordum sadece beşik ile idare ederiz diye düşündüm
sağol arkadaşım tavsiyen için, bizlerde öyle tahmin ettiğimiz için gücümüzün lverdiğince çabalıyoruz işte bakalım hayırlısı :hulya:merhaba aralık anneleri,
ay canım benimmm ne tatlılar diimii... ben sabahları evden çıkarken odasında bodylerini filan öpüyorum kucağıma alıyorum içinde o var gibi, öylede güzel kıyafetler yapıyolarki insan daha çok hevesleniyor.. biran önce giydirmek istiyor..kızlar sanırım kızıma hıçkırık tuttu ilk kez şahit oluyorum sanırım öyle çünkü pıt pıt diye bir şey devamlı atıo gibi
evet umarım planladığımız gibi olur..teşekkür ederiz canım bende en geç 34.haftada bitirmeyi planlıyorum
kızlar göbüşümün son hali, son bir ayda fırladı... 27+1 oldu kızım bugün...tam 9 kilo almışım,4 kilosunu son 1 ayda aldım
kızlar göbüşümün son hali, son bir ayda fırladı... 27+1 oldu kızım bugün...tam 9 kilo almışım,4 kilosunu son 1 ayda aldım
cnm şimdi 27+4 teyimde 35den sora yapmaya kalkarsam diye düşününce sezeryan için 3 hafta kalıyor geç bile kalmış olurum bende daha erken yaparım yıkama işlerinicanım sen kaç haftalıksın
ben 2100 lira ya aldım canım.. annem aldı daha doğrusu.. resimlerine profilimden bakabilirsiniz.. iç yatağı, uyku seti cibinliği, avizesi, perdesi abajuru isim yazan duvar süsü, duvar rafı filan da var..
ahanda geldık oglumla
uyuduk uyandık hala agrılar dewamm
karnım acıkmıs
dun pogaca yapmıstım uc tane yedım doydum
kızlar benim resimde albümde isteyen varsa ekleyebilirim arkadaş listeme..
özyıl cnm inan hiç 9 kilo almış gibi değilsin kaç kilosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?