2009 Aralık Anneleri

kızlaarr belim ağrıyo yaaa.kntrlüme daha 10 gün var dr gitsemmiki..ağrıdan hariç belime iğne batar gibi sancı giriyo son günlerde..sizinde oluyomu?

ben hiç öyle bişey duymadım canım yaa.. daha doğrusu burda diyen arkdaşları duydum ama, kendi çevremde duymadım.. kim müsaitse kim daha hevesliyse o yapar bence.. benim kayın anne ve kayın baba gayet iyi durumdalar kayın babaa emekli, kayınvalidemin bir sürü altınları var paraları var bankada heray maaş alır gibi faiz alıyorlar.. üstelik hiç bir masraflarıda yok.. hala para biriktiriyorlar, benim anacığımsa biz babamı haziran ayında lösemiden kaybettik.. aniden hastalık ortaya çıktı hiç bir şeyi yokken babamın apar topar tedavi başladı ve 12 haziranda da kaybettik, ne acılar yaşadık, anacığım 1150 lira maaş alıyor, elin ağız kokusunu çekiyor, üstelik arkerde kardeşim var, anacığımın geride 5 kuruş parası yok, evlendireceği bir oğlu var, hastae çıkışlarından tut, benim lohusalık geceliğim pijamama kadar, hamilelik kıyafetlerime kadar annem aldı, sence kime hak bu alışverişleri yapmakk arkadaşım sana soruyorum lütfen herkes dürüst cvp versin. .. valla tamda yarama bastın biran içimi boşaltmak istedim.... hamile kaldığımdan beri insan hiç mi heveslenmez be kadın, hiç mi şunuda gelinime alayım demez.. görümcem de aynı halt o da kayın baba da.. ben bunlara kayıncık diyorum kısaca.. bunları allah benden eşimden çocuğumdan ve ailemden uzakta bildiği gibi yapsın.. diyceksin ki istemediler mi seni.. yoo gayette istediler beni.. sadece görgü yok, mezara götürcekler parayı.. birde herhafta evlerine gittiğim zaman, karnımı tutup ereeennn erenim napıyooo demez mi çocuğumun ismine bile gıcık kaptım.. zaten de o ismi ben pek sevmemiştim.. eşim koymuştu o adı, eren arda olacaktı, şimdi sacede arda diyorum o kadar diyorum... çok moralim bozuluyor bu kadaın birde utanmadan benden gelinlik bekler, aramadığım zaman 2 gün arzuuu napıyosun diye arar, niye aramıyosun merak ettim der... ben böyle görgüsüzlük görmedim , nefret ediyorum nefreeet..mafoldumben

9 ila 11 hafta da benim var :bbo: o da sezaryen demezse :1rolleyes: sezaryen 37'de miydi??? o zaman da 8 hafta varrrrrr delikafadulden

Bilge, sezeryah 37'de ise o zaman ben işten çıkar direkt doğuma giderim akşam.
Ya 37. haftaya kadar nasıl çalışacağız o zaman ki .
Yarın doktora gittiğimde bana SAT'ı birkaç gün önce yazabilir mi rapor için soracağım.

Bu arada SAT yazdım da aklıma geldi. Geçen Pelin diyordu ya 21 Kasım demiş sezeryan tarihi için doktoru. Ben de onu okuyunca eşime dedim ki: bak SAT'ı benden bir gün evvel 21 Kasıma gün vermiş doktoru diye. Adam bana soruyo "Satı da kim?" diye. Öldüm gülmekten. :roflol: Nereden bilsin sat mat....

Son düzenleme:
kızlaarr belim ağrıyo yaaa.kntrlüme daha 10 gün var dr gitsemmiki..ağrıdan hariç belime iğne batar gibi sancı giriyo son günlerde..sizinde oluyomu?

canım bi doktorunu arayıp sorma imkanın varsa ara sor.. bu aralar olanları da biliyosundur belki.. ihmale gelmiyor.. eğer doktorun cebini verdiyse ara, yoksa her ihtimele karşı direk git..

sagol sekerım sızede pogaca ıkram edeyım
ben cok fena bı gun gecırıyorum aksam olsada ılacımı ıcıp rahatlasam bıraz yahuu
bahardan ses warmı

aaaaaaaaaaaay gulmekten bayıldım ya
komık kocalarrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ya üzülme aynı şeyler benimde başımda var annem o kadar hevesliki ama eşimin ailesinin umurunda değil torunları oluyo ya nsıl bu kadar donuk ve hevessiz oluyolar gerçekten anlamıyorum aklım almıyor seni yine arıyomuş bizde o da yok offf o kdara uzun hikayeki anlatsam sabah olur aklıma geldikçe deli oluorum

canım iki doktora gidiyorum biri 38. hafta diğeri 39. hafta dedi sezeryan için bir sorun yoksa 39 a girmeni bekliyorlar

canım niye ismini söyledin ben şahsen kimseye düşündüğümüz ismi söylemiyorum çünkü herkes bir şey diyor yada bir süre sonra bazı kişilerin ağzından duymak seni sinirlendiriyorkötükedihüso

arzu cnm okadar haklısın ki okudukça boğasım geldi kayganan ile kayıncığına insan nası heveslenmez ya biz ağbimin bebeği olcağı zaman delirdik ne alsak ne yapsak diye.. annecinede allah yardım etsin hayatım güç kuvvet versin baban içinde başınız sağolsun..
benimde görümcemin bebeği olmuyor oyüzdende benden çok hevesli kayınvalidem görümcem yapalım edelim diye çok şükür.

kızlar bişey sorucam ya,benim 38 haftam 20 aralıkta doluyo,büyük ihtimal benim kız aralık sonu doğacak sezeryan istiyorum ama kafam karışık,aralık sonu doğan bebeği ocak yazdırabiliyomuyuz?malum 1 yıl büyükmüş gibi olucak aralık sonu bebekleri bi kaç gün için..bi fikri olan varmı?okula yazdırırken falan 1 sene erken gitmek zorundamı kalacak?

meybon sağol cnm.canını sıkma boşver bizimde farklı değil..ama hazırlıklı ol doğumdan sonra söz sahibi olcaklar birden:) o zaman daha gıcık olcaksın.oğlumdan biliyorum yok kundak yap yok şerbet verelim.
amann görmezden gelmek lazım sanırım

ozyil cnm evde doğum yaptım deyip yazdırabilirsin.doğum raporunu göstertmeyin.

keşke rapor alsaydın dınlenıp daha kolay geçerdi bacagın
sen yınede çok yormmaya çalış cnm kendını

Henüz sgk girişim bugün itibariyle açıldığı için ( o da inşallah tabii yarın belli olur kesin )
raporda alamazmışım istesemde.
Ama yok gerek kalmadı çok şükür . Görünüş her ne kadar vahim olsa da acı yok acı artık :))

2009 yılının oak doğumlu çocuklarıda aynı sınıfda olcak nisan doğumlusuda aralık doğumlusuda.bende senin gibi düşünüyorum ozyil15 20 gün için ezilmesin kuzular..

valla bu saaten sonra gık çıkarmaya kalkarlarsa açarım ağzımı yumarım gözümü, eşimi bile görmez gözüm.. hepsini rezil rüsva ederim.. benim tersimi onlar da iyi bilirler, yolarım gerekirse alimallah.. bana evime çocuğuma eşime karışanaı oyarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…